Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu tank protector ekran koruyucular( Link) videolarda gösterildiği gibi işe yarıyor mu.Onun dışında dokunmatik hassasiyetini ne derece etkiliyor..Açıkçası amoled ekrana koruyucu tabaka yapıştırmak bana saçma geliyor ama işi garantiye almak için kullanmak lazım sanırım..

evet ben de merak ediyorum. Cidden işe yarıyor mu ?

dostum senin kılıf geldi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

quote:

Bu tank protector ekran koruyucular( Link) videolarda gösterildiği gibi işe yarıyor mu.Onun dışında dokunmatik hassasiyetini ne derece etkiliyor..Açıkçası amoled ekrana koruyucu tabaka yapıştırmak bana saçma geliyor ama işi garantiye almak için kullanmak lazım sanırım..

evet geldi kullanıyordum. Telefonu servise gönderdim, o yüzden şu an kutusunda. Ama güzel gerçekten kaliteli bir kılıf. Benim hoşuma gitti doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 8 Ocak 2013; 17:46:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet geldi kullanıyordum. Telefonu servise gönderdim, o yüzden şu an kutusunda. Ama güzel gerçekten kaliteli bir kılıf. Benim hoşuma gitti doğrusu.

ebayde satın aldığın kişinin linkini atabilir misin.Sana ulaştıysa bende alayım.

• O tank koruyucu dediginize benzer bi sey kulandim bu tarz koruyucular cok kalin. Goruntuyu bozan cok gereksiz koruyucular tavsiye etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ebayde satın aldığın kişinin linkini atabilir misin.Sana ulaştıysa bende alayım.

Aldığım ürün;

http://www.ebay.com/itm/221142225665?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

bu linkteki ürünü sipariş ettim. FedEx kargo seçeneğini istedim.

http://myworld.ebay.com/ta_planet?_trksid=p2047675.l2559

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığım ürün;

http://www.ebay.com/itm/221142225665?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

teşekkür ederim bende zenuslu oluyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trendbi

Jelatin olarak bakarsan olaya fahiş bir fiyat. Ancak bu bir jelatin değil ?

wrapsol;
    Poliüretan esaslı darbe emici özelliğe sahip
    Çizilmez ve çözünürlüğü bozmaz
    Orijinal Samsung lisanslı
    made in USA
    arka , ön film ve yan koruma filmi

Bunların hepsini bir filme eklerseniz fiyat 60 tlyi geçer zaten. Fiyat olarak kıyasladığınızda bir arka kapak ve kaliteli bir ekran koruyucu ile kıyaslanmalı diye düşünüyorum. Çünkü wrapsolda ömür boyu garanti var ve kılıf kullanmadan , çizilmeden cihazı olduğu gibi kullanmanıza izin veriyor. Piyasada komple koruyan başka bir kaplama yok
    AMerikadaki fiyatı için buyrun

http://www.wrapsol.com/galaxynote2.aspx

Ps: Trendbi.com'da kargo ücreti yok. Toplam fiyat 64 TL

Herkez kendi saatigi urunu savunuyor ben kendim kulandim ve kesinlikle tavsiye etmem wrapsola verdigim para haram olsun diyorum bu kadar dandik bir koruyucunolmaz hem kalin pislik tutuyo ve goruntu bozuluyo isteyen inansin isteyen inanmasin alip gorsun denesin cope atsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığım ürün;

teşekkür ederim bende zenuslu oluyorum :)

Hadi bakalım, şimdiden hayırlı olsun Bir de, bu kılıf, kenarlardaki metalik kısımları tam olarak kavramıyor, biraz üstten boşluk kaldığı yerler oluyor zaten resimlerde de görünüyor, onu da belirtmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 8 Ocak 2013; 19:06:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KntrlGS

Arkadaşlar merhaba.

Ben de 1 aydır Note II kullanıcısıyım yazmaktansa forumu daha çok okuyan üyelerdenim. Şu an Flip Cover kullanıyorum telefonumda ancak pratikte bir çok sorun yaşatıyor bu kılıf. Protective Cover ile ekranda jelatin kullansam herhangi bir çizilme problemi olur mu cepte taşırken?

