Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemre16

verebilirim hediye babında algılandı sanırım aldıgım fiyata 28 dolar
    28*1,85 di = 50 tl ye almıştım sanada aynı fiyata veririm yanındada kalite ekran filmi veririm bi tane sadece flip cover yetiyor bana açıkçası..

:)
    "verebilirim" dediğiniz için öyle anlaşılması çok doğal.

Sonuçta "ücret karşılığı vermek" ifadesini tek kelimeye kısaltmak isterseniz o zaman kullanılacak kelime "vermek" değil "satmak" olmalıydı.
  • HAKLISINIZ ben hatalıyım yanlış yazmışım :)
  • cemre16 kullanıcısına yanıt
    Bu arada "HunterF benzeri" dediğiniz için, elinizdeki metal kılıfın varsa fotoğraflarını paylaşabilirseniz,
    merak eden veya ilgilenebilecek olanlar için en azından fikir vermesi açısından faydası olacaktır.

Bilenler az-çok ne tür bir kılıftan bahsettiğiniz zaten biliyordur da,
    bilmeyen veya merak edenler için eski mesajları kurcalamaya çalışmaktansa burada yeniden paylaşılması daha mantıklı olabilir.

Şahsen ben de uzun süre HunterF metal kılıfı beğenerek kullanmış biri olarak tavsiye ederim açıkçası.
    HunterF'in hala çok yüksek olan fiyatı ile kıyaslandığında dolar kurunu 1.85te tuttuğunuz fiyatınız da gayet makul :)

Yine de hangi benzerinden bahsettiğinizi ben de merak ettim :) :)
    Malum birkaç değişik versiyon çıktı son zamanlarda...
  • satış fiyatım 50 TL

kılıf resimleri aşağıdadır ve ebay maliyeti kargo dahil şu anki fiyatını

yazıryoum 50 dolar olmuş ben 30 dolara almıştım
    aliminyum tamammı ele alınca sağlamlık veriyor bence koruor kasası
    darbeler absorve ediyor ama şekil oluyor telefon..

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre16 -- 24 Eylül 2013; 15:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ManusH

Bu arada "HunterF benzeri" dediğiniz için, elinizdeki metal kılıfın varsa fotoğraflarını paylaşabilirseniz,
    merak eden veya ilgilenebilecek olanlar için en azından fikir vermesi açısından faydası olacaktır.

Bilenler az-çok ne tür bir kılıftan bahsettiğiniz zaten biliyordur da,
    bilmeyen veya merak edenler için eski mesajları kurcalamaya çalışmaktansa burada yeniden paylaşılması daha mantıklı olabilir.

Şahsen ben de uzun süre HunterF metal kılıfı beğenerek kullanmış biri olarak tavsiye ederim açıkçası.
    HunterF'in hala çok yüksek olan fiyatı ile kıyaslandığında dolar kurunu 1.85te tuttuğunuz fiyatınız da gayet makul :)

Yine de hangi benzerinden bahsettiğinizi ben de merak ettim :) :)
    Malum birkaç değişik versiyon çıktı son zamanlarda...

Eee ne diyorsun hunterfe güzel diyorsun tamam ama bu hunterf değil çakması. Önceki yorumlarda hunterf tarzı kılıflar için köşeleri sert el acıtıyor. Kılıf kullanışsız ve çok ağırlaşıyor. Cepten zor çıkıyor gibi gibi şikayetler görmüştüm. Bu kılıf için ne düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Eee ne diyorsun hunterfe güzel diyorsun tamam ama bu hunterf değil çakması.
    Önceki yorumlarda hunterf tarzı kılıflar için köşeleri sert el acıtıyor. Kılıf kullanışsız ve çok ağırlaşıyor. Cepten zor çıkıyor gibi gibi şikayetler görmüştüm.

Bu kılıf için ne düşünüyorsun?

Şimdi buna "çakması" demek yanlış olur, "farklı bir versiyonu" demek belki daha doğru anlatım olabilir.

Zira, daha önce de dediğim gibi ilk çıktığında HunterF tek metal kılıftı, sonra değişik varyasyonları çıktı, birebir kopya/çakma da değil, farklılaştırılmış bazı özelliklerle.

Mesela
    1) Bu kılıfta, S-Pen girişinin keskin kenarlarının etkisini yoketmek için, kalem ucuna eklenen bir parça var,
    2) İç kısımdaki metal çerçeveyi neredeyse çepeçevre dolaşan yumuşak malzeme var
    3) BU versiyon o mu tam emin olamadım ama, HunterF'te alttan 2 minik vida var, minik bir tornavida lazım çıkarıp/takmak için. Bazı versiyonlarda vidaların yeri değiştirilmiş, bazılarında ise vidaya da gerek yok, sadece geçmeli bir mekanizma ile rahatça söküp/takılabiliyor.
    4) "Cepten zor çıkıyor" şeklinde bir şikayet varsa, pürüzsüz, dümdüz yüzeyin elden kayacak hissi vermesinden olabilir belki. Ama bunu kenarları dümdüz de değil, orada bazı kesitler, tutmayı kolaylaştırıyor,

vs vs...

