Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İyi ama bana da büyük geldi.
  • başlığı görünce anne bak kral çıplak diyesim geldi
    sony xperia t ve v note u tokatlamışlar erdi ve mesut bey hala en hızlı diyip duruyorlar
    xperia t
    Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede'

xperia v

buda gsm arenanın bugünkü benchmark testleri
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_lte_live_pictures_and_benchmarks-news-4731.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 1 Eylül 2012; 1:57:43 >

• Adamlar elbise gibi boy boy telefon çıkartıyor işte kardeşim!Büyük ne demek yahu ?! Adamlar zaten büyük isteyenler için üretiyor telefonu...
  • kalem gayet yakışmış telefona...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Takoz gibi bir alet , bunu alan teknolojiden anlamıyordur ve gösteriş için alıyordur. Artık 1 yıl sonra 2. elde 500 liraya satmaya çalışırsınız.

İlgi çekmek için 5.5 ekran koyuş aferin , artık 2 elle kullanırız
    Samsung ekranı HD diye gazlar fakat aslında hd değildir , pentile ekran kullanmıştır ve bunu kutunun üzerinde bile belirtmeye gerek duymaz.
    Şimdi bu cihaz tutsun ,yakında yine galaxy note isminde aynı kasaya sahip, süper lcd li modeli piyasaya sürülür :)Farketmeyende gözü kapalı alır ,görünen köy klavuz istemez.
    Bazı cihazlara nfc koyar bazılarına koymaz.Mesela galaxy s2 lerin Türkiyeye gelenlerinde nfc özelliği çıkartılmıştır ,aynısı note içinde geçerlidir.
    4 çekirdek dersin hızlıdır diye düşünürsün ama oda ne menüde bile takılır.Yandı gülüm keten helva :D
    Birkaç yıl önce kalemi olan dokunmatik cihazları (ben dokunmak istiyorum kalem istemiyorum diyerek )kötüleyenler ,şimdi ise yanında kalemi olmasına tav olup 2000 lirayı veriyorlar :)
    Ayrıca cihaza telefon desen telefon değil , tablet desen tablet değil, bunun sınıfı olsa olsa asosyal oyuncağı olur.

Eksileri bekliyorum , nasıl olsa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :)

İlgi çekmek için koyulmadı o 5,5 inç ekran. Verimlilik artsın diye konuldu. O telefonu diğerlerinden ayıran özellik ekranı.
    Daha hd'nin ne olduğundan bir habersin. O ekran HD ready. HD bir çözünürlük standartıdır.http://en.wikipedia.org/wiki/720p al oku.
    Galaxy note 10 milyondan fazla sattı. Bunun da en az o civarlarda alıcısı olacaktır. Bundan sonrakilerin de. Hem işlemci hem ram iki katına çıkartılmış bir öncekine göre.
    Zaten adamlar kutunun üstüne nfc var yazıyorlarsa vardır yazmıyorlarsa yoktur. Türkiyede satılana koymamışlar. Var diyip de olmayan mal mı satmışlar. Apple gibi ürünlerinin sonuna 4g ekleyip sonra tekrar silmek zorunda mı kalmışlar.
    Birkaç yıl önceki kalemli dokunmatikler parmağın yüzeyini algılamıyordu ve çoklu dokunmatik desteği yoktu. O telefonlar kaleme mahkum ediyorlardı. Hele bir de tırnaklarını kısa kesiyorsan.
    Cihaz büyük akıllı telefondur. Ayrıca samsung düşmanlarını ve apple fanlarını çok germiş bir telefondur. Özellikleri itibariyle genel olarak iş adamlarına hitap etmektedir.

Doğru söylemek ayrı zırvalamak ayrı şeyler. O kadar yazının içindeki en mantıklı kısım "eksileri bekliyorum" olmuş. Hiç olmayabilirdi de.

• quote:

Takoz gibi bir alet , bunu alan teknolojiden anlamıyordur ve gösteriş için alıyordur. Artık 1 yıl sonra 2. elde 500 liraya satmaya çalışırsınız.

