Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Note almıştım Hollanda'dan fakat son gelen güncelleştirmeden sonra battery drain problemi yaşamaya başladım normalde 2-3 gün yeten bataryam ice cream sandwich'den sonra 12 saat yetmemeye başladı.

Samsung 3 ay oldu halen çözüm getirmedi sorunuma bu nedenle yani sadece ve sadece bu nedenle bir daha Samsung telefon almayacağım. Ben telefonumu rootlamak zorunda değilim ve beni batarya ömrümü kısaltan bir güncellemeyle yeni çıkardığı telefona yönlendiren Samsung'u kınıyorum.

Onun dışında geliştirici olarak IOS ve Android telefonlarım var. Lütfen sen şu fanısın bu fanısın diye suçlamadan evvel işimin mobil development'i de kapsadığını ve hiçbir şeyin fan'ı olmadığımı anlayın, sadece Samsung'a güncelleştirmeden kaynaklanan sorunu çözmediği için birazcık kızgınım hepsi bu

• s3 e çok benzemiş keşke farklı bir tasarım olsaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

12 Eylülde Iphone 5 EN hızlı olacaktır. ;)

en hızlı patlayan olacak... çok güzel kırmızı renkte alevler püskürtecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

gereksiz bir telefon bence one x hem tegrasıyla hemde ps sertifikasıyla beats audio, gelişmiş camerasıyla ui yi de eklersek her türlü galaxy serisini gereksiz kılan bir telefon. Tabii perfromans tablosuna göre telefon almak isteyenleri bilemem

HTC ONE X alel acele cikmis bir cihaz.
    bugune kadar hizli bir htc gormedim.
    hemen hemen hepsi kendi segmentinde olan galaxy serilerinin altinda bir performans sergiliyor.
    Guya 4 cekirdek ama 2 cekirdekli Galaxy S2 nin gerisinde kaliyor ozellikle tarayici da sayfa acma hizlarinda.
    batarya degismiyor
    ekran pekde capcanli degil amolede gore.

beats audio da donanimsal bir islem yok.
    cihazin albenisi
    hd ekrana ve hakkini vermeyen 4 cekirdege sahip olmasi.
    4.1 jb ile s3 e rakip olmasa bile yaklasacagini dusunuyorum.
    batarya omrunde de iyilesmeler olabilir.
    note 2 ye gelince.
    16.10 gitmis 16.9 gelmis.
    galaxy s3 un buyuk ekranlisi donanimsal acidan.
    note 4.1 aldiginda note 2 nin appleri port edilirse note2 ye gecmenin pekde anlami yok.
    spot 1070 liraya satiliyor.
    gercekten yeni note buteci yeterli is adami vb. kisilere hitab etmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

12 Eylülde Iphone 5 EN hızlı olacaktır. ;)

en hızlı patlayan olacak... çok güzel kırmızı renkte alevler püskürtecek...

bu adamlar kaba sıçsın uzerne apple işareti koysun bizim ülkede rahat satar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 31 Ağustos 2012; 19:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindtrap

Galaxy Note almıştım Hollanda'dan fakat son gelen güncelleştirmeden sonra battery drain problemi yaşamaya başladım normalde 2-3 gün yeten bataryam ice cream sandwich'den sonra 12 saat yetmemeye başladı.

Samsung 3 ay oldu halen çözüm getirmedi sorunuma bu nedenle yani sadece ve sadece bu nedenle bir daha Samsung telefon almayacağım. Ben telefonumu rootlamak zorunda değilim ve beni batarya ömrümü kısaltan bir güncellemeyle yeni çıkardığı telefona yönlendiren Samsung'u kınıyorum.

Onun dışında geliştirici olarak IOS ve Android telefonlarım var. Lütfen sen şu fanısın bu fanısın diye suçlamadan evvel işimin mobil development'i de kapsadığını ve hiçbir şeyin fan'ı olmadığımı anlayın, sadece Samsung'a güncelleştirmeden kaynaklanan sorunu çözmediği için birazcık kızgınım hepsi bu

Kardes isin mobil development ama istiyorsun ki cihazlari oldugu gibi kullanayim aman root olmasin aman rom atmayayim bu nasil istir anlamiyorumki !!

Bugun iphone 4 teki rehberden 240 kisiyi tek tek silerken baktim ki isin icinden cikilmayacak ifile i yukledim root dosyasina erisip rehberi komple oradan sildim..

Ne yapsaydim simdi ??
    Aman cihaza jb yapmak zorunda degilim diye oturup aglayip 1 saat tek tek mi silseydim ??

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Galaxy Note almıştım Hollanda'dan fakat son gelen güncelleştirmeden sonra battery drain problemi yaşamaya başladım normalde 2-3 gün yeten bataryam ice cream sandwich'den sonra 12 saat yetmemeye başladı.

