Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu

Tv You
    Tavsiye ederim. (Mx player ile ilgili uyarıyı mutlaka okuyun).

Güzel uygulama, Turkcell TV plus ve Slingplayer varken yine de kenarda dursun :)

Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: Cantona the King

quote:

Evet, ikiside kurulu iken tesla seçili idi ve cevapsız çağrı sayı olarak da ikonun yanında gözüktü.
    Şimdi sizin için Missed IT! i kaldırıp denedim yine sorunsuz bir şekil de cevapsız çağrı saysını gösterdi.

Saygılarımla...

Deniyorum ben de hemen tesekkur ederim @IRoN

Rica ederim @cenk78

Saygilar.

Rica ederim ne demek.
    Esas ben teşekkür ederim :)
    Tesla da yine sorun yaşarsanız bende ki ayarları yazarım size.
    Ben Gmail ve benzeri uygulamaları kullanmıyorum. Tesla'yı sadece cevapsız çağrı ve cevapsız arama için ayarladım ve bir sorun gözükmüyor.

Saygılarımla...

Tesla amiyane tabir ile mantarladı :)
    Hem teslayı hem de Missed IT! i kaldırdım :)

Bu arada NOva daki güzel bir özellikte kurulum ayarları sırasında stock TW Launcher'ın ayarlarını kendine adapte edebilmesi.
    Keşke bunu Next vs gibi diğer launcher lar için de yapabilseydi :)

Saygılarımla...

• Flip Cover control uygulamasinin full apk.si olan var mi elinde acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManusH

quote:

Orijinalden alıntı: mrtvrlcll
    Arkadaşlar benim bir programa ihtiyacım var telefonla bağlandığım bir wireless ı hot spotla başka bilgisayara internet paylaştırabilir miyim?
    niye bilgisayarı direk bağlamıyorsunuz derseniz başka probemlerden dolayı.
    Var mı böyle bir program yada çözüm?

Şimdi bu wifi hotspot/tethering bağlantı paylaşımı işlemlerinde uygulama mevcut bağlantı şekillerinden birini kullanırken diğer boşta kalan ile paylaşmak üzerinedir.

Mesela wireless olmayan ortamlarda, laptop'unuzu kablo ile bağlamışsanız boşta kalan wireless ethernet ile o bağlantıyı paylaşmak, veya telefonunuzla yaptığınız 3G bağlantıyı wireless üzerinden paylaşmak gibi...

Sonuçta bir ağa bağlanmak için kullandığınız kartı, yeniden bir de dağıtım için kullanamıyorsunuz, ek bir kart daha gerekiyor onun için; 1.ci alacak, 2.ci dağıtacak...

Yani telefonunuzla bağlantınızı wireless üzerinden yapıyorsanız, ondaki bağlantıyı bilgisayara başka bir yolla aktarmanız gerekir: bkz: USB tethering
    (http://www.androidhaber.org/android-telefonunu-modem-olarak-kullanma-usb-tethering-ve-wi-fi-hotspot-kullanimi/)

teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Cihazda, navigasyon programı olarak ne kullanıyorsunuz ?

Birçok navigasyon denedim ama IGO nun yeri ayrı ve artık cihazımda sadece IGO var.

Saygılarımla...

İGO nun en güncel haritalarını nereden temin edebiliriz. Bende igo kullanıyorum hatta iphone kullanırken satın almıştım apple storedan sürekli güncelliyordu fakat Android markette yok forumda arkadaşların yüklediği bir igo var ama haritası güncel değil en güncel haritayı nereden bulabiliriz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

quote:

quote:

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma

çok güzel bir uygulama_! şiddetle tavsiye ederim.

örnek resimlerde olduğu gibi değişik, eğlenceli fotolar çekilebiliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=br.cloneme&hl=tr

Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.

Google Play Store daki ücretli.
    Denemek ve daha sonra satın almak isteyenler için Google amca'ya müracaat :)
    Şu isimle aratmanız yeterli ; Twin Me! 1.3.1 apk

Güzel uygulama imiş bu arada :)

Saygılarımla...

son sürüm 1.3.2...

aramayı dediğin stil... ama 1.3.2 şeklinde yaparsanız son sürümünü kullanırsınız_!!!

arkadaşlar sağlam apk bulan varmı acaba...? googlede bir sürü sonuç çıkıyor ama...sitelere girdiğinizde bir şey yok...blackM dede yok....freesi veya lite olsada olur...bir deneyelim...işe yararsa google playden satın alırız...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cantona the King

quote:

Evet, ikiside kurulu iken tesla seçili idi ve cevapsız çağrı sayı olarak da ikonun yanında gözüktü.
    Şimdi sizin için Missed IT! i kaldırıp denedim yine sorunsuz bir şekil de cevapsız çağrı saysını gösterdi.

Saygılarımla...

Deniyorum ben de hemen tesekkur ederim @IRoN

Rica ederim @cenk78

Saygilar.

Rica ederim ne demek.
    Esas ben teşekkür ederim :)
    Tesla da yine sorun yaşarsanız bende ki ayarları yazarım size.
    Ben Gmail ve benzeri uygulamaları kullanmıyorum. Tesla'yı sadece cevapsız çağrı ve cevapsız arama için ayarladım ve bir sorun gözükmüyor.

Saygılarımla...

Tesla amiyane tabir ile mantarladı :)
    Hem teslayı hem de Missed IT! i kaldırdım :)

Bu arada NOva daki güzel bir özellikte kurulum ayarları sırasında stock TW Launcher'ın ayarlarını kendine adapte edebilmesi.
    Keşke bunu Next vs gibi diğer launcher lar için de yapabilseydi :)

Saygılarımla...

