Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

yav hala büyük diyenler var. lan zaten büyük isteyenler için üretilmiş, istemiyorsan bir dünya küçük telefon var git onu al.sırf yorum yazmak için saçmalıyorlar.

Son zamanlarda verilen en iyi cevap. Katılıyorum kardeşim. Zaten bu telefon ekranı büyük olsun diyenler için üretildi. Hala gelip büyük olmuş bana bir işe yaramaz diye yorum yapanlar var. Nasıl işe yaramaz hangi telefon bundaki web deneyimini sunabilir. Evin, işin dışındayken gayet güzel bir şekilde internette sörf yapabiliriz. Küçük bir ekranla bu tatsız tuzsuz oluyor.

Neticede Samsung Galaxy Note = EN İYİSİ YADA HİÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

Samsung çok zeki :=) sizin gibileri büyük ekranlarla 4çekirdek diye lanse edip savunuyor.. 4çekirdek kabulüm ama kasacağından eminim. çünkü yeni bir 4çekirdek değil. 5.5' tablet al daha iyi 5.5' telefon mu olur cebin kadar :=) cebine zor sokarsın :) Kamerası facia zaten(2000-2400 Tl arası) s3'ü kopyalayıp koymuşlar. tek + yönü eğer oda Türkiye'ye gelirse 2gb ram başka da esprisi yok tabi şimdi samsung fanlar çıkar benim elim büyük bir şey fark etmiyor. niye laf atıyorsun vs. şunu söyleyeyim ki elin büyükse git laptop al 2500 liraya süper leptoplar var :) Eksileri bekliyorum. Arkadaşın dediği gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarmış.

Bir kere şu gerçeği kabul edelim.Kim ne derse desin donanım olarak tanıtılan en iyi Android cihaz bu.Kasar demişsin.Doğru yeri geldi mi kasar.Buna göre daha düşük donanım kullananlar ne halde olurlar,düşün.Laptop olayına gelincede haklısın.Fakat herkes laptobunu cebine koyup taşıyamıyor,bunu da görmezden gelme.Bugün sen 2500'e laptop alırım,en mantıklısı budur dersin.Ardından adamın biri 2500'e laptop alacağına o fiyata laptobu 2'ye katlayan masaüstü alırım daha iyi der.Senin Note 2-Laptop karşılaştırmana benzer bir mantık.

En iyi telefonları(nasıl telefonsa) cihazları diyelim yapıyor ama 5.5 inçil ekrana tabi ki koyar başka telefon üreticilerinin mantığı telefon gibi telefon yapmak ve güçlü yapmak iken samsung sadece en iyi cihaz yapıyor ama telefonluktan çıkıyor. hee şöle yapsa, bu telefon değil kardeşim farklı bir cihaz amenna ama halka bunu telefon gibi gösterip en güçlü performansı gösteriyorsa kandırıyor demektir. Allah aşkına bunu kim telefon diyebilir :) çıkarcan telefon kulağını getircen sağ kulağına getiriyorsan sağ taraftan kafan görünmeyecek :) eski mizah anlayışı gibi şimdi gerçek oldu

Tamam anladım ben seni.Yani Samsung bu cihaza telefon demese kabul edeceksin yani
    O zaman şöyle yazayim,Samsung zaten bu cihaza resmi olarak da isimlendirme olarak da telefon demiyor.Bizler öyle diyoruz.Hani Note 2'yi kulağımıza dayayıp Alo diyebiliyoruz ya,o açıdan.Samsung Android telefonlarında Galaxy ...,Android tabletlerinde Galaxy Tab isimlendirmesinde bulunuyor.Buna da Galaxy Note diyor.Yani baksana ayırmış diğerlerinden.Farklı bir sınıf yaratmış.Şimdi oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

