Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: @forever

Arkadaşlar Bu İki Ürün Aynı Mı ?

http://www.genpa.com.tr/aksesuarlar/samsung-note-2-bumper-cover-siyah.html

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Protective-Cover-Kilif-Siyah-Renk_30778.html#0

aynı iki kılıf da
    henüz çakmaları yok zaten
    pda. 45tl
    genpa. 35tl
    hburada. 40 tl

ben bugun sipariş verdim genpadan

• Pdateknolojiden Protective Cover+ Kılıf - Siyah Renk sipariş etmiştim 2 gün önce ve şu an elimde.

İlk izlenimlerim gayet başarılı,rengi ve gri Note2'ye gayet yakıştı..Simsiyah değil yanlar laciverte yakın arkası tamamen siyah.Henüz yeni geldiği için arkadasında ki saydam stickerı çıkarmadım henüz,aklınızda herhangi bir soru olursa ben buradayım..

İlerleyen günlerde gerek şarj yuvası girişi,gerek ses tuşları,kilit tuşları kullanımı ile ilgili görüşlerimi yazarım.

Gelen ürün ve henüz daha stickeri çıkmamış haldeki fotoğrafları;

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

Teşekkürler,İyi Forumlar..

EDİT SORU: Diğer konularda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama bu konuya girdiğimde yatay olarak gereğinden fazla uzun sayfa şeklini alıyor,yeni bir DH Forum kullancısı olduğum için bunu düzeltme konusunda bir bilgim yok..Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaErdem -- 13 Aralık 2012; 16:01:31 >

• Gri modelde siyah genpanınkini kullanan birisi fotoğraf atabilir mi?
    Telefonun üstünde nasıl duruyor merak ediyorumda.

http://www.genpa.com.tr/samsung-note-2-bumper-cover-siyah.html/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Gri modelde siyah genpanınkini kullanan birisi fotoğraf atabilir mi?
    Telefonun üstünde nasıl duruyor merak ediyorumda.

http://www.genpa.com.tr/samsung-note-2-bumper-cover-siyah.html/

aşşağıdaki linkte 3 fotoğraf var.işinize yarayabilir ürün gelince bende çekip göndereceğim inşallah..
    http://mobilityupdate.com/phones/galaxy-note/2-protective-hard-case-review/

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

Pdateknolojiden Protective Cover+ Kılıf - Siyah Renk sipariş etmiştim 2 gün önce ve şu an elimde.

İlk izlenimlerim gayet başarılı,rengi ve gri Note2'ye gayet yakıştı..Simsiyah değil yanlar laciverte yakın arkası tamamen siyah.Henüz yeni geldiği için arkadasında ki saydam stickerı çıkarmadım henüz,aklınızda herhangi bir soru olursa ben buradayım..

İlerleyen günlerde gerek şarj yuvası girişi,gerek ses tuşları,kilit tuşları kullanımı ile ilgili görüşlerimi yazarım.

Gelen ürün ve henüz daha stickeri çıkmamış haldeki fotoğrafları;

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

Teşekkürler,İyi Forumlar..

EDİT SORU: Diğer konularda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama bu konuya girdiğimde yatay olarak gereğinden fazla uzun sayfa şeklini alıyor,yeni bir DH Forum kullancısı olduğum için bunu düzeltme konusunda bir bilgim yok..Yardımcı olursanız sevinirim..

aynı gün kargoya verdilermi acaba sizin siparişinizi bugün aradım kargoya verilecek dendi ama sanırım verilmemiş kargoya hazır yazıyor çünkü sipariş durumunda..
    hayırlı olsun bu arada =))

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

quote:

Orijinalden alıntı: @forever

Arkadaşlar Bu İki Ürün Aynı Mı ?

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Protective-Cover-Kilif-Siyah-Renk_30778.html#0

aynı iki kılıf da
    henüz çakmaları yok zaten
    pda. 45tl
    genpa. 35tl
    hburada. 40 tl

ben bugun sipariş verdim genpadan

Hocam Cevabınız İçin Teşekkür Ederim..

