Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evivva

quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

gereksiz bir telefon bence one x hem tegrasıyla hemde ps sertifikasıyla beats audio, gelişmiş camerasıyla ui yi de eklersek her türlü galaxy serisini gereksiz kılan bir telefon. Tabii perfromans tablosuna göre telefon almak isteyenleri bilemem

One X de PS sertifika sı mı var biz bilmiyoruz

Sen bilmiyorsun hocam.. var ve muhtemelen guncellemeyle gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cozunurlugu dusurmusler. Bu noktada SIII'ten bir farki kalmamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Cozunurlugu dusurmusler. Bu noktada SIII'ten bir farki kalmamis.

S3 pentile ekran bu rgb ikincisi tablet tel arasi bir cihaz icin 267 ppi gayet makuldu ki bu gun en yuksek cozunurluklu taplet olan ipad 3 de bu oran 265 ppi oldugu halde

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Cozunurlugu dusurmusler. Bu noktada SIII'ten bir farki kalmamis.

S3 pentile ekran bu rgb ikincisi tablet tel arasi bir cihaz icin 267 ppi gayet makuldu ki bu gun en yuksek cozunurluklu taplet olan ipad 3 de bu oran 265 ppi oldugu halde

Farkindayim; fakat Note'un Note olmasina neden olan buyuk ekran ve cozunurluk farki ogelerinden pek bir sey kalmamis geriye.

RGB/pentile ekranlarin nasil oldugunu ve dpi degerinin yeterli oldugunun farkindayim. SII/Note ile SIII/Note2 arasindaki farklilik giderek azalmakta.

• America'da ATT'de iPhone 4s kullaniyorum..
    iPhone'da internet tam bir hayal kirikligi..
    Yavas internet, internet degil...
    Galaxy 2 ile iPhone 4s'i Speed Test application'u ile ayni anda test ettik,
    Galaxy 2, 10 kat daha hizli internet performansi sunuyor...

Disarida cok zaman harciyanlar icin, cok guzel bir cozum olmus..
    Ku,lani,acak aksesuarlarla beraber, arac ici performansinin da iyi olacagi kannatindeyim..

Bluetooth, yada kablolu kulaklik kullananlar icin, cihazin buyuklugu telefon ile konusurken fazla dert olmamali...

Apple, son donemde kendini fazla gelistiremedi,
    Samsung oldukca atakta...

iPhone 5, internet hizi ve ekran genisligi konusunda kendisini gelistirmezse eger,
    Galaxy Note 2'ye gecis yapacagim...

• Samsung markasına öteden beri soğuk bakan biriydim ancak bu ürünle tamamen fikrim değişti.Bence çok süper bir ürün olmuş , tabletlere telefon özelliği eklenmesini isteyenlerden biriydim sebebine gelince işim gereği tablet kullanmam gerekiyordu ve tablet ve telefon taşımak zor geliyordu.Neden bu firmalar tablet ve telefon arası telefon özelliği olan bir cihaz yapmazlar diye şikayet eder dururdum.Toplumun bu ihtiyacını çok yerinde tesbit ettikleri için ayrıca buradan samsung'un arge departman personelinide tebrik ediyorum.Sonuç :İhtiyacı olanlar için üretilmiş özel bir cihaz bekliyordum işte samsung note 2 tam benim istediğim gibi bir telefon olmuş tebrikler samsung hem performansı,hem batarya ömrü hemde şık tasarımı ile mükemmel bir ürün olmuş yakında yok satacağına eminim.Çünkü böyle bir cihazın özlemini çeken çok iş adamı var bu cihazın asıl hedefi işi gereği ihtiyacı olanlardır,zırt bırt zevk için telefon değiştirenler hiç değildir.Ben çok beğendim inşaallah en kısa zamanda alıp laptop taşımaktan kurtulmayı planlıyorum.Beğenmiyenlerin bunca performansa,bunca tasarım şıklığına rağmen hala neyi beğenmedikleri merak konusudur ancak aklıma şu ata sözü geliyor "Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş".Son söz "yiğidi öldürün hakkını verin" Tebrikler Samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 3 Eylül 2012; 10:38:06 >

• s3 ü genişletip tekrar piyasaya sürmüşler.Sanki s3 çok küçükmüş gibi.

• Bu telefonlar iyice saçma sapan bir hal almaya başladı ,

bilgisayar mı,kamera mı ,navigasyon cihazı mı,konsol mu ,medya oynatıcısı mı ?

eskiden ahizeyi yüzüne kapatma zevki vardı!

sağlam afraydı...

• S3'ü büyük görenler acaba Note 2 için ne diyecekler, 5.5"'de o kadar küçük değil yani ben 7" galaxy tab 7.0 kullanıyorum mesala :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tresurehunter

Samsung markasına öteden beri soğuk bakan biriydim ancak bu ürünle tamamen fikrim değişti.Bence çok süper bir ürün olmuş , tabletlere telefon özelliği eklenmesini isteyenlerden biriydim sebebine gelince işim gereği tablet kullanmam gerekiyordu ve tablet ve telefon taşımak zor geliyordu.Neden bu firmalar tablet ve telefon arası telefon özelliği olan bir cihaz yapmazlar diye şikayet eder dururdum.Toplumun bu ihtiyacını çok yerinde tesbit ettikleri için ayrıca buradan samsung'un arge departman personelinide tebrik ediyorum.Sonuç :İhtiyacı olanlar için üretilmiş özel bir cihaz bekliyordum işte samsung note 2 tam benim istediğim gibi bir telefon olmuş tebrikler samsung hem performansı,hem batarya ömrü hemde şık tasarımı ile mükemmel bir ürün olmuş yakında yok satacağına eminim.Çünkü böyle bir cihazın özlemini çeken çok iş adamı var bu cihazın asıl hedefi işi gereği ihtiyacı olanlardır,zırt bırt zevk için telefon değiştirenler hiç değildir.Ben çok beğendim inşaallah en kısa zamanda alıp laptop taşımaktan kurtulmayı planlıyorum.Beğenmiyenlerin bunca performansa,bunca tasarım şıklığına rağmen hala neyi beğenmedikleri merak konusudur ancak aklıma şu ata sözü geliyor "Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş".Son söz "yiğidi öldürün hakkını verin" Tebrikler Samsung.

kardeş tamamda galaxy note diye bir telefon var piyasada 1 yıldır.note2 onun gelişmişi.sen sanki ilk defa böyle bir telefon çıkmış gibi bahsetmişsin...

• kim ne derse desin bu cihaz kullanabilen için çok yerinde bi cihaz olmuş. Yok çok büyük tek kullanılmaz falan gibi yorumları geçiniz efendim kullananlar babalar gibi kullanıyor.

• iyi telefon değil
  • benim one x 12262 puan alıyor antutu dan siz nasıl 9440 puan yazıyorsunuz anlayamıyorum

• çok değişken piyasada 1 yıl sonra güncellenecek ürünler 2000 tl vermek çok geliyor ama cihaz sağlam gerçekten

• Harika en kısa zamanda sony xperia t incelemesi bekliyoruz

• arkadaşlar ben note 2 mi almalıyım yoksa samsung s3 mü almalıyım s3 şuan 1800 lira note 2 2500 tl ye piyasada olur diyorlar ne yapmamı tavsiye edersiniz hangisini yapmak mantık lı olur
  • yorumlar nie çıkmıyor ?
  • Bu telefon 10 milyon satar :)

• leptopu telefon diye satıyolar ...

• Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.