Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam birşey daha sorayım bizim bölgemizdeki kvk bayilerini bulmak için bu linkten bakıyoruz değilmi?http://www.kvk.com/KVK/KVKAccountsearch.aspx

şimdi benim ekopasajdan aldığım ürün arızalanında çıkan bayilere yollasam onlar kvk ya yolluyorlarmı yoksa o kargo işleriyle ben kendim mi uğraşıyomm

Benim bölgemde kvk teknik servisi çıkmıyor fakat bayi çıkıyor. eğer telefonu servise yollama işini kvk bayilerde üstleniyorsa kvk garantili ürün alabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu177 -- 29 Kasım 2013; 17:22:53 >
  • mergink M kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödeme ile 1835TL'ye geliyor ekopasaj'dan.
    Kliksa'daki 125TL puan yerine nakitiniz cebinizde kalıyor.
    Taksit'lerde de ciddi bir fark yok.
    Bu durumda kliksa pek avantajlı gözükmüyor.
    Puan isteyip taksit yapanlar için avantajlı olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu177

Hocam birşey daha sorayım bizim bölgemizdeki kvk bayilerini bulmak için bu linkten bakıyoruz değilmi?http://www.kvk.com/KVK/KVKAccountsearch.aspx

şimdi benim ekopasajdan aldığım ürün arızalanında çıkan bayilere yollasam onlar kvk ya yolluyorlarmı yoksa o kargo işleriyle ben kendim mi uğraşıyomm

Benim bölgemde kvk teknik servisi çıkmıyor fakat bayi çıkıyor. eğer telefonu servise yollama işini kvk bayilerde üstleniyorsa kvk garantili ürün alabilirim .

Bunu firmayla görüşmek daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrypticNS -- 29 Kasım 2013; 18:45:13 >

• Arkadaşlar 2199 TL lik fiyattan alışveriş yapmayın kliksadan. Dün şikayet bırakmıştım yapı krediye. Kampanya devam ederken zam yapıldı diye. Bugün arayıp geri dönüş yaptılar telefondaki baya ilgiliydi. Durumu soruşturacaklar. Dedim 1999 liradan kampanya devam ederken 2199 a fiyat çekilince sizin indirim kampanyanızın hiçbir anlamı olmuyor. Müşteri olarak kandırılıyoruz falan filan dedim bakalım ne olacak Siz de arayıp aynı şekilde şikayet bırakırsanız belki yine bir süreliğine 1999 dan fiyat açılır biz de 1625 e alabiliriz
  • Arkadaşlar tetikte bekliyorum almak için, bana da ykb kodu konusunda yardımcı olacak var mı? Varsa çok sevinirim teşekkürler...

Maximum kartım var tek eksiğim ykb :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykb kodu bir adet isteyene verilecektir.
  • Arkadaşlar ben deneme amaçlı ykb kodunu girince geçersiz indirim kodu diye uyarı veriyor sizlerde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar ben deneme amaçlı ykb kodunu girince geçersiz indirim kodu diye uyarı veriyor sizlerde durum nedir?

Kendi kodumla beraber kullanmayacak olan 2 arkadaşımın kodunu da sepetteyken denedim ve 3 ünde de indirim yansıdı. Zaten kodların birini de size verdim.

Şu anda 1 tane kod kaldı. O kodu da özelden mesaj gönderen arkadaşlardan birine vereceğim. Şu an YKB'ye girmem lazım. Kod yanımda değil. Oradan bakıp verebilirim.

Durum böyle. €KONOMI$T sizin diğer kodunuzda da böyle olmuştu. Başka bir sorun mu var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 29 Kasım 2013; 21:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mergink

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar ben deneme amaçlı ykb kodunu girince geçersiz indirim kodu diye uyarı veriyor sizlerde durum nedir?

Kendi kodumla beraber kullanmayacak olan 2 arkadaşımın kodunu da sepetteyken denedim ve 3 ünde de indirim yansıdı. Zaten kodların birini de size verdim.