• bugün forumda birkaç gündür reklamı yapılan kadıköy palastaki dükkana gittim.Gerçekten alıcıydım hoşuma giden bişey olsa alacaktım.Herneyse flipcover gördüm 40tl dedi bu orjinal mi dedim yok abi dedi tezgahın altından farklı bi cover çıkardı ve 75tl dedi.Orjinal flip cover aldım diyenlere duyurulur.

• arkadaşlar uygun bir şey arayanlar bu üründen alabilir. diğer silikon kılıfların şarj yerine usb kablosu girmiyor haliyle kılıf takılıyken şarj edemiyorsunuz. ama bu üründe sıkıntı yok. bilgilerinize.

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-S-Desenli-Silikon-Kilif-Siyah_31277.html#0
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Arkadaslar. Bende Flip Cover var ama acikcasi pek icime sinmiyor. Farkli ama kibar seyler istiyorum. Su 3 taneden hangisini onerirsiniz?
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Ultra-Slim-Kilif-0-3mm-Gri_31309.html#0
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Nillkin-Marka-Sert-Kaucuk-Kilif-Siyah_31285.html#0

selamlar..

1.linkteki kılıfı bugun sipariş ettim.kullanan herkez çok memnun tam koruma sağlıyormuş.yukardada konuşmuştuk diğer arkadaşlarla bugun siparişi eline geçen ardaerdem arkadaşımızda çok beğenmiş ilk izlenimleri olarak..

2.linkteki kılıfı pm ile görüştüğümüz kaya272 hocam almıştı.hatta kendisine ben tavsiye ettim kendisi benden önce aldı fakat dün attığı pm'de kılıftan hiç memnun olmadığını çünkü hugo__mboy'da dediği gibi kılıf takılıyken usb girişinin kapandığını dolayısıyla sarjda problem yaşadığını belirtti bende bugun verdiğim sipariş listemden çıkardım bu kılıfı bilginiz olsun sıkıntılıymış malesef kılıf,yoksa çok şık duruyordu ince olması ve komple koruması..

3.linkteki kılıfında kahverengisini bugun protective cover ile birlikte sipariş ettim.benim çok hoşuma gitti aklım kalıcaktı almasaydım bakalım gelince hangisini beğeneceğiz sizede bilgi veririm nillkin hakkında kılıf elime ulaşınca..koruma hususunda üst ve alt kısım açık tehlikeli olabilir düşmelere karşı cam çok hassas dayanıklılık testlerinde telefon çerçevesinden darbe alınca cam çatlıyordu..

saygılar..

• merhaba arkadaslar,
    dün teknosadan 79 liraya 32 GB class 10 micro sdhc kart + kart reader aldım, Lexar marka. Belki almayı düşünenler vardır diye, fiyat bilgisi vermek istedim.
    Mediamartkta, toshiba nın class4 kartı aynı fiyat idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bugün forumda birkaç gündür reklamı yapılan kadıköy palastaki dükkana gittim.Gerçekten alıcıydım hoşuma giden bişey olsa alacaktım.Herneyse flipcover gördüm 40tl dedi bu orjinal mi dedim yok abi dedi tezgahın altından farklı bi cover çıkardı ve 75tl dedi.Orjinal flip cover aldım diyenlere duyurulur.

Piyasada satılan flip coverların çoğu sahte zaten. Fakat orada ki protective coverların orjinaldi. (Sanıyorum aynı yerden aldım) flip cover bende bir orjinal bir sahte var. Görülebilir fark orjinalinde kapağın içindeki kısımda telefonun Home tuşu karşısında çukur var. Ayrıca kapaktaki yazı şekil ve yeri farklı. Birde arka geçmeli kapağın katladığınız tarafında biçim farkı var fakat fotosunu koyamıyorum böyle anlatmak zor.

Bir de burası aksesuar paylaşım konusu. Bulunmayan ürünü burada buldum şu para demek reklam olursa kim ne paylaşacak. Teknosadan şunu aldım diyen teknosa çalışanı mı şimdi? Sirkeci bölgesinde kolay ulaşıp bakabiliyorum. Ama Kadıköy de Sirkeci'de hiç görmediğim stand yedek şarj ünitesi ve yedek pil satıldığını gördüm. Genpa uygun fiyatla getirirse fahiş fiyat vermeden bunlara ulaşmak güzel olacak. Protective kılıf piyasada 45-50 tl ye satılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 13 Aralık 2012; 19:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

bugün forumda birkaç gündür reklamı yapılan kadıköy palastaki dükkana gittim.Gerçekten alıcıydım hoşuma giden bişey olsa alacaktım.Herneyse flipcover gördüm 40tl dedi bu orjinal mi dedim yok abi dedi tezgahın altından farklı bi cover çıkardı ve 75tl dedi.Orjinal flip cover aldım diyenlere duyurulur.

