Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II video inceleme 'Yeni Kral Sahnede' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
6
Favori
96.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia degil Lg hic Degil Iphone Siradan SAMSUNG eveet Iste Benim Aradigim Bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Nokia degil Lg hic Degil Iphone Siradan SAMSUNG eveet Iste Benim Aradigim Bu

:D bende öyle düşünüyorummm
  • Arkadaşlar bu telefona fxplus veya matrix programları yüklesek çalıştırabilirmi?Bilenler lütfen cevaplasın ona göre almayı düşünüyorum?
  • ben hala tuşlu kullanıyorum

• Valla Jelly Bean güncellemesinden önce One X'den geçeyim diye düşünüyordum Note 2'ye ama JB'den sonra One x özellikle pil sıkıntısından kurtulmuş. Telefonumu ayrı bir sevdim Ama Note 2'de gerçekten hakkını vermek lazım çok güzel bir cihaz, bir de ekranı pentile olmasa daha güzel olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bugün gittiğim elektraword da nokıa lumıa920 yi incelerken
    birde note 2 yi inceledim bayağı hoşuma gitti telefon
    bayağı telefonun başında takılı kaldım diyebilirim nerdeyse yarım saat
    kullanımı çok kolay benki android kullanmadığım halde ip4s kullanmış biri
    olarak kullanım aynı diyebilirim ekranıda büyük ya bu tam bir cep bilgisayarı olmuş
    note 2 yi alıp kullanırsa insan bilgisayarı hayatta açmaz

pil olayıda gerçekten çok iyi ben akıllı telefonlarda pile çok takığım
    her gün şarj etmek gıcık bir olay ben normal kullanırım herhalde 3 günü rahat çıkartırım

birde bu note2 nin iphone gibi seçeneklerimi var mesela ben 64 gb lık alsam
    hafıza kartı üzerindemi geliyor
    64 gb ın dışında telefonun kendi sabit hafızasıda varmı

birde şunu diyim bence iphone yi sollamış bu telefon
    iphone çok güdük kalır bu telefonun yanında hem fiatıyla hemde telörgüleriyle

Hocam 3 gün şarj etmeden kullanman imkansız. 3100 mah olması çok bir şey ifade etmiyor, ekran ve ram yeteri kadar harcıyor pili. O yüzden yoğun kullanımda 3G sürekli açık 1 gün(12 - 15 saat arası) ancak götürür. Oyun çok oynanırsa 1 günde zor çünkü oyunlar sağlam pil tüketiyor.

• Bende bir 4S kullanıcısı olarak enson IP 5 ide arkadaşımda inceledim ve hayal kırıklığına uğradım.Oysaki merakla bekliyordum 5 çıksın fiyatı otursun alırım diye ama artık kesin kararımı verdim.Kesinlikle android bir cihaz alacağım. Daha 3-5 gün öncesine kadarda kararım note 2 idi. Hatta iki arkadaşım 4s den note 2 ye geçti.Oldukça da memnunlar.Boşu boşuna beklemişiz bu kararı vermekte diyorlar. Bende çok eskiden bir wolkmen telefon kullanıcısı olarak reklamlarda dikkatimi çeken xperia ion a takıldım bu süreçte. Ekranı 4,6'',kamerası 12mp, ekran kalitesi ve çözününrlülüğü çok iyi,sağlam ve dayanıklı duruşu,tasarım ve kalite ödülü alışı incelemelerim sonucunda aklıma takıldı.Sonuçta note 2 de alsam xperia ion da alsam ikinci elinde IP ye göre baya bir zarar edeceğim de biliyorum.Ancak değişimin vakti geldi.Sadece iki modelde kara veremedim.Sizce hangisi Note 2 mi ? Xperia ion mu?

