Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Sepetinizde bir ürün var ödeme ile ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz yardımcı olalım
    +Evet bi sorun var ama bu ürünün fiyatı ile ilgili
    -Nasıl yani
    +Ürünün fiyatı 200 tl birden arttı o yüzden ödeme yapmadım
    ...

Adamların ağzını aradım sordum da hatta fiyat konusunda bi indirim olmayacağını söyledi bi kaç gün.

Tahminimce yapı kredi bu işten zararlı çıktı ve fiyatın artırılmasını istedi
    Aslında gıcıklığına alacaksın da 200 tl fazla vermek te koyuyor insana.

Sanırım 2 gün sonra fiyatlar düşecek bu kampanya bittiğinde yeni kampanya olabilir dedi de pek güven alamadım bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersiny699

AZ önce kliksa mh aradı
    -Sepetinizde bir ürün var ödeme ile ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz yardımcı olalım
    +Evet bi sorun var ama bu ürünün fiyatı ile ilgili
    -Nasıl yani
    +Ürünün fiyatı 200 tl birden arttı o yüzden ödeme yapmadım
    ...

Adamların ağzını aradım sordum da hatta fiyat konusunda bi indirim olmayacağını söyledi bi kaç gün.

Tahminimce yapı kredi bu işten zararlı çıktı ve fiyatın artırılmasını istedi
    Aslında gıcıklığına alacaksın da 200 tl fazla vermek te koyuyor insana.

Sanırım 2 gün sonra fiyatlar düşecek bu kampanya bittiğinde yeni kampanya olabilir dedi de pek güven alamadım bu konuda...

ykb yi çok etkilemez o para bence, kliksa bir anda haldır haldır stokları tüketince cinlik yapıp nasıl olsa satılıyor diye fiyatı arttırdı,ama millet kör degil,satabilirse buyursun satsın.ykb bitiyor yarın, başka bankayla anlasırlarsa belki fiyatta düşme yaparlar.

• Note 3 almayı düşünüyoruz %10 kod elinde olupta verebilecek var mı
  • Arkadaşlar 2040 tl 10 taksitle ben de note 3 sahibi oldum. Samsung Türkiye mağazasından ve Samsung Türkiye garantili. Fiyat uygun mu bilemiyorum ama bana uygun geldi. Zaten mağaza sahibi arkadaşımdı. Şu an mesajı bu telefondan yazıyorum. Hakikaten tadına ve ekranına doyulmaz bir telefon. Olmayanlara da nasip olsun.
    İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKB kodu lazım olan pm atabilir, zaten bugün sonmuş.

Edit: Kod verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flexi_ -- 30 Kasım 2013; 21:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Kliksada 1999 tl ye düşmüş 200 tl ykb indirim kuponu ..

125 Tl de maxi puan verecek 1675 artık beklemeyip alıyorum :)

aynı şartlarda ben de kliksa dan aldım. telefonum da geldi

konu ile ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim özellikle georgess ve bahadr35 başta olmak üzere
    yoksa bu fiyata garantili bulmak zor kampanya fiyatı da artmış
  • millet benim telefonu gönderen yok yahu,param da yok alındı,bayağı bekliyorum sallayan yok kliksada da,kesim aylarca uğraştıracaklar,hiç aramayacaksın bile,dolandırıcılıktan dava açacaksın sabancıya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: canwizard

millet benim telefonu gönderen yok yahu,param da yok alındı,bayağı bekliyorum sallayan yok kliksada da,kesim aylarca uğraştıracaklar,hiç aramayacaksın bile,dolandırıcılıktan dava açacaksın sabancıya :/

Hocam 444 57 56 yı aramadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta80

quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Kliksada 1999 tl ye düşmüş 200 tl ykb indirim kuponu ..

