Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun note 3 almak icin kiyasiya pazarlik ettim 2000 tl nin altina inmediler agiz birligi etmiscesine.İnternette fiyatlarin 1820lere kadar dustugunu soyleyincede yurttidi urun oldugunu kendilerininde 1950tl ye mal ettigini soylediler.Cebimde 1900tl var ancak ekopasajdan almaya guvenemiyorum.Siparis versemmi sizce riski varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bi kendilerinin sattıkları yurtiçi ve garantili olur hep.

Bu telefonu gayet uygun seviyelerde türkiyeye getiriyorlar. 1950 tl mal ettikleri tamamen müşteriye salak yerine koymaktan başka bişey degildir.
    Rahatlıkla söyleyebilirim ki %10-20 seviyesinde kar koyup satıyorlar.

Acele etmeyin. özellikle internet kampanyalarını takip ederseniz 1900'ün altında almanız mumkun.
  • menix M kullanıcısına yanıt
    bende aynı şeyler karşılaştım 2000tl ye veren 1 yer bulabildim. bende bugün en geç yarın telefon sipariş vericam g2 arasında kararsız kaldım eğer note 3 e karar verirsem ekopasaj kapıda ödeme ile alırım bide burası var fakat bu site hakkında bilgi sahibi değilim

http://www.netreyonum.com/urun/samsung-n9000q-galaxy-note-3-cep-telefonu_41322.aspx
  • N11'de 1950'ye satan yer var. Hem de kvk, basari ya da c5 garantili cihaz. 4 aralikta cekim yuklensin de ordan alirim heralde artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipcioglu

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

1750 civarı denk getirdiğim gibi alcagm. bir de şu kasko ile ilgili ne düşünüyorsunuz gercekten işe yarıyor mu ? bu telefonların en büyük problemi sıvı teması veyahut ekranının kırılması çünkü.

Ben daha once bir telefonuma yaptırmıstım. Telin garantisi 300 TL istedi ürünü yapmak için kullanıcı hatası dedi , kaskoya gitti cepkask hiç sıkıntı yapmadan halletti. Daha sonra iphone umada yaptırdım çok şükür gerek olmadı kullanmaya

hocam nerden yaptırıyoruz bu cep kasko olayını?
  • iyi takip etmemişsiniz az daha sabredin 2-3 hafta içinde alırsınız. paranızı kaptırmayın. günlerce süründü yapıkredi indirimleri, kliksa'dan samsung türkiye garantili 1625TL'ye aldık.

sıkı takip edin. sadece kart kampanyası değil, hediye çeki, avantajix, beruby vs de ayarlayın. telefonculara paranızı kaptırmayın
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    O fiyata nasıl alabildin dostum gerçekten mükemmel almıssın acıklar mısın bizede ?
  • Ekopasajdan note alan varmi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: fertile

quote:

quote:

1750 civarı denk getirdiğim gibi alcagm. bir de şu kasko ile ilgili ne düşünüyorsunuz gercekten işe yarıyor mu ? bu telefonların en büyük problemi sıvı teması veyahut ekranının kırılması çünkü.

Ben daha once bir telefonuma yaptırmıstım. Telin garantisi 300 TL istedi ürünü yapmak için kullanıcı hatası dedi , kaskoya gitti cepkask hiç sıkıntı yapmadan halletti. Daha sonra iphone umada yaptırdım çok şükür gerek olmadı kullanmaya

bir kere direk teknosa da teli aldığımda , birde aşağıdaki siteden direk yaptırmıstım

http://www.cepkask.com.tr/tr/index.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

iyi takip etmemişsiniz az daha sabredin 2-3 hafta içinde alırsınız. paranızı kaptırmayın. günlerce süründü yapıkredi indirimleri, kliksa'dan samsung türkiye garantili 1625TL'ye aldık.

sıkı takip edin. sadece kart kampanyası değil, hediye çeki, avantajix, beruby vs de ayarlayın. telefonculara paranızı kaptırmayın

