Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Judgement13.
  • arkadaşlar ürünü dün sabah 10 civarında kliksadan aldım(ykb %10 +maximum 125 + avantajix 50 tl = 1620 tl),5 saat onay bekledi bankadan ve aldı,ama sipariş takibinde görünen bi ürün filan yok,yani kliksada ürünü aldığıma dair bir ibare yer almıyor.daha önceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu,ne yapmam gerekir,siteye mesaj attım ve yeni kayıt oluşturduklarını belirttiler ama şikayet kaydı mı alışveriş kaydı mı bilemedim.acaba ürünüm yola mıdır??
    şimdi her halukarda ya ürün ya da para iadem yapılır ama,ürün bana gönderilecekse maximum kart kampanyasından gelen 125 lira,ürün bana ulaştıktan sonra mı aktifleşiyor yoksa ödeme yapıldığı anda mı??yani ürün bana 1 aralıktan(maximum kart kampanya bitiş günü) sonra da gelse 125 lira maxipuanı kullanabileceğim değil mi??yoksa almamın bi mantığı olmaz çünkü şu durumda bayağı ugraştıracak bi sorun var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canwizard -- 29 Kasım 2013; 0:21:11 >

• Arkadaşlar fiyatın 2199 TL yapılması ile ilgili olarak şikayet kaydı oluşturdum hem yapı kredi ve hem de kliksa.com u arayarak. Siz de arayarak yapılanın yanlış olduğunu ve müşterinin mağdur edildiğini haksızlık yapıldığını belirtirseniz iyi olur.
  • Merhaba,

Note 3 için fiyatları ve kampanyaları Kasım başından bu yana takip ediyorum. Samsung Türkiye ve resmi distribütör garantili en iyi kampanya yaklaşık 2 hafta önce yine Kliksa'daydı.

2099 TL + 169 TL değerinde Sandisk 64 GB Micro SD Hafıza Kartı + 100 TL Word Puan = 1830 TL / 12 Taksit

Bu kampanyayı değerlendirmedim. Biraz daha bekleme kararı aldım. Kampanya bitiminde de 2199 TL oldu Kliksa'da.

Bir ara Vatan'da ve Media Markt'ta da çok kısa bir süre 1999 TL oldu. Teknosa'da 2199 TL ve 200 TL indirim çeki kampanyası vardı. Stoklar tükendi. Birkaç sitede daha 1999 TL'yi gördü halada o fiyatlar bazı sitelerde aynen duruyor. Gittigidiyor'da C5 ve Genpa garantili 1995 TL ve 100 TL Word Puan kampanyası vardı.

Bu kampanyalardan sonra Kliksa'da tekrar 2099 TL oldu. Neyse fazla uzatmayayım. Yine Kliksa'da 1999 TL'yi görüp birde üzerine 125 TL Maxi Puan kampanyası olunca 1-2 gün takip edip sepete ekledim ve aldım.

1999 TL + 125 TL Maxi Puan = 1874 TL / 12 Taksit

Sözde kampanya takip ediyorum. Ne YKB kampanyasından haberimiz var ne Avantajix'ten. Hadi Avantajix bir kenara YKB kampanyası nasıl kaçtı????????

1999 TL + YKB %10 İndirim + 125 TL Maxi Puan + Avantajix %3,5 İndirim = 1610 TL / 12 Taksit

Note 3 'ü hediye olarak aldığımdan üçe beşe bakmayacağız artık.Hayırlısı böyleymiş diyelim.

Note 3'ü almak için YKB Promosyon Kodu isteyen arkadaşlar özelden irtibata geçerlerse kodu verebilirim. Son tarih 30 Kasım.

2199 TL + YKB %10 İndirim + 125 TL Maxi Puan + Avantajix %3,5 İndirim = 1785 TL / 12 Taksit (Yine de iyi fiyat)

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 29 Kasım 2013; 9:58:05 >

• Pm attım ama belki öncelik buraya bakarsınız. ykb kodunu vermediyseniz rica edebilirmiyim.
  • yapı kredi %10 kodu var elimde başka indirimle takaslayabiliriz
  • mergink M kullanıcısına yanıt
    1820 lira civarinda baska siteler kapida odeme ile gonderiyorlar.
    Kliksa pek de avantajli gozukmuyor artik.

Tabi kliksanin tek amaci urun satmak degil de musteri cekmek ise onu basardilar ama musteriyi umursamak konusunda sinifta kaldilar.

