Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cantona the King

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cantona the King

quote:

Evet, ikiside kurulu iken tesla seçili idi ve cevapsız çağrı sayı olarak da ikonun yanında gözüktü.
    Şimdi sizin için Missed IT! i kaldırıp denedim yine sorunsuz bir şekil de cevapsız çağrı saysını gösterdi.

Saygılarımla...

Deniyorum ben de hemen tesekkur ederim @IRoN

Rica ederim @cenk78

Saygilar.

Rica ederim ne demek.
    Esas ben teşekkür ederim :)
    Tesla da yine sorun yaşarsanız bende ki ayarları yazarım size.
    Ben Gmail ve benzeri uygulamaları kullanmıyorum. Tesla'yı sadece cevapsız çağrı ve cevapsız arama için ayarladım ve bir sorun gözükmüyor.

Saygılarımla...

Tesla amiyane tabir ile mantarladı :)
    Hem teslayı hem de Missed IT! i kaldırdım :)

Bu arada NOva daki güzel bir özellikte kurulum ayarları sırasında stock TW Launcher'ın ayarlarını kendine adapte edebilmesi.
    Keşke bunu Next vs gibi diğer launcher lar için de yapabilseydi :)

Saygılarımla...

Aynen Tesla da Missed It de hata veriyor. Uygulamayı korsan vb. Kullananlar bu konuda sıkıntı yaşayabilir lütfen problemlerinizi bana bildirmeyin gidip paralısını alın hesabı uyarıda bulunmuş

Ben de kaldırdım unread uygulamalarını. Satın alınca yüklerim tekrar.

Saygılar.

Next e baya bir ekstra widget ve temalar da gelmeye başlamış.
    Bir yanım hala Next diyor ama şu anda memnunum NOva dan.

Fiyat indirimi yaparlarsa düşünüyorum Next'i de :)

Saygılarımla...

• entry'm bulunsun, inceleyeceğim.
  • Arkadaşlar malum Note 2'de makro çekim özelliği yok.
    Markette Camera Zoom FX tarzı programlar var.
    Bu tarz programlar makro cekim konusunda gerçekten işe yarıyor mu?
    Yoksa bu tamamen telefonun üretimiyle alakalı olan, uygulamalarla bir sonuca ulaşılamayacak bir konu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün forumları aradım ama hiç bir yerde cvp bulamadım burada konuştuğunuz tartıştığınız konuylada pek alakalı deil ama nacizene sorularımı cvp larsınız sevinirim
    1- Ekranı asağıtya cektiğimiz zaman cıkan wifi gps ses ekran döndürme bluetooth vss panellerine hepsine tıkladığım zaman ışık yanıyor fakat AllShare Cast a tıkladığım zaman ışık yanmıyor ? tarama yapıyor fakat ışık yanmıyor
    2-yine aynı panelde Wifi 'ye tıkladığım zaman yavaşca yanıyor ışık ve yavaşca sönüyor ..

bu iki durum normalmidir dostlar sizce.. iyi akşamlar
  • çok kullanışlı bir telefon gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: udjat

Arkadaşlar malum Note 2'de makro çekim özelliği yok.
    Yoksa bu tamamen telefonun üretimiyle alakalı olan, uygulamalarla bir sonuca ulaşılamayacak bir konu mu?

kamerada ,ayarlar-odak modu-makro şeklinde ayarlayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Orijinalden alıntı: udjat

Arkadaşlar malum Note 2'de makro çekim özelliği yok.

kamerada ,ayarlar-odak modu-makro şeklinde ayarlayabiliyorsunuz.

:) çok teşekkür ederim, hiç dikkatimi çekmedi :)
    Bende diyorum böyle bir makinada nasıl makro çekim olmaz :)

Başka bir soru daha sorayım.
    HDR modunda çektiğimiz fotoğrafları düzenlemek için iyi bir program var mı? Markette birkaç programa baktım ama beş para etmez geneli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona, sayfa en fazla 7 tane mi eklenebiliyor. Daha fazla eklemek için ne yapmak gerekiyor, root dışında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp___

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Cihazda, navigasyon programı olarak ne kullanıyorsunuz ?

Birçok navigasyon denedim ama IGO nun yeri ayrı ve artık cihazımda sadece IGO var.

Saygılarımla...

İGO nun en güncel haritalarını nereden temin edebiliriz. Bende igo kullanıyorum hatta iphone kullanırken satın almıştım apple storedan sürekli güncelliyordu fakat Android markette yok forumda arkadaşların yüklediği bir igo var ama haritası güncel değil en güncel haritayı nereden bulabiliriz????

yesilcin.com da ki IGO başlığını takip ediyorum ve kendime göre güncel POI ve haritasını,son sürüm olan IGO ile birleştirerek yükledim.

