Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oberyn

Arkadaşlar orjinal şarj aleti alabileceğim bir internet sitesi var mı ? 4 saatte şarj oluyor telefon bıktım artık.

Hocam şşarjaleti alma başka bir kablo ile dene muhtemelen düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

Arkadaşlar kablolu kulaklık olarak
    Creative EP-630i kullanan var mı?
    iphone için üretilmiş ama giriş falan aynı
    ancak mikrofon ve üzerindeki tuşun uyumsuzluğu olur mu?
    kullanan varsa cevap bekliyorum?
    ya da kablolu kulaklık kullananlar hangi ürünleri tercih ettiler

geç bir cevap ama mikrofonda çalışıyor ve ses olarakta gayet iyi
  •  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
    su 6500luk mugen olmayan bataryadan kullanan varmı?
    tam 2 katı kullanım sunarmı?
    orjınal stand batarya sarj cıhazında sarj edebılırmıyız=?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 7 Ağustos 2013; 15:01:28 >
  • merhaba arkadaşlar. orjinal samsung note 2 dock aldım. ilk aldığımda tvde sorun yoktu güzel ses ve görüntü aktarımı sağlıyordu. bugün denedim ama tv cihazı görüyor görüntü gitmiyor. klavye masue normal çalışıyor, sarj cihazı bağlı. böyle bir sorun yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Alalı 2 ay oluyor
    ben de memnunum
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Alalı 2 ay oluyor
    ben de memnunum
    Teşekkürler

bende kullandım evet güzel en azından bizden sonra arayanların işine yarar :)

• ben de projektöre bağlantı için HDMI-Micro USB kablo aldım. ilanda da Note2 çalışır diye var ama çalışmadı.
    GG'den aklınızda olsun yalnız Note 2 için olanı alın.s3 s2 filan olmuyor.
    Ama Asus tablet için aldığım MicroHDMI-HDMI kablo çok güzel işini yapıyor.projektör de LG pa72g...

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedb -- 11 Ağustos 2013; 22:44:04 >

• şu cüzdan kılıfın orjinal olanının linkini verebilir misiniz bi de renk çeşidi var mı ?
  • ALL SHARE CAST BAĞLANTISINI UZUN SÜREDİR KULLANMAYAN ARKADAŞLAR
    YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞ VE ÜRÜN İLK BAŞLARDA ÇOK ZOR TANITILIYORDU ŞİMDİ İSE KISACA BENDE HAL OLDU SORUNU NASIL ÇÖZDÜĞMÜM ANLATİYİM

CONNECT YAZIP KALIYORDU
    1 TELEFONUMUZDAKİ DONGLE CİHAZI UNUT DİYORUZ YADA SİLİYORUZ
    2 TEKRAR ARATIYORUZ VE BULUYOR VE EKLİYOR..

SKYPE DA Bİ PROBLEM VAR GERÇEKTEN..

BU ARADA ÜRÜN NASILSA AKTARIM HIZINDA Bİ FARK GÖREMEDİM SANKİ YAVAŞLAMIŞ GİBİ GELDİ OYUNLARDAKİ TESTLERİ GÖSTERMEK LAZIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre16 -- 12 Ağustos 2013; 9:57:30 >
  • Turkiye de bulabilecegim Wireless Sarj, Dock veya Flip Cover onerileriniz varmi? Uzun suredir kullandigim flip cover baydi biraz degisik bir tarz ariyorum. Bu arada ebayden bulundugum bolgeye 45gunde urun gelmesi cok can siktigi icin icin TR den birseyler ariyorum.
  • Gerçi bu linkteki iphone için ama bu model kılıf ilk kez görüyorum paylaşayım dedim. Parmak arası terlik dizaynı

http://www.dhgate.com/product/flip-flops-protective-case-housing-for-iphone/162657945.html

• Merhaba,

Galaxy Note 2 alıyorum. Şimdi aksesuar mantığında en azından kılıf gerekecek. y.dışından falan da uğraşmak istemiyorum, mümkünse hemen edineyim ki kılıfsız dolaşmayayım.
    1- Genel olarak forumu takip eden arkadaşlar, hangi kılıf en çok beğeni topluyor? Şahsen yere falan düşse koruyabilecek bir kılıf istiyorum ama kaba bir şey olmasın. Neler olabilir?