Bir de Protective Cover'ı alacak yer olarak nereleri tavsiye edersiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Cihazı aldığım ilk günden beri Protective Cover ve ekran filmi ile ile kullanıyorum.Şu ana kadar hiç bi yerinde çizik oluşmadı.
    Kılıfı en uygun genpa'nın sitesinde bulabilirsin eğer orda yoksa pdateknoloji'den almıştım ben oraya bak.
  • Genpadan protective cover aldım gerçekten hoş bi ürün , telefon zaten büyük flip cover takınca çok zorlaşıyor kullanım.
    Bu arada ebaydan verdiğimi hdmi adaptör dün itibariyle istanbula ulaştı bakalım ne zman gelecek ankaraya ürün 4 ocakta vermiştim siparişi
  • Wrapsol'a 64 lira vereceğinize SGP Ultra Oleo veya Crystal'e 40 lira verin yahu.(Oleo'yu tercih ederim gerçi.) Bu kadar güzel bir ekran koruyucu olamaz. Hem de iki tane çıkıyor içinden. Diğerini satın, veya 6 ay-1 yıl sonra çok çizerseniz yenisini takarsınız. Protective cover'la beraber ideal bir ikili.

Ek: Wrapsol kötü olduğu için demiyorum. Ama bu tür koruyucular çok kalın oluyor. Gereğinden fazla dayanıklı yani. Sonuçta bu telefonlara gözümüz gibi bakıyoruz. Her gün taşlara sürttüğümüz yok. Sgp serisinin ekranda olduğunu bile hissetmezsiniz. Ve ışık geçirgenliği çok fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk78 -- 10 Ocak 2013; 14:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Wrapsol'a 64 lira vereceğinize SGP Ultra Oleo veya Crystal'e 40 lira verin yahu.(Oleo'yu tercih ederim gerçi.) Bu kadar güzel bir ekran koruyucu olamaz. Hem de iki tane çıkıyor içinden. Diğerini satın, veya 6 ay-1 yıl sonra çok çizerseniz yenisini takarsınız. Protective cover'la beraber ideal bir ikili.

Ek: Wrapsol kötü olduğu için demiyorum. Ama bu tür koruyucular çok kalın oluyor. Gereğinden fazla dayanıklı yani. Sonuçta bu telefonlara gözümüz gibi bakıyoruz. Her gün taşlara sürttüğümüz yok. Sgp serisinin ekranda olduğunu bile hissetmezsiniz. Ve ışık geçirgenliği çok fazladır.

Dostum ben ilk alırken takılan mat filmi söküp attım. Ekran görüntüsünü bozmayacak bir şey arıyorum. Oleo bozmuyor mu?

Ayrıca kullanım kılavuzunda ekran alıcılarına zarar verebileceği için film kullanmayın yazıyor. Bu konudaki düşünceniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: KntrlGS

Arkadaşlar merhaba.

Ben de 1 aydır Note II kullanıcısıyım yazmaktansa forumu daha çok okuyan üyelerdenim. Şu an Flip Cover kullanıyorum telefonumda ancak pratikte bir çok sorun yaşatıyor bu kılıf. Protective Cover ile ekranda jelatin kullansam herhangi bir çizilme problemi olur mu cepte taşırken?

Bir de Protective Cover'ı alacak yer olarak nereleri tavsiye edersiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

ben genpadan aldım protcetive kılıf kargo ile 42 lira tuttu ertesı gun elımdeydı
    bunun dısında pdateknoloji ve daha bırcok sıtede satıyor.
    urune gelırsek bence harıka, tabi ki biraz kalınlaşıyor telefon ama saglam ve kullanımı kolay
    ayrıca ben ekrana aldım alalı hıcbırsey takmadım, gerek de yok aslında. tabi bu benım fıkrım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mephasm
    Dostum ben ilk alırken takılan mat filmi söküp attım. Ekran görüntüsünü bozmayacak bir şey arıyorum. Oleo bozmuyor mu?

Ayrıca kullanım kılavuzunda ekran alıcılarına zarar verebileceği için film kullanmayın yazıyor. Bu konudaki düşünceniz nedir?

Sgp'nin de mat koruyucuları var ama Crystal ve Oleophobic mat değil kesinlikle. Ultra Crystal sana en net görüntüyü verir. Yabancı siteleri, xda'yi, amazon'daki yorumları gez, Crystal kullanan herkes sana ekrandan nasıl hiç farkı olmadığını anlatır. Ama işte Crystal'in bu kadar kristal olmasının bir dezavantajı var(ki adı da kristal gibi olmasından kaynaklanıyor); o da çok fazla parmak izi tutması. Ben o yüzden Oleo'yu tercih ettim. Işık geçirgenliği, yani görüntü kalitesi Crystal'le aynı. Ama çok daha az parmak izi tutuyor. Tutmuyor değil yalnız. Parmak izi bırakıyorsun. Ama bayağı az. Ve çok da kolay çıkıyor. Açıkçası 40 lira verirken biraz acıyarak vermiştim ama kullandıktan sonra 40 liraya değdiğini düşünüyorum. İşin güzel tarafı elimde bir tane de yedek var.