Şu anda 1 tane kod kaldı. O kodu da özelden mesaj gönderen arkadaşlardan birine vereceğim. Şu an YKB'ye girmem lazım. Kod yanımda değil. Oradan bakıp verebilirim.

Durum böyle. €KONOMI$T sizin diğer kodunuzda da böyle olmuştu. Başka bir sorun mu var acaba?

Hocam cidden sadece bana mı oluyor eski kodu da size yollayayım pm den müsait olunca kontrol eder misiniz? Yeni hesap açıp denedim onda da kod geçersiz dedi.

• Arkadaslar ekopasajdan siparis vermek uzereyim ancak kasasi acik bir cihaz gelmesinden korkuyorum.Boyle bir cihaz gelirse ne yapmaliyim.Bu riske deger mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menix M kullanıcısına yanıt
    Ekopasajdan desteğe başvurup bir kaç birşey sormuştum. Bu sorunuzda benim sorduklarıma dahildi. epostama bir kopyasını yollamıştım sizin için buldum aynısını kopyalıyorum aşağıya

1:35:23 PM: ismailcan:
    anladım peki birşey daha sormak istiyorum bu kasa acıklığı ile ilgili kutudan açtığım üründe kasa açıklığı mevcut ise değişiklik yapıyormusunuz

1:36:22 PM: Müşteri Hizmetleri:
    Kasa açıklığı var iseki böyle bir şey yok

1:36:29 PM: Müşteri Hizmetleri:
    Sorumlu Samsung tur.

1:37:06 PM: Müşteri Hizmetleri:
    Böyle bir durumda serise gidip kullanıcı hatası yoktur raporu alırsanız biz değiştirebiliriz.
  • Gidip Aveadan 24 ay tarifeye ek mi alsam :D o zaman da 2800 oluyor yahu.
  • Merhaba,

Son kodu da özelden paylaştım.

İyi hafta sonları dilerim.
  • Arkadaşlar merhaba, Bugüm Yapı kredi indirim kuponunun son günü. Fazla kuponu olan arkadaş varsa, bir tane rica ederim. Note3 alışveriş sepetimde bekliyor :) Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar yapı kredi kodu sadece note 3 de mi geçerli oluyor? s4 içinde kullanabiliyor muyuz?
  • 1 kisiye vereyim, pm'inize hemen cevap vermezsem beklemeyin verilmiştir. Hayir duanızı eksik etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 30 Kasım 2013; 12:28:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregalad

Arkadaşlar merhaba, Bugüm Yapı kredi indirim kuponunun son günü. Fazla kuponu olan arkadaş varsa, bir tane rica ederim. Note3 alışveriş sepetimde bekliyor :) Şimdiden teşekkürler

gönderdim
  • isteyen olursa yapı kredi kodunu verebilirim çok cüzi bir fiyata.
    bedava vermiyorum çünkü bedava verdiğim herşeyde sorun yaşadım.
    isteyen olursa pm attın yada 05325910236 dan ulaşsın.
  • hayrına 1 tanede bana gönderirseniz çok sevinirim.olurda note 3 1999tl'ye düşerse kliksada alıcam.
  • Arkadaşlar elimde bir tane yk kodu var, ihtiyacı olan özelden ulaşsın.
  • Arkadaşlar YKB kodunu bir hesapta deneyince sadece o hesapta kod geçerli oluyor. Bu nedenle bir kişiye kod vereceğiniz zaman kendi hesabınızda lütfen deneme yapmayınız, aksi takdirde kod o hesaba ait gibi oluyor, sadece o hesapta çalışıyor. Diğer hesaplarda kod geçersiz hatası veriyor. Zaten Ykb kodlarının bugün son günü. Büyük ihtimalle fiyat 2199 dan aşağı inmeyecek. Fiyat tekrar 1999 a inerse çok büyük sürpriz olur ama hiç sanmıyorum. Bu arada YKB kodları konusunda ücretsiz olarak yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.