Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustiabi

Bende aldım bir tane ama maximum mesajını alışveriş yaptıktan sonra attım bir sıkıntı olurmu bu şekilde daha önce tecrübe eden oldumu?

ben de aynısını yaptım=)
    müşteri hizmetlerini aradım, ödemeden sonra sms ile katılabilirsiniz dedi, telefon numaramdan kontrol ettirdim, kampanyaya katılım sağlanmış..
  • fazla yapı kredi kodu olan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

quote:

Orijinalden alıntı: mustiabi

Bende aldım bir tane ama maximum mesajını alışveriş yaptıktan sonra attım bir sıkıntı olurmu bu şekilde daha önce tecrübe eden oldumu?

ben de aynısını yaptım=)
    müşteri hizmetlerini aradım, ödemeden sonra sms ile katılabilirsiniz dedi, telefon numaramdan kontrol ettirdim, kampanyaya katılım sağlanmış..

Oh ii bari saolasın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buuraaa

Güraks'ta tekrar 1835 Tl'ye düşmüş link burada.

merhaba bugun cihazı bu siteden satın aldım ve yakın bir ilde olduğum için kargo beklemedım yanlız elden satışları yokmu en yakın kargo şubesine verdim adresimi elden almış gibi oldum = )
    1700 2.el alacakken 1.835-100(enpara)=1.735 liraya gelmiş oldu iyi bir fiyata aldım sanki = )
  • Arkadaşlar, bu kliksada yaptığım ödeme sonucu ilgili tutar avantajix.com a ne zaman yansıyor acaba bileniniz var mı?
  • allah akıl fikir versin akşam vakti 1675TL kaçtı

100tl s-view kılıf
    20tl ekran koruma

1800tl ekonomiye can verdik. bize canı kim verecek
  • Arkadaslar fazladan maximum indirim kuponu olan varsa bi yardim edebilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: extinct

quote:

Orijinalden alıntı: buuraaa

Güraks'ta tekrar 1835 Tl'ye düşmüş link burada.

merhaba bugun cihazı bu siteden satın aldım ve yakın bir ilde olduğum için kargo beklemedım yanlız elden satışları yokmu en yakın kargo şubesine verdim adresimi elden almış gibi oldum = )
    1700 2.el alacakken 1.835-100(enpara)=1.735 liraya gelmiş oldu iyi bir fiyata aldım sanki = )

Hocam ben de buradan almayı düşünüyorum, ama güvenemiyorum, kargoyu aldınız mı? Bir sıkıntı çıkmadıysa ben de almayı düşünüyorum. Enpara ile güzel fiyata geliyor. Dediğiniz gibi, 2. el fiyatları 1750 civarı.

• stok durumunu sorun 1 tane siyah kaldı demışlerdı onuda ben aldım telefonla ulaştım ılk olarak çok hızlı baktılar yardımcı oldular arkadaşlar hiç sıkıntı yaşamadım kvk uzerınden satış yapıyolarmış cihaz elimde kasa açıklığıda yok bana karşı guvensız hı bışey olmadı acıkcası
  • Yapıkredi kodu isteyenlere 30TL'ye gönderebilirim. İlgilenenler pm atsın lütfen.
  • ykb indirimi ve puan ile mantıklı fiyatlara geldi sonunda note 3, haftya axess puan kampanyasını bekleyelim. axess's özel indirimler olabiiyor.
  • yk %10 indirimi ve 125 tl maxi puan ne kadar süreyle geçerli bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturk unal

yk %10 indirimi ve 125 tl maxi puan ne kadar süreyle geçerli bilen var mı?

ikiside bu aqyın sonuna kadar aralıkta biter kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

stok durumunu sorun 1 tane siyah kaldı demışlerdı onuda ben aldım telefonla ulaştım ılk olarak çok hızlı baktılar yardımcı oldular arkadaşlar hiç sıkıntı yaşamadım kvk uzerınden satış yapıyolarmış cihaz elimde kasa açıklığıda yok bana karşı guvensız hı bışey olmadı acıkcası

Çok teşekkürler cevap için, ben de alayım bari ordan ama siyah kalmaması kötü olmuş :/
  • maxi puanlar nerelerde geçerli? yapı kredi kodu olan pm den gönderebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

maxi puanlar nerelerde geçerli? yapı kredi kodu olan pm den gönderebilir mi acaba?

çogu yerde geçerli harcamakta sıkıntı yaşamazsınız en kötü carrefour'dan alışveriş yaparsınız.
  • Y510p Laptop'u almayı düşünmeseydim kaçırmazdım bu fırsatı...

Birde ben hala N9005 modeli bekleyenlerdenim

Ybk kodlarını parayla vermeye gerek yok elimde 1 tane var konuya yazan arkadaşlardan birine gönderecegim kodu.
  • Dün maximum kart olmadığından sabaha bırakmak zorunda kalınca, siyah'ın kaçması kötü oldu. Pek yeri değil ama beyaz renkte leke, sararma gibi problemler olur mu acaba, hani bunla ilgili deneyimi olan vardır belki.
  • Hala avantajix i kacırdığıma yanıyorum :)
  • 22 tl ye yapıkredi kodu verilir.Pm ler hızlı cevaplanır

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.