Ama, ben kenar/köşe kesimlerinin parlaklığı nedeniyle HunterF'i daha beğeniyordum; orası ayrı :)

Sonuçta "aksesuar" işi, kişisel beğenilerle ilgilidir. Kimisi ince kılıfları beğenir, kimisi Otterbox gibi yüksek koruma sağlayan kalın kılıfları, kimi metal sever, kimi sadece pembe renkli arar

O yüzden mümkünse elinize alıp, kendinizin test etmesi ve ona göre karar vermesi en doğrusu. Yoksa bu ve benzeri metal kılıflar oldukça rağbet gören ürünler.
    CaseFanaticsitesinde birçok örneğini görebilmeniz mümkün...

• quote:

satış fiyatım 50 TL

kılıf resimleri aşağıdadır ve ebay maliyeti kargo dahil şu anki fiyatını

yazıryoum 50 dolar olmuş ben 30 dolara almıştım
    aliminyum tamammı ele alınca sağlamlık veriyor bence koruor kasası
    darbeler absorve ediyor ama şekil oluyor telefon..

Sıfır olarak elinizde mevcut mu? Siyah lazım.

Teşekkürler.
  • Sifir yok 2 el temiz 1 adet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Samsung'un Protective Cover+ ilk çıkan kaliteli modeller içinde en iyisi diyorduk ancak bilindik markalardan da modeller birbiri ardına gelmeye başladı.

Önce Otterbox ile başlıyorum. Sağlam kılıf dendiği zaman ilk akla gelen markalardan biridir. Tabiri caizse telefonu tank gibi yapan kılıfları mevcut ve cihaza CUK diye oturur.

Otterbox'ın iki modeli mevcut.

Commuter ve Defender

Defender, su hariç her türlü darbeye karşı telefonu mükemmel korur. 3-4 parçadan oluşur. Modeller yeni olduğu için pek alıp inceleyen yok ancak Note 1 ve S3 için aratırsanız otterbox'ın nasıl bir kılıf olduğunu anlarsınız.

Defender: Yurt dışından sipariş ile 125TL'ye geliyor.
    http://smartphonepedia.com/galaxy-note-2-otterbox-defender-case.html

Bu Commuter modeli (daha ince, daha sade,kapalı ekran koruyucu yok)
    http://smartphonepedia.com/samsung-galaxy-note-ii-otterbox-commuter-case.html
    Yurt dışından sipariş 35 dolar +20 dolar nakliye=100tl

Bu haliyle bile Protective Plus'tan çok çok daha iyi bir koruma sağlıyor.

TPU severler için Body Glove
    http://smartphonepedia.com/samsung-galaxy-note2-body-glove-tpu-case.html
    Yurt dışı fiyatı 20dolar

Flip Cover isteyenler:
    http://smartphonepedia.com/samsung-galaxy-note2-incipio-lgnd-case.html
    iPad için ürettiği meşhur flip case'lerle tanınan INCIPO LGDN serisi
    30 dolar + nakliye (30 Kasımda stokta olacakmış)

Eğer sitesine girip bakarsanız klasik flip cover aksine bu model telefonu çok da iyi muhafaza ediyor. Düşürmeyle falan hiçbiryerine bişi olmaz.

Bunun dışında

Samsung NFC sticker (5 adet) 45 dolarhttp://smartphonepedia.com/samsung-galaxy-note-2-tectiles-nfc-tags.html

Orjinal yedek pil (3100mAh) ve şarj edici dock (her ikisini deaynı anda şarj edebiliyor) 45 dolar (Nakliye dahil 125TL oluyor)

dostum sipariş verecekseniz bize de verebiliyor musunuz. tamam kolaydır vs. biz de yapabiliriz de. paylapya para yatırma, kredi kartı takibi, kargo bekleme vs. herkesin ayrı ayrı uğraşmasına gerek yok bence. 10 lira fazla veririm bu kadar uğraşmam.

bu ürün türkiyede satışı varmı

• quote:

quote:

Otterbox almayı düşünüyorum alanlar ne diyor. Commuter mi defender mı yoksa ikisinden de uzak dur mu? Kalın falan diyorlar açıklarsanız sevinirim.

