Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell de gearlı kampanyalar başlamış beyler ama fiyatlara bakınca oldukça pahalı gibi görünüyor.
    http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/Sayfalar/akillitelefonlar/Samsung-Galaxy-Note-3.aspx
  • gearlı kampanya başlamışta kurumsal olarak başlamış,bireysele bir şey yok,Allah korusun turkcellden artık 400 tl vererek kontratların hepsini iptal ettirdim bulaşırsam 2 olsun,ptt cell candır ,note 3 ile ptt cell kullanmakta ayrı bi dünya ,cumaya kadar siparişimi vericem şöyle bi 1800 tl dolaylarına düşse telefon çok güzel olur,3-4 sene kullanıcam.
  • bende bu konuda kararsız kaldım acaba kliksadan alsakmı..
  • Kliksa güvenli mi diyen arkadaşlar bi zahmet siteye girip arkasında hangi kurumun olduğuna bi baksalar sabahtan beri aynı soruyu sormak zorunda kalmayacaklar. Hadi tıklayın kendiniz görün hadi canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenchPress -- 6 Kasım 2013; 16:49:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctarık

quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

fiyat disinda hersey konusulmus

suan samsung turkiye garantili en uygun nerdedir

hepsiburada 150 tl CF puan ile 2000tl ? ve n11.com da bazı magazalarda 2000tl,enpara ile 1900tl

hızlıal.com da 1999 TL, 120 TL axess puan veriyor ve Samsung garantili, şimdilik en uygunu bu gibi.

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-note-3-32-gb-n9000q/02.044.1271.0707

tesekkurler ama urun dist , samsung turkiye degil
    32gb

• quote:

quote:

quote:

fiyat disinda hersey konusulmus

suan samsung turkiye garantili en uygun nerdedir

hepsiburada 150 tl CF puan ile 2000tl ? ve n11.com da bazı magazalarda 2000tl,enpara ile 1900tl

hızlıal.com da 1999 TL, 120 TL axess puan veriyor ve Samsung garantili, şimdilik en uygunu bu gibi.

32gb

Linkte en altta aynen şunlar yazıyor;
    Garanti Bu ürün Samsung Türkiye yetkili servisleri tarafından 24 ay süre ile garanti altındadır. Kutudan Çıkan Aksesuarlar Batarya, Kulaklık, Kullanım Kılavuzu, Şarj Cihazı, USB Bağlantı kablosu Garanti Süresi 2 Yıl Marka Samsung

• quote:

quote:

quote:

32gb

Garanti Bu ürün Samsung Türkiye yetkili servisleri tarafından 24 ay süre ile garanti altındadır. Kutudan Çıkan Aksesuarlar Batarya, Kulaklık, Kullanım Kılavuzu, Şarj Cihazı, USB Bağlantı kablosu Garanti Süresi 2 Yıl Marka Samsung

evet ama sordum dist urunu yorumlarda da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 6 Kasım 2013; 18:34:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

32gb

evet ama sordum dist urunu yorumlarda da var

Ok. Ben kaçırmışım o zaman özür, zaten bu gün son axess kampanyası, bu arada ben bunu almaktan vazgeçip 5 S aldım. :)

• bende kurumsal hat var, note3 ü gearla alınca tarifemin üzerine 24 ayda taahhütle ayda 162 tl, kredi kartıyla alınca 147 tl istediler. biri 3800 tl birisi 3500 tl ediyor. note 3 +gear ı normal alksak 2500 tl falan yapar, la get diyorum buradan turkcell e ama sadece telefona da 1800-1900 tl vermek bana hala fazla geliyor, bilmiyorum bakalım.
  • quote:

Ok. Ben kaçırmışım o zaman özür, zaten bu gün son axess kampanyası, bu arada ben bunu almaktan vazgeçip 5 S aldım. :)

sizlik bi durum yok hizlial hatası veya cakalligi
  • Gear kampanyaları varda Note 3 ilk alanlar bile hala gear'larına kavuşmadı. yani ortalıkta gear filan yok şimdilik.
  • quote:

quote:

sizlik bi durum yok hizlial hatası veya cakalligi

Kusura bakmayın anlayamadım ürün Distribütör Garantili derken zaten samsungun resmi ithalatçısı anlamına gelmiyor mu? paralel ithalat değil sonuçta, yoksa benim kaçırdığım bir yer mi var.
  • Kliksa dan sipariş ettim. Telefon kargoya verildi.

