Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "ONION SAMSUNG NOTE 3 KILIF MAT SİYAH"
    kılıf veriyor sanırım o yüzden koymuş olabilir
  • Evet gördüm birde 200 TL cek veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf nası bi kılıf?

En ucuz note3 samsung garantili şimdi hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkop -- 4 Kasım 2013; 22:51:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutkop U kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam arkadaşın sorusunu cevaplayayım dedim
  • Arkadaşlar, Turkcellin yaptığı ilk 150 kişiye Gear hediye kampanyasından alıp da Gearı gelen oldu mu? Güya Ekim ayının sonunda dağıtımına başlanacak denmişti.

• fiyat disinda hersey konusulmus

suan samsung turkiye garantili en uygun nerdedir

hepsiburada 150 tl CF puan ile 2000tl ? ve n11.com da bazı magazalarda 2000tl,enpara ile 1900tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 5 Kasım 2013; 10:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAZZXY

quote:

Orijinalden alıntı: Teken

http://www.teknosa.com/urunler/119973236/samsung-n9000-galaxy-note-iii-jet-black-akilli-tel

Bu ne hocam

200TL hediye çeki var belki onu farketmenizi beklemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrenchPress

quote:

Orijinalden alıntı: JAZZXY

quote:

Orijinalden alıntı: Teken

http://www.teknosa.com/urunler/119973236/samsung-n9000-galaxy-note-iii-jet-black-akilli-tel

Bu ne hocam

200TL hediye çeki var belki onu farketmenizi beklemiştir.

hediye çekinin alt limiti varsa bi halta yaramaz.

sitesinde aradım ancak 50 ve 100 tl'lik hediye çeklerinden bahsediyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

fiyat disinda hersey konusulmus

suan samsung turkiye garantili en uygun nerdedir

hepsiburada 150 tl CF puan ile 2000tl ? ve n11.com da bazı magazalarda 2000tl,enpara ile 1900tl

hızlıal.com da 1999 TL, 120 TL axess puan veriyor ve Samsung garantili, şimdilik en uygunu bu gibi.

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-note-3-32-gb-n9000q/02.044.1271.0707
  • turkcell note 3 ve gear kampanyası bittimi
  • kasım ayı ile beraber 1900lerin altını görmeye başladık
    1890tl
    http://www.tuslagelsin.com/Samsung-N9000-Galaxy-Note-3_110897.html#0?ref=akakce&v=1.49.5
  • Kliksa'da Note 3 alana 64 GB Sandisk Class 10 Ultra Microsd Kart(169 TL) hediye ediliyor ve World Karta 100 TL puan veriliyor. Bu durumda telefon 1830 TL'ye alınabiliyor. İlgilenenler şu linkten incelesin derim. Şahsen alıp almamakta kararsızım. Galaxy Gear ve telefonun birleşik olduğu kampanya olur mu acaba?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    site güvenilirmi garantisi nedir bilmek lazım siteyi ilk defa görüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnoMomento

Kliksa'da Note 3 alana 64 GB Sandisk Class 10 Ultra Microsd Kart(169 TL) hediye ediliyor ve World Karta 100 TL puan veriliyor. Bu durumda telefon 1830 TL'ye alınabiliyor. İlgilenenler şu linkten incelesin derim. Şahsen alıp almamakta kararsızım. Galaxy Gear ve telefonun birleşik olduğu kampanya olur mu acaba?

169TL dedikleri kart 120tl ye alınabiliyor.yine de fena bir fırsat değil.
    Bende aynı karttan olduğu için benim.işime gelmiyor pek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrenchPress kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Kliksa'da fiyatı biraz yüksek. Şu sitede(sitenin güvenilir olup olmadığı hakkında bilgim yok) 1895 TL ancak enpara kullanılırsa 100 TL iade alınır ve 1795 TL harcanmış olur. En sıcak fırsat bu gibi.
  • quote:

Evet haklısınız. Kliksa'da fiyatı biraz yüksek. Şu sitede(sitenin güvenilir olup olmadığı hakkında bilgim yok) 1895 TL ancak enpara kullanılırsa 100 TL iade alınır ve 1795 TL harcanmış olur. En sıcak fırsat bu gibi.

Firma çalıştığım yere çok yakın bir yerde . Az önce aradım bugün veya yarın yerlerine uğrayıp hem görüşeceğim hem de bilgi alacağım. Güvenilirlik konusunda belki biraz fikir sahibi olabilirim.

• Ben dün sipariş verdim.

Kliksa'dan aldım. Note 3 + 64 gb hafıza kartı 2099. Enparadan 100 lira iade gelicek 2000 e gelmiş oluyor bana.

Şimdi gördüm hızlıal da 2000. Enpara ile 1900e gelir.

Fakat zaten hafıza kartı almam lazımdı. Verdikleri kartta güzel bir şey. Aynı hesaba denk geliyor .

Benim sizlere tavsiyem SAMSUNG TÜRKİYE garantili telefonlardan şaşmasın. Bu elektronik işi hassas iş. Bozulursa falan kafanız rahat olsun. Diğer firmalar sıkıntı çıkartıyıor falan. 200- 300 daha verin samsung türkiye garantisi olsun işte..
  • quote:

quote:

Kliksa'da Note 3 alana 64 GB Sandisk Class 10 Ultra Microsd Kart(169 TL) hediye ediliyor ve World Karta 100 TL puan veriliyor. Bu durumda telefon 1830 TL'ye alınabiliyor. İlgilenenler şu linkten incelesin derim. Şahsen alıp almamakta kararsızım. Galaxy Gear ve telefonun birleşik olduğu kampanya olur mu acaba?

hafıza kartına benimde ihtiyacım yok ama gelişine 100 tl ye satılabilir diye düşünüyorum, 100 tl puan ve 56 tl paramıgeriver iadesi ile 1843 liraya geliyor...

alsam mı, yoksa beklesem mi bilemedim, gear ile bu fiyatlara gelecek bi kampanya mı kovalasam

• quote:

quote:

Firma çalıştığım yere çok yakın bir yerde . Az önce aradım bugün veya yarın yerlerine uğrayıp hem görüşeceğim hem de bilgi alacağım. Güvenilirlik konusunda belki biraz fikir sahibi olabilirim.

O zaman sizden haber bekliyorum. Belki bende oradan alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: frequentflier

quote:

quote:

hafıza kartına benimde ihtiyacım yok ama gelişine 100 tl ye satılabilir diye düşünüyorum, 100 tl puan ve 56 tl paramıgeriver iadesi ile 1843 liraya geliyor...

alsam mı, yoksa beklesem mi bilemedim, gear ile bu fiyatlara gelecek bi kampanya mı kovalasam

Telefonu Gearlı alma konusunda bende düşünüyorum ama bir kampanyaya rastlayamadım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.