Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi günü ekopasaj'dan aldığım telefon dün elime geçti.Full jelatinli kapalı kutu kvk garantili cihaz.Ayrıca telefonun ismiyle uyumlu olarak verdikleri not defteri için teşekkürler.Güvenle alabilirsiniz.
  • n11.com'dan 1929 tl - 100 tl çek ile 1829 tl'ye aldım az önce..
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun hocam , gule gule eskitin
  • Gear ile uygun fiyatlı bildiğiniz bir yer varmı ? Bir arkadas Dubai ye gidiyor ona sipariş vereceğim fiyatlar uygun diye duydum , fikri olan var mıdır ?
  • Ben de enpara ile ekopasaj'dan almayı düşünüyorum, 1820-100 1720 tl ye geliyor. Ama ekopasaj hakkında hala tereddütlerim yok değil.
  • Hocam ben dubaiden getirttim, ancak gear yok bende n9005 700 dolara geldi bana.

@vipcioglu
  • bende uygun fiyata bulsam alacağım ama kaçırıyoruz kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedantr -- 5 Aralık 2013; 21:22:18 >
  • Gear a taktim simdide Gear ı bulabilrceğimiz bir yer var mı acaba hala ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: story1981

hayirli olsun hocam , gule gule eskitin

Sagolun dostum. Daha. Kutusunu acip sim karti bile takmaya fırsatım olmadi. Gidip yerinden teslim aldim cihazi. Aksam kurcaliycam biraz. Darisi isteyen herkese ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1899 tl ye samsung türkiye garantili var n11 de 111 world puan 15 de bkm ekspress başka çekleriniz varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 5 Aralık 2013; 18:52:12 >
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note-3-N9000-Siyah-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,465597,937536.html?langId=-14

Media Markt ta Galaxy Note 3 1999TL
    İndirimler;
    Avantajix 50TL
    Adwin 100TL
    Enpara 100TL

1750TL ye gelir.
  • Gear la ariyorum ama sanırım almaya değmeyecek 680 tl fark verilmez .Şöyle 2 li bi kampanya yok mudur ?
  • 1450 lıraya extra bataryalı kılıf artı N9005 note3 aldım Arabistandan daha sıcagını goremedım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

1450 lıraya extra bataryalı kılıf artı N9005 note3 aldım Arabistandan daha sıcagını goremedım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

n11.com'dan 1929 tl - 100 tl çek ile 1829 tl'ye aldım az önce..

world'de 111tl puan + avantajix /beruby?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

- avantajix n11.com işbirliği durmuştu ben alışveriş yaparken. zaten 5 lira geliyordu normal zamanda da, o yüzden pek önemli değil. beruby'ı kullanmıyorum

- world ile alışveriş yaptım, hatta bkm kampanyasından da 15 tl geldi. toplamda 126 tl de worldpuan geldi. ama herkeste worldcard yoktur diye yazmadım. son zamanlarda "herkeste worldcard, bonus,enpara vs mi var da onu yazıyorsunuz. sıcak fırsat değil" diyen tipler çoğaldı forumda. muhatap olmak istemedim açıkçası o tür tiplerle

• quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

1450 lıraya extra bataryalı kılıf artı N9005 note3 aldım Arabistandan daha sıcagını goremedım:)

arabistan yeterince sıcaktır zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

- avantajix n11.com işbirliği durmuştu ben alışveriş yaparken. zaten 5 lira geliyordu normal zamanda da, o yüzden pek önemli değil. beruby'ı kullanmıyorum

- world ile alışveriş yaptım, hatta bkm kampanyasından da 15 tl geldi. toplamda 126 tl de worldpuan geldi. ama herkeste worldcard yoktur diye yazmadım. son zamanlarda "herkeste worldcard, bonus,enpara vs mi var da onu yazıyorsunuz. sıcak fırsat değil" diyen tipler çoğaldı forumda. muhatap olmak istemedim açıkçası o tür tiplerle

bende tam "yapma volkannn volkann yapmaa" diyordum

1700 liraya aldın yani o zaman sıkıntı yok beruby neden kullanmıyorsun ücreti yok, işlem başı 1 lira mı ne alıyor

• yok yok o kadar sıcak fırsatlar'ı takip edip de world'ü filan kaçırmazdım

beruby'a hiç bakmadım valla, başta bi avantajix'e takıldım öyle gidiyor. bakayım şimdi :)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.