Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknolojı guzel bısey ama cok pahalı bu telefonlar. sınırsız tuketıme devam maalesef...

• Xperia T incelemesi olacaktı

Inceleme için teşekkürler güzel olmuş ama ben Galaxy S3 ten note 2 yerine Xperia T ye geçebilirim.

• Takoz gibi bir alet , bunu alan teknolojiden anlamıyordur ve gösteriş için alıyordur. Artık 1 yıl sonra 2. elde 500 liraya satmaya çalışırsınız.

İlgi çekmek için 5.5 ekran koyuş aferin , artık 2 elle kullanırız
    Samsung ekranı HD diye gazlar fakat aslında hd değildir , pentile ekran kullanmıştır ve bunu kutunun üzerinde bile belirtmeye gerek duymaz.
    Şimdi bu cihaz tutsun ,yakında yine galaxy note isminde aynı kasaya sahip, süper lcd li modeli piyasaya sürülür :)Farketmeyende gözü kapalı alır ,görünen köy klavuz istemez.
    Bazı cihazlara nfc koyar bazılarına koymaz.Mesela galaxy s2 lerin Türkiyeye gelenlerinde nfc özelliği çıkartılmıştır ,aynısı note içinde geçerlidir.
    4 çekirdek dersin hızlıdır diye düşünürsün ama oda ne menüde bile takılır.Yandı gülüm keten helva :D
    Birkaç yıl önce kalemi olan dokunmatik cihazları (ben dokunmak istiyorum kalem istemiyorum diyerek )kötüleyenler ,şimdi ise yanında kalemi olmasına tav olup 2000 lirayı veriyorlar :)
    Ayrıca cihaza telefon desen telefon değil , tablet desen tablet değil, bunun sınıfı olsa olsa asosyal oyuncağı olur.

Eksileri bekliyorum , nasıl olsa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :)

• Geniş ekran ve performans.
    Başarılı olmuş
  • teknoloji çok hızlı gelişiyor ya 5 sene önce aldığım bilgisayardan kat kat iyi bu telefon 5 sene önce böyle böyle olacak deseler hayatta inanmazdım. Bir de bir sorum olacak donanım olarak bu telefon mu iyi yoksa psp vita mı ? Biliyorum ikisi farklı platform ama demek istediğim oyunlarda note 2 de psp'deki gibi grafik alabilir miyiz ?
  • tablet telefon segmentinin yaratıcı olarak samsung tek bu alemde. patentini de aldıysa kimse üretemez belli bir süre.

• Samsung açıkçası telefon alırken Apple ile beraber almayı en son düşündüğüm marka idi. Ancak 5.5 inç ekranın telefona kullanış deneyimini en az zorlayacak şekilde yerleştirilmesi. 2GB ram (çünkü açık bir şekilde işlemcisi 300Mhz'de bile stabil çalışan telefonlara 1 GB ram dahi yetmiyordu) ve 3100 MAh bataryası aklımı çelmeye yetti. İdeos x5in yanına bir de nexus 7 almayı düşünüyordum ancak Türkiye'de ki operatör kampanyaları doğrultusunda Note 2'yi beklemeye karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Takoz gibi bir alet , bunu alan teknolojiden anlamıyordur ve gösteriş için alıyordur. Artık 1 yıl sonra 2. elde 500 liraya satmaya çalışırsınız.

sen bana bir yıl sonra 500 liradan 10 tane getir ben alıcam, söz. ama cihazlar tertemiz olacak. yoksa ekranı kırık, sağı solu dökük olursa kim ne yapsın öyle aleti değil mi güzel kardeşim?
  • En iyisi yada hiç

Bir tablete ve başka bir telefona ihtiyaç duymadan 3-4 sene kullanılabilecek bir cihaz. Telefon mu bilgisayar mı ona kullanıcı karar verecek. Neticede bilgisayar gibi tablet gibi bir telefon yapmış Samsung

Muhtemelen ülkemizde 2500TL fiyattan satılır. 1850-2000TL ye spotçularda bulunur.

Ama bu kadar pahalı bir cihazı ya yurt dışından daha uygun fiyata almak gerekir yada hiç almamak. Aldımıda 4 sene kullanmak gerekir.

Samsung Galaxy Note = EN İYİSİ YADA HİÇ

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede'

• yav hala büyük diyenler var. lan zaten büyük isteyenler için üretilmiş, istemiyorsan bir dünya küçük telefon var git onu al.sırf yorum yazmak için saçmalıyorlar.

