Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Dün maximum kart olmadığından sabaha bırakmak zorunda kalınca, siyah'ın kaçması kötü oldu. Pek yeri değil ama beyaz renkte leke, sararma gibi problemler olur mu acaba, hani bunla ilgili deneyimi olan vardır belki.

Siyah şuan stoklarda hala ilgileniyorsan..
  • georgess kullanıcısına yanıt
    Yukarda arayıp sordum yazılınca, ben de arayıp sordum. Telefonda müşteri hizmetleri sistemde gözükmüyor deyince beyaz siparişi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 26 Kasım 2013; 13:40:59 >
  • Ykb çekinin son günü 22 aralık mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarına kadar kendim satın almazsam Yapı kredi kodunu karşılıksız vereceğim, duruma göre buradan bildiririm

Edit: Arkadaşlar Maximumda taksit erteleme yapan oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 26 Kasım 2013; 14:29:19 >
  • 30 liraya yapıkredi kodu ben de verebilirim. yoksa 2.'yi alacağım battı balık yan gider.
  • merhaba,

ben de avantajix üzerinden kliksadan ykb kodu ve maximiles kredi kartı ile bir note 3 aldım.

avantajixe yeni üye olduğum için süreci bilmiyorum, yaptığım alışveriş ne zaman görünür acaba sitede?
    şu an herhangi bir işlem görünmüyor.

edit: 1 ila 3 gün arasında görünüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruderock -- 26 Kasım 2013; 15:02:31 >
  • ykb kuponu için yardımcı olurum.
  • kampanya bitti mi fiyat tüm kartlar için 1999 tl görünyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

kampanya bitti mi fiyat tüm kartlar için 1999 tl görünyor

Yapı kredi indirim kodunuz var ise %10 indirim + maximum karta 125 tl maxi puan şuanda bu indirimlerle alabilirsiniz.
    ayrica avantajix kullanın ordanda indirim alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

kampanya bitti mi fiyat tüm kartlar için 1999 tl görünyor

Yapı kredi indirim kodunuz var ise %10 indirim + maximum karta 125 tl maxi puan şuanda bu indirimlerle alabilirsiniz.
    ayrica avantajix kullanın ordanda indirim alın..

Teşekkürler :)
  • dün ve bugün kliksadan alanlar telefonunuz kargoya verildi mi?
  • georgess kullanıcısına yanıt
    Benim siparisim bugun kargoya verilmis:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkank17 -- 26 Kasım 2013; 19:03:09 >
  • serkank17 S kullanıcısına yanıt
    daha bende böyle yazıyor :)

Ürünün faturalandı. Kargo süreçleri hakkında bilgilendirmede bulunacağız.
  • 14:00'dan önce yapınca aynı gün kargo olayı yalan oldu herhalde, bana da sadece aynı sizinki gibi mesaj geldi.
  • ben dün gece aldım. kliksa mh'ye sordum ups takip numarası verdiler. bu akşam yola çıkacakmış..
  • Aynen ben de buradan bizi yönlendiren arkadaşlar saolsun tüm basamakları başarı ile takip edip sabah saaat 07:50 sularında
    alışverişimi tamamladım :) Şu an halen kargo bilgilendirmesi bekliyorum, herkese güzel günlerde kullanmak, güzel haberler vermek ve
    almak nasip olsun :)
  • Bende 23:30 da aldım. Kliksayı aramadım ama kargo umarım bizede bugün denk gelir.Bilgilendirme için teşekkürler. :)
  • 2adet yapıkredi indirim kodum vardır. Adeti 30 tl . Pm atabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece siparis verdim kliksa ya adamlar kargo takip no su veriyolar fakat daha depoya vermisler kargo teslim alacakta yarın ertesi gun anca gelir
    Hesapta 14 e kadar verilen siparis o gun kargoya veriliyor.....
    Kallavi yalan
    4 gunde anca gelir

• Dün 23:30'da verdiğim sipariş 20:24'te yola çıkmış geliyor.Emeği geçen ve kampanyadan haberdar olmamızı sağlayan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.