Kullanım kılavuzuna gelirsek, evet, öyle yazıyor. "N'olur n'olmaz" denilerek konmuş bir uyarı bana kalırsa. Ekran koruyucu yüzünden ekranın bozulması gibi aptalca bir olayla karşılaşırsak ileride, o zaman ciddiye alabiliriz sanırım. "Ama ya sensörler..." desen, ekran koruyucu zaten sensörlerin üzerini kaplamıyor derim.

İlk resim karşılaştırma, ikincisi xda'da Ultra Crystal kullanan birinin çektiği fotoğraflar. Oleo da birebir aynı. İkisi de üzmez seni. Para ayırabiliyorsan 10 liralık(ki 9 lirası kâr oluyor telefoncuya), aslında Çin'de kiloyla satılan koruyuculardan bin kat iyidir bana kalırsa.

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

• Yani mantıken ekran normalde sıfır parmak ve kalem dokunuşuna kalibre iken, bunu 0,5 mm yukarı taşımış oluyoruz. Kalibrasyon açısından sapıtmalar olabilir mi acaba uzun vadede.
  • Selamlar arkadaslar benim ufak bir sorum olacak sizlere,4 gun once guney koreye is iicin geldim ve uzun sure burada yasayacagim,bundan sebeple burada bulunan kardesime note 2 almasini soyledim cihazi almis sag olsun kutu iceriginden de orjinal kilif ve orjinal yedek sarj ve sarj etme unutesi cikti .Bu urunler tr de de kutu iceriginde varmi...????

http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu9c6.jpg
    http://b1301.hizliresim.com/15/b/hu994.jpghttp://a1301.hizliresim.com/15/b/hu99d.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: fkgnydn

Selamlar arkadaslar benim ufak bir sorum olacak sizlere,4 gun once guney koreye is iicin geldim ve uzun sure burada yasayacagim,bundan sebeple burada bulunan kardesime note 2 almasini soyledim cihazi almis sag olsun kutu iceriginden de orjinal kilif ve orjinal yedek sarj ve sarj etme unutesi cikti .Bu urunler tr de de kutu iceriginde varmi...????

http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu9c6.jpg
    http://b1301.hizliresim.com/15/b/hu994.jpghttp://a1301.hizliresim.com/15/b/hu99d.jpg

Nerdee hocam nerdeee? Herifler gri cihaza beyaz kulaklık koymuş, kılıf mılıf hak getire. En azından benimki öyle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephasm -- 10 Ocak 2013; 17:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

Bilgi için teşekkürler zaten, Top-rated Seller imiş :), ürünü denediniz mi ? LCD tvye görüntü aktardığınız da nasıl görüntü ?

İmzamdaki monitör ile denedim.Sorunsuz goruntu aktarıyor zaten orjınal urun ve kullanma kılavuzunda turkcede mevcut. Ama ekranda ıken dık gorunuyor monıtorde burada goruntu bıraz bozuk acıkcası ama fılm vs acınca goruntu guzel gorunuyor. ayrıca yukarda bır otg kablo paylastım o kabloyuda alırsan bu aparatla beraber hem tv ye hemde klavye mouse baglantısı yapabılırız sarj aktıfken tabıkı. Ben urunu begendım yapması gerekenı yapıyor ama menude fılan goruntu bozuk dedıgım gıbı bırde ekran yan donmuyor mesela atrıx hd vardı onu bagladıgım zaman kendısınden hdmı gırısı oldugu ıcın dırek ekran yan donuyor monıtore uyum saglıyordu ve onun goruntusu cok daha ıyıydı. ama fılm vs actıgın zaman kalıtesı neyse onu alıyorsun monıtorden ve takılma sorunu olmuyor sadece ben ses aktaramadım ses ıcın ayrıca kulaklık gırısıne muzık setını bagladım onun ayarıda vardır pek ugrasmadım sadece urunu denemek ıcın taktım.

Bende ekranın dönmemesi diye bir sorun olmadı (TV Sony KDL40E4000) ; telefonu nasıl çevirirseniz TV'deki görüntü de o şekilde oluyor. Biliyorsunuz ana ekranlarımız yan dönmüyor, bunda da aynı.

Ben video, internet, oyun vs dahil denedim, görüntü ve ses gayet güzel. Yalnızca internet üzerinden youtube uygulaması ile video seyrederken bir kaç kez kısa süreli görüntü gitti-geri geldi.

