Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savatager

Şu meşhur Galaxy Note II Smart Dock siparişini,
    Amerika'daki Ağabeyime verdim.
    8 Ocak 'ta Türkiye'ye dönecek.

Şu an tek sorun, fiilen satışa çıkıp çıkmadığını öğrenmek.
    Zira online satış yok halen.
    Walmart 'ta da bulamadım.
    Dolayısıyla, fiili satış olup olmadığını (Miami 'de) kontrol edebileceğim bir site var mıdır?

Maalesef halen satışa çıkmamışç

21 Ocak 'ta İsviçre 'ye gideceğim.
    Oradan kendim almak isterim.
    İsteyene de alıp getirebilirim.

Ama kontrol edebileceğimiz, fiyatını görebileceğimiz yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Hayirli olsun hocam ayni urunumu siparis etmiştik :) hdmi adaptor? Bakalim benim urun ne zaman gelecek

evet aynı urundu sızınkıde max 5-6 gune gelır sanıyorum. 70 tl vermektense bıraz beklemek sorun yaratmıyor nasılsa zaten pek kullanacagımdan degıl bulunsun dıye aldım. Bırde yedek batarya alayım dıyorum ama 2 gun gıdıyor nerdeyse gereksız dıye dusunuyorum

Valla hocam bu urun benim ilk ebay denemem eger sorunsuz gelirsebundan sonra sürekli ebaydan alirim .proactive cover almayi düşünüyorum gerçi Türkiyede 40 tl yurtdindan gelse bile fazla fark olmaz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spigen

Ben de bu ürüne hasta oldum, çok şık duruyor, kullanan varmı?

• quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun hocam ayni urunumu siparis etmiştik :) hdmi adaptor? Bakalim benim urun ne zaman gelecek

evet aynı urundu sızınkıde max 5-6 gune gelır sanıyorum. 70 tl vermektense bıraz beklemek sorun yaratmıyor nasılsa zaten pek kullanacagımdan degıl bulunsun dıye aldım. Bırde yedek batarya alayım dıyorum ama 2 gun gıdıyor nerdeyse gereksız dıye dusunuyorum

Valla hocam bu urun benim ilk ebay denemem eger sorunsuz gelirsebundan sonra sürekli ebaydan alirim .proactive cover almayi düşünüyorum gerçi Türkiyede 40 tl yurtdindan gelse bile fazla fark olmaz gibi

Arada fazla fark yoksa hıc rısk alma degmez bazen aylar sonra gelebılıyor hatta hıc gelmedıgıde oluyor bırde postaya koyarlar kapı onune bırakırlar evde olmazsın urun calınır.

• Arkadaslar Samsung Allshare Cast Adapter kullanan var ise bir sorum var;

Note 2 nin gorunutusunu kablosuz olarak tv ye aktarirken sesi de bluetooth kulaklik ya da bluetooth destekli bir hoparlore verebilmemiz mumkun mu? Eger mumkun degilse normal kulaklik cikisina kulaklik ya da hoparlor baglayip goruntuyu tv den sesi de kulakliktan alabilmek mumkun mu? Bu ikisini deneyebilen arkadas varsa cok sevinirim.
  • http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Host-OTG-Cable-W-Micro-USB-power-for-Samsung-i9100-i9300-i9220-N7100-/130815045315?pt=PDA_Accessories&hash=item1e752f2ec3

hdmı adaptore bu urunu baglayıp hem sarj hem otg hemde hdmı bır arada kullanılabılır sanırım fıyatı bıraz fazla ama ıse yarar dıye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X2

Spigen

Ben de bu ürüne hasta oldum, çok şık duruyor, kullanan varmı?

eğer hepsiburada da satılandan bahsediyorsan ben sipariş verdim kargo gelmiş, akşam kullanınca yorumumu yazarım mutlaka.
    benim sipariş verdiğim spigen sgp illuzion.

edit: linki görmemişim. ben çok gel-git yaşadım bundan mı alsam yoksa senin verdiğinden mi, ama gönlüm diğerine kaydı, çıt-çıtı olduğu için daha sağlam korur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanB -- 7 Ocak 2013; 15:56:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altanB

eğer hepsiburada da satılandan bahsediyorsan ben sipariş verdim kargo gelmiş, akşam kullanınca yorumumu yazarım mutlaka.
    benim sipariş verdiğim spigen sgp illuzion.

edit: linki görmemişim. ben çok gel-git yaşadım bundan mı alsam yoksa senin verdiğinden mi, ama gönlüm diğerine kaydı, çıt-çıtı olduğu için daha sağlam korur diye düşündüm.

Senin dediğin de güzel. Pek bir farkı yok ama nedense benim dediğim daha şık duruyor. Bir de Valentinus serisi var ama onun satışı yok. O daha da güzel. Benim istediğim şu krom görünümlü kesimlerin tamamının korunması, ince silikon kılıfla kullansam sığarmı acaba?
  • Bu ebay'ı seviyorum. Türkiye'de 70 TL'ye satılan Samsung orjinal HDMI HDTV Adapter'i ebay'dan 14 dolara satın almıştım, yaklaşık 40 gün içerisinde cihaz geldi.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190769080994

Gerçi ürünü satan arkadaş şimdi 19 dolar'a satmaya başlamış.

