Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekopasaj.com 'da an itibarı ile Siyah - Beyaz Renk Seçenekleri (KVK yada Genpa) garantili

Samsung Galaxy Note 3 KDV Dahil 1888TL (Aynı Gün KARGO, Ücretsiz KARGO)

Axess 10 Taksit, CardFinans 12 Taksit, Paraf 12 Taksit, Maximum 6 Taksit..
    Diğer Bankalar ve Ödeme seçenekleri için TIKLAYINIZ..

Kampanya 50 Adet Stokla Sınırlıdır.
  • Note 2nizi satin alin hemen sakin kacirmayin qnqlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1912 TL Bimeks KVK garantili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ripzombie

Ekopasaj.com 'da an itibarı ile Siyah - Beyaz Renk Seçenekleri (KVK yada Genpa) garantili

LÜTFEN SPAM yapmayın. ŞİKAYET ETMEK ZORUNDA KALMAYALIM!!!

• FrenchPress kullanıcısına yanıt
    Bilinçli yapmadım Mesajı Post ederken hata aldım. Tekrar gönderdim bu nedenle. İkinci mesajı sildim. Teşekkürler.
  • TAM HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ HATUNA ALDIK. ŞUAN İŞTEYİM AMA EVE GİDİNCE DETAYLARINA BAKAR YAZARIM.
    BEN 39 LİRALIK BİR TARİFE KULLANIYORDUM. TAAHHÜT SÜREM BİTTİ 2-3 AY ÖNCE. BİZ DE TELEFON ALINABİLİR Mİ VS. ARAŞTIRDIK VE GÖRDÜK VERİYORLAR. NOTE 2 ALMAK İÇİN GİTTİK. ÇALIŞAN KIZ NOTE 3 OLDUĞUNU VE NOTE 2 ÖDEMELERİNDEN AZ BİR FARK OLDUĞUNU SÖYLEDİ. BEN DE ZATEN TAKİP EDİYORDUM TAMAM DEDİK. TARİFEMİ VODAFONE RED'E YÜKSELTTİLER AMA ÖDEDİĞİM FATURADA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAĞINI SÖYLEDİLER. GENE 39 YANİ.
    BİZ DE TAMAM DEDİK. BEYAZ BİR TANE NOTE 3 ALDIK. ALDIKTAN SONRA İLK FATURAM NORMAL GELDİ, 39 TL.
    SONRAKİLER DE ÖYLE GELİR HERHALDE. 24 AY TAAHHÜT VERDİK.

HOCAM GEAR VERMEDİLER. YANİ ASLINDA BİZ ALMADIK. SEBEBİ İSE; GEAR ALMAK İSTERSEM, KULLANMAM GEREKEN TARİFELER İÇİNDE ASGARİ ÜCRETLİSİ 120-130 LİRA GİBİYDİ. E ZATEN BENİM 39 LİRALIK TARİFEM BANA YETİYOR. CİHAZ ÖDEMESİ OLARAK BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ ORADA KIZ. AMA TARİFE ÖDEMESİNDE UÇURUM VAR. BİRİ 39LİRA; DİĞERİ 120-130 LİRA. ÇOK GEREKSİZ GELDİĞİ İÇİN BEN YANAŞMADIM. DURUM BÖYLE :)

NOT: EVE GİDİNCE ÖDEME DETAYLARINI YAZACAĞIM.

• Az once vodafone.nun sitesinde anlattiginiz durumun aksine ek odeme var. Ya sizin dikkat etmediginiz bir durum var ya da vodafone acigini farkedip duzeltme yapti. İyi gunlerde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

TAM HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ HATUNA ALDIK. ŞUAN İŞTEYİM AMA EVE GİDİNCE DETAYLARINA BAKAR YAZARIM.
    BEN 39 LİRALIK BİR TARİFE KULLANIYORDUM. TAAHHÜT SÜREM BİTTİ 2-3 AY ÖNCE. BİZ DE TELEFON ALINABİLİR Mİ VS. ARAŞTIRDIK VE GÖRDÜK VERİYORLAR. NOTE 2 ALMAK İÇİN GİTTİK. ÇALIŞAN KIZ NOTE 3 OLDUĞUNU VE NOTE 2 ÖDEMELERİNDEN AZ BİR FARK OLDUĞUNU SÖYLEDİ. BEN DE ZATEN TAKİP EDİYORDUM TAMAM DEDİK. TARİFEMİ VODAFONE RED'E YÜKSELTTİLER AMA ÖDEDİĞİM FATURADA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAĞINI SÖYLEDİLER. GENE 39 YANİ.
    BİZ DE TAMAM DEDİK. BEYAZ BİR TANE NOTE 3 ALDIK. ALDIKTAN SONRA İLK FATURAM NORMAL GELDİ, 39 TL.
    SONRAKİLER DE ÖYLE GELİR HERHALDE. 24 AY TAAHHÜT VERDİK.