Genel olarak problemsiz. Tabi bu cihaza aynı zamanda şarj kablosunu da takıyorsunuz, bir de HDMI kablo derken epey bir kablo içerisinde kalıyorsunuz. DLNA uyumlu TV'm olsaydı daha iyiydi aslında, kablosuz kablosuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 10 Ocak 2013; 18:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

Bilgi için teşekkürler zaten, Top-rated Seller imiş :), ürünü denediniz mi ? LCD tvye görüntü aktardığınız da nasıl görüntü ?

İmzamdaki monitör ile denedim.Sorunsuz goruntu aktarıyor zaten orjınal urun ve kullanma kılavuzunda turkcede mevcut. Ama ekranda ıken dık gorunuyor monıtorde burada goruntu bıraz bozuk acıkcası ama fılm vs acınca goruntu guzel gorunuyor. ayrıca yukarda bır otg kablo paylastım o kabloyuda alırsan bu aparatla beraber hem tv ye hemde klavye mouse baglantısı yapabılırız sarj aktıfken tabıkı. Ben urunu begendım yapması gerekenı yapıyor ama menude fılan goruntu bozuk dedıgım gıbı bırde ekran yan donmuyor mesela atrıx hd vardı onu bagladıgım zaman kendısınden hdmı gırısı oldugu ıcın dırek ekran yan donuyor monıtore uyum saglıyordu ve onun goruntusu cok daha ıyıydı. ama fılm vs actıgın zaman kalıtesı neyse onu alıyorsun monıtorden ve takılma sorunu olmuyor sadece ben ses aktaramadım ses ıcın ayrıca kulaklık gırısıne muzık setını bagladım onun ayarıda vardır pek ugrasmadım sadece urunu denemek ıcın taktım.

Bende ekranın dönmemesi diye bir sorun olmadı (TV Sony KDL40E4000) ; telefonu nasıl çevirirseniz TV'deki görüntü de o şekilde oluyor. Biliyorsunuz ana ekranlarımız yan dönmüyor, bunda da aynı.

Ben video, internet, oyun vs dahil denedim, görüntü ve ses gayet güzel. Yalnızca internet üzerinden youtube uygulaması ile video seyrederken bir kaç kez kısa süreli görüntü gitti-geri geldi.

Genel olarak problemsiz. Tabi bu cihaza aynı zamanda şarj kablosunu da takıyorsunuz, bir de HDMI kablo derken epey bir kablo içerisinde kalıyorsunuz. DLNA uyumlu TV'm olsaydı daha iyiydi aslında, kablosuz kablosuz :)

Yan donmeme olayini ana ekran icin soyledim zaten diger yerlerde telefondaki gibi dönüyor. Sadece hdmi girisli cihazlardaki gibi uyumlu menu gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

quote:

Orijinalden alıntı: mephasm

Sgp'nin de mat koruyucuları var ama Crystal ve Oleophobic mat değil kesinlikle. Ultra Crystal sana en net görüntüyü verir. Yabancı siteleri, xda'yi, amazon'daki yorumları gez, Crystal kullanan herkes sana ekrandan nasıl hiç farkı olmadığını anlatır. Ama işte Crystal'in bu kadar kristal olmasının bir dezavantajı var(ki adı da kristal gibi olmasından kaynaklanıyor); o da çok fazla parmak izi tutması. Ben o yüzden Oleo'yu tercih ettim. Işık geçirgenliği, yani görüntü kalitesi Crystal'le aynı. Ama çok daha az parmak izi tutuyor. Tutmuyor değil yalnız. Parmak izi bırakıyorsun. Ama bayağı az. Ve çok da kolay çıkıyor. Açıkçası 40 lira verirken biraz acıyarak vermiştim ama kullandıktan sonra 40 liraya değdiğini düşünüyorum. İşin güzel tarafı elimde bir tane de yedek var.

Kullanım kılavuzuna gelirsek, evet, öyle yazıyor. "N'olur n'olmaz" denilerek konmuş bir uyarı bana kalırsa. Ekran koruyucu yüzünden ekranın bozulması gibi aptalca bir olayla karşılaşırsak ileride, o zaman ciddiye alabiliriz sanırım. "Ama ya sensörler..." desen, ekran koruyucu zaten sensörlerin üzerini kaplamıyor derim.

İlk resim karşılaştırma, ikincisi xda'da Ultra Crystal kullanan birinin çektiği fotoğraflar. Oleo da birebir aynı. İkisi de üzmez seni. Para ayırabiliyorsan 10 liralık(ki 9 lirası kâr oluyor telefoncuya), aslında Çin'de kiloyla satılan koruyuculardan bin kat iyidir bana kalırsa.

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

Bir daha alirken yazdiklarinizi dikkate alicam. Siz nereden aldiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.