Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. galaxy note 2 aldım fakat ekran görüntüsünde kırmızı içine aldığım kısımdaki kısa yollar penceresini nasıl kaldırabilirim? pencereyi açıp üstüne basılı tutunca o pencere hareket ediyor sadece. ne yaptımsa kaldıramadım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caparzo34 -- 27 Ekim 2012; 19:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caparzo34

arkadaşlar merhaba. galaxy note 2 aldım fakat ekran görüntüsünde kırmızı içine aldığım kısımdaki kısa yollar penceresini nasıl kaldırabilirim? pencereyi açıp üstüne basılı tutunca o pencere hareket ediyor sadece. ne yaptımsa kaldıramadım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Geri tuşuna iki üç saniye basılı tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anki en iyi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

arkadaşlar merhaba. galaxy note 2 aldım fakat ekran görüntüsünde kırmızı içine aldığım kısımdaki kısa yollar penceresini nasıl kaldırabilirim? pencereyi açıp üstüne basılı tutunca o pencere hareket ediyor sadece. ne yaptımsa kaldıramadım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Geri tuşuna iki üç saniye basılı tut

teşekkür ederim :) peki bu pencereyi ayarlardan filan bir yerden kapatmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caparzo34 -- 27 Ekim 2012; 20:20:25 >

• quote:

teşekkür ederim :) peki bu pencereyi ayarlardan filan bir yerden kapatmak mümkün mü?

Geri tuşuna basılı tutmazsan açılmaz zaten. Ayarlarda böyle birşey yok.
  • böyle bir makinaya donanımhaberin inceleme yapmamasına anlam veremiyorum.......
  • quote:

O pencerenin nasıl kulanıldığı ve cihazın hızı bu videoda net olarak gözüküyor. Bugünde canlı canlı gördükten sonra yarın media markt'ta ön sipariş verme kararı aldık , bugün bana uyku yok :)
    http://www.youtube.com/watch?v=y-G-avtGf0A&feature=g-all-u --->(Multitasking)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wintake Y -- 28 Ekim 2012; 3:05:05 >

• karikatür işiyle ilgilenen birisiyim. bu telefondan alıp çizim, boyama vs. yapmak istiyorum(hobi olarak). geçen gün teknosada biraz inceleme fırsatım oldu, kalem hassasiyeti hoşuma gitti açıkçası. darbeyi hissediyor. çizim için kullanan var mı acaba bu ürünü aramızda?
  • note 2 bende aldım sahane bır telefon omega v5.0 rom kurdum sabahdan berı oynuyorum sarj daha %86 da sanırım bana enaz ıkı gun gıdecek bu cıhaz oncekı telefonum s3 du aksamı getıremıyordum
  • Mağzalardan biri güzel bi indirim yapsada bende alsam şundan beklersem yenisi çıkacak kesin bununda :D
  • süper bir telefonmuş vallahi. s3 verip alsammıki diye düşünür oldum :)

• alınası bır telefon
  • Ürünü kullanan biri olarak tek geçerim tek kelime özellikle kalem ile kullanmak bambaşka bir deneyim yaşatıyor, s3 de kullandım ama arada bir fark var cidden

• Arkadaşlar forumda Note 2 için "Kullanıcılar Klübü" bölümü açılmadı mı hala?

Açılsa da bizde telefon hakkında kullanıcı görüşlerini okuyabilsek.

Telefonu almak isteyen çok kişi var belki kullanan bir arkadaş açarsa bizde fikir sahibi oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Arkadaşlar forumda Note 2 için "Kullanıcılar Klübü" bölümü açılmadı mı hala?

Telefonu almak isteyen çok kişi var belki kullanan bir arkadaş açarsa bizde fikir sahibi oluruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_65197472/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Arkadaşlar forumda Note 2 için "Kullanıcılar Klübü" bölümü açılmadı mı hala?

http://forum.donanimhaber.com/m_65197472/tm.htm

Tamamdır sağ olasın gözümden kaçmış.

• samsungun dandık dokunmatıgını ıphone kullandıktan sonra anlayacaksınız.. bkz temple run (oynayın konusalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamPiYon BJK

samsungun dandık dokunmatıgını ıphone kullandıktan sonra anlayacaksınız.. bkz temple run (oynayın konusalım)

Valla bu güne kadar ne samsung kullandım nede iphone ama ikisinide çevremde kullananlardan daha iyi biliyorum.Samsungun ekranı için iphoneden daha kötü demişiniz,üzerine çıkıp "sür oğlum beni kutuplara" demiyecekseniz sonuçta sizinki sadece fanatiklik.Bana göre kral Note 2 vezir one x iphone kullananlara sadece üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

12 Eylülde Iphone 5 EN hızlı olacaktır. ;)

hala ayni fikirdemisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.