Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı hariç söyleyecek söz bulamıyorum. Fiyatına çok şey söyleyebilirim ama hiç gerek yok şu an bu haber altında.. Ama belki söylerim ilerleyen saatler!!

• 5.5 inç ekran, amoled plus olaydı tadından yenmezdi :)

• Harika bir inceleme olmuş, elleriniz dert görmesin. Galaxy Note II neresinden bakarsanız müthiş bir telefon olmuş. Boyutları itibariyle de kullanması, düşündüğümden daha rahat.

• tek elle kullanılamayan cihazı pek alınabilir bulmuyorum, şöyle zaman zaman çanta taşıyor oluyorsunuz, diğer elinizde başka birşey olabiliyor. bu durumlarda telefonun kullanıcıyı yarı yolda bırakması kabul edilir bir şey değil. bence 4,7'' segmentindeki telefonlar ekran boyutu olarak doyum noktasıdır. kararındadır.

• Böyle telefonlar üretipte neden adam gibi kameralar koymazlar. Beceremiyorsan becerebilen lens üreticilerinden satın alın . Nokia dalga geçer gibi 41mp lerde geziyor , bende 12mp lik n8 kullanıyorum ve mobil bir cihaz için optik zoom beklentisi olmayanlar için daha iyisine gerek yok diye düşünüyorum. Kesinlikle böyle muhteşem , büyük ve hızlı telefonlarda en azından bi 12mp kamera ve zenon flash bulunmalı diye düşünüyorum.

• Pil diyorum başka birşey demiyorum cihaz çok iyi olmuş ama bence yanlış olan şu

Galaxy mi Note mu artık başı çekecek Samsung tarafında.. bu özellikler Galaxyde olmalıydı Note daha düşün sistemle ve uzun pil ömrü ilede satış sağlardı benim görüşüm bu ama gerçekten iyi olmuş..Samsung Note serisinde 7inçe yaklaşıyor telefon tablete dönüşüyor :)

• android tarafı çok güçlü ancak birde oyun yapımcıları üreticileri bütün oyunları her iki platformada çıkarsa çok iyi olucak çok sağlam oyunlar çifte platform çıkıyor ancak ufak zaman geçirmelik oyun yapımcılarıda buna el atmaları şart incelemelerde oyun beğeniyorum ancak bir bakıyorum ios için yazılmış işte ozaman sinir oluyorum

• Elinize sağlık

• telefon çok güzel enhızlı cihaz olduğu söylenmiş lg optimus g ninde böyle bir iddaası var sizce hangisinin performansı daha iyidir

• Oncelikle İnceleme icin tesekkurler cok guzel olmus
    Cihazlar konusuna gelirsek bence Galaxy s3 dediğin 4,3 inç olmalı, note da 5,5 inç ideal... ipin ucu s3 ve one xte kaçtı... Şimdi de ativ s... Yani 1,90 m boyunda elleri büyük olan bir voleybolcuyum ama ben bile kullanırken zorlanıyorum su 4,7-4,8 telefonları... 3,5 ve 4,3 cok ideal
    Teknik anlamda cihaz gercekten güzel olmuş, s3e saygı duymuyorum anlamsız büyüklükte ama note serisi amacına uygun mükemmel cihazlar...
    Samsung kozlarını ortaya koydu şimdi sıra Nokia ve appleda :) wp8 Varol emi heyecan kattın 2012 son çeyreğine :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin APPLE!

• Bu ekran nereye kadar büyüycek merak ediyorum

• Video yu yeni download ediyorum , inş ram miktarına değinmissinizdir.. yoksa da size zahmet telefon elinizdeyken ram yöneticisinden bakabilirmisiniz 2 gb ram in ne kadarını kullanabiliyoruz..

• videodan önceki reklamları izlemeye mecur bırakıyorsunuz bizi yapmayın. yeri geliyor destek için reklamlara tıklıyoruz bizde duyarlıyız merak etmeyin

• inceleme için emeğinize saglık Erdi ve Mesut abi.. telefona gelince s3 un obez hali diyebiliriz herhalde ama cidden guzel bir telefon olmus.. bir s3 sahibi olarak almam ama ekran buyuklugu acısından avantaj gorenler elbetteki alacaktır.. TEBRİKLER SAMSUNG...

• Telefon dedikleri gibi şuanki en iyi donanıma sahip telefon ve şuanki en iyi pille birleşince gerçekten 'Yeni Kral' olmuş.

• Apple ne yapacak acaba çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

tek elle kullanılamayan cihazı pek alınabilir bulmuyorum, şöyle zaman zaman çanta taşıyor oluyorsunuz, diğer elinizde başka birşey olabiliyor. bu durumlarda telefonun kullanıcıyı yarı yolda bırakması kabul edilir bir şey değil. bence 4,7 segmentindeki telefonlar ekran boyutu olarak doyum noktasıdır. kararındadır.

bir elde canta diger eldede baska birsey tasirken degil 4.7 hicbir telefonu kullanamazsiniz ama 3. bir kolunuz varsa o baska. Note serisi gayet rahat tek elle kullanilabilen bir telefon ayrica

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Pil diyorum başka birşey demiyorum cihaz çok iyi olmuş ama bence yanlış olan şuGalaxy mi Note mu artık başı çekecek Samsung tarafında.. bu özellikler Galaxyde olmalıydı Note daha düşün sistemle ve uzun pil ömrü ilede satış sağlardı benim görüşüm bu ama gerçekten iyi olmuş..Samsung Note serisinde 7inçe yaklaşıyor telefon tablete dönüşüyor :)

Cihazin adi GALAXY Note... ve ilk Note da daha onceki S serisinden de daha hizli islemci kullaniyordu.

• şimdi onlar düşünsün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.