Samsung ekranı HD diye gazlar fakat aslında hd değildir , pentile ekran kullanmıştır ve bunu kutunun üzerinde bile belirtmeye gerek duymaz.
    Şimdi bu cihaz tutsun ,yakında yine galaxy note isminde aynı kasaya sahip, süper lcd li modeli piyasaya sürülür :)Farketmeyende gözü kapalı alır ,görünen köy klavuz istemez.
    Bazı cihazlara nfc koyar bazılarına koymaz.Mesela galaxy s2 lerin Türkiyeye gelenlerinde nfc özelliği çıkartılmıştır ,aynısı note içinde geçerlidir.
    4 çekirdek dersin hızlıdır diye düşünürsün ama oda ne menüde bile takılır.Yandı gülüm keten helva :D
    Birkaç yıl önce kalemi olan dokunmatik cihazları (ben dokunmak istiyorum kalem istemiyorum diyerek )kötüleyenler ,şimdi ise yanında kalemi olmasına tav olup 2000 lirayı veriyorlar :)
    Ayrıca cihaza telefon desen telefon değil , tablet desen tablet değil, bunun sınıfı olsa olsa asosyal oyuncağı olur.

vay be aradan tam 1 sene gecmis demek. ifa2011 note basligindada bu yorumun aynisini yapmistin hemde galiba ilk yorum olarak. cehaletmi desem,kendini begenmislikmi desem, küstahlikmi desem bilemedim. tek bildigim sey senin teknolojiden anlamayan biri oldugun. gecen senedeki cumlelerin aynisini kullandigindan diyorum ki madem bunu alan teknolojiden anlamiyodur ozaman nasil 8milyon gibi buyuk bir satis basarisina ulasti. oyuzden cok bos konusmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muhteşem bir cihaz olmuş...

• Telefon beklediğimden çok daha iyi olmuş. Bir S3 kullanıcısı olarak beni gerçekten cezbetti.

• Xiaomi Mi Two gelse samsungun yüzüne bakmayız :/

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu
    Kardes isin mobil development ama istiyorsun ki cihazlari oldugu gibi kullanayim aman root olmasin aman rom atmayayim bu nasil istir anlamiyorumki !!

Bugun iphone 4 teki rehberden 240 kisiyi tek tek silerken baktim ki isin icinden cikilmayacak ifile i yukledim root dosyasina erisip rehberi komple oradan sildim..

Ne yapsaydim simdi ??
    Aman cihaza jb yapmak zorunda degilim diye oturup aglayip 1 saat tek tek mi silseydim ??
    Telefonu standart halinde kullanmak istiyorum jail break ile aynı şey değil hocam yazdığım programı satacağım Note kullanıcısıda standart haliyle kullanıyor çoğunlukla en azından yabancı ülkelerde durum bu, gerçi jb'de atmadım Apple telefonuma eskiden Android'de de vpn kullanırdım Tr'ye uyguladığı limitasyonlardan kurtulim diye.

Zaten Note için doğru dürüst bütün özelliklerini çalıştırabildiğin bir rom var mı onuda bilmiyorum.

• helal olsun size almanyadan bile bir an önce bilgi vermeye çalışmanız çok güzel bir çaba başarılarınızın devamını dilerim ayrıca note2 büyüleyici görünmekte inceleme için teşekkürler

• quote:

Anca öyle konuşursun ordan kendi kendine, başka bi halta yaramazsın. Note konusuna da yazmıştın aynısını buraya da yazmışsın. Gereksiz şey seni ..

• Ben s3 kullanıcısıyım.. telefon olarak s3 tek elle kullanım acısından cok sıkıntılı.bu s3 den de buyuk yani tek elle kullanım imkansız...ancak benim için telefon ozelliklerinden ziyade diğer ozellikleri daha onemli diyorsanız...s3 almak yerine bence bunu alabilirsiniz...esnek ekran ve mali600 olamyısı bence hayal kırıklıgı ciddi bi yenilik yok...bide saglamlık konusunu merak ediyorum s3 ler bu konuda berbat durumdalar...cevremde 10 kişinin s3 var sa 2 sininki 1-2 ay zarfında oyle sert darbeler maruz kalmamalarına ragmen kırıldı...

