Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 2 de diğer telefonlardaki gibi küçük güncellemelerle yeni bir telefon gibi sunulmuş
  • tüm markaların satış stratejisi bu malesef...
  • 1280x800 konusundaki sıkıntı çoğu widgetin vb (özellik ile note için yazılmadıysa) ekranda problem çıkartmasıydı.Yeni ekran formatının bir getirisi bu problemden kurtulmuş olamları diye düşünüyorum.
  • BUuakıllı telefonlarda amiral gemisini kral yapma işi iyice sidik yarışına döndü

• Galaxy Note kullanıcısı olarak şunu belirtmeden geçemeyeceğim bu cihazı kullunmak her babayiğidin harcı değildir öle çok büyük tafraları yapanlar bu aleti kullanmasını beceremeyenlerdir kanısındayım......

• Çok Güzel lakin teknojiyle yarışılmıyor ben denedim çok zarar ediyoruz:) S3 ü alan benim gibi hastalıklı arkadaşlar veya zamanında galaxy note alan arkadaşlar 2 gb ram ve 1,6 4 çekirdek işlemciyi kıskandınız kabul edin şahsen ben ksıkandım cihazı boşa kötülemeyin büyük cihaz iyidir:)de S4 çıkana kadar en iyisi bu sonra Note 3 vss.. sonsuza kadar devam eder buu:))İphone 5 nasıl olacak bakalım biriside zaman makinasıı icat etse ve sadece bana söylese 100 yıl sonraya gidip en iyi cihazı alıp gelsem sadece bende olsa:):):)
  • Note 2 ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı

• Donanimhaber.com'u gerçekten çok tebrik ederim. Galaxy Note II için çok güzel bir inceleme hazırlamışsınız. GSM Arena ve Engadget gibi siteler de bile bu denli bilgi yok, merak ettiğimiz her konuya girmişsiniz. Diğer teknoloji sitelerine örnek olacak türden bir video olmuş. Cihaza gelecek olursak, mükemmel bir alet olmuş. Hadi Apple, bunu da engellemeye çalış ta görelim.

• telefon olarak gerçekten güzel özelliklere sahip ancak bazı eleştirilerim olacak
    bir iş adamı mühendis yada iş için kullanacak birisi olursa almasına karışamam saygı duyarım.
    ancak normal bir kişi için sosyal hayatta biraz büyük olduğunu düşünüyorum ama şimdi neden büyük diyorsun diyenler olabilir ama eğer normal bir telefon için alıyorsan basit işler için s3 te işini görür ama yok ben işim var iş hayatında kullanacam diyorsan o zmn hayırlı olsun demek düşer :D

• eskiden 3310a takoz derdik şimdi geldiğimiz noktaya bak :))

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

gereksiz bir telefon bence one x hem tegrasıyla hemde ps sertifikasıyla beats audio, gelişmiş camerasıyla ui yi de eklersek her türlü galaxy serisini gereksiz kılan bir telefon. Tabii perfromans tablosuna göre telefon almak isteyenleri bilemem

Katılmıyorum;

Tegra 3 yine Tegra 2'nin kaderini paylaştı ve ilk olduğu için hatalarıyla ve de eksikleriyle geldi. Üstelik tekelci ve kapalı ekosistem tavırlarını bırakmadıkları için Nvidia şirketi yine bütün yazılımcılara hitap edemedi, sadece parasıyla beslediklerini birşeyler yapmaya ikna edebildi. Bu yüzden o muhteşem ekranlı, süper kasalı telefona yazık oldu.

Ayrıca PS sertifikası Sony'de de var ve sadece play station 1 ile psp oyunlarının oynanmasına izin veriyor, çok basit bir emulatör yükleyerek aynı oyunları donanımı destekleyen bütün Android cihazlarda oynamak mümkün.

Bir de Beats Audio olayı var. Sensation XE'nin çok güzel ses kalitesi vardı o yüzden Beats Audio yazılımı çok çekici gibi geldi hepimize ancak son zamanlarda çıkan bütün akıllı cihazlar arasında en kötü ses kartını ve ses yazılımını kullanan One X'e Beats Audio ancak para tuzağı olarak geldi. Basit bir pazarlama stratejisi.