Kardes isin mobil development ama istiyorsun ki cihazlari oldugu gibi kullanayim aman root olmasin aman rom atmayayim bu nasil istir anlamiyorumki !!

Bugun iphone 4 teki rehberden 240 kisiyi tek tek silerken baktim ki isin icinden cikilmayacak ifile i yukledim root dosyasina erisip rehberi komple oradan sildim..

Ne yapsaydim simdi ??
    Aman cihaza jb yapmak zorunda degilim diye oturup aglayip 1 saat tek tek mi silseydim ??

ne yani rehberi tek tıkla silme yok mu?

• benim çin malı tablette bile çift çekirdekli mali 400 gpu var hemide 250tl ye aldım :) canavar gibi real racing2 oynatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Ne yapsaydim simdi ??

ne yani rehberi tek tıkla silme yok mu?

O daha ne ki ...iphoneda daha neler neler yok bir bilsen

• 1800 e düştüğünde alıcam.Bir bilgisayar müh. öğrencisi olarak 1300 liralık laptop kullanıp 2400 liralık telefon kullanmayı kendime yediremem. :)

• -ayrıca kamera en azından 12mpixel olmalıydı.
    -tasarım aaaa detirtmedi.. s3 aynısı...boyutu büyütmüşer.
    -bence o yukarda samsung yazısı yazmamalı(tlf arkada tarafına ne yazarsan yaz)s3 içinde geçerli..
    -aşağıdaki tuş olmamalıydı...baya yer kazanılırdı...ve biraz daha ince olmalıydı..s3 içinde geçerli..o tuşlar ekranda olsa ölürler..
    --kalemi gereksiz görüyorum... parmakla yapılmayacak bir uygulamamı var acaba.....kayıp olur (uzaklaşınca ötüyormuş ama)genede olur.bir şey olur.::)

şu aşağıdaki samsung yazısı olmayacak kenarlar böyle olacak birde aşağıdaki dokunmatik tuşar işletim sisteminin içinde olacak(ekranda) bak bakalım..tadından yenirmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 31 Ağustos 2012; 20:32:06 >

• Az kaldı apple bomba gibi gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rollini

Az kaldı apple bomba gibi gelecek.

gelsin sevinirim ama bence fiyatı bomba olur.. en az 2500 tl olur...ama en azından iyi bir şey çıkarsa rekabet artar bizde faydalanırız...yoksa taraftarlığımız yok...bizimki mantıklı yaşam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karingoo

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

artık iPhone bu özelliklerle gelmezse dava açıcam artık
    1-nfc
    2-en azından 4 inçlik ekran
    3-kablosuz şarj (s3 deki gibi petin üzerine koyarak yapılan)
    4-4 çekirdekli en azından 1.2 ghz işlemci
    5-4G lte
    6-1gb ram (en azından)
    7-bluetooth dosya transferi
    iPhone alanlara aferin tekel teli aldınız apple hiçbirşey.tabi eğer benim iphone m var demiyorsanız...
    galaxy s bile geçer 4s i yani!

Sonuna kadar katılıyorum bu zamana kadar Samsung fanatiği değildim yine değildim ama çıkarttığı her ürün elektronik eşya olarak hep beni tatmin ediyor. Apple bir türlü tatmin edemedi. Birazcık donanım olarak da atak yapsa iphone'u da keşfetmiş olacağım ama hep geri kalacağı kesin böyle giderse Apple . Steve Jops öldü Apple bitti gibi geliyor bana.

/>

• ne en hizli telefonmus bizim.turk milleti zengin ve guclu olana her zaman hayrandir ya apple yada samsung digerlerine goz atmayi akil etmezler sony nin yeni telefonlari bundan daha hizli ciktilar hemde 2 cekirdekle

• quote:

Orijinalden alıntı: afavar

quote:

Orijinalden alıntı: enteran

quote:

Orijinalden alıntı: afavar
    quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM Apple ne yapacak acaba çok merak ediyorum.
    Neyi merak ediyorsunuz anlayamıyorum?!? Apple ın yaptığı cihazlar arasında bu kategoride bir cihaz yok. Her haberin ucunda apple a dokunduracaksınız diye böyle yorumlar yapıyorsunuz ya.
    Arkadaş tam da onu diyor, bazılarının taklitçi-hırsız dediği Samsung, Appleın hiç yer almadığı bir kategoride ürün üretiyor. Şimdi bu ürüne talep de var, Apple benzerini yapsa tükürdüğünü yalamış olacak.. İşte arkadaş da bu handikapı soruyor.

