Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jubeii

Arkadaslar izninizle sorum var. Ben yabancı sitelere baktıgımda işlemciye s800 diyor ama sizin
    burda verdiginiz satılan linkteki aletlerde Exynos 5 Octa İşlemci diyor. Bildigim kadarıyla S800 on
    numara işlemci. O halde bizde satılan ne olaki. Hatta ona gore ben LG g2 felan alıcam. Bilgili olanlar
    cevap verirse sevinirim.

türkiyede resmi olarak satılanlar exynos işlemcili n9000 modeli,yurtdışında ise s800 işlemcili yani n9005 de satılıyor. s800 e daha iyi diyorlar ama ayrıntısını çok iyi bilmiyorum,forumda bulunabilir.
  • Bimeksten alan arkadaşlar acaba ürünlerde kasa açıklığı mevcutmudur?
  • iSpanyoL` İ kullanıcısına yanıt
    kasa açıklığını biraz açarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horuç

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar

daha fazla acınca icine bocek falan kacıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim makinada böcek yok gördüğüm kadarıyla herşey düzgün... o kadar incelemek hiç aklıma gelmemişti. bimeks iyidir arkadaşlar. çok alışveriş yaptım bimeksten olması gerektiği gibi ne kesik ne fazla.

not: bimeks babamın oğlu değil...
  • quote:

benim makinada böcek yok gördüğüm kadarıyla herşey düzgün... o kadar incelemek hiç aklıma gelmemişti. bimeks iyidir arkadaşlar. çok alışveriş yaptım bimeksten olması gerektiği gibi ne kesik ne fazla.

not: bimeks babamın oğlu değil...

güle güle kullanın telefonunuzu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

quote:

Orijinalden alıntı: ripzombie

Ekopasaj.com 'da an itibarı ile Siyah - Beyaz Renk Seçenekleri (KVK yada Genpa) garantili

Samsung Galaxy Note 3 KDV Dahil 1888TL (Aynı Gün KARGO, Ücretsiz KARGO)

Axess 10 Taksit, CardFinans 12 Taksit, Paraf 12 Taksit, Maximum 6 Taksit..
    Diğer Bankalar ve Ödeme seçenekleri için TIKLAYINIZ..

Kampanya 50 Adet Stokla Sınırlıdır.

en para geçerlimi ?

Enpara hakketen geçerli mi

• quote:

Arkadaslar izninizle sorum var. Ben yabancı sitelere baktıgımda işlemciye s800 diyor ama sizin
    burda verdiginiz satılan linkteki aletlerde Exynos 5 Octa İşlemci diyor. Bildigim kadarıyla S800 on
    numara işlemci. O halde bizde satılan ne olaki. Hatta ona gore ben LG g2 felan alıcam. Bilgili olanlar
    cevap verirse sevinirim.

S800 lü versiyon 4k video kaydı yapabiliyor.
    Grafik performansı da izlediğim bir videoya göre biraz daha iyiydi.
    Bunun dışında ciddi bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

cevap verirse sevinirim.

Merhaba,
    Simdi sordugum sorunun onemi sudur. Bildiginiz gibi android ile lag takılma stutter donma kelimeleri aynı sepettedir,
    İOS un aksine. Bundandırki takılan işlemci coook daha onemlidir android telefon alırken. Ki İphone alırken ne işlemci
    takmıslar die bakmam. Vericegim paraya milimi milimine en iyi işlemci olsunki lanet olası sisteme horsepower
    katsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 11 Kasım 2013; 22:30:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

cevap verirse sevinirim.

Merhaba,
    Simdi sordugum sorunun onemi sudur. Bildiginiz gibi android ile lad takılma stutter donma kelimeleri aynı sepettedir,
    İOS un aksine. Bundandırki takılan işlemci coook daha onemlidir android telefon alırken. Ki İphone alırken ne işlemci
    takmıslar die bakmam. Vericegim paraya milimi milimine en iyi işlemci olsunki lanet olası sisteme horsepower
    katsın.

İşlemci konusu şu şekilde:

Hesaplama konusunda N9000 iyi
    Grafik (3d) konusunda N9005 iyi

En iyisi bir karşılaştırma videosu atayım duruma bakın:

http://www.youtube.com/watch?v=6NOVPijsBME

• Her yönü ile n9005 bir adım önde o nedenle bü ürünü Türkiyede satışını yapan bir yer yokmudur..?
  • Benim için N9005'in TEK ve en geçerli üstünlüğü, N9005 için çok daha fazla CUSTOM ROM seçeneğinin olması ve daha da artacak olması.

Yani eğer birisi ben Samsung'un ROM'larından başkasını zaten kullanmam diyorsa (ki Custom ROM olayı kim ne derse desin riskli bir işlemdir, herkese tavsiye etmem) N9000 ile N9005 arasında kullanıcının hisssedeceği tek fark 4K video olur. O da ne kadar gerekli milyonlarca kez tartışılmış sanırım.

• Şuan en uygun fiyatı ekopasaj.com'da bulabildim. 1890TL'ye taksit de oluyor. Verdim siparişimi, dedikleri gibiyse perşembeye elimde olur inşallah.
  • Çokta düşmedi fiyatlar. Beklemede kalalım biraz daha
  • şu telefona adam akıllı bi kampanya yapında alalım artık ya

işin garabi başlığa hiç rabet yok g2 uçmuş gitmiş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extinct -- 12 Kasım 2013; 23:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voodoodream

quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

bu sorun maalesef üretim hatası ve bazı cihazlarda çıkıyormuş.

Samsung servisine ürünü teslim edip, iade alabiliyorsunuz

Şu anda hiçbir yerde avantaj yok sanırım s4'e yaptı kliksa 5 6 saat pc başında bekledi insanlar note 3'e onu bile yapmadılar..

• kampanya,çek vs. olmadan benim bildiğim en uygun fiyat ekopasaj sitesinde : 1890 TL.
    Ekopasaj'dan arkadaşım geçen hafta note-3 satın aldı.Açılmamış kutulu şekilde sorunsuz eline ulaştı.
  • headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    fiyatlar dusuyor

ereyon ve hizlial 1999
    bazı yerlerde 2149 dan 2099 a dustu

akakce de 1900-1950 ye bulunuyor artik,yakında diger yerlerde de bu fiyatları gorecegiz,

ben hepsiburadanin 1999 a dusmesi bekliyorum,kasım sonuna kadar 150tl cf puan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

fiyatlar dusuyor

ereyon ve hizlial 1999
    bazı yerlerde 2149 dan 2099 a dustu

akakce de 1900-1950 ye bulunuyor artik,yakında diger yerlerde de bu fiyatları gorecegiz,

ben hepsiburadanin 1999 a dusmesi bekliyorum,kasım sonuna kadar 150tl cf puan var

2-3 haftadır bu durumda zaten. hizlial ve gold fiyatları.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.