2- Bir de pili şarj eden kılıflar falan oluyor, öyle bir şeye ihtiyaç olur mu? Deli gibi telefon kullanıyor olmayacağım, normal seviyede.

3- Bir de yedek batarya vb. şeyler gerekir mi?

4- ekran koruyucu ihtiyaç mıdır? Ipad var mesela bende, hiç ona almadım, 1 seneyi geçti ekranı gayet iyi durumda. Yine de eğer gerekiyorsa note 2 için, hangisini almak lazım?

5- Başka tavsiyeler ne olabilir, aklıma gelmeyen. :)

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozcan

Merhaba,

Galaxy Note 2 alıyorum. Şimdi aksesuar mantığında en azından kılıf gerekecek. y.dışından falan da uğraşmak istemiyorum, mümkünse hemen edineyim ki kılıfsız dolaşmayayım.
    1- Genel olarak forumu takip eden arkadaşlar, hangi kılıf en çok beğeni topluyor? Şahsen yere falan düşse koruyabilecek bir kılıf istiyorum ama kaba bir şey olmasın. Neler olabilir?

2- Bir de pili şarj eden kılıflar falan oluyor, öyle bir şeye ihtiyaç olur mu? Deli gibi telefon kullanıyor olmayacağım, normal seviyede.

3- Bir de yedek batarya vb. şeyler gerekir mi?

4- ekran koruyucu ihtiyaç mıdır? Ipad var mesela bende, hiç ona almadım, 1 seneyi geçti ekranı gayet iyi durumda. Yine de eğer gerekiyorsa note 2 için, hangisini almak lazım?

5- Başka tavsiyeler ne olabilir, aklıma gelmeyen. :)

Teşekkürler.

Ekran koruyucu kullanmıyorum hiçbir mantığı yok eğer telefonu anahatar bozuk para olan cebinize atmıyorsanız.

Şarjlı kılıf kesinlikle note 2 için angarya telefonu eğer yoğun biçimde kullanmıyorsanız size 3 gün dahi gidecektir pil, yedek bataryaya da cevap vermiş oldum.

Kılıf tamamen sizin beğeninize kalmış bir mevzu.

• Arkasi gameboy seklinde olan silikon kiliftan Turkiyede satan yer bilen varmidir...

• arkadaşlar bana mıknatıssız,bele takılabilen hem arkayı hem önü koruyan(flip coverlar gibi) bir kılıf önerebilir misiniz rica etsem? mıknatısın dokunmatiği bozduğunu duymuştum ve iş yerinde çok koşturduğum için elde ya da cepte değil belimde taşımak istiyorum note 2 mi.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Ben de telefonu yeni aldım ama kılıf işi dertliymiş.
    Okuduğum kadarıyla daha çok protective cover+ önerilmiş.Peki bu ekranı koruyor mu düşmelerde filan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLy88 -- 25 Ağustos 2013; 12:33:08 >
  • furky86 F kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıfınızdan almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musunuz ? Parasının hakkını veriyor mu acaba ?

Gece dışarı çıkarken mesela veya spora giderken ikinci bir cüzdan kullanmak istemiyorum, bi banka kartım bi kredi kartım bi de ehliyetim + nakit para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Gerçi bu linkteki iphone için ama bu model kılıf ilk kez görüyorum paylaşayım dedim. Parmak arası terlik dizaynı

http://www.dhgate.com/product/flip-flops-protective-case-housing-for-iphone/162657945.html

Cidden farklı bir kılıfmış. Elden düşürme riski de yok gibi :) gayet güzel bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

yurt şından batarya almak yerine
    http://www.samsungavm.com/?urun-595-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-EXTRA-BATARYA-KiTi---BATARYA--EB-H1J9VNEGSTD-.html

bunu alın bence..

Güzel bir ürün gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.