Aynen Tesla da Missed It de hata veriyor. Uygulamayı korsan vb. Kullananlar bu konuda sıkıntı yaşayabilir lütfen problemlerinizi bana bildirmeyin gidip paralısını alın hesabı uyarıda bulunmuş

Ben de kaldırdım unread uygulamalarını. Satın alınca yüklerim tekrar.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja
    arkadaşlar sağlam apk bulan varmı acaba...? googlede bir sürü sonuç çıkıyor ama...sitelere girdiğinizde bir şey yok...blackM dede yok....freesi veya lite olsada olur...bir deneyelim...işe yararsa google playden satın alırız...

pm attım
  • quote:

quote:

pm attım

sana zahmet bana gönderir misin apk için
  • quote:

Orijinalden alıntı: buğra_137

quote:

quote:

pm attım

sana zahmet bana gönderir misin apk için

gönderildi

• ekran görüntüsü nasıl aldığımı bana anlatabilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

ekran görüntüsü nasıl aldığımı bana anlatabilirmisiniz acaba?

Kalemi cıkar. Kalemin üstündeki düğmeye basılı tutarak ucunu ekrana dokundur.

İkinci yol ise,
    ayarlar>hareketler> ekranı yakalamak icin avuç içi... seçeneğini aktif et.
    Sonra elini ekranda sağdan sola ya da soldan sağa doğru gezdir (ekranı tararmış gibi sürt).

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

Ödeme Gönderen WinAt9 Tamamlandı Ayrıntılar 0,60 TL

WinAt9 Programıyla ilk günümü doldurmuş bulunmaktayım,en azından telefonum için uygulama parası biriktirebilirim diye düşünüyorum.

dün bana 5 reklam geldi. hepsini izledim soruları cevapladım, paranız yatırılacaktır uyarısıda geldi fakat gece bu sabah hesaba baktığımda 0 gözüküyordu?

Paypal hesabıma baktığımda 0.60 tl yatırılmıştı, ve ayrıyeten mail atmışlar paranız yatırıldı diye.Umarım seninkinide yatırırlar günlük 0.60 TL verseler,aylık 18.00 yapar en azından store masraflarım çıkar:)

banada anlatırmısınz nasıl olduğunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: udjat

quote:

İkinci yol ise,
    Sonra elini ekranda sağdan sola ya da soldan sağa doğru gezdir (ekranı tararmış gibi sürt).

sonra onu nereye kaydededicek? ben daha 3 günlük kullanıcıyım kalemi hiç kullanmadım
  • quote:

quote:

quote:

İkinci yol ise,

sonra onu nereye kaydededicek? ben daha 3 günlük kullanıcıyım kalemi hiç kullanmadım

aaaa yaptım çok teşekürlerr..birde bana bu telden foruma nasıl foto yükleyeceğimi anlatırsanız çok minnettar olurum:)

• Sitenin fotoğraf yükleme seçeneği var mı bilmiyorum bakmadim hiç. Ama ben öncewww.hizliresim.com adresinden internete yükleyip, ardından linkini buraya kopyalayıp yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udjat -- 4 Şubat 2013; 0:19:29 >
  • quote:

Sitenin fotoğraf yükleme seçeneği var mı bilmiyorum bakmadim hiç. Ama ben öncewww.hizliresim.com adresinden internete yükleyip, ardından linkini buraya kopyalayıp yüklüyorum.

o çok zormuş ben onu yapamam heralde
  • Dediğim siteye girip istediğin resmi yükleyeceksin.
    Zaten siteye girince orda "dosya seç" yazısını görürsün. Ona tıkla, yüklemek istediğin resmi seç. "Şimdi yükle" ye tıkla.
    Biraz bekledikten sonra resmin yüklenecektir. Ekranda çıkar zaten görürsün.
    Resmin üstüne basılı tut bi süre. Ekranda "resmi aç" vs. seçenekleri çıkar. "Resmi aç" dedikten sonra resmin tam sayfa olarak karşına çıkar.
    Sonra bu sayfanın linkini kopyalayıp istediğin yere yapıştırabilirsin.
    Zor değil kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~ Tolga ~

Herkese selam...
    Şu şekilde bi uygulama arıyorum ;

Wifi bağlantısı ile yetkilendirdiğim masaüstü pc ye bağlanarak çektiğim resimleri pc ye senkronize/yedek leyecek bi uygulama varmı acaba ? Bağlantıyı bir kere yapayım her wifi ile bağlantı kurduğunda otomatik yedeklesin istiyorum. :) Fantazimi oldu acep :)

Söylediğini tam olarak yapan program MyPhoneExplorer Client. Dün kendim bizzat denedim ve sonuç harika.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=tr burdakini telefona
    http://www.fjsoft.at/en/downloads.php burdakini de bilgisayarına kuruyorsun, her ikisinden de programı açıp bilgisayardan telefona girerek ayarlarını yapıyorsun, her bağlandığında otomatik senkronize yapıyor.. sipariş verdiğim note ll henüz elime ulaşmadığı için moto atrix le denedim ve oldukça beğendim..

• quote:

Orijinalden alıntı: alp___

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Cihazda, navigasyon programı olarak ne kullanıyorsunuz ?

Birçok navigasyon denedim ama IGO nun yeri ayrı ve artık cihazımda sadece IGO var.

Saygılarımla...

İGO nun en güncel haritalarını nereden temin edebiliriz. Bende igo kullanıyorum hatta iphone kullanırken satın almıştım apple storedan sürekli güncelliyordu fakat Android markette yok forumda arkadaşların yüklediği bir igo var ama haritası güncel değil en güncel haritayı nereden bulabiliriz????

yesilcin.com da ki IGO başlığını takip ediyorum ve kendime göre güncel POI ve haritasını,son sürüm olan IGO ile birleştirerek yükledim.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.