Ürün aslında Galaxy S3 için ama Note 2 ile gayet sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 7 Ocak 2013; 20:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Bu ebay'ı seviyorum. Türkiye'de 70 TL'ye satılan Samsung orjinal HDMI HDTV Adapter'i ebay'dan 14 dolara satın almıştım, yaklaşık 40 gün içerisinde cihaz geldi.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın

Ürün güzel duruyor, belki ben de sipariş verebilirim ilerleyen zamanlarda. Takip numarası verdiler mi ?

• Maalesef takip no olmuyor. Yani gelmeme/kaybolma ihtimalini göze almanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Bu ebay'ı seviyorum. Türkiye'de 70 TL'ye satılan Samsung orjinal HDMI HDTV Adapter'i ebay'dan 14 dolara satın almıştım, yaklaşık 40 gün içerisinde cihaz geldi.

Ürün güzel duruyor, belki ben de sipariş verebilirim ilerleyen zamanlarda. Takip numarası verdiler mi ?

Aynı urunden satın aldım 1 hafta gıbı bır surede geldı(11.5 dolar) takıp numarasıda verıyor gecmıs mesajlarda arkadasla konustuk orada bilgi mevcut o satıcıyı takıp edebılırsın.

link :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121044287149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 7 Ocak 2013; 22:12:28 >

• quote:

quote:

quote:

Aynı urunden satın aldım 1 hafta gıbı bır surede geldı(11.5 dolar) takıp numarasıda verıyor gecmıs mesajlarda arkadasla konustuk orada bilgi mevcut o satıcıyı takıp edebılırsın.

Hocam yurtdisindan hic alisver is yapmadim. Sartlari pek anlamam. Bu urunun fiyati cok uygun geldi. Kargo parasi oduyormuyuz ayrica

• quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler zaten, Top-rated Seller imiş :), ürünü denediniz mi ? LCD tvye görüntü aktardığınız da nasıl görüntü ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler zaten, Top-rated Seller imiş :), ürünü denediniz mi ? LCD tvye görüntü aktardığınız da nasıl görüntü ?

İmzamdaki monitör ile denedim.Sorunsuz goruntu aktarıyor zaten orjınal urun ve kullanma kılavuzunda turkcede mevcut. Ama ekranda ıken dık gorunuyor monıtorde burada goruntu bıraz bozuk acıkcası ama fılm vs acınca goruntu guzel gorunuyor. ayrıca yukarda bır otg kablo paylastım o kabloyuda alırsan bu aparatla beraber hem tv ye hemde klavye mouse baglantısı yapabılırız sarj aktıfken tabıkı. Ben urunu begendım yapması gerekenı yapıyor ama menude fılan goruntu bozuk dedıgım gıbı bırde ekran yan donmuyor mesela atrıx hd vardı onu bagladıgım zaman kendısınden hdmı gırısı oldugu ıcın dırek ekran yan donuyor monıtore uyum saglıyordu ve onun goruntusu cok daha ıyıydı. ama fılm vs actıgın zaman kalıtesı neyse onu alıyorsun monıtorden ve takılma sorunu olmuyor sadece ben ses aktaramadım ses ıcın ayrıca kulaklık gırısıne muzık setını bagladım onun ayarıda vardır pek ugrasmadım sadece urunu denemek ıcın taktım.

• ben spigen kılıf geldi.

telefonun boyutuna göre bayağa zarif durdu beğendim, çok şık bir tasarımı var, dokunuca kalite hissi uyandırıyor.

ancak @AERN arkadaşın dediği gibi çıt çıtı yukarda değilde aşağıda olsaydı daha iyiydi, kapatırken biraz baskı yapıyor.
    bundan sonra alacağım kılıf @AERN nin aldığı kılıf olacak galiba onu çok beğenmiştim.

herkesin ağız tadıyla kullanması deleğiyle.
  • şarjlı kılıf isteyen arkadaşlar.

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/tt-otes-aksesuar-kilif-alisveris/15629513?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_8&a=1668

edit:39,90 TL görünce hemen atladım ama note 2 fiyatları pahalı sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 8 Ocak 2013; 10:35:24 >
  • Bu tank protector ekran koruyucular( Link) videolarda gösterildiği gibi işe yarıyor mu.Onun dışında dokunmatik hassasiyetini ne derece etkiliyor..Açıkçası amoled ekrana koruyucu tabaka yapıştırmak bana saçma geliyor ama işi garantiye almak için kullanmak lazım sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 8 Ocak 2013; 14:58:15 >
  • Arkadaşlar merhaba.

Ben de 1 aydır Note II kullanıcısıyım yazmaktansa forumu daha çok okuyan üyelerdenim. Şu an Flip Cover kullanıyorum telefonumda ancak pratikte bir çok sorun yaşatıyor bu kılıf. Protective Cover ile ekranda jelatin kullansam herhangi bir çizilme problemi olur mu cepte taşırken?

Bir de Protective Cover'ı alacak yer olarak nereleri tavsiye edersiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu tank protector ekran koruyucular( Link) videolarda gösterildiği gibi işe yarıyor mu.Onun dışında dokunmatik hassasiyetini ne derece etkiliyor..Açıkçası amoled ekrana koruyucu tabaka yapıştırmak bana saçma geliyor ama işi garantiye almak için kullanmak lazım sanırım..

evet ben de merak ediyorum. Cidden işe yarıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.