• oha yuuhhh 1.6 GHz , 2 gb ram , 3100 mAh pil 5.5 inç ekran adamlar resmen orta halli bir laptop yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

teknoloji çok hızlı gelişiyor ya 5 sene önce aldığım bilgisayardan kat kat iyi bu telefon 5 sene önce böyle böyle olacak deseler hayatta inanmazdım. Bir de bir sorum olacak donanım olarak bu telefon mu iyi yoksa psp vita mı ? Biliyorum ikisi farklı platform ama demek istediğim oyunlarda note 2 de psp'deki gibi grafik alabilir miyiz ?

Vitanın ekran çipi daha iyi , ayrıca vitanın içindeki yazlılım tamamen oyun oynatmaya göre tasarlanmış. Kısaca android ile asla vita oyunlarının yanına yaklaşamazsın.
  • yeni kral mi ;) taklit cihazlarin kral olabildigi nerde gorulmus

• Samsung çok zeki :=) sizin gibileri büyük ekranlarla 4çekirdek diye lanse edip savunuyor.. 4çekirdek kabulüm ama kasacağından eminim. çünkü yeni bir 4çekirdek değil. 5.5' tablet al daha iyi 5.5' telefon mu olur cebin kadar :=) cebine zor sokarsın :) Kamerası facia zaten(2000-2400 Tl arası) s3'ü kopyalayıp koymuşlar. tek + yönü eğer oda Türkiye'ye gelirse 2gb ram başka da esprisi yok tabi şimdi samsung fanlar çıkar benim elim büyük bir şey fark etmiyor. niye laf atıyorsun vs. şunu söyleyeyim ki elin büyükse git laptop al 2500 liraya süper leptoplar var :) Eksileri bekliyorum. Arkadaşın dediği gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Takoz gibi bir alet , bunu alan teknolojiden anlamıyordur ve gösteriş için alıyordur. Artık 1 yıl sonra 2. elde 500 liraya satmaya çalışırsınız.

İlgi çekmek için 5.5 ekran koyuş aferin , artık 2 elle kullanırız
    Samsung ekranı HD diye gazlar fakat aslında hd değildir , pentile ekran kullanmıştır ve bunu kutunun üzerinde bile belirtmeye gerek duymaz.
    Şimdi bu cihaz tutsun ,yakında yine galaxy note isminde aynı kasaya sahip, süper lcd li modeli piyasaya sürülür :)Farketmeyende gözü kapalı alır ,görünen köy klavuz istemez.
    Bazı cihazlara nfc koyar bazılarına koymaz.Mesela galaxy s2 lerin Türkiyeye gelenlerinde nfc özelliği çıkartılmıştır ,aynısı note içinde geçerlidir.
    4 çekirdek dersin hızlıdır diye düşünürsün ama oda ne menüde bile takılır.Yandı gülüm keten helva :D
    Birkaç yıl önce kalemi olan dokunmatik cihazları (ben dokunmak istiyorum kalem istemiyorum diyerek )kötüleyenler ,şimdi ise yanında kalemi olmasına tav olup 2000 lirayı veriyorlar :)
    Ayrıca cihaza telefon desen telefon değil , tablet desen tablet değil, bunun sınıfı olsa olsa asosyal oyuncağı olur.

Eksileri bekliyorum , nasıl olsa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :)

Olay eksi verme değil aslındaBiraz karıştırdığın durumlar var.Mesela kalem.Bende kesinlikle dokunmatik telefonumda kalem kullanmak istemem.Elimi rahatça algılamasını isterim.Eski nesil dokunmatik ya da basmatiklerde bu olay düzgün gerçekleşmediğinden kaleme ihtiyaç duyuluyordu.Note serisine kalem koyulması ise tamamen bonus.Sanki parmağını algılayamayan telefon mu?Değil.Adamlar isteyen kullansın diye yanına fonksiyonel bir kalem koymuş ki bunu kullananda çok.2.elde 500 lira olayını da abartmışsın.Şu anda bırak yurtiçi garantilisini,yurtdışı 2.el Note'u bile 500'e bulamazsın.Aynı durum 1 sene sonra Note 2 içinde geçerli olacak.Sonuç olarak bu Samsung'un yarattığı kendine has özellikleri olan bir segment.Hem telefon hem de tablet taşımayın,gelin orta yolu bulalım denmiş ve hepsi tek bir cihazda birleştirilmiş.Ha bana versen de al kullan desen ben kullanamam.Ama kullanan 10 milyonu aşkın insan var.Bunu da gözardı etmemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

Samsung çok zeki :=) sizin gibileri büyük ekranlarla 4çekirdek diye lanse edip savunuyor.. 4çekirdek kabulüm ama kasacağından eminim. çünkü yeni bir 4çekirdek değil. 5.5' tablet al daha iyi 5.5' telefon mu olur cebin kadar :=) cebine zor sokarsın :) Kamerası facia zaten(2000-2400 Tl arası) s3'ü kopyalayıp koymuşlar. tek + yönü eğer oda Türkiye'ye gelirse 2gb ram başka da esprisi yok tabi şimdi samsung fanlar çıkar benim elim büyük bir şey fark etmiyor. niye laf atıyorsun vs. şunu söyleyeyim ki elin büyükse git laptop al 2500 liraya süper leptoplar var :) Eksileri bekliyorum. Arkadaşın dediği gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarmış.