Su unutulmasin, musterinin aklina her zaman ya en ucuz olan yer ya da en umursandigi yer gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrypticNS -- 29 Kasım 2013; 12:03:47 >
  • tam anlayamadim en uygun su anda nerede?

kafam karisti

ona gore yardimci olursaniz gun icinde almayi dusunuyorum
  • ykb kodunuz varsa hocam bana kalırsa bekleyin klikSA'da 1999 düşerse %10 kodla 1800tl alabilirsiniz :) şahsen ben beklemedeyim.(Maximumla alırsanız 125tl de bonus , avantajix kullanırsanız %+3,5 'u saymıyorum )
    Kliksa bugun yarın 1999 düşer gibime geliyor.Uzun zamandır takipteyim çünkü hep 1999 den satış yaptılar. 2099 dan vs. yaptılar 2199 düşücektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theangeldie

ykb kodunuz varsa hocam bana kalırsa bekleyin klikSA'da 1999 düşerse %10 kodla 1800tl alabilirsiniz :) şahsen ben beklemedeyim.(Maximumla alırsanız 125tl de bonus , avantajix kullanırsanız %+3,5 'u saymıyorum )
    Kliksa bugun yarın 1999 düşer gibime geliyor.Uzun zamandır takipteyim çünkü hep 1999 den satış yaptılar. 2099 dan vs. yaptılar 2199 düşücektir.

2199 dan dustugu zaman 10% lik indirim biterse ne olacak

2 gundur fiyatlra baklyorum sabah kalktlm telefonum suya dusmus

yenisini alma zamani geldi
  • 1625'e satıldığını gördükten sonra 1800 küsürlere almaya vicdanım elvermiyor valla, kusura bakma kliksa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Pm attım ama belki öncelik buraya bakarsınız. ykb kodunu vermediyseniz rica edebilirmiyim.

Size özelden gönderdim. Hayırlı olsun.

Elimde 2 tane daha YKB kodu var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar özelden yazarlarsa paylaşırım.

İyi günler.

Kod sayın @hunterx 'e verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 29 Kasım 2013; 14:42:36 >
  • CrypticNS kullanıcısına yanıt
    hocam 1820 dediğiniz ürün samsung türkiye garantilimi? bana kapıda nakit veya kredi kartı ile ödemeli o fiyat aralığında satan site lazım varsa link paylaşabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mergink

quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Pm attım ama belki öncelik buraya bakarsınız. ykb kodunu vermediyseniz rica edebilirmiyim.

Size özelden gönderdim. Hayırlı olsun.

Elimde 2 tane daha YKB kodu var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar özelden yazarlarsa paylaşırım.

İyi günler.

Çok teşekkür ederim hayırlı günler...
  • Kod sayın @€KONOMI$T 'e verildi.

Hayırlı olsun.

Elimde 1 tane daha kaldı. Gerçekten ihtiyacı olana vermek isterim. Bu kodları da satıyor ya bazıları ne diyeceğimi şaşırıyorum.
  • kod görünmüyor diye tweet attım arayıp kodu söylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

1625'e satıldığını gördükten sonra 1800 küsürlere almaya vicdanım elvermiyor valla, kusura bakma kliksa!

• dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    buradaki sitelere bakin. kapida odemeli olanlarin o civarda fiyati.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-n9000q-galaxy-note-3-fiyati,1333751.html

En son baktigimda ekopasajdan 1830`a aliyordum. Fiyatlar sik sik degisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrypticNS

buradaki sitelere bakin. kapida odemeli olanlarin o civarda fiyati.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-n9000q-galaxy-note-3-fiyati,1333751.html

En son baktigimda ekopasajdan 1830`a aliyordum. Fiyatlar sik sik degisiyor

Bu fiyatlar havale ya da kredi kartı tek çekim fiyatlarıdır.

http://www.ekopasaj.com/samsung-galaxy-note-3-genpa-garantili-bu-fiyata-12-taksit_307618.html?ref=akakce&v=1.5.2

Aşağıdaki sitede kapıda ödeme olsa da fiyat cazip değil. Kapıda ödemede ekstra ücrette alıyor. Taksit imkanı yok. Taksit düşünmeyenler değerlendirebilirler.

http://www.bir numaram.com/Samsung-N9000-Galaxy-Note-3-fiyatlari.html?ref=akakce&v=1.85.2#0

Kliksa 1999 TL'ye çekerse çok uygun yok 2199 TL'de kalırsa yine de fena sayılmaz.

Tabii ki YKB %10 indirim + Avantajix %3,5 İndirim + 125 TL Maxi Puan ile.

Elimde 1 tane daha YKB kodu kaldı. Umarım değerlendiren olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 29 Kasım 2013; 17:17:32 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.