• kesinlikle note 2 derim batarya gücü fazlasıyla yeter 3100 amper
    benim inceleme fırsatım oldu note 2 derim
  • Bu videoyu kabul etmiyoruz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: alperistan

Bende bir 4S kullanıcısı olarak enson IP 5 ide arkadaşımda inceledim ve hayal kırıklığına uğradım.Oysaki merakla bekliyordum 5 çıksın fiyatı otursun alırım diye ama artık kesin kararımı verdim.Kesinlikle android bir cihaz alacağım. Daha 3-5 gün öncesine kadarda kararım note 2 idi. Hatta iki arkadaşım 4s den note 2 ye geçti.Oldukça da memnunlar.Boşu boşuna beklemişiz bu kararı vermekte diyorlar. Bende çok eskiden bir wolkmen telefon kullanıcısı olarak reklamlarda dikkatimi çeken xperia ion a takıldım bu süreçte. Ekranı 4,6,kamerası 12mp, ekran kalitesi ve çözününrlülüğü çok iyi,sağlam ve dayanıklı duruşu,tasarım ve kalite ödülü alışı incelemelerim sonucunda aklıma takıldı.Sonuçta note 2 de alsam xperia ion da alsam ikinci elinde IP ye göre baya bir zarar edeceğim de biliyorum.Ancak değişimin vakti geldi.Sadece iki modelde kara veremedim.Sizce hangisi Note 2 mi ? Xperia ion mu?

Note2 tabiki.. Piyasada note 2 nin herhangi bir özelliğiyle boy ölçüşebilecek ürün yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Bu ekran nereye kadar büyüycek merak ediyorum

bu ekranlar cep telefonu adını yakında değiştirecek gibi cep bilgisayarı olabilir meselaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: alperistan

Bende bir 4S kullanıcısı olarak enson IP 5 ide arkadaşımda inceledim ve hayal kırıklığına uğradım.Oysaki merakla bekliyordum 5 çıksın fiyatı otursun alırım diye ama artık kesin kararımı verdim.Kesinlikle android bir cihaz alacağım. Daha 3-5 gün öncesine kadarda kararım note 2 idi. Hatta iki arkadaşım 4s den note 2 ye geçti.Oldukça da memnunlar.Boşu boşuna beklemişiz bu kararı vermekte diyorlar. Bende çok eskiden bir wolkmen telefon kullanıcısı olarak reklamlarda dikkatimi çeken xperia ion a takıldım bu süreçte. Ekranı 4,6,kamerası 12mp, ekran kalitesi ve çözününrlülüğü çok iyi,sağlam ve dayanıklı duruşu,tasarım ve kalite ödülü alışı incelemelerim sonucunda aklıma takıldı.Sonuçta note 2 de alsam xperia ion da alsam ikinci elinde IP ye göre baya bir zarar edeceğim de biliyorum.Ancak değişimin vakti geldi.Sadece iki modelde kara veremedim.Sizce hangisi Note 2 mi ? Xperia ion mu?

Note2 tabiki.. Piyasada note 2 nin herhangi bir özelliğiyle boy ölçüşebilecek ürün yok.

Xperia kullanıcısı olarak bence note II ye o kadar para vermeyin derim Xperia sizin için bence yeterli olacakdır

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

kesinlikle note 2 derim batarya gücü fazlasıyla yeter 3100 amper
    benim inceleme fırsatım oldu note 2 derim

kesinlikle note 2 derim derken çok doğru diyorsunuz ama telefonun sıklıkla değişenler için ben ıphone derim fiyat iphone larda çok düşmüyor
  • Güzel inceleme, takipteyim .
  • Mesut & Erdi ikilisi çok güzel inceleme yapıyorsunuz, sağ olun. Film izler gibi keyifle izliyorum.
    Cihaza gelecek olursak harika bir şey, ben S3 kullanıcısı olarak şu an düşünmüyorum, ama ofiste arkadaşım aldı tavsiye ederim. Tabi bir S3 yanında boyut pek sırıtmıyor ama bir iphone kullanıcısına fazla devasa gelebilir
    Sonuç olarak ekranı olsun, hızı olsun, S pen avantajı olsun gerçekten alınası bir cihaz.
  • Arkadaşlar Note 2 ye alternatif boyutu daha küçük bir cihaz öneriniz varmı ? s3 Iphone 5 dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

Arkadaşlar Note 2 ye alternatif boyutu daha küçük bir cihaz öneriniz varmı ? s3 Iphone 5 dışında

one x+
  • bende bi iphone 4s kullanıcısıyım ve şuan satürnde note 2 alıyorum :))

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: santos66

quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Nokia degil Lg hic Degil Iphone Siradan SAMSUNG eveet Iste Benim Aradigim Bu

:D bende öyle düşünüyorummm

aynen

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.