Paramıgeriver.com dan iade alabilir miyim?

edit : paramıgeriveri şimdi farkettim. yani sonradan üye olup iade aabilir miyim*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkA -- 6 Kasım 2013; 23:54:06 >
  • nkA kullanıcısına yanıt
    sonradan olmuyor hocam, alışverişi yaparken onların linkini kullanmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnoMomento

quote:

Orijinalden alıntı: FrenchPress

quote:

Orijinalden alıntı: UnoMomento

Evet haklısınız. Kliksa'da fiyatı biraz yüksek. Şu sitede(sitenin güvenilir olup olmadığı hakkında bilgim yok) 1895 TL ancak enpara kullanılırsa 100 TL iade alınır ve 1795 TL harcanmış olur. En sıcak fırsat bu gibi.

Firma çalıştığım yere çok yakın bir yerde . Az önce aradım bugün veya yarın yerlerine uğrayıp hem görüşeceğim hem de bilgi alacağım. Güvenilirlik konusunda belki biraz fikir sahibi olabilirim.

O zaman sizden haber bekliyorum. Belki bende oradan alırım.

Arkadaşlar Selam,

Daha önce yazdığım gibi bugünwww.prodeppo.com sitesinin işyerime çok yakın olan merkezine gittim. Son derece ilgili bir arkadaş karşıladı ve sorduğum her soruya cevap verdi.

Açıkçası benim güvenimi kazandılar. Dün zatn 2 adet stoklarını satmışlar, bugün yeni bir set gelecekmiş. Ben bir tanesini ayırttım.

Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi (CEPA, KENTPAR civarı) yakın olanlar sitelerindeki adrese giderek TEK ÇEKİM POS ile satın alma işlemi yapabiliyorlar.

Nakit alma şansınız da var fakat sadece Tek Çekim fiyatından 10TL indirim uygulayabiliyorlar.

Ama taksitle almak isteyenler internet sitesinden sipariş vermek durumundalar, çünkü merkezdeki pos cihazı ile taksitli işlem yapılamıyormuş.

Ürünün linki
    http://www.prodeppo.com/Samsung-Galaxy-GT-N9000-Note-III-Cep-Telefonu-Kargo-Bedava-Resmi-Distributor-Garantili,PR-34323.html

Ürün Samsung Türkiye garantili, yani Türkiye'deki Samsung Yetkili Servisleri'nde garanti kapsamındaki işlemlerini yaptırabiliyorsunuz.

Bugün veya en geç yarın, eğer piyasada mevcut ise Galaxy Gear'lı SET için de fiyat konusunda bilgi vermek için beni arayacaklar.

Bu arada illa çok büyük bir mağazadan almak istiyorum diyen varsa, KENTPARK MediaMarkt'da bugüne özel 2099TL'ymiş.

Bir de üzülerek öğrendim ki Darty geçen hafta 1899TL'den satış yapmış.

Nesye diyeceğim o ki, büyük aksilik çıkmazsa ben prodeppo'dan alacağım.
    Elbette %100 kefil olamam ama bana güven verdiler.

İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kliksadan bu gune kadar en az 40 sipariş/işlem yapmışımdır hiç birinde problem yaşamadım. klik-SA arkadaşlar teknosanın kardeşi yani;)

• Şu an için nakit fiyatına taksitli olarak en uygun hızlıal'da sanırım. Başka bir önerisi olan var mı? Haftasonu son kez mağazaları gezip ona göre sipariş geçeceğim. Birde hızlıal'dan alanlar kasa açıklığı filan var mı? Böyle bir durum olursa ne yapıyorlar konuştunuz mu?
  • N11 den 100 tl çek le 1850 taksitli KVK cihazı aldım bir hafta önce. Çok şükür iyi ki almışım diyorum :)

• Ankara Ankamall samsung, cihaz + 1 yıl kasko + kılıf : 2.199 olarak fiyat aldım.düşünenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 8 Kasım 2013; 0:33:56 >
  • Peerless kullanıcısına yanıt
    en mantıklı şuan kliksa gözüküyor 2099 tl,64 gb micro sd kart hediye ( ki bence çok iyi ) + 100 tl world puan ( çok iyi buda ) kargoda beleş,başka şekilde geri para iadesi yapan siteler var mı kliksa'ya ?.ben bu fırsat olaylarından pek anlamıyorum da,avantajix vs bir şeylerden bahsediyor herkes.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.