Ben nedense bu amaçla söylediğini düşünmüyorum.Neyse ama benim anlamadımğım olay sadece bu yorum için geçerli değil.Her haberde bir şekilde Apple'a laf atmayı bayılıyorlar.Nedir bu düşmanlık anlamadım.Madem sevmiyorlar niye herşeyi Apple ile bağdaştırarak yorum yapıyorlar?Çok saçma tartışmalar ortaya çıkıyor, ben her bir habere girdiğimde bunları görmekten sıkıldım artık.Ayrıca bu apple forever diyen arkadaşlarda tamamen ortalığı kızıştırmak için böyle akılsız beyinsiz ve embesil bir şekilde yorum yapıyorlar.Sonra ortalıkta tartışma çıkıyor bunlar kahkaha atıyordur eminimç.Bazılırıda gidip eksiliyor bunları sanki çok işe yarayacakmış gibi.DH ye sırf yorumları bakması için ayrı modlar lazım.Böyle yorumlar görüldüğünde anında silinecek.Bir haber yazılıyor ondan sonra o haberle ilgilenilmiyor.kim ne yazmış ne demiş diye.Sonrada bu şekilde saçma sapan gereksiz tartışmalar ortaya çıkıyor.

Bir yandan da tüm bunları Apple ile Samsung danışıklı dövüş tarzında kendileri tasarladı diye düşünmüyor da değilim.
    Yani şu dava olayları falan olurken, Apple'ın işlemci satın aldığı Samsung'un Teksas'taki fabrikasına 4 milyar $ yatırım yapacak olması falan.. (muhtemelen de yeni çıkacak iPhone'lar için üretilecek işlemcilerle alakalıdır.)
    Yani bu dava olayı her iki markanın bilinirlik oranını acayip derecede artırmıştır. Markete gittim (Bim), orada bile elimdeki telefonu (HTC) gören kasiyerlerle bunu konuştuk. Hepsi de konuyu biliyordu..
    Hani reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya...

Şimdi hesabı bir de şöyle yapalım:

Samsung, Apple ile, Microsoft gibi sessiz sedasız anlaşıp telifi baştan ödese... cebinden belli bir miktar para çıkacak.
    Halbuki bu şekilde cebinden yine para çıkıyor ama bir yandan ortalıkta sürekli bu konular konuşuluyor..
    İnsanlar kendi talip olduğu marka için savunmaya geçiyor ve konuyu araştırıyor (ben de dahil).
    Tam da bu arada Samsung yeni telefonlarını çıkarıyor ve ortalık izdiham...

Sadece rastlantı mı acaba?

Derken iPhone da birşeyler çıkaracak ve muhtemelen bu kızışmış ortamda o da izdiham olacak..

Ne dersiniz sizce de sırf biz bunları konuşalım diye danışıklı bir dövüş yok mu acaba?

• Bu kadar coşkuyla karşılanması bu telefonun gerçekten çok güzel, emeklerin boşa çıkmayacağının göstergesi. Evet Note 2'ye yorum yapmak gerekirse bugun tüm eleştiriler genelde olduğu gibi olumlu eleştiriler olcakdır... :)
    Zaten "teknik özellik" tablosunu gördüğüm zaman budur dedim. Açıkcası bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim hani bellek olur tamam, iyi bir tablet hissi yaşatyabilir, ancak bu her donanımı ile 1. sıradan kalitesini ve farkını ortaya koymuş, gerek işlemcisi, gerek pil kapasitesi, gerek belleği, Cornig Gorilla Glass 2 ekran (tam olarak ne denli kalitesini bilmiyorum ve test etmişde değilim ancak Samsung tercih etmişse hiç şüphem yok en iyisidir, itimadımız sonsuz) ve donanımı saydık yazılımı boş geçmiyeceğimiz bir tablet-telefon olan Note 2'nin yazılımı da harikalar yaratıcak olan ve Android en iyi, en güvenilir, en hızlı sürümü olan Jelly Bean kullanılıyor.

Tasarıma bakıldığında S3'den farkının olmadığı açıkcası beni hayal kırıklığına düşürüyor, belki dah afarklı bir tasarım süreci içerisinde çok daha farklı şeyler olabilirdi. Bu benim aklıma Samsung'un kolay akaçtığını, tembellik yaptığını getirmiyor değil... Bu kadar hızlı davrananması bazı rakiplerden önce atılım yapması elbetde bir şirket stratejisi am adaha farklı renk seçenekleri bari en azından olabilirdi.

Samsung'un bir miktar kralı S 3 olu rdiye tahmin etmiştim ancak Note 2 tahtı kaptı anlaşılan. :)

• htc tablet telefonunu beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

htc tablet telefonunu beklemekte fayda var.

2400 TL mi ?

Benim acelem yok her türlü beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

--kalemi gereksiz görüyorum... parmakla yapılmayacak bir uygulamamı var acaba.....kayıp olur (uzaklaşınca ötüyormuş ama)genede olur.bir şey olur.::)

Note'un önemli özelliklerinden biri S-Pen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.