Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler,yarın köyiçin de olan türksel iletişim merkezine bakıcam,ardından akbatı da samsung varmış oraları bi kolaçan edeyim muhakkak vardır 1900 2000 arası karta taksit yapan yerler.
  • gittigidiyor da worldpuan kampanyasında 1895 tlye geliyor 12 taksit..arabulvarda 1948 tl 12 taksit ...hızlıal da asyacard a 120 tl puanı düşersen asyakart sahipleri 1879 tl /12 taksit e alabiliyor..ekopasaj da vakıfworld ü olan 1907 tl ye 12 taksit e alabiliyor.. velhasıl 1900 tl civarında şuan genpa/samsung yada kvk garantili olan cihazlar internet sitelerinde ..ama mağazalarda 2000 in altına bulmak biraz zor...
  • Almak için bekleyelimmi alalımmı 1 ayda kayda değer fiyat düşüşü oldu yeni yıldan sonra 1500 görür müü ?
  • Dusebilir elbet ama 1500 un altina inecegini en azindan uzun sure inecegini tahmin etmiyorum.sahsi.fikrim eger butceler musaitse almak.istedigin zaman alacaksin.teknolojide beklemek gereksiz..zira her gecen gun yeni birseyler çıkıyor, fiyatlar değişiyor vesaire vesaire.ha bu arada doviz yukselmeye devam ederse ben sifir cihazlarin 1700 un pek altina inecegini düşünmüyorum önümüzdeki birkac ay içinde. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/16933.aspx

Arkadaşlar buradaki kampanya ile kliksa worldpuan kampanyası birleşiyormudur acaba? Birleşiyorsa uygun bir fiyat oluyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkank17 -- 16 Kasım 2013; 12:18:02 >
  • extinct kullanıcısına yanıt
    allah aşkına benim mesajlarıma alıntı ''YAPMA'' anlıyor musun ?.git başka biriyle muhatap ol.ne sen beni tanır ne ben seni o yüzden benim hakkım da yorum yapma bende yapmıyorum ve bu mesajını da şikayet ediyorum.
  • kliksa üzerinden (samsung türkiye garantili) 1850 tl nakite yardımcı olurum.ilgilenenler pmatsın lütfen
  • yakın zamanda ekopasaj'dan almayı düşünüyorum ama bonus ve maximum kartlara 12 taksit yokmuş, 1900 lira altında bonus ve maximuma 12 taksitli veren bi yer olursa alacağım, alana kadar yaklaşık 1 ay geçer ve büyük ihtimalle 1850 liraya iner fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhuntergs -- 17 Kasım 2013; 16:20:04 >
  • Merhabalar bende bugün aldım.
    yapıkredi %10 indirim kodu ile (http://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/16933.aspx)
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-n9000q-galaxy-note-iii-jet-black-akilli-telefon/901905071 2199 dan 1979 a düşüyor
    Buna 100 TL worldpuan veriyor 1879 oluyor. samsung türkiye garantili ürün başarılı sayılır. kredikartı yardımlaşmada iskonto yapanlarda mevcut. ( benim gibi ) böylece makul bir fiyata alınabilir gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

Merhabalar bende bugün aldım.
    yapıkredi %10 indirim kodu ile (http://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/16933.aspx)
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-n9000q-galaxy-note-iii-jet-black-akilli-telefon/901905071 2199 dan 1979 a düşüyor
    Buna 100 TL worldpuan veriyor 1879 oluyor. samsung türkiye garantili ürün başarılı sayılır. kredikartı yardımlaşmada iskonto yapanlarda mevcut. ( benim gibi ) böylece makul bir fiyata alınabilir gibi duruyor.

%10 indirim kampanyasını kullandığın da 100 worldpuanda veriyor mu? Baska kampanyalarla birlestirilmez gibi birsey yaziyordu aciklamalarda

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

Merhabalar bende bugün aldım.