2si de ebayda şu şekil var ücretsiz kargo güvenilir mi ne dersiniz?

http://www.ebay.com/itm/Otter-commuter-series-case-for-Samsung-Galaxy-Note-II-2-/271262029586?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f287a1712

http://www.ebay.com/itm/New-Defender-Series-Case-Holster-Belt-Clip-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-/130997093321?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1e800903c9

Edit: Ya rica ediyorum görüpte cevap vermeyenler var bilgisi olanlardan bahsediyorum.Bugün sipariş vermem gerekiyor. Yani yardımcı olmanız sevap kazandırır bir şey kaybetmezsiniz.

kılıf üzerine çok araştırmış biri olarak ben öenrmiyorum telefon tam bi takoz oluyor koruyor ama çok kalınlaştırıyor kılıf ince ve şık ve korumayıda yapacak
    flip cover sıfır koruma sağlıyor ekran dışında benim size önerim hiç bulaşmayın
    isterseniz hunter f benzeri aliminyum kılıfı var onu size verebilirim ben bu kılıftan sıkıldım fotoları konuda mevcut metal hunter f tarzı kılıflar çok yakışıyor..
    ben cüzdan tipi kılıf alıcam

Katılıyorum ben otterbox'ı Kadıköy'de çok uygun fiyata bulmuştum ne kadar şu anda hatırlamıyorum ama internete oranla oldukça düşüktü ama telefonumu içine taktığımda resmen ordu telsizine döndü Note 2

• Harbi mi kadıköyde genelde pahalı oluyor nerde buldun hatırlıyor musun? Ödediğin para 40-50den fazla mıydı?
  • quote:

Harbi mi kadıköyde genelde pahalı oluyor nerde buldun hatırlıyor musun? Ödediğin para 40-50den fazla mıydı?

Ödemedim dostum çüünkü dediğim gibi kabalaştırıyor diye almadım ama gerçekten tam bir koruma sağlar traktör geçse tekeri patlar. yazıcıoğlunun yanındaki telefoncuların olduğu geçitte Turkcell bayiinin yanındaki çini satan dükkanın yanındaki dükkanda idi ama gitmenize gerek yok çünkü sizden önce başkaları heves ettiler ama satılmıştı.

Sanırım elinde kalmasında korkmuş uzun süre beklemişti kılıf fiyat 55 TL idi.
  • ben santiyede calismiyorum masa başında yim hep koruma sagladin ama kabalastirmasin isterseniz hunter f tipi olanlardam diyim en uygun olanı seçin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Harbi mi kadıköyde genelde pahalı oluyor nerde buldun hatırlıyor musun? Ödediğin para 40-50den fazla mıydı?

Ödemedim dostum çüünkü dediğim gibi kabalaştırıyor diye almadım ama gerçekten tam bir koruma sağlar traktör geçse tekeri patlar. yazıcıoğlunun yanındaki telefoncuların olduğu geçitte Turkcell bayiinin yanındaki çini satan dükkanın yanındaki dükkanda idi ama gitmenize gerek yok çünkü sizden önce başkaları heves ettiler ama satılmıştı.

Biraz ayrıntı olacak ama commuter mıydı defender mı? Defenderda fazladan kemer aparatı var ekran koruması var takılmalı. Defender daha kalın.

Bir de çakması da olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Biraz ayrıntı olacak ama commuter mıydı defender mı? Defenderda fazladan kemer aparatı var ekran koruması var takılmalı. Defender daha kalın.

Çakma olmadığından eminim çok güzel bir kutudaydı, kemera takma aparatı da vardı. Ben de şu anda kemere takma aparatlı bir kılıf kullanıyorum ama o kadar kalınlaştırmıyor. Takma çıkarma mekanizması da evlere şenlik idi, gerçi alışma meselesi ama tüm telefonlarımda kemer tokası kullanırım böylesine hiç rastlamadım.

• http://www.sanalpazar.com/Note-2__isp11035719
    almak isteyen arkadaşlar konu dagılmaması için ürnle ilgili p.m. gönderin
    teşekkürler. . .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çakma olmadığından eminim çok güzel bir kutudaydı, kemera takma aparatı da vardı. Ben de şu anda kemere takma aparatlı bir kılıf kullanıyorum ama o kadar kalınlaştırmıyor. Takma çıkarma mekanizması da evlere şenlik idi, gerçi alışma meselesi ama tüm telefonlarımda kemer tokası kullanırım böylesine hiç rastlamadım.

Zaten benim aldığım bahsettiğin model değil kemer aparatı yok ve daha ince. Kemer aparatının sorunlu olduğunu duymuştum. Fakat orjinalliği kutudan anlayamazsın. Birebir kutusunu yapıyorlar internette videolar var karşılaştırıyor orjinal ve çakmayı kutu aynı

• smart dock kullanan var mı acaba?
  • Arkadaslar herkese meraba bende artik note 2 kullanicisiyim. Telefona kapak alicam tam koruma bisey olsun istiyorum flip cover disinda yanliz. Ankaradan nereye bakabilirim boyle birsey nerde bulabilirim. Internetten alma sansim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

smart dock kullanan var mı acaba?

Ya ondan ben de istiyorumda o para edermi. Baya pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 28 Eylül 2013; 13:25:39 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.