Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreozturk

Arkadaslar herkese meraba bende artik note 2 kullanicisiyim. Telefona kapak alicam tam koruma bisey olsun istiyorum flip cover disinda yanliz. Ankaradan nereye bakabilirim boyle birsey nerde bulabilirim. Internetten alma sansim yok malesef

Sıhhiye Köprüsünün yakınlarında Balıkçıoğlu İş Hanı var, Ankarada bulabileceginiz bütün ürünleri orada bulabilirsiniz. Sıhhiye Köprüsünün altindaki dükkanlardan birine sorun size tarif ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalpazar.com/Note-2__isp11035719
    hunter f benzeri kılıf sanalpazar kampanyasiyla 40 tl oldu kaçırmayın derim

zaten bu kampanyadada satılmazsa kutudan çıkarıp kullanmaya devam
  • casefanatic.com dan 4 tane ürün aldım
    umarım telefona güzel olur
    bir alana bir bedava kampanyası var tavsiye ederim 2. kişi bulunursa uyguna geliyor,
    kampanya dahilinde olmasa bile sepete 2 tane ürün atıp TWOFREE kupon kodunu yapıştırdığınızda biri yine bedavaya geliyor :)
  • Orjinal kablosuyla 5-6 hatta 8 saate kadar çıkan şarj süresinden nihayet bıkınca başka bir USB kabloyla denedim batarya 2 saatte tamamen doldu.

Orjinal USB kablosunu nereden alabilirim acaba, Samsung mağazalarında vs. varmıdır ki
  • Arkadaslar burdada sorayim. Cuzdan seklinde olanlardan miknatisli kilif aldim. Telefona herhangi bir zarari olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi!Galaxy

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Smart dock için 140TL verilir mi tartışılır ama yurtdışı fiyatlarının bile altında bir fiyatla girdi Türkiye'ye. Beklediğimden ucuz girdi, daha da düşer mi, bu fiyata değer mi soru işareti elbette.

Hocam Samsung Smart Dock'ın satış fiyatını 99 $ olarak belirlemişti zamanında...Bu Smart Dock'ın piyasaya çıkalı yaklaşık 6 ay gibi uzun bir zaman oldu...Tam yarım sene geçmiş bu aksesuar yeni ülkemize geliyor...140 TL gibi bir rakamı aksesuara veremem...Ne zaman ülkemize diğer teknoloji marketlere geldi ve fiyatlara düşüşe geçti o zaman alacağım...Zaten bunca zamandır gelmesini bekledik...Bu saatten sonra da bir kaç ay daha beklerim...Elbet fiyatı düşecektir...

Almak için samsungevi.com a üye oldum.
    Alıp almamak arası gidip geliyorum ama benim düşündüğüm tek nokta Ekim-Kasım gibi çıkacak olan NOte III ile uyumlu olur mu olmaz mı kısmı :)

Yurtdışı fiyatı 99 dolar iken şu anda 50-65 dolar arası gibi.

Geliş fiyatı bana da çok yüksek gelmedi ki ben ilk başta 200 TL civarı gibi bir rakama girer diye de düşünmüştüm ama benim NOte II başlığı altında, kullanan arkadaşa dock a cihazı
    protective cover ile de oturtabiliyormuyuz soruma, sorun yok, sizin için firmayı aradım öğrendim diye yazmıştı.
    Bir de TV bağlantısında MHL adaptör kullandığımız da ilk gelen ana ekran görüntüsü dikey ve tam ekran değil malum, bu dock a bağladığımız da durum ne tam emin değilim ama dock a
    dikey oturduğuna göre film izlerken kendi yatay ekrana dönüyordur herhalde ama ana ekranı yatay kullandırıyormudur emin değilim.

Kullanan arkadaşımız detaylı bir resimli inceleme yapsa keşke :)

Saygılarımla...