En iyisi yada hiçBir tablete ve başka bir telefona ihtiyaç duymadan 3-4 sene kullanılabilecek bir cihaz. Telefon mu bilgisayar mı ona kullanıcı karar verecek. Neticede bilgisayar gibi tablet gibi bir telefon yapmış Samsung Muhtemelen ülkemizde 2500TL fiyattan satılır. 1850-2000TL ye spotçularda bulunur. Ama bu kadar pahalı bir cihazı ya yurt dışından daha uygun fiyata almak gerekir yada hiç almamak. Aldımıda 4 sene kullanmak gerekir.Samsung Galaxy Note = EN İYİSİ YADA HİÇSamsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede'

gider basit tuşlu bir telefon alırsın 10-15 yıl kullanırsın,çünkü teknolojideki gelişme seni enterese etmez.Fakat böyle bir cihaz alan biri teknolojinin 4 yıl gerisinde hiç bir zaman kalmaz.kalmamalı...

• Note 2 kesinlikle benim gibi hybrid bir cihaz almak isteyen kişileri etkiledi cidden test sonuçlarında 2 GB Ram ve fazladan 0.2 GHZ gücün telefona kattıkları inanılmaz olmuş S3'ten çok az daha büyük olması taşınabilirlik adına güzel şidilik alınabilecek en güçlü cihaz ama 2.çeyrekten sonra firmalar 28 nm hıza geçecek ve bu da (şimdi de geçenler var tabi ki) rekabeti kızıştıracak bu telefonla Apple tarafında beklentilerin bir hayli artacağı da kesin ve bu beklentileri verebileceğini düşünmüyorum

• Samsung çok üretken bir cihaz yapmış desede, bizde bu cihazların tek üretkenliği masada koyunca çektiği ilgidir.

• Boyuttan sikayet edenlerden gercekden gina geldi. sanki iphonedan bahsediyoruz tek olcu ile geliyorda bunu zorla kullanmak zorundaymissiniz gibi. genis ekran isteyen, tabletvari kullanima ihtiyac duyan 10milyon kisi almis. kimseyede neden aldin demek dusmez. herkezin sizin kucuk dunyanizdaki dar kullanim kaliplarina uymasina bekliyemezsiniz.

• Erdi abi inceleme güzel olmuş. elleriniz dert görmesin.

Yalnız sitede bir sorun var videonun hd versiyonunu izleyemiyoruz.

Bir el atarsanız iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Boyuttan sikayet edenlerden gercekden gina geldi. sanki iphonedan bahsediyoruz tek olcu ile geliyorda bunu zorla kullanmak zorundaymissiniz gibi. genis ekran isteyen, tabletvari kullanima ihtiyac duyan 10milyon kisi almis. kimseyede neden aldin demek dusmez. herkezin sizin kucuk dunyanizdaki dar kullanim kaliplarina uymasina bekliyemezsiniz.

3000nci mesajında çakmışsın 90a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

dhde editör olsam keşke... hem 5-yıldızlı otellerde kal daha da önemlisi her teli gör ne güzel birşey!

Buyur sen çalış dhde istersen.. o üstün zeka ve teknik bilgin ile

Adam 'keşke' diyor, 'ne güzel birşey' diyor, kötü birşey mi diyor?
    İnsanları rencide etmeye çalışmak için bir zorunluluk mu hissediyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteran -- 31 Ağustos 2012; 16:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Boyuttan sikayet edenlerden gercekden gina geldi. sanki iphonedan bahsediyoruz tek olcu ile geliyorda bunu zorla kullanmak zorundaymissiniz gibi. genis ekran isteyen, tabletvari kullanima ihtiyac duyan 10milyon kisi almis. kimseyede neden aldin demek dusmez. herkezin sizin kucuk dunyanizdaki dar kullanim kaliplarina uymasina bekliyemezsiniz.

3000nci mesajında çakmışsın 90a.

eyw
  • Note kullanan birisi başka telefon kullanamaz,Note kullanıyorum,diger telefonlar küçük geliyor gözüme :).

