Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desing

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamPiYon BJK

samsungun dandık dokunmatıgını ıphone kullandıktan sonra anlayacaksınız.. bkz temple run (oynayın konusalım)

Valla bu güne kadar ne samsung kullandım nede iphone ama ikisinide çevremde kullananlardan daha iyi biliyorum.Samsungun ekranı için iphoneden daha kötü demişiniz,üzerine çıkıp "sür oğlum beni kutuplara" demiyecekseniz sonuçta sizinki sadece fanatiklik.Bana göre kral Note 2 vezir one x iphone kullananlara sadece üzülüyorum.

kullanın dostum öyle konuşalım.. en ufak bir oyunda farkı göreceksiniz.. tepkime süresi farklı, bunu menüde anlamayabilirsiniz ancak oyunda farkediyor en basitinden..

• quote:

quote:

quote:

samsungun dandık dokunmatıgını ıphone kullandıktan sonra anlayacaksınız.. bkz temple run (oynayın konusalım)

Valla bu güne kadar ne samsung kullandım nede iphone ama ikisinide çevremde kullananlardan daha iyi biliyorum.Samsungun ekranı için iphoneden daha kötü demişiniz,üzerine çıkıp "sür oğlum beni kutuplara" demiyecekseniz sonuçta sizinki sadece fanatiklik.Bana göre kral Note 2 vezir one x iphone kullananlara sadece üzülüyorum.

kullanın dostum öyle konuşalım.. en ufak bir oyunda farkı göreceksiniz.. tepkime süresi farklı, bunu menüde anlamayabilirsiniz ancak oyunda farkediyor en basitinden..

he he..

3.5'' lik ekranında büyüteçle takılmaya devam et.. sen tarayıcıda ekranı büyütmeden okumanın rahatlığını, şarj derdinin olmamasını bilir misin??

çoklu ekranı, pop up ı bilir misin ??

tutturmuşsunuz oyun da oyun.. çok oyun oynuosan konsol al bi tane ne diye telefon alıyosun ( note 2 nin oyun performansı çok iyi gerçekten verdiğimiz paranın karşılığı )

dandik dokunmatik demişsin.. evet iphone kadar iyi olmayabilir ama genele bakıcak olursak note 2 iphone u ezer geçer.. karşılaştırmam bile..

( dokunmatik konusunda şunu diyebilirim 1 aya yakın kullanıyorum ve daha telefonu kapamadım.. gram kasma yok )

eminim bu arkadaş note 2 yi eline bile almamıştır..

bkz: ayfon alma pişmanlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanist

quote:

quote:

quote:

he he..

3.5'' lik ekranında büyüteçle takılmaya devam et.. sen tarayıcıda ekranı büyütmeden okumanın rahatlığını, şarj derdinin olmamasını bilir misin??

çoklu ekranı, pop up ı bilir misin ??

tutturmuşsunuz oyun da oyun.. çok oyun oynuosan konsol al bi tane ne diye telefon alıyosun ( note 2 nin oyun performansı çok iyi gerçekten verdiğimiz paranın karşılığı )

dandik dokunmatik demişsin.. evet iphone kadar iyi olmayabilir ama genele bakıcak olursak note 2 iphone u ezer geçer.. karşılaştırmam bile..

( dokunmatik konusunda şunu diyebilirim 1 aya yakın kullanıyorum ve daha telefonu kapamadım.. gram kasma yok )

eminim bu arkadaş note 2 yi eline bile almamıştır..

bkz: ayfon alma pişmanlığı

iphone almadım ama bir daha ki aya alacağım inşallah..
    ucuzdur vardır hilesi demiş atalarımız :D
    neyse daha cevap vermeyeceğim sana :D

• ne olur cevap ver bana
  • Ufak bir ricam olacaktı.

Türkiye'den alınan Note II'nin içinde albümler bulunmakta, harika fotoğraflar yer almakta,

aranızda bu telefonu vodafone yada türkiye'den alanlarınızdan biri, telefon içinde orjinal gelen tüm fotoğrafları tarafıma yollayabilir mi rica etsem ?