125 Tl de maxi puan verecek 1675 artık beklemeyip alıyorum :)

aynı şartlarda ben de kliksa dan aldım. telefonum da geldi

konu ile ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim özellikle georgess ve bahadr35 başta olmak üzere
    yoksa bu fiyata garantili bulmak zor kampanya fiyatı da artmış

Biz teşekkür ederiz Güle güle kullan..

• yk kodu hala geçerli mi? deneyen oldu mu? malum aralığa girdik :)
  • Kod geçerli olsada fiyat 2200e çıktı dostum anlamı kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Kod geçerli olsada fiyat 2200e çıktı dostum anlamı kalmadı

gayet gerek var
    kod geçerli mi bilmiyorum ama şu anda alsan bile
    2200tl -%10 ykb kodu = 1980tl
    1980 -125 maximum card = 1855tl
    %3.5 avantajix=70 tl
    1855-70=1785tl

Bu fiyata satan hiçbir yer yok.
    Üstüne bu fiyata hem samsung türkiye garantili, hem 12 taksit.
  • Akakce den bakacak olursanız çok sayıda Site var 1800e yakın. Mesele world maximum gibi bir kampanya ile daha birleştirmek.

• taksitleal.com da 1799 tl. world e 4 taksit yapıyorlar? buradan alışveriş eden oldu mu daha önce? güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregalad

quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Kod geçerli olsada fiyat 2200e çıktı dostum anlamı kalmadı

gayet gerek var
    kod geçerli mi bilmiyorum ama şu anda alsan bile
    2200tl -%10 ykb kodu = 1980tl
    1980 -125 maximum card = 1855tl
    %3.5 avantajix=70 tl
    1855-70=1785tl

Bu fiyata satan hiçbir yer yok.
    Üstüne bu fiyata hem samsung türkiye garantili, hem 12 taksit.

1900'e n11'de satiliyordu ama garantisini hatirlamiyorum simdi. 4 araliktan sonra 100 liralik ceklerle 1800'e filan gelecek

• Zaten ben paralel ithalatını görmedim note 3 ün. Sanırım kârlı değil. Distribütör garantili ürün 32 gb versiyonu olduğu için olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneunu satan bilge

Zaten ben paralel ithalatını görmedim note 3 ün. Sanırım kârlı değil. Distribütör garantili ürün 32 gb versiyonu olduğu için olsa gerek.

Hocam bölgesel kilit mevzuları var o yüzden sanırım. Mesela Amerika dan alınan note 3 Türkiye de kullanılamıyor. Türkiye de kullanmak için Amerika daki operatörlerden birinin sim kartı ile telefonu aktifleştirmek gerekiyormuş. Haliyle böyle sıkıntılar olduğundan paralel ithalat ürünler yok piyasada. Keşke bu bölgesel sim kilit olmasaydı da paralel ithalat ürünler piyasayı kızıştırırdı ve fiyatlar bu kadar yüksek seviyede kalmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 1 Aralık 2013; 22:55:08 >
  • kliksa kampanyası ateşledi diğer firmaları 1800'ün altına düşürmeye başladılar
    http://www.taksitleal.com.tr/Samsung-N9000Q-Galaxy-Note-3-Cep-Telefonu-Distributor-Garantili%2CPR-579.html?ref=akakce&v=1.6.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kliksa kampanyası ateşledi diğer firmaları 1800'ün altına düşürmeye başladılar
    http://www.taksitleal.com.tr/Samsung-N9000Q-Galaxy-Note-3-Cep-Telefonu-Distributor-Garantili%2CPR-579.html?ref=akakce&v=1.6.3

bunu bende belirttim ama güvenilir bir site mi? internette arattım pek bir sorun yaşayanı görmedim ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kliksa kampanyası ateşledi diğer firmaları 1800'ün altına düşürmeye başladılar

bunu bende belirttim ama güvenilir bir site mi? internette arattım pek bir sorun yaşayanı görmedim ama?

Mobilden baktigim icin mi goremedim bilmiyorum ama samsung turkiye garantili degil galiba burada satilan cihazlar?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.