• Bence çok güzel bi cihaz olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: Karingoo

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

artık iPhone bu özelliklerle gelmezse dava açıcam artık
    1-nfc
    2-en azından 4 inçlik ekran
    3-kablosuz şarj (s3 deki gibi petin üzerine koyarak yapılan)
    4-4 çekirdekli en azından 1.2 ghz işlemci
    5-4G lte
    6-1gb ram (en azından)
    7-bluetooth dosya transferi
    iPhone alanlara aferin tekel teli aldınız apple hiçbirşey.tabi eğer benim iphone m var demiyorsanız...
    galaxy s bile geçer 4s i yani!

Sonuna kadar katılıyorum bu zamana kadar Samsung fanatiği değildim yine değildim ama çıkarttığı her ürün elektronik eşya olarak hep beni tatmin ediyor. Apple bir türlü tatmin edemedi. Birazcık donanım olarak da atak yapsa iphone'u da keşfetmiş olacağım ama hep geri kalacağı kesin böyle giderse Apple . Steve Jops öldü Apple bitti gibi geliyor bana.

/>

takıl sen geliyorum.

yaş kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ciwanbilisim

ONUN Galaxy S3 ten ne farkı var ekranın dısında HANGİ SINIFA OLDUĞU VE RAKİBİ BELLİ OLMAYAN TELEFON ANLAMADIM ... Bunu Ancak ve Ancak Öğrencilere tavsiye Edebilirim kesinlikle kimse Bunu Telefon sıfatını vermesin 5.5 mi ve 660€ ile satılacak olması gercekten Hakettiğini sanmıyorum burda biri cikipta Desin ki? Galaxy 3 ile bununla yapacaklarım farklı -Tasarım bile Aynı Tabiki Büyük Ekranın dısında Kaç insan Aldığı ürünün Radyason Degerini biliyor ve insana verdigi zararı biliyor ki? Duşunun 3000 binin üzerinde pilli bı telefon tam bir Radyasyon VERTİGO hastalığı yapabilir bas ağırisi ve nörolojik hastalıklara yol açabilir. Dikkatli olun Tüm dh takipçilerine Teşekkürler

adam doktorlar dizisinden gelmiş sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

artık iPhone bu özelliklerle gelmezse dava açıcam artık
    1-nfc
    2-en azından 4 inçlik ekran
    3-kablosuz şarj (s3 deki gibi petin üzerine koyarak yapılan)
    4-4 çekirdekli en azından 1.2 ghz işlemci
    5-4G lte
    6-1gb ram (en azından)
    7-bluetooth dosya transferi
    iPhone alanlara aferin tekel teli aldınız apple hiçbirşey.tabi eğer benim iphone m var demiyorsanız...
    galaxy s bile geçer 4s i yani!

Sonuna kadar katılıyorum bu zamana kadar Samsung fanatiği değildim yine değildim ama çıkarttığı her ürün elektronik eşya olarak hep beni tatmin ediyor. Apple bir türlü tatmin edemedi. Birazcık donanım olarak da atak yapsa iphone'u da keşfetmiş olacağım ama hep geri kalacağı kesin böyle giderse Apple . Steve Jops öldü Apple bitti gibi geliyor bana.

/>

takıl sen geliyorum.

yaş kaç ?

benim yaşımı bilen bilir. sen karnede kaç zayıf getirdin bakalım

• Tasarım ve boyut muhteşem bence ilk note'a göre daha kibar gözüküyor.
  • Ekranı pentile değil ORası kesin. YAni RGRB dizilimi yok. Bunula birlikte RGB dizilimi de yok :)

Her mavi uzun ince pixel in yanına samsung yatay bir kırmızı bir de yeşil daha küçük ama birazıcık daha kalın pixeller koymuş. Bu durumda 1px lik fontlarda dahi her daim RGB yanıyor. Üç yan yana led den ziyade 1 yan 2 alt üst led koymuş samsung. Subpixel sayısı artmış. Kesnkinlik yükselmiş. Tam beyaz yakalanmış.

1280*800 olmalıydı bence de ama ekran en azından muazzam değişmiş. Biraz da olumlu yanından bakmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.