Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben iphone 3g s den beri iphone kullanıyorum android kullanmak istiyorum sizce başlangıç için galaxy note 2 uygunmudur?

Olabilir,note2 en saglam telefon piyasadaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu makinanın şarjı ne kadar gidiyor...
  • ben galaxy note kullanıyorum 10 numara telefon harika, 2 gelsin hemen alırım beklemeden böyle telefon yok, ekran çok iyi, tablet diyenlerede bir lafım var bence tablet nedir onu bile bilmiyorsunuz.. Büyük telefon diyenlerde gidip küçük bir telefon alsın büyük almak zorunda değilsiniz :s

• samsung note 1280x800 çözünürlük note 2 1280x720 diyen arkaşadaslar note 2 en olarak inceldi bu yuzden dustu note 1 daha genıs note 2 den ondan doalyı çöznurluk kaltesi düşmedi hiç !

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Konun başında bir sürü apple fan yazı yazmış,yok şöyle yok böyle.
    Noldu apple'cılar, aldınız mı elinize gofret gibi telefonu.
    Elma gofret çıkardı,size iyi yemeler...

• Beyler telefon piyasaya çıktığında bilgi verirseniz sevinirim...
  • Merak ettiğim bişi var youtube ta izlediğim videoların hiç birinde s3 ün o arka arkaya yaklastırınca dosya göndermesi yada gözü takip ederek ekranı ayarlaması gibi hiç bir özelliğinden bahsetmiyorlardı sadece videoyu kücültüp maillere fln bakıyorlardı hazır program ellerinde varken suna da o özellikleri geçirmek zormuydu? yoksa geçirdiler mi? :D

• Teknoloji ne nankör. Şuan bu telefona hayranlıkla bakıyorum, kim bilir belki 5-6 sene sonra çöp diye bakacağız.
  • I LOVE YOU NOTE 2 ( 5 SAAT ÖNCE ALDIM)

• quote:

Orijinalden alıntı: NARUTOO

I LOVE YOU NOTE 2 ( 5 SAAT ÖNCE ALDIM)

İyi günlerde kullan. Nerden kaça aldın dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende note 1 vardı 2 gün önce sattım simdi Note 2 almak istiyorum yanlız,note 1 kullanıp ve note 2ye gecenlere soruyorum Note 2 de hoparlör sesi nasıl yani eskisine göre dahamı yüksek yoksa aynımı?birde ekran parlaklıgı nasıl gündüz ışıgında kullanımı rahatmı ve netliği eski note göre nasıl? note 2 hakkında gözlemlediğiniz artı ve eksilerini yazarmısınız lütfen! teşekkür ederim,saygılar...

• harbi olmuş yani
  • teşekkürler
  • video açılmıyor nedense sorun bendemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Beyler telefon piyasaya çıktığında bilgi verirseniz sevinirim...

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-n7100rwdtur-n7100-galaxy-note-ii-(ceramic-white)/productdetails.aspx?I_ID=62730

• Çok güzel ya
  • DÜNYANIN EN İYİ TELEFONU DAĞALIN AGA

• Asıl inceleme ne zaman gelecek

• iphone 3gs kullanıyorum, ios hatırına iphone 5'i bekledim, bana göre fiyasko çıktı.s3'ü de sevemedim, ama android dünyasına adım atmak için note 2 ideal sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

bu makinanın şarjı ne kadar gidiyor...

1,5-2 gün rahatlıkla gidiyor bende...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.