fotoğrafları bir zip klasörüne koyup bir yere upload edip burada yada pm yoluyla paylaşırsanız çok makbüle geçer.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Basit bir dokunmatik yüzünden hiçbi halt yapılmayan, menüden ibaret şeyi mi alalım Temle Run da gayet rahat oynanıyor ayrıca
  • Herkesin aldığı ürün ve marka kendine göre mükemmeldir boşa kırmayalım birbirimizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bunun ve Galaxy 3 ün navigasyonunda ''Google Haritalar Navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor.'' mesajı alıyorum.. Bunu aktifleştirmenin bir yolu yok mudur..
  • 15 gündür note 2 beyaz rengini sipariş verdim hala gelmedi hiç bir vodofone bayiinde yok. bu nasıl iş samsung yetkililerine soruyorum:((

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamPiYon BJK samsungun dandık dokunmatıgını ıphone kullandıktan sonra anlayacaksınız.. bkz temple run (oynayın konusalım)
    Basit bir dokunmatik yüzünden hiçbi halt yapılmayan, menüden ibaret şeyi mi alalım Temle Run da gayet rahat oynanıyor ayrıca

iphone nun dokunmatiğinide samsung üretio apple ın her yeri samsung cpu su bile bilip bilmeden konuşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Merhaba.
    İlk yorum olsun diye yazıyorum.

İzledikten sonra editlemeyi düşünüyorum.

İyi seyirler.

Edit:

O kadar kişi arasından öne geçip güzel bir inceleme yapmışsınız öncelikle teşekkürler :)

Telefon dedikleri gibi şuanki en iyi donanıma sahip telefon ve şuanki en iyi pille birleşince gerçekten 'Yeni Kral' olmuş.

Ben büyük ekran taraftarı değilim zaten o kadar para verip telefon alacak durumum da yok, izleyip teknolojiyi takip ediyoruz işte :)

İyi geceler, eksilemeye devam beyler.

Harcadığınız oksijene yaniyorum

• 5.5 inç fazla büyük. Cebimde rahat durmaz. Genelde Android telefonlar büyük alıyor. He android fanları eksiyi çakmasın da.
  • Tek kelime ile Iphone killer diyebiliriz.

• Telefon normal kullanımda pil ömrü kaç gün ??? bilgisi olan yada kullanan var mı??
  • herkesin zevki farklı bende kçük telefon sevmiyorum büyük die düşünüyorsan alma kardeş zevkler resnkller tartısılmaz büyük die herkes almasa idi 5 milyon satmazdı telefon

• bugün gittiğim elektraword da nokıa lumıa920 yi incelerken
    birde note 2 yi inceledim bayağı hoşuma gitti telefon
    bayağı telefonun başında takılı kaldım diyebilirim nerdeyse yarım saat
    kullanımı çok kolay benki android kullanmadığım halde ip4s kullanmış biri
    olarak kullanım aynı diyebilirim ekranıda büyük ya bu tam bir cep bilgisayarı olmuş
    note 2 yi alıp kullanırsa insan bilgisayarı hayatta açmaz

pil olayıda gerçekten çok iyi ben akıllı telefonlarda pile çok takığım
    her gün şarj etmek gıcık bir olay ben normal kullanırım herhalde 3 günü rahat çıkartırım

birde bu note2 nin iphone gibi seçeneklerimi var mesela ben 64 gb lık alsam
    hafıza kartı üzerindemi geliyor
    64 gb ın dışında telefonun kendi sabit hafızasıda varmı

birde şunu diyim bence iphone yi sollamış bu telefon
    iphone çok güdük kalır bu telefonun yanında hem fiatıyla hemde telörgüleriyle

• ıphone 4s kullanıcısıydım taaki note 2 yi fark edene kadar buna telefon demek bıraz hakaret olur. cok cok ıyı helal olsn samsung ;)

• Bu ne ya araba takozu gibi.İlk çıkan nokialar vardı ele avuca sığmazdı. Onun gibi bişey...
    Valla ben utanırım bunu yanımda telefon diye taşımaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Bu ne ya araba takozu gibi.İlk çıkan nokialar vardı ele avuca sığmazdı. Onun gibi bişey...
    Valla ben utanırım bunu yanımda telefon diye taşımaya...

hocam katılmıyorum size gayet kullanışlı ve çok büyük performansa sahip bir cıhaz
  • Takoz gibi yorumu ilginç olmuş. Doğru, telefon değil bu. Telefon üstü bir cihaz. Kesinlikle, kullanmadan farkını anlayamazsınız. 1 aydır kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. (Bu arada, dokunmatik konusunda iPhone ile boy ölçüşemez, kabul ediyorum maalesef, android'in genel problemi bu, hangi cihaz olursa olsun, bu işi de hallederlerse tadından yenmez)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.