Kamera arayüzüne gelince; oldukça kullanışlı ve hazır sahne seçenekleriyle çok başarılı ancak 32 Gb arttırılamayan hafızasını kullanıcılara daha bol göstermek için kısılmış olan video kalitesi resmen o cihazı aşağılamak gibi olmuş.

Kısacası One X dışıyla güzel bir telefon, kullanmaya başlayınca üzüyor. Samsunglar ise içleriyle güzel telefonlar, kalitesiz dış yapıları yüzünden elinize tereddütle alıyorsunuz ancak kullandıkça size sunduklarıyla sevdiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciwanbilisim

ONUN Galaxy S3 ten ne farkı var ekranın dısında

HANGİ SINIFA OLDUĞU VE RAKİBİ BELLİ OLMAYAN TELEFON ANLAMADIM ...

Bunu Ancak ve Ancak Öğrencilere tavsiye Edebilirim kesinlikle kimse Bunu Telefon sıfatını vermesin 5.5" mi ve 660€ ile satılacak olması gercekten Hakettiğini sanmıyorum burda biri cikipta Desin ki? Galaxy 3 ile bununla yapacaklarım farklı -Tasarım bile Aynı

Tabiki Büyük Ekranın dısında

Kaç insan Aldığı ürünün Radyason Degerini biliyor ve insana verdigi zararı biliyor ki?

Duşunun 3000 binin üzerinde pilli bı telefon tam bir Radyasyon

VERTİGO hastalığı yapabilir bas ağırisi ve nörolojik hastalıklara yol açabilir.
    Dikkatli olun

Tüm dh takipçilerine Teşekkürler

Pilin boyutunun radyasyon ile hiç bir alakası yok, eğer öyle olsaydı elektrikli arabaların hayatımıza girmelerinden deli gibi korkuyor olmalıydık. Önemli olan pilin sağladığı gerilimdir, bu da neredeyse bütün telefonlarda sabit;4.7V. Hatta ve hatta Galaxy Note'un 40Nm, Note 2'nin 32Nm ile üretildiğini düşünürsek daha az elektromanyetik alan bile yayıyor olabilir. Hoş, 5V doğru akım için yayabileceği elektromanyetik alan büyüklüğü yaklaşık olarak enerjinin üretildiği noktadan 0,0001mm uzağa gidebilir. Pilin kendi dış kaplamasının bundan daha kalın olduğunu düşünürsek tehlike yok demektir. Korkmanız gereken telefon sinyalleridir, onlar da bir telefondan dolayı değil aynı anda aktif olan belki milyonlarca telefondan dolayı tehlikelidir. Buna da yapabilecek bir şeyimiz yok.

Galaxy 3'e fark olarak katılıyorum dediklerinize. Galaxy S2'ye kıyasla Galaxy Note; GLONASS GPS desteği, daha iyi ses kartı, daha geniş (büyük değil, geniş) yapılı ofise yatkın ekran, HD çözünürlükte ekran ve daha bir sürü şey ile fark yaratmıştı. Galaxy S2'nin büyüğü diyip geçmek mümkün değildi. Ancak Galaxy Note 2, Galaxy S3'e baya yakın; geniş ekran kaybedilmiş, çözünürlük aynı, tasarım çok aynı (galaxy S2 ile Galaxy Note'un arka tarafları farklıydı). Gerçi bunun sebebi Galaxy S3'ün fazla mükemmel olması ve üzerine ekleyecek fazla birşeyin de olmaması da olabilir

• quote:

gereksiz bir telefon bence one x hem tegrasıyla hemde ps sertifikasıyla beats audio, gelişmiş camerasıyla ui yi de eklersek her türlü galaxy serisini gereksiz kılan bir telefon. Tabii perfromans tablosuna göre telefon almak isteyenleri bilemem

One X de PS sertifika sı mı var biz bilmiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'u tebrik ederim. Bu tarz güçlü cihazlar sayesinde Apple, yeni nesil iPhone'u daha üstün özelliklerle donatmaya çalışacaktır. Rekabet tüketiciye yarıyor.
  • eskiden telefonlar küçüldükçe övgü alırdı, şimdi büyüdükçe övgüler artıyor. insanoğlu çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: ciwanbilisim