Bunu nasıl yaptınız valla büyük başarı , kaç indirim birden kullandınız ?
  • 1999TL kliksa'da satıştaydı (şu an 2199tl)
    yapıkredi %10 indirim çeki verdi, istediğimiz kartı kullanabiliyoruz.
    1800TL'den maximum kart ile satın aldım, 125TL puan kazandım
    beruby'dan da 65TL kazandım (avantajix de olur)

neticede durduk yere 1610TL kaçtı

günlerce durdu bu indirim kimse almadı. öyle dakikalık forum uyanıklığı falan değil. hatta öteki yapıkredi indirim kodumu da forumdan birine son gün bedelsiz verdim hayır duasını aldım. (o 2199TL'den aldı)

samsung türkiye garantili

sol tarafta biraz açıklık var. geri göndermedim. 1 kağıt biraz girebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 3 Aralık 2013; 0:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

bende aynı şeyler karşılaştım 2000tl ye veren 1 yer bulabildim. bende bugün en geç yarın telefon sipariş vericam g2 arasında kararsız kaldım eğer note 3 e karar verirsem ekopasaj kapıda ödeme ile alırım bide burası var fakat bu site hakkında bilgi sahibi değilim

http://www.netreyonum.com/urun/samsung-n9000q-galaxy-note-3-cep-telefonu_41322.aspx

ne yaptın hocam karar verebildinmi bende seninle aynı durumdayım şu an.

• gittigidiyor'da distribitör garantili note 3'ü 1950 tl.ye veya 1970 civarına satanlar var... gittigidiyor %5 indirim çeki + 100 TL. world puan veya enpara + %3 beruby iadesi ile yaklaşık 1700 TL. ye alabiliyorsunuz... ilgilenen arkadaş varsa pm'den ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Aralık 2013; 1:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

gittigidiyor'da distribitör garantili note 3'ü 1950 tl.ye veya 1970 civarına satanlar var... gittigidiyor %5 indirim çeki + 100 TL. world puan veya enpara + %3 beruby iadesi ile yaklaşık 1700 TL. ye alabiliyorsunuz... ilgilenen arkadaş varsa pm'den ulaşabilir.

indirim çekini nasıl alabiliriz acaba yüzde 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

quote:

quote:

bir kere direk teknosa da teli aldığımda , birde aşağıdaki siteden direk yaptırmıstım

http://www.cepkask.com.tr/tr/index.asp

teşekkür ederim bilgilendirme için

• Şu Note 3 e iyice kafayı takmıştım alma niyetindeyim ama şu Z1 Ultra nın biriki yazısını okudum nette aklımda acaba? sorusu oluştu Note 3 başlığında böyle bir soru sormak biraz abes ama tarafsız gözle hangisi ağır basar ve neden?
  • Valla netten falan hiç riske girmiycem 1999 a Samsung bayiifnden direk alıcam sonunda.
  • Arkadaşlar benim de 1 adet note 3'e ihtiyacım var. Ancak sanki bu cihazlar gear ile birlikte satılıyordu eskiden? Önceliğim Gear ile almak ancak o yoksa sadece cihazı en ucuz nereden alabilirim?

Acelem de yok bu arada. Yıl sonuna doğru sizce düşme olur mu?
  • Arkadaslar kapidan odeme ile ekopasaj`dan 1835 TL`ye aldim cok memnunum cihazdan. HTC`den samsung`a gecis biraz alistirma gerekiyor ama s-pen gonulleri fethediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrypticNS

Arkadaslar kapidan odeme ile ekopasaj`dan 1835 TL`ye aldim cok memnunum cihazdan. HTC`den samsung`a gecis biraz alistirma gerekiyor ama s-pen gonulleri fethediyor.

Garanti durumunu kontrol ettiniz mi? Paket durumu nasıldı tavsiye eder misiniz bu siteden almayı?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.