IRoN Hocam şayet alırsanız sizden şöyle bir Smart Dock incelemesi bekleriz Note 3 ile uyumlu olup olmadığını düşündüğünüze göre siz note 3 ü şimdiden gözünüze kestirmişsiniz herhalde Yaklaşık 6 ay oldu çıkalı şu Smart Dock...İlk çıktığı zamanlar ülkemize gelseydi ve 140 TL ye satılıyor olsaydı ilk alanlardan bir tanesi ben olurdum...Bizi bu kadar beklettikten sonra bu fiyata satıyorlarsa hala...ben almam sorun değil bir süre daha beklerim...Elbet fiyat düşüşe geçecektir...Ben birde hala internetten alış veriş işine sıcak bakmıyorum...Biraz zaman daha geçsin de, ürün piyasa da çoğalsın,O zaman fiyatta düşüşe geçer ve bende gider elden satılan bir yerden gönül rahatlığı ile alırım...Zaten benim Note 2 rengi Titanyum Gri Bu nedenle önceliğim siyah renk olan Smart Dock Neyse biraz daha bekleme de kalayım ben...Son olarak ekran yatay oluyor mu, film izlerken falan diye bunları düşünmeyin Hocamekran yatay da oluyor her şekilde...Youtube da Smart Dock incelemeleri var bir bakın isterseniz
    Saygılarımla...

Seve seve yaparım :)

Bugün samsungevi.com ile baya bir görüştük hatta bana sağolsunlar, kendilerinin benim ricam ile çektikleri bir kaç resmi de gönderdiler ama kendi incelememi yapmayı yeğlerim ne yalan diyim :)

Açıkçası ben NOte III ü şimdiden alacağımı düşünüyorum, inşallah bir aksilik olmaz ise.
    Gittiği yoldan ani bir sapma ve saçmalaması olmazsa Samsung'un tabi :)

Extra Battery Kit in de beyaz olduğunu görüp alınca, benim telefonuda zamanında beyaz ile değişmiştim.
    Artık, tüm aksesuarlarım beyaz o konuda sorun yok.

Hatta samsungevi.com'u incelerken 9000 mAh lık yedek batarya ünitesi de dikkatimi çekti.
    Malum, Mc Gvyer gibi ben yanımda cep projektörü ve Logitech mini Boombox dahil seyyar sinemamı yanımda taşıyorum :)
    Bu durumda MHL adaptör için gerekli olan enerjiiçinde elektriğe yani duvar şarjına gereksinimim kalmayacak diye düşünüyorum.

Kendileri ile de konuştum.
    Konuştuğum kadarı ile ekranı yan döndürme yok.
    Bugün benim için denediklerinde ana ekran TV ye bağlandığında MHL adaptörde ki gibi açık kalıyor da dendi.
    NOte II başlığı altında alıp kullanan @hasantokmak nickli arkadaşımızın TV si ya da kablosu farklı sanırım.
    Ve ekran dikeymiş.

Sevgili @Chronos1121 in de belirttiği gibi "Ultimate Rotation Locker" uygulaması ile ekran dönebiliyor ki benim için ekranı o uygulama ile yana döndürmekte sorun yok ama
    zaten benim kullandığım Next Launcher 3D de NOte II nin ana ekranı da dahil sorunsuz yana dönüyor ama Smart Dock'u yana yatırmak ne derece mantıklı olur onu bilemem :)

Sonuç olarak ürün güzel, cici, kullanışlı belli ama benim hala kafamı kurcalayan, SII ve NOte I in MHL adaptörünün SIII ve NOte II de kullanılamadığı için, SIII için çıkan yeni MHL adaptör NOte II içinde kullanılıyor.
    Buda demektir ki S4 bir çıksın NOte II nin docku ve MHL adaptörü de uyarsa alınabilir ama NOte III de küçük de olsa bu dock kullanılamayabilir :)
    Olmadı alırım temiz temiz kullanır sonra satarım.

Hatta şu 9000 mAh lık ekstra şarj adaptörünü ve bu smart dock'u alırsam, orjinal Samsung faturaları bulunan extra battery kiti'mi (halen kutusu bile duruyor) pili ile ve yine kutusu ve jelatini bile halen üstünde duran MHL adaptörümü
    satabilirim, isteyene :)
    Nasılsa o zaman 3 yedek pil işime yaramaz, bir NOte II içinde bir de yanımda yedek pil ve ekstra şarj adaptörü hayli hayli yeter bana.

