Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nihayet iphone'un ekranina birsey okuycam diye sasi bak sasir seklinde bakmicam:)
    Siparis veremeyen arkadaslar da alabilirler umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda note 3 ten yazıyorum gerçekten internet için mükemmel. 4 saat boyunca paketi acmamıştim acaba iadesi etsem diyordum.kullanmak çok keyifli.

• lütfen tekrar çıkarsa paylaşalım buradan almam lazım :)
  • Fiyatlar düşmeye başladı beyler, 1 hafta sonra 1700'leri görürüz :)
  • kod her müşteriye var değil mı nerede çıkıyor benim hesap ve kart kapalı. kod veren bir bölüm goruntuleyemiyorum bu yuzden

• benim kliksadan aldığım note 3 geldi.ama ahşap bir kutuda ve dışında jelatin v.s.yok. bir de alırken samsung türkiye garantili diyordu.pakette samsung electronics İst.Paz. tic.Ltd. garantisi yazıyor.bu samsung türkiye garantisi midir????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulker95

benim kliksadan aldığım note 3 geldi.ama ahşap bir kutuda ve dışında jelatin v.s.yok. bir de alırken samsung türkiye garantili diyordu.pakette samsung electronics İst.Paz. tic.Ltd. garantisi yazıyor.bu samsung türkiye garantisi midir????

hocam genelde o şekilde oluyor zaten ahşap kutulu.Açma kısımlarında mavi bir yuvarlak bant tarzı birşey.Samsung türkiye garantilidir klikSA'dan almışsınız içiniz rahat olsun :)
    iyi günlerde kullanın
  • Arkadaslar telefonu almak isteyenler icin , kliksa da siyah renk stoklarda. haberiniz olsun..
  • Şu anda klik sada stoklar mevcut...

• arkadaslar siyah renk stoklarda

• Yanlışın var. Sepete ekle aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: gby

Yanlışın var. Sepete ekle aktif

aktif de sepete ekle'yi tıklayınca yukarıdaki uyarıyı veriyor. stoklarda yok yazıyor.
  • Aynı salak uyarıyı ben de alıyorum. Ne saçma bir sitedir ya adam gibi stok koyun alalım rahat rahat. Boşa mı kampanya yapıyorsunuz stok olmadan
  • şimdi mh ile görüştüm. ürünü alan ama iptal talebinde bulunan bir müşteriden dolayı o hatayı alıyormuşuz. iptal gerçekleşince ürün stoğu aktif olacakmış ve sepete ekle butonuna tıklayınca hata alınmayacakmış. ama bu sanırım sadece bir ürün olduğu için bir kişi şanslı olacak bu durumda :)
  • İyicene salaklaştı bu kliksa ya hem stokta diyor sepete ekle diyince yeterli miktarda yok diyor olaya bak yaa...
  • Şuan Tükendi yazıyor ya biri aldı yada kaldırdılar...
  • arkadaslar ben aldim bir tane siyah renk. avantajix de kullandim yanliz , avantajix de gozukmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Aynı salak uyarıyı ben de alıyorum. Ne saçma bir sitedir ya adam gibi stok koyun alalım rahat rahat. Boşa mı kampanya yapıyorsunuz stok olmadan

+1
  • story1981 S kullanıcısına yanıt
    Hemen gözükmez hocam merak etme şimdi mi aldın hocam? bu uyarıyı verirken mi? o şanslı kişi sen misin?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.