Saygılarımla...

Bilgilendirme için teşekkür ederim fakat nasıl birleştirerek yüklediğinizi biraz açar mısınız lütfen bu hususta çok bilgili sayılmam... Tekrar teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp___
    Bilgilendirme için teşekkür ederim fakat nasıl birleştirerek yüklediğinizi biraz açar mısınız lütfen bu hususta çok bilgili sayılmam... Tekrar teşekkür ederim...

Map klasöründeki haritayı yine yesilcin de bulduğum daha güncel harita ve POI klasöründe ki dosyayı da daha güncel POI dosyası ile değiştim.
    Hepsi bu :)

Saygılarımla...
  • quote:

Telefona, sayfa en fazla 7 tane mi eklenebiliyor. Daha fazla eklemek için ne yapmak gerekiyor, root dışında.

başka bir laucher kurmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Telefona, sayfa en fazla 7 tane mi eklenebiliyor. Daha fazla eklemek için ne yapmak gerekiyor, root dışında.

başka bir laucher kurmak

Bu durum garantiyi etkiler mi ? Laucher nereden bulabilirim
  • quote:

quote:

quote:

başka bir laucher kurmak

etkilemez, markette bir sürü laucher var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

başka bir laucher kurmak

etkilemez, markette bir sürü laucher var

tamam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

quote:

Orijinalden alıntı: ~ Tolga ~

Herkese selam...
    Şu şekilde bi uygulama arıyorum ;

Wifi bağlantısı ile yetkilendirdiğim masaüstü pc ye bağlanarak çektiğim resimleri pc ye senkronize/yedek leyecek bi uygulama varmı acaba ? Bağlantıyı bir kere yapayım her wifi ile bağlantı kurduğunda otomatik yedeklesin istiyorum. :) Fantazimi oldu acep :)

Söylediğini tam olarak yapan program MyPhoneExplorer Client. Dün kendim bizzat denedim ve sonuç harika.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=tr burdakini telefona
    http://www.fjsoft.at/en/downloads.php burdakini de bilgisayarına kuruyorsun, her ikisinden de programı açıp bilgisayardan telefona girerek ayarlarını yapıyorsun, her bağlandığında otomatik senkronize yapıyor.. sipariş verdiğim note ll henüz elime ulaşmadığı için moto atrix le denedim ve oldukça beğendim..

Çok teşekkür ederim. Sayende tam aradığım özellikte uygulamayı buldum.

• Telefonunuza Harddisk bağlayabilmek için harika bir uygulama, link: Nexus Media Importer
    NTFS depolama aygıtlarını telefonlar görmüyor, bu uygulama ile bunu sağlayabiliyoruz. Benim gibi çok film seyreden arkadaşların vazgeçilmezi olacağını düşünüyorum. Root gereksinimi duymuyor. Ne kadar disk kapasitesini destekliyor bilmiyorum ama ben 1TB harddisk ile denedim, sorun yaşamadım. Ücretsiz olarak tabiki bulunabilir ancak ben verilecek ücreti hakettiğini düşünüyorum...

Telefonumdan görüntü;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 8 Şubat 2013; 16:34:39 >

• Farkli ve guzel bir launcher isteyen arkadaslara :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5seC5sYXVuY2hlcjgiXQ..

Gercekten cok guzelmis. Kullandikca daha bir heveslendim telefona. Benim PC de Win8 olunca bi ayri guzel geldi. Canli kutucuklar cok guzel calisiyor. Kisisellestirme olanagi da free bir yazilima gore cok fazla. tavsiye ederim.

Not:
    TR dil destegi yok fakat sorun olacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 8 Şubat 2013; 18:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Farkli ve guzel bir launcher isteyen arkadaslara :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5seC5sYXVuY2hlcjgiXQ..

Gercekten cok guzelmis. Kullandikca daha bir heveslendim telefona. Benim PC de Win8 olunca bi ayri guzel geldi. Canli kutucuklar cok guzel calisiyor. Kisisellestirme olanagi da free bir yazilima gore cok fazla. tavsiye ederim.

Not:
    TR dil destegi yok fakat sorun olacagini sanmiyorum.

Go Launcher EX üzerine Windows 8 Go Launcher kurmak daha iyi bence. Ne idüğü belirsiz çinli yazılımlar biraz sıkıntı yaratabilir :)

• Bende de GO ya karsi bir antipati var. Nedense oldum olasi sevememisimdir GO temalarini :(
  • Kişisel tercih tabiki :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.