Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alacak kişi o kadar bilgili olmadığı için muhtemelen N9000 olacaktır.

buradaki fiyatların yanından bile geçmiyor gerçekten yurtdışı fiyqatları
  • Geçen hafta alıp fiyat yükseldiği için kullanamadığım kodu şimdi denedim ve geçersiz bi indirim kodu uyarısı aldım.

bilginize arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

hong kong'dan pasaport kaydı dahil 1400 liraya mal ediyorum. nihayet kurtuluyorum bu arama-tarama çalışmalarından

Ben de Malezya üzerinden düşünüyorum, aynı fiyata geliyor ya hayırlısı bakalım.

Süper fiyat cidden.. birde bu adamlar bu fiyat üzerinden kar sagliyorlar...
    Zaten bu telefonların ederi bu fiyatlarda. yurtdışından alma fırsatım olsa ben Türkiyeden asla araştırmam bile kampanya olsa bile.

Bu arada hangi modeli alacaksınız? N9000 mü ? N9005 mi ?

N9005.
    Malezya'da şu sitede satılıyor ama TR'den alıp getirtmek mümkün değil, hatta Malezya kk olmadığı için site siparişi iptal etti. Oradaki arkadaş kendisi alıp getirecek inşallah, ben de ücreti TR hesabına yatıracağım.
    Malezya
    Edit: Tutarı 0,64 ile çarptığınızda TR fiyatını bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flexi_ -- 3 Aralık 2013; 22:14:53 >

• quote:

Geçen hafta alıp fiyat yükseldiği için kullanamadığım kodu şimdi denedim ve geçersiz bi indirim kodu uyarısı aldım.

bilginize arkadaşlar

Önceden denediniz mi hocam
  • hiç denenmemiş bir kodu deneyip indirimi yapabilen oldu mu acilllll...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eywahmet

quote:

Geçen hafta alıp fiyat yükseldiği için kullanamadığım kodu şimdi denedim ve geçersiz bi indirim kodu uyarısı aldım.

bilginize arkadaşlar

Önceden denediniz mi hocam

hayır denemedim çünkü fiyat 2000'den 2200'e çıkmıştı.
  • arkadaşlar note 3 kliksa'da tekrardan 1999 tl. 1000 tl üstü alışverişlerde world card'a 100 tl worldpuan veriyorlar, telefon 1899 tl'ye geliyor. samsung türkiye garantili note 3 için çok iyi fiyat.
  • 1735 e aldığımdan daha iddalı bi rakam çıkmamaış daha (samsung tr garantili )
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

1735 e aldığımdan daha iddalı bi rakam çıkmamaış daha (samsung tr garantili )

yanlış. 1610tl, önceki sayfalara bakarsan baya bi alan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2211

arkadaşlar note 3 kliksa'da tekrardan 1999 tl. 1000 tl üstü alışverişlerde world card'a 100 tl worldpuan veriyorlar, telefon 1899 tl'ye geliyor. samsung türkiye garantili note 3 için çok iyi fiyat.

world card'a 12 taksit ve daha ucuz. distribütör.
    düzenleme: tüm kartlara taksit imkanı olmuş.

http://www.ekopasaj.com/samsung-galaxy-note-3_307618.html?ref=akakce&v=1.9.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 4 Aralık 2013; 0:19:19 >

• %10 indirim kodu kullanabilen var mı şu an kliksada? hiçbirşey anlamadım. Su an %10 çekler aktif kullanılabiliyor mu?
  • herhangi bir hareketlilik yada indirim söz konusu değil sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: menix

Ekopasajdan note alan varmi arkadaslar

Benim arkadaşım 1 ay önce ekopasajdan siyah note 3 aldı, onun ardından güvenip bende 1 hafta önce beyaz note 3 aldım ikisindede hiçbir sorun çıkmadı genpa garantili ve hiç açılmamış jelantinli kutu gönderdiler. Bir kısmını karta taksit yaptım bir kısmını kapıda nakit ödeme ile yaptım. aras kargo ile gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhuntergs -- 4 Aralık 2013; 21:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

quote:

Benim arkadaşım 1 ay önce ekopasajdan siyah note 3 aldı, onun ardından güvenip bende 1 hafta önce beyaz note 3 aldım ikisindede hiçbir sorun çıkmadı genpa garantili ve hiç açılmamış jelantinli kutu gönderdiler. Bir kısmını karta taksit yaptım bir kısmını kapıda nakit ödeme ile yaptım. aras kargo ile gönderdiler.

Bilgilendirme icin tesekkur edirim ama samsung mobileden alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kliksada avantajx ile alicam da yeni üye oldum avantajx e. Uye olurken hesap bilgisi istemedi. siteyeye girip oradan kliksaya yönlendirilip telefonu alırsam otomatik bakiyem mi gozukecek ve daha sonraki hesap bilgisi istenecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Arkadaslar kliksada avantajx ile alicam da yeni üye oldum avantajx e. Uye olurken hesap bilgisi istemedi. siteyeye girip oradan kliksaya yönlendirilip telefonu alırsam otomatik bakiyem mi gozukecek ve daha sonraki hesap bilgisi istenecek ?

5-10 gün sonra para geldiginde hesap bilgilerini girer,hesabına aktarırsın. ayrıca avantajix 5 ya da 10 tl.yi yıllık üyelik ücreti diye kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Arkadaslar kliksada avantajx ile alicam da yeni üye oldum avantajx e. Uye olurken hesap bilgisi istemedi. siteyeye girip oradan kliksaya yönlendirilip telefonu alırsam otomatik bakiyem mi gozukecek ve daha sonraki hesap bilgisi istenecek ?

5-10 gün sonra para geldiginde hesap bilgilerini girer,hesabına aktarırsın. ayrıca avantajix 5 ya da 10 tl.yi yıllık üyelik ücreti diye kesiyor.

Teşekkürlerr.
  • Kiz arkadasima hediye olarakaldim verecegim gun kavga ettik ve elimde kaldi telefon .paketini hic acmadim Kutusu dahil Genpa jelatinleri ile duruyor.Rengi beyaz arkadaslar dusunene 1800 den veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

quote:

İnternetten alırken o şekilde nasıl ödediniz hem taksit hemde nakit olarak nasıl ayırdınız
  • https://www.limango.com.tr/urun/samsung-galaxy-note-3-beyaz-32-gb-5055097
    https://www.limango.com.tr/urun/samsung-galaxy-note-3-siyah-32-gb-5055257

Şuan limango da 1899 tl, Distribütör Garantili imiş.
    İndirim kuponu tarzında birşey ile uygun fiyata alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.