ONUN Galaxy S3 ten ne farkı var ekranın dısında HANGİ SINIFA OLDUĞU VE RAKİBİ BELLİ OLMAYAN TELEFON ANLAMADIM ... Bunu Ancak ve Ancak Öğrencilere tavsiye Edebilirim kesinlikle kimse Bunu Telefon sıfatını vermesin 5.5 mi ve 660€ ile satılacak olması gercekten Hakettiğini sanmıyorum burda biri cikipta Desin ki? Galaxy 3 ile bununla yapacaklarım farklı -Tasarım bile Aynı Tabiki Büyük Ekranın dısında Kaç insan Aldığı ürünün Radyason Degerini biliyor ve insana verdigi zararı biliyor ki? Duşunun 3000 binin üzerinde pilli bı telefon tam bir Radyasyon VERTİGO hastalığı yapabilir bas ağırisi ve nörolojik hastalıklara yol açabilir. Dikkatli olun Tüm dh takipçilerine Teşekkürler

adam doktorlar dizisinden gelmiş sanırım

ciwanbilisim ne dalga ise bi halttan çakmıyor sar değerini batarya değil telefonun rf devresi belirler sar değerlerini bilmiyorum ama kesinlikle Iphone denen tuğladan düşüktür... SAMSUNG 0.800w/kg altında olmasına özen gösteriyor...

• Kaynak ve gelir dağılımının eşit olduğu bir ekonomi mümkün mertebe tam rekabet piyasasına yakındır. Ancak günümüzde tam rekabet piyasa koşullarının yakalanması atomisite,homojenlik,mobilite ve açıklık koşullarından hepsi birlikte sağlanamadığından imkansız görünmektedir.

Homojenlik koşulu (malların ikame olmasına rağmen reklam,küçük farklılıklar ve en önemlisi markalaşma) sağlanamadığı için piyasada monopolcü rekabet piyasası gözlenmektedir. Aslında bakıldığında kullanılan teknoloji, nihai ürünün gereksinimleri karşılama oranı aynı olmasına rağmen tüketici algısında bu ürünlerin kesinlikle farklı olduğu izlenimi yaratılmaktadır. Yaratılan bu izlenim de her bir firmanın kendi ürününde monopolleşmesine imken vermektedir. Nihai olarak monopol aşırı karı yakalanmaktadır. (Prof.Dr.Dinler-İktisada giriş
    -2010-Sf.228)

İktisadi olarak şunu biliyoruz ki reklam ve markalaşma varsa o piyasada aksak rekabet vardır. Gelir ve Kaynak dağılımı da adil değildir. (bkz.lorrenz eğrileri, bkz.tam rekabet varsayımları)

‘’ Şayet reklamlaşma ve markalaşma varsa hedef tüketici algısında katı ve delinemez fikirler yaratarak malı satmaktır. Bu durum hem tüketici bütçesine hem de toplumsal refaha zarar verir. Buna kısaca monopolcü rekabet diyebiliriz.’’ (Doç.Dr.F.Kocabaş- Doç.Dr.Müge Elden –Reklamcılık - 1996 –Sf.58)
    Bu eserin devamında yine bununla ilgili araştırmalar yapılmış ve tüketicilerin çeşitli motivlerle (bilişsel - edimsel-Psikoanalitik kuram )beğendikleri malları ‘’her ne sebeple olursa olsun’’ savundukları ( bilimsel olarak ikame ve rasyonellik algısı kaybolduğu ve yüksek fiyat alıcıları oldukları düşünülüyor) görülmüştür.

Araştirmalar piyasaların genelde monopolcü rekabet (teknolojik ürünler), çift monopol (tarım ürünleri) ve Oligopol (uzun vadeli mal piyasası) de dengede olduğunu gösteriyor. Bu durum da her zaman malı satan üretici ya da çift monopolde olduğu gibi ara alıcı ve satıcıya yarıyor.

• Cihazın kullanımına dair ilk videolardan bir tanesi :

• quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

quote:

One X de PS sertifika sı mı var biz bilmiyoruz

bildiğimiz ! kadarıyla sertifika kullanmıyor, ama kullanılsa fena olmazdı, fakat iş yine beats ortaklığı gibi olursa sonu hüsran...

• benim merak ettiğim bu telefonla flash içerikleri açabiliyor muyuz? ya da şöyle sorayım bu telefonun tarayıcısı ile normal günlük kullandığımız bilgisayarın tarayıcısıyla açabildiğimiz sayfaları aynı şekilde açabiliyor muyuz yoksa arada fark var mı varsa ne gibi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.