Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kliksa'dan aldım,%10+100 WorldPuan + 3 ay erteleme

Özellikle 3 ay erteleme olduğu için seçtim.
  • ARKADAŞLAR. KLIKSA.COM'DA KULLANMAK ÜZERE YALNIZCA NOTE III VE IPAD MINI İÇİN WORLD CARD'A ÖZEL %10 İNDİRİMİM VAR. İSTEYEN OLURSA YALNIZCA PEŞİN OLACAK ŞEKİLDE YARDIMCI OLABİLİRİM. KOMİSYON FALAN ALMAM. FİYATI NEYSE ODUR. ADRESİNİZE GÖNDERİLMESİNİ DE SAĞLARIM.KLİKSA.COM'DAKİ WORLDPUAN KAMPANYASI BOYUNCA BENİMLE TEMAS KURABİLİRSİNİZ. SELAMLAR.
  • En para geçmiyormu sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

En para geçmiyormu sizde

maalesef. Worlde tek seferde şeklinde ancak yapabiliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,

0 dan farksız tertemiz note 3 beyaz cihazımı uygun fiyata veriyorum. Buradan bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_84090696/f_//tm.htm#84090696
  • Bu site 1899 liradan satıyor. Üstelik samsung türkiye garantili olduğunu söylüyor.
    http://www.binbircesit.com/en-ucuz-samsung-note3-n9000-32gb-cep-telefonu
    Ama herkes kliksa'nın 2200 liraya satılan linklerini atıyor buraya.
    Demekki binbircesit sitesinde satılan cihazlarda sorunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalberkan

Bu site 1899 liradan satıyor. Üstelik samsung türkiye garantili olduğunu söylüyor.
    http://www.binbircesit.com/en-ucuz-samsung-note3-n9000-32gb-cep-telefonu
    Ama herkes kliksa'nın 2200 liraya satılan linklerini atıyor buraya.
    Demekki binbircesit sitesinde satılan cihazlarda sorunlar var.

Kliksa'da %10 indirim kodu (YKB İnternet Şubesine özel)+100TL worldpuan ile 1.880 gibi bir fiyata geliyor
    World'e 3 ay da erteleme ve 12 taksit olunca Kliksa daha avantajlı gözüküyor şu an.

• binbirçeşit sitesinde enpara geçerli mi ? avantajix falan da katılırsa (varsa eğer) güzel fiyata gelebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buuraaa

binbirçeşit sitesinde enpara geçerli mi ? avantajix falan da katılırsa (varsa eğer) güzel fiyata gelebilir ?

geçerli değilmiş :(

flip cover kapakta orjinal değilmiş yaklaşık 50tllik kapaklardan dediler...
  • Ucuzcu. com dan hangi sitelerde varsa enpara ordan almayı düşünüyorum, 1900 civarı ürünler için 100 tl indirim bence bu telefon için 1800 lira şuan çok güzel bi fiyat olur.
  • Ekopasajdan aldığım note 3 sonunda elime ulaştı aynen denildi gibi kapalı kutu jelatinli genpa garantili telefonun sağ tarafında azda olsa kasa açıklığı mevcut ama ben sorun etmiyorum. Telefonun gönderimi aynı gün yapılıyor ama merkez izmir olduğu için kargo iki günde gelebildi tşkler ekopasaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Ekopasajdan aldığım note 3 sonunda elime ulaştı aynen denildi gibi kapalı kutu jelatinli genpa garantili telefonun sağ tarafında azda olsa kasa açıklığı mevcut ama ben sorun etmiyorum. Telefonun gönderimi aynı gün yapılıyor ama merkez izmir olduğu için kargo iki günde gelebildi tşkler ekopasaj

Hocam enpara ekopasaj'da geçerli mi ?
  • buuraaa kullanıcısına yanıt
    3d security alt yapısına sahip tüm sitelerde geçerli.(bankomatların çalıştığı).
  • Gittigidiyordan buradaki ürünü %5 doğum günü indirimi ve 100 TL Worldpuan kampanyası ile 1795 liraya 12 taksitle almış bulunmaktayım. Umarım sorunsuz bir alış-veriş olur.
  • novicem N kullanıcısına yanıt
    Avantajix de (Telefon: %1,20) kullansaydın hocam...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    Kullandım zaten de yazmayı unutmuşum.
  • novicem N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 19 Kasım 2013; 19:34:47 >
  • Perşembe günü Kadıköy ve belki Sirkeci Doğubank tarafına gidip fiyat araştırması yapmayı düşünüyorum.
    1800 lira civarlarında resmi ithalat bir ürün bulursam alacağım.
    Fiyatlar hakkında burada da birşeyler paylaşacağım bir mani olmazsa.
  • Ucuzcu'daki siteleri tek tek aradım enpara geçmiyor diyo çoğu kişi, 1900 lira vermek istemiyorum bu telefona. En sonunda iphone 5s alıcam sanırım :/
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.