Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qantas

bu arada ilginç bir haber.
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22157413.asp

Güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Telefonu iki sefer düşürdüm hiçbirşey olmadi. Tabi ki protective cover kılıf sayedinde.

ekran üzerine mi düştü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

hb de satılan flip kılıf orjinal midir aceba?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=16102&Productid=tekilsamnt2&SKU=TEKILSAMNT2-S

ürün kodu genpanınki ile aynı fakat tabi bu orjinal olduğunu göstermez tabi..genpanın sitesindede 60tl kargo dahilmi bilemiyorum sormak lazım,pdateknolojidede 70 tl kargo dahil (50 tl üzeri kargo dahil oluyor) yani orjinal sattığından emin olunan yerler varken riske girilmeyebilir.çünkü sizde biliyorsunuzdur aşırı derecede orjinal olmayan flipcover var ortalıkta..

• genpadan dün sipariş ettiğim protective kılıfım geldi
    herşeyiyle orijinal, kargosu ile 42 tl ve hala internetteki en ucuz fiyat bu
    almayı düşünenler için
    kılıf siyah, telefonum gri
    ve çok yakıştılar
    arka kısım parlak bir siyah yan kısımlar ise mat bir lacivert+gri karışımı
    arka kısım hakikaten sert ve sağlam duruyor,
    yan kısımlar arka kısma göre daha yumuşak ama bu da telefonu kavramayı kolaylaştırıyor
    gerçekten korunaklı bir kılıf.
    kalınlık noktasına gelince. telefon kılıfsızken ince ve kibar geliyordu.
    şimdi biraz kalın ama öyle aman aman bir kalınlığı yok, fakat ne kibar ne de ince diyemem artık

şarj girişi konusuna gelince kablosu yanımda değil ama sanki kılıfta iken şarj etmek zor olacak gibi
    kablo ucu giremeyecek gibi görünüyor gözüme ama umarım yanılırım.
    akşama yazarım sarj girişi hakkında da.

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 14 Aralık 2012; 16:19:07 >

•  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
  •  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
  • Yanilmisim
    Sarj girişi eskisinden de iyi oldu
    Yani daha iyi sarıyor kılıfla birlikte

• flip cover alacaktım cüzdanlı modeller hoşuma gitti alında ikisini bir araya alırsak epey yer kazanmış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

Yanilmisim

Hocam cihazinizla birlikte cekerseniz benim icin guzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Yanilmisim

Hocam cihazinizla birlikte cekerseniz benim icin guzel olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Telefonu iki sefer düşürdüm hiçbirşey olmadi. Tabi ki protective cover kılıf sayedinde.

ekran üzerine mi düştü?

ilkinde ekran üzerine düşmedi eminim,amma ikincisinde nasıl düştü bende anlamadım amma bereket hiçbirşey yok ekranda,mesela bazı kişiler de ekranının kırıldığını görüyorum,herhalde sert zemine ekran üzerine düştüğünde kırılsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_filozofu

flip cover alacaktım cüzdanlı modeller hoşuma gitti alında ikisini bir araya alırsak epey yer kazanmış oluruz

cüzdanlı çok kaliteli sgp ve zenus marka kılıflar var.Ben deli gibi araştırdım ama türkiyede 150tl den aşağı yok.Açıkçası bir kılıfa 150tl vermek hiç içimden gelmiyor.
  • selamlar

ana konuda vardı gerçi fakat burada paylaşmam daha doğru olur diye dusundum

tpu ve flipcover kılıfı aynı anda kullanıyorum ( bıraz kesme biçme işlemi yapılıyor tabii ki )

fotolar ;

memnuniyetimi soracak olursanız son derece memnunum :)

edit : forumun kendi resim yüklemesi silinmiştir

birde unutulan diğer bir konu ise kapağı açtığımda direk karşıma kilit ekranının gelişi , herhangi bir tuşa basmadan kaydır kilidi ile teli acıyorum :)

bunu kapaklı her kılıf ile yapabilirsiniz ( flip cover olması gerekmiyor ) + intellicover porgramı ile PLAY LINKI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami155 -- 15 Aralık 2012; 2:17:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

selamlar

tpu ve flipcover kılıfı aynı anda kullanıyorum ( bıraz kesme biçme işlemi yapılıyor tabii ki )

fotolar ;

birde unutulan diğer bir konu ise kapağı açtığımda direk karşıma kilit ekranının gelişi , herhangi bir tuşa basmadan kaydır kilidi ile teli acıyorum :)

bunu kapaklı her kılıf ile yapabilirsiniz ( flip cover olması gerekmiyor ) + intellicover porgramı ile PLAY LINKI