%10 indirim kampanyasını kullandığın da 100 worldpuanda veriyor mu? Baska kampanyalarla birlestirilmez gibi birsey yaziyordu aciklamalarda

ben kampanya şartlarında aykırı birşey okumadım ama bakalım inşallah öyle birşey olmaz. yoksa çokta avantajlı bir fiyat sayılmaz.
     Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar
     Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar
     Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar

• Arkadaşlar, Note3 N9005 almak istiyorum bir arkadaşım, 1 yıl uluslararası garanti durumunun Türkiye'de de geçerli olduğundan bahsetti bu konuda bilginiz var mı acaba? ithalatçı garantli N9005 bulamadım ona da sıcak bakıyorum ama o da yok. Sadece kayıtsız satış var Tr de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buuraaa

Arkadaşlar, Note3 N9005 almak istiyorum bir arkadaşım, 1 yıl uluslararası garanti durumunun Türkiye'de de geçerli olduğundan bahsetti bu konuda bilginiz var mı acaba? ithalatçı garantli N9005 bulamadım ona da sıcak bakıyorum ama o da yok. Sadece kayıtsız satış var Tr de.

N9005 resmi olarak satılmadığı için teknik servisler sıkıntı yapacaklardır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Arkadaşlar, Note3 N9005 almak istiyorum bir arkadaşım, 1 yıl uluslararası garanti durumunun Türkiye'de de geçerli olduğundan bahsetti bu konuda bilginiz var mı acaba? ithalatçı garantli N9005 bulamadım ona da sıcak bakıyorum ama o da yok. Sadece kayıtsız satış var Tr de.

N9005 resmi olarak satılmadığı için teknik servisler sıkıntı yapacaklardır diye tahmin ediyorum.

iphone resmi satış başlamadan paralel ihracat ve ithalatcı garantisi ile sunuluyordu ondan Türkiye'de de olabileceğini düşünüyorum ama henüz bulabilmiş değilim hiç bir yerde.
  • quote:

quote:

quote:

iphone resmi satış başlamadan paralel ihracat ve ithalatcı garantisi ile sunuluyordu ondan Türkiye'de de olabileceğini düşünüyorum ama henüz bulabilmiş değilim hiç bir yerde.

Yurtdışında da N9005 her yerde satılmıyor, satıldığı yerlerde de N9000 varyasyonlarından 100 dolar daha pahalı satılıyor. Bu nedenle paralel ithalatçılar da bunu getirmeye yanaşmıyorlar. Çünkü fiyat cazip olmuyor.
    Ben sahibinden.com 'daki bazı ilanlara baktım N9005 için. Kayıtsızları için 1500 civarı fiyatlar gördüm. Üzerine kayıt eklense 1650 liralara yaklaşacak.
    1850 liraya distribütör garantili olanı alınabildiği için mantığı kalmıyor.

Özetle maliyet nedeniyle muthemelen hiçbir zaman Türkiye'de paralel ithalat N9005 göremeyeceğiz.

• Bugun sahibindende get ilani acik sifir acilmamis kutu kvk garantili beyaz note 3 icin 3 taksit 1775 tl iani vardi.elemana mesaj attim nakit olursa 1650 tl den veririm dedi.ama sehirler farkli iste

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdışında da N9005 her yerde satılmıyor, satıldığı yerlerde de N9000 varyasyonlarından 100 dolar daha pahalı satılıyor. Bu nedenle paralel ithalatçılar da bunu getirmeye yanaşmıyorlar. Çünkü fiyat cazip olmuyor.
    Ben sahibinden.com 'daki bazı ilanlara baktım N9005 için. Kayıtsızları için 1500 civarı fiyatlar gördüm. Üzerine kayıt eklense 1650 liralara yaklaşacak.
    1850 liraya distribütör garantili olanı alınabildiği için mantığı kalmıyor.

Özetle maliyet nedeniyle muthemelen hiçbir zaman Türkiye'de paralel ithalat N9005 göremeyeceğiz.

Anladım teşekkür ederim bilgiler için, galiba N9000 modelini alıcam mecbur.

• quote:

Bugun sahibindende get ilani acik sifir acilmamis kutu kvk garantili beyaz note 3 icin 3 taksit 1775 tl iani vardi.elemana mesaj attim nakit olursa 1650 tl den veririm dedi.ama sehirler farkli iste

Link'i atabilir misin?
  • bende hafta içi ekopasaj dan almayı düşünüyorum ama alanlar bı yorum yapabilir ler mi

• quote:

quote:

Bugun sahibindende get ilani acik sifir acilmamis kutu kvk garantili beyaz note 3 icin 3 taksit 1775 tl iani vardi.elemana mesaj attim nakit olursa 1650 tl den veririm dedi.ama sehirler farkli iste

Link'i atabilir misin?

Sahibinden de note 3 ilanlarında ilk sayfada.elazıg ilanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.