• quote:

derhal abd den alıyorum!

quote:

dhde editör olsam keşke... hem 5-yıldızlı otellerde kal daha da önemlisi her teli gör ne güzel birşey!

quote:

iyiki s3 almamışım

quote:

düşündüm de s3 alacağım çok büyük bence

İnsaf yahu 7 dakikada arka arkaya 4 mesaj atmışsın.
    Ne zaman düşündün, ne zaman yazdın? Her aklına geleni hemen yazman şart mı?
    "Mesajı düzenleme" diye birşey var..

Not: Benimki de hem nalına mıhına oldu
    @emrah.kas
    Kardeşim, diğer mesajları şimdi okudum da, galiba biraz haklılık payın varmış...

• quote:

artık iPhone bu özelliklerle gelmezse dava açıcam artık
    1-nfc
    2-en azından 4 inçlik ekran
    3-kablosuz şarj (s3 deki gibi petin üzerine koyarak yapılan)
    4-4 çekirdekli en azından 1.2 ghz işlemci
    5-4G lte
    6-1gb ram (en azından)
    7-bluetooth dosya transferi
    iPhone alanlara aferin tekel teli aldınız apple hiçbirşey.tabi eğer benim iphone m var demiyorsanız...
    galaxy s bile geçer 4s i yani!

Sonuna kadar katılıyorum bu zamana kadar Samsung fanatiği değildim yine değildim ama çıkarttığı her ürün elektronik eşya olarak hep beni tatmin ediyor. Apple bir türlü tatmin edemedi. Birazcık donanım olarak da atak yapsa iphone'u da keşfetmiş olacağım ama hep geri kalacağı kesin böyle giderse Apple . Steve Jops öldü Apple bitti gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 31 Ağustos 2012; 16:55:31 >

• Güzel bir cihaz ortaya çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: enteran

quote:

Orijinalden alıntı: afavar
    quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM Apple ne yapacak acaba çok merak ediyorum.
    Neyi merak ediyorsunuz anlayamıyorum?!? Apple ın yaptığı cihazlar arasında bu kategoride bir cihaz yok. Her haberin ucunda apple a dokunduracaksınız diye böyle yorumlar yapıyorsunuz ya.
    Arkadaş tam da onu diyor, bazılarının taklitçi-hırsız dediği Samsung, Appleın hiç yer almadığı bir kategoride ürün üretiyor. Şimdi bu ürüne talep de var, Apple benzerini yapsa tükürdüğünü yalamış olacak.. İşte arkadaş da bu handikapı soruyor.

Ben nedense bu amaçla söylediğini düşünmüyorum.Neyse ama benim anlamadımğım olay sadece bu yorum için geçerli değil.Her haberde bir şekilde Apple'a laf atmayı bayılıyorlar.Nedir bu düşmanlık anlamadım.Madem sevmiyorlar niye herşeyi Apple ile bağdaştırarak yorum yapıyorlar?Çok saçma tartışmalar ortaya çıkıyor, ben her bir habere girdiğimde bunları görmekten sıkıldım artık.Ayrıca bu apple forever diyen arkadaşlarda tamamen ortalığı kızıştırmak için böyle akılsız beyinsiz ve embesil bir şekilde yorum yapıyorlar.Sonra ortalıkta tartışma çıkıyor bunlar kahkaha atıyordur eminimç.Bazılırıda gidip eksiliyor bunları sanki çok işe yarayacakmış gibi.DH ye sırf yorumları bakması için ayrı modlar lazım.Böyle yorumlar görüldüğünde anında silinecek.Bir haber yazılıyor ondan sonra o haberle ilgilenilmiyor.kim ne yazmış ne demiş diye.Sonrada bu şekilde saçma sapan gereksiz tartışmalar ortaya çıkıyor.

• aşık oldum.

• bence htc'nin hamlesini bekleyip görmek lazım bir ara 5inç'lik bir model üzerinde çalıştıkları söylentisi vardı

• fiyatı çok problem olacak yahu s3 almadık bu telefonu bekledik yanlış mı yaptık bilemedim..
  • SIII, One X'den daha yüksek puan almıyormuydu? :O

• Note ile note ikinin boyutlarını karşılaştırabileceğimiz bir resim var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.