Hocam bu uygulama süper oldu, çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rako

quote:

Orijinalden alıntı: AskN0More

Arkadaşlar iki kılıf arasında kaldım

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Ultra-Slim-Kilif-0-3mm-Gri_31309.html#0

ve

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Protective-Cover-Kilif-Siyah-Renk_30778.html#0

Bu iki ürün arasında iyi fiyat farkı var. Biri orjinal garantili diğeri ise ucuz ve farklı bir markanın. Aralarında telefonu koruma olarak fark varmıdır? Telefonum gri oldugundan ucuz olan yakısır diye düşünüyorum.

Üst linkteki gri olanı aynı siteden aldım,çok ince,güzel duruyor telefonda,kaba durmuyor ,benim telefonum da gri harika oldu ama belki bana gelen üründedir şarz kablosunu biraz oynatınca yerinden çıkıyor,Protective Cover Kılıf kullanmadım yorum yapamayacağım ama çerçevesi yumuşak ise alınabilir,bende Flip Cover kılıf da var ama telefonun çerçevesini korumadığı için aşınma ve zedelenme daha çabuk olacağından kullanmıyorum.Çerçevesi yumuşak silikon olan kılıflar telefonu dikine düşürme de diğer kılıflara göre telefonu daha çok koruyor bu da kendi görüşüm..

Ben de grisinden aldım beyaz telefonuma güzel oldu ancak benimkine şarj kablosu hiç oturmuyor bile

• Telefon hafıza kartlarında hangi class'ları destekliyor bilen var mı? bir de yorumlara bakıyorum herkes class 10 tavsiye ediyor. class düştükçe yazma hızı artıyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Viking

quote:

Orijinalden alıntı: rako

quote:

Orijinalden alıntı: AskN0More

Arkadaşlar iki kılıf arasında kaldım

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Ultra-Slim-Kilif-0-3mm-Gri_31309.html#0

ve

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Protective-Cover-Kilif-Siyah-Renk_30778.html#0

Bu iki ürün arasında iyi fiyat farkı var. Biri orjinal garantili diğeri ise ucuz ve farklı bir markanın. Aralarında telefonu koruma olarak fark varmıdır? Telefonum gri oldugundan ucuz olan yakısır diye düşünüyorum.

Üst linkteki gri olanı aynı siteden aldım,çok ince,güzel duruyor telefonda,kaba durmuyor ,benim telefonum da gri harika oldu ama belki bana gelen üründedir şarz kablosunu biraz oynatınca yerinden çıkıyor,Protective Cover Kılıf kullanmadım yorum yapamayacağım ama çerçevesi yumuşak ise alınabilir,bende Flip Cover kılıf da var ama telefonun çerçevesini korumadığı için aşınma ve zedelenme daha çabuk olacağından kullanmıyorum.Çerçevesi yumuşak silikon olan kılıflar telefonu dikine düşürme de diğer kılıflara göre telefonu daha çok koruyor bu da kendi görüşüm..

Ben de grisinden aldım beyaz telefonuma güzel oldu ancak benimkine şarj kablosu hiç oturmuyor bile

Evet o slim silikon kilifta sarj oturmuyor. Bende iade ettim oyuzden. Yerine siyah yine silikon arka kapagi s seklinda var. Ondan aldim. Ve super oldu. Yanlari hafif tirtikli gibi. Telefonu tutabilmemde cok yardimci oluyor. Sarj olayinda da SIKINTI yok. Hem uygun hem korunakli bir sey istiyorsaniz tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

selamlar

fotolar ;

aslında kesilen kenarın fotografını çekseniz çok daha güzel olur. Yapmak isteyenler olursa nasıl yapıldığını görürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: k_filozofu

flip cover alacaktım cüzdanlı modeller hoşuma gitti alında ikisini bir araya alırsak epey yer kazanmış oluruz

cüzdanlı çok kaliteli sgp ve zenus marka kılıflar var.Ben deli gibi araştırdım ama türkiyede 150tl den aşağı yok.Açıkçası bir kılıfa 150tl vermek hiç içimden gelmiyor.

Eger kredi karti falan koyacaksin onlarda da manyetik alan oldugu icin telefona zarar verme durumu var. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Telefon hafıza kartlarında hangi class'ları destekliyor bilen var mı? bir de yorumlara bakıyorum herkes class 10 tavsiye ediyor. class düştükçe yazma hızı artıyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?

Maalesef yanlis Biliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.