HOCAM GEAR VERMEDİLER. YANİ ASLINDA BİZ ALMADIK. SEBEBİ İSE; GEAR ALMAK İSTERSEM, KULLANMAM GEREKEN TARİFELER İÇİNDE ASGARİ ÜCRETLİSİ 120-130 LİRA GİBİYDİ. E ZATEN BENİM 39 LİRALIK TARİFEM BANA YETİYOR. CİHAZ ÖDEMESİ OLARAK BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ ORADA KIZ. AMA TARİFE ÖDEMESİNDE UÇURUM VAR. BİRİ 39LİRA; DİĞERİ 120-130 LİRA. ÇOK GEREKSİZ GELDİĞİ İÇİN BEN YANAŞMADIM. DURUM BÖYLE :)

NOT: EVE GİDİNCE ÖDEME DETAYLARINI YAZACAĞIM.

tarifeye ek ödeme olmadan nasıl oluyor anlamadım ama iyiymiş bu durumda ayrıntılarını yazmanızı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

Az once vodafone.nun sitesinde anlattiginiz durumun aksine ek odeme var. Ya sizin dikkat etmediginiz bir durum var ya da vodafone acigini farkedip duzeltme yapti. İyi gunlerde kullanin.

Tarife + cihaz ödemesi yapıyorum ben. Aksi durum nedir? Vodafone'un sitesi bakmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi dostlar yazdığım uzun mesajı tekrar okudum. Ve sanki ek ödeme YAPMIYORMUŞUM gibi bir anlatım olmuş. Öncelikle özür dilerim. Anlatmak istediğim tarife detaylarım idi. Ama anlatamamışım
    Ben 39 lira tarife artı 91 lira cihaz ücreti ödüyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta:
    1. Cihaz Türkiye'de ön siparişte iken, alıp kullanmaya başladık.
    2. Şuanda Teknosa'nın ve diğer tekno marketlerin ön sipariş fiyatlarından daha ucuz veya aynı paraya almış olmamdı.

Not: yanlış anlatım için tekrar özür dilerim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 8 Kasım 2013; 19:23:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    Direk KVK bayiye :)

• quote:

Ekopasaj.com 'da an itibarı ile Siyah - Beyaz Renk Seçenekleri (KVK yada Genpa) garantili

word karta peşin fiyatına 12 taksit yapın alalım
  • quote:

en para geçerlimi ?
  • dün kozyatağı bimeksten 1.913 tl ye satın aldım. bonusa 11 taksit yaptılar. dünden beri kurcalıyorum beni memnun edecekmiş gibi görünüyor...
  • Bimekstekilerin garantisi Distribütör mü? Paralel ithalat falan değil, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Bimekstekilerin garantisi Distribütör mü? Paralel ithalat falan değil, değil mi?

Dist garantili demislerdi kutuda da samsung elect ist tic as benzeri bisey yaziyor garanti etiketi olarak

• garantiyi sordum. Samsung Türkiye garantisi var. önce bimekse gidiyor telefon oradan samsung türkiye ilgileniyormuş... sıkıntılı bi durum olacağını düşünmüyorum
  • Bende Siyah Note 3 aldım Bimeks'ten, hadi bakalım hayırlı olsun.
  • vatanda hala 2199 ne zaman haftasonu indirimi eklenir acaba?
  • Arkadaslar izninizle sorum var. Ben yabancı sitelere baktıgımda işlemciye s800 diyor ama sizin
    burda verdiginiz satılan linkteki aletlerde Exynos 5 Octa İşlemci diyor. Bildigim kadarıyla S800 on
    numara işlemci. O halde bizde satılan ne olaki. Hatta ona gore ben LG g2 felan alıcam. Bilgili olanlar
    cevap verirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.