Bir kere şu gerçeği kabul edelim.Kim ne derse desin donanım olarak tanıtılan en iyi Android cihaz bu.Kasar demişsin.Doğru yeri geldi mi kasar.Buna göre daha düşük donanım kullananlar ne halde olurlar,düşün.Laptop olayına gelincede haklısın.Fakat herkes laptobunu cebine koyup taşıyamıyor,bunu da görmezden gelme.Bugün sen 2500'e laptop alırım,en mantıklısı budur dersin.Ardından adamın biri 2500'e laptop alacağına o fiyata laptobu 2'ye katlayan masaüstü alırım daha iyi der.Senin Note 2-Laptop karşılaştırmana benzer bir mantık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

yeni kral mi ;) taklit cihazlarin kral olabildigi nerde gorulmus

bu cihazın emsalini göstersene bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

Samsung çok zeki :=) sizin gibileri büyük ekranlarla 4çekirdek diye lanse edip savunuyor.. 4çekirdek kabulüm ama kasacağından eminim. çünkü yeni bir 4çekirdek değil. 5.5' tablet al daha iyi 5.5' telefon mu olur cebin kadar :=) cebine zor sokarsın :) Kamerası facia zaten(2000-2400 Tl arası) s3'ü kopyalayıp koymuşlar. tek + yönü eğer oda Türkiye'ye gelirse 2gb ram başka da esprisi yok tabi şimdi samsung fanlar çıkar benim elim büyük bir şey fark etmiyor. niye laf atıyorsun vs. şunu söyleyeyim ki elin büyükse git laptop al 2500 liraya süper leptoplar var :) Eksileri bekliyorum. Arkadaşın dediği gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarmış.

Bir kere şu gerçeği kabul edelim.Kim ne derse desin donanım olarak tanıtılan en iyi Android cihaz bu.Kasar demişsin.Doğru yeri geldi mi kasar.Buna göre daha düşük donanım kullananlar ne halde olurlar,düşün.Laptop olayına gelincede haklısın.Fakat herkes laptobunu cebine koyup taşıyamıyor,bunu da görmezden gelme.Bugün sen 2500'e laptop alırım,en mantıklısı budur dersin.Ardından adamın biri 2500'e laptop alacağına o fiyata laptobu 2'ye katlayan masaüstü alırım daha iyi der.Senin Note 2-Laptop karşılaştırmana benzer bir mantık.

En iyi telefonları(nasıl telefonsa) cihazları diyelim yapıyor ama 5.5 inçil ekrana tabi ki koyar başka telefon üreticilerinin mantığı telefon gibi telefon yapmak ve güçlü yapmak iken samsung sadece en iyi cihaz yapıyor ama telefonluktan çıkıyor. hee şöle yapsa, bu telefon değil kardeşim farklı bir cihaz amenna ama halka bunu telefon gibi gösterip en güçlü performansı gösteriyorsa kandırıyor demektir. Allah aşkına bunu kim telefon diyebilir :) çıkarcan telefon kulağını getircen sağ kulağına getiriyorsan sağ taraftan kafan görünmeyecek :) eski mizah anlayışı gibi şimdi gerçek oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

yeni kral mi ;) taklit cihazlarin kral olabildigi nerde gorulmus

bu cihazın emsalini göstersene bize?

Xperia T veya TX çift çekirdek olmasına rağmen one x ve s3den daha iyi skor alıyor testlerden inanmıyorsan gsmarenada incelemedeki sonuçlara bak note 2 yle bilmiyorum ama note 2 one x den ve s3den çok fazla performans göstermediği için yakındır belki biraz daha küçüktür ama telefondur :)
  • note2 yi büyük bulanlara yeni tavsiyem
    (yemezler)
    ayrıca bu cihaz 1 yıl sonra 500 tl ye düşer diyen arkadaştan 1 yıl önce çıkan note1 den 100 adet istiyorum siparişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 30 Haziran 2015; 19:19:32 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.