Sözün özü, ürünler güzel, samsungevi.com bugün yaptığım 3 ayrı telefon görüşmesinde de fazlası ile ilgili ve bilgili bir şekilde yanıt verdi.
    Anladığım kadarı ile bu zamanda az bulunan satana kadar değil de biz üründen sıkılana kadar hizmeti seven ve olması gerekenin de bu olduğu bir firma tıpkı meyiletişim gibi...

Böyle firmalar çoğaldıkça ürün alasım geliyor da ben acaba Samsung' a iş başvurusumu yapsam diye de aklımdan geçmiyor dğeil ama yaş kemale erdi gibi artık zor :)

Sürç-i lisan ettiysem affola.

Saygılarımla...

Merhaba;)

Bence sizin İ8530 Galaxy Beam Projeksiyonlu telefona ihtiyacınız var:) Bildiğim kadarıyla kutusundan 2. batarya ve yedek batarya şarj standı da çıkıyormuş. Parlaklığı (15 Lümen) biraz yetersiz gibi gözüksede özellikle karanlıkta çok iyi netice verdiğini biliyorum. (Tabi sizdeki mobil projeksiyonlarla kıyaslamamak lazım). 50" e kadar görüntü aktarabiliyor. Tek eksiği donanımına rağmen IS 2.3.6 GingerBread olması, neyseki 4.1.2 ye güncelemesi alacak cihazlar arasında gözüküyor. Fiyatı şuan baya uygun 900-1000TL civarında bulunabiliyor. İlk çıktığında 1400-1500TL seviyesindeydi. Valla kafanızdan geçenleri tahmin eder gibiyim, Note2 kullanıcısı olarak bu size oyuncak gibi gelicektir ama:) ben de zaten projeksiyon cihazı olarak tavsiye ediyorum....

http://www.samsungevi.com/Cep-Telefonu-Samsung-Galaxy-Beam-i8530-Projektorlu-Cep-Telefonu-beyaz.html

Saygılar...

hocam tüm mesajları okuyamadım ben s3 kullanıyorum ama ileride lg ya da htc gibi cihazlarda da kullanabilir miyim diye sorucaktım..

usb girişleri çalışmasa bile hdmi girişi ya da kulaklık girişi çalışır mı şarjda zaten sıkıntı olmaz heralde..

şimdiden teşekkürler..

• Smart Dock

AnkaMall Samsung Mobile'da 200tl idi. cooper.com.tr'den aldım
    Kutu üzerinde sadece Note 2 yazısı var. S4 ve S4 mini ile denedim, ikisindede çalışmadı.
    edit:note 3 ve s4 de sorunsuz çalıştı.

Defender tarzı bi kılıf kullanıyorum ve kılıfı telefondan çıkarmadan direkt oturuyor note2 dock'a. Oturtulan kısım oldukça esnek yapıda.
    Kullanma kılavuzunda max 32gb flash bellek destekliyor yazıyor. Ben 1tb ve 750gb iki tane 2.5" harddisk denedim. İkiside çalışmadı. Daha önceleri otg kablo ve prizden güç alan usb çoklayıcı yardımı ile 1 tb ve 750gb diskleri ayrı ayrı çalıştırmıştım. Ve yine ayni şekilde smartdock'a usb hub'ı bağlayarak diskleri ayrı ayrı sorunsuz çalıştırabildim. Ama ne yazikki ikisi aynı anda çalışmıyor.
    Logitech Kablosuz Mouse ve Klavye sorunsuz çalışıyor.
    HDMI ile görüntü dik oluyor ama root istemeyen ufak bir apk ile görüntü yan dönüyor.

2 durum beklediğim gibi olmadı.
    ilki; prizden güç almadan dock çalışmıyor ve Flash bellek ile kullanamıyoruz.
    ikincisi; 32gb üstü desteklemiyor.

Sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Edit: Denediğim S4 arızalıymış, başka bir S4 ile sorunsuz çalıştı
    Edit 2:note 3 ve s4 de sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 11 Kasım 2013; 20:20:19 >

• http://www.n11.com/nite-ize-steelie-car-mount-kit-arac-montaj-kiti-P15225500

Bu ürünü deneyen var mı? Varsa biraz anlatırsa sevinirim.
  • Ankara'da beyaz renkte Protective Cover nerede bulabilirim?