Piyasada satılan flip coverların çoğu sahte zaten. Fakat orada ki protective coverların orjinaldi. (Sanıyorum aynı yerden aldım) flip cover bende bir orjinal bir sahte var. Görülebilir fark orjinalinde kapağın içindeki kısımda telefonun Home tuşu karşısında çukur var. Ayrıca kapaktaki yazı şekil ve yeri farklı. Birde arka geçmeli kapağın katladığınız tarafında biçim farkı var fakat fotosunu koyamıyorum böyle anlatmak zor.

Bir de burası aksesuar paylaşım konusu. Bulunmayan ürünü burada buldum şu para demek reklam olursa kim ne paylaşacak. Teknosadan şunu aldım diyen teknosa çalışanı mı şimdi? Sirkeci bölgesinde kolay ulaşıp bakabiliyorum. Ama Kadıköy de Sirkeci'de hiç görmediğim stand yedek şarj ünitesi ve yedek pil satıldığını gördüm. Genpa uygun fiyatla getirirse fahiş fiyat vermeden bunlara ulaşmak güzel olacak. Protective kılıf piyasada 45-50 tl ye satılıyordu.

olay bir ürünün sahte veya orjinal olması değil boşa iddia edilmesiydi.Ben flipcover lara baktım ama çok uyduruk geldi.Beğenen alır beğenmeyen almaz..Herkes parasına göre bütçesine göre alışveriş yapar buna kimsenin diyecek sözü yok.Benim tek takldığım nokta sahte olan bir ürünü orjinal diye bide üstüne adres veripdefalarca yazılmasıydı.Teknosa kurumsal bir firma ama bahsedilen yer küçücük bir dükkan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

olay bir ürünün sahte veya orjinal olması değil boşa iddia edilmesiydi.Ben flipcover lara baktım ama çok uyduruk geldi.Beğenen alır beğenmeyen almaz..Herkes parasına göre bütçesine göre alışveriş yapar buna kimsenin diyecek sözü yok.Benim tek takldığım nokta sahte olan bir ürünü orjinal diye bide üstüne adres veripdefalarca yazılmasıydı.Teknosa kurumsal bir firma ama bahsedilen yer küçücük bir dükkan.

Piyasa da protective cover ın sahtesini hiç görmedim. Ki bulana kadar 50 tane dükkana girmişimdir. Pazar ilk defa Kadıköy bölgesinde ki dükkanlara gidip baktım. Evet çoğu sahteci belli zaten. Ama orjinal ürünlerde satılıyor aralarında görmeden iddia etmemek lazım.

• hiç zenus veya sgp kılıf gördün mü ?
  • quote:

hiç zenus veya sgp kılıf gördün mü ?

Bakmadım, görsem tanımam zaten. Ben speck elago gibi markaları severim. . İphone için güzel modelleri vardı. Ama diğer markalar için pek bulunmuyorlar.

• herkese selam , gectigimiz pazar gunu samsung magazasindan aldigim protectice cover in üç kosesinde dikkatli bakildiginda catlaklar var bunu yeni farkettim bi benmi boyle bir durumla karsilasiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nilayveren

herkese selam , gectigimiz pazar gunu samsung magazasindan aldigim protectice cover in üç kosesinde dikkatli bakildiginda catlaklar var bunu yeni farkettim bi benmi boyle bir durumla karsilasiyorum

Hic bu sorunla karşılaşan arkadaş görmedim. Sizden kaynaklı olduğunu düşünmuyor iseniz aldiginiz yere soyleyin derim.

• Flp cover kullaniyorum... yaklasik 1 haftadir... daha iyibirsey ariyorum, ama daha bulamadim....

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.