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Smart Dock

AnkaMall Samsung Mobile'da 200tl idi. cooper.com.tr'den aldım
    Kutu üzerinde sadece Note 2 yazısı var. S4 ve S4 mini ile denedim, ikisindede çalışmadı.

Defender tarzı bi kılıf kullanıyorum ve kılıfı telefondan çıkarmadan direkt oturuyor note2 dock'a. Oturtulan kısım oldukça esnek yapıda.
    Kullanma kılavuzunda max 32gb flash bellek destekliyor yazıyor. Ben 1tb ve 750gb iki tane 2.5" harddisk denedim. İkiside çalışmadı. Daha önceleri otg kablo ve prizden güç alan usb çoklayıcı yardımı ile 1 tb ve 750gb diskleri ayrı ayrı çalıştırmıştım. Ve yine ayni şekilde smartdock'a usb hub'ı bağlayarak diskleri ayrı ayrı sorunsuz çalıştırabildim. Ama ne yazikki ikisi aynı anda çalışmıyor.
    Logitech Kablosuz Mouse ve Klavye sorunsuz çalışıyor.
    HDMI ile görüntü dik oluyor ama root istemeyen ufak bir apk ile görüntü yan dönüyor.

2 durum beklediğim gibi olmadı.
    ilki; prizden güç almadan dock çalışmıyor ve Flash bellek ile kullanamıyoruz.
    ikincisi; 32gb üstü desteklemiyor.

Sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Edit: Denediğim S4 arızalıymış, başka bir S4 ile sorunsuz çalıştı

Goruntuyu yan dondurmek icin hangi apk kullaniyorsunuz?

• Rotation Locker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 21 Ekim 2013; 1:03:35 >
  • Arkadaşlar ben Ağustos ayinin sonlarinda aldim. Digiturk play icin almistim ama genelde laptoptan izliyorum.Sadece 1 ya da 2 kere kullandim. Faturasi kullanim kilavuzu falan mevcut. Sayet almak isterseniz size gonderebilirim.ilgilenirseniz özel msj atabilirsiniz.@AlpKhanate@ıspanak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 21 Ekim 2013; 1:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Rotation Locker

Teşekkürler...

• Merhaba;
    Aliexpress den ya da ebaydan hafıza kartı alan oldu mu? 64 gb almak istiyorum Hangisini önerirsniz?
  • birde şu var ayrıca görüntüsü hunterf e yakın

http://www.ebay.com/itm/Deluxe-Ultra-thin-Metal-Aluminum-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-/271276304402?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f2953e812

ayrıntılı fotografların olduğu link

http://www.casefanatic.com/samsung-2/note-2/case-galaxy-note-2/kxx-galaxy-note-2-ultra-thin-metal-case-case/

istettim umarım beklediğim gibi çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 26 Ekim 2013; 22:09:57 >

• Düne kadar karırsızdım ama 1 gün boyunca şarjsız gezince bir harici şarj cihazı almaya karar verdim.

Şu ikisi arasında kaldım, kullanan öneren var mıdır aranızda?

Anladığım kadarıyla 2. verdiğim linkteki alet şarj etmeye yarıyor sadece, kendisi mobil şarj cihazı görevini görüyor mu?

1 http://www.samsungavm.com/?urun-733-SAMSUNG-9000mAh-HARiCi-BATARYA-SARJ-PAKETi---Battery-Pack--EBB-EI1CWEGSTD-.html

2 http://www.samsungavm.com/?urun-595-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-EXTRA-BATARYA-KiTi---BATARYA--EB-H1J9VNEGSTD-.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Flp cover kullaniyorum... yaklasik 1 haftadir... daha iyibirsey ariyorum, ama daha bulamadim....

Protective cover güzel. Ekran koruyucu kullanıyorum ve telefonu anahtar v.b. gibi eşyalar ile aynı cepte taşımıyorum. Etrafındaki metal görünümlü çerçeveyi güzel koruyor.
  • Beyler telefonu bu hafta alıyorum bi aksilik olmazsa benim için ekran koruması önemli.cüzdan tipi alsam açıkken düşürürüm diye korkuyorum
    sizce ne almalıyım.telefonu çok kaba göstersin istemiyorum bide
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.