Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tükendi oldu tekrardan şimdi. Benim anlamadığım madem sen banka ile anlaşıp galaxy note 3 e özel %10 indirim çeki avantajı sağlıyorsun, sadece ama sadece o ürüne özel bir indirim başka hiçbir şeyde kullanılmıyor. Ulan o zaman stokları ona göre ayarla elinde stok yok note 3 e özel indirim. O zaman bende elimde olmayan stok için %95 indirim yapayım bankayla anlaşıp. Ne saçma iştir. Görün bakın kampanya bittiği gün stokları paşa paşa girecekler siteye. Galaxy note 3 stok sıkıntısı çeken bir telefon değil ki. Bir ara LG G2 32GB için stok sıkıntısı vardı o telefon olsa anlarım hakikaten stok sıkıntısı vardı ilk zamanlarda. Piyasada ürün yoktu adeta. Neyse umarım kliksa beni şaşırtır ve stokları günceller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Hemen gözükmez hocam merak etme şimdi mi aldın hocam? bu uyarıyı verirken mi? o şanslı kişi sen misin?

ben uyariyi verdigimde aldim hocam. ama tekrar girer stoklara , ben dun kliksa ile telefonda gorustum. netice alamayinca yapi kredi yi aradim (platinium musterilerindenim) .kampanya yapiyorsunuz, kampanyadan yaralanamiyorum diye. baya uzun gorustum. kliksayi arayip stoklar hakkinda goruseceklerini soylediler.
    bence sizde yapi krediyi arayip, kampanyalarla ilgili departmana sikayetinizi belirtin.
  • story1981 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan bende dün aradım kliksa'yı sepetteki ürünü alamıyoruz diye tükenmiş dedi ondan bende tükenmişse sepetimde ne duruyor ürün dedim o kadar zormu tükenen ürüne sepetten almak neyse dediğin gibi ykb görüşmek lazım...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam. eminim stoklara gelicek. sizde alirsiniz insallah
  • stoklara tekrardan girse de alsak. Diger magaza sahiplerine sesleniyoruz. Su urunu bize 1600-1700 seviyelerinde verin de alalim.

az once yapikredi ile gorustum, stok girmesi konusunda firmaya tesvik verecekler mi ya da sure uzayacak mi diye.
    Firmayla gorusun diyorlar. Ya kapali kutular ya da umursamiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrypticNS -- 28 Kasım 2013; 15:35:04 >
  • Vatan dan aldım 1 saat önce 1999 a düşmüş tü arkadaşlar...
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    hayirli ugurlu olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrypticNS

stoklara tekrardan girse de alsak. Diger magaza sahiplerine sesleniyoruz. Su urunu bize 1600-1700 seviyelerinde verin de alalim.

az once yapikredi ile gorustum, stok girmesi konusunda firmaya tesvik verecekler mi ya da sure uzayacak mi diye.
    Firmayla gorusun diyorlar. Ya kapali kutular ya da umursamiyorlar.

1600 - 1700 lira olsa satış rekoru kırar kesin
  • Fiyatı 2199 yaptılar birazdan stoklar girer. Bunlara ettiğim küfürü buraya yazsam forumdan en uzun süreli banı yerim.
  • Arkadaslar kliksa dan telefon almak icin stok bekleyen arkadaslara sevindirici bir haber vereyim.
    Yukaridaki msjimda dun yapi kredi, kampanyalardan sorumlu departman ile gorustugumu soylemistim. biraz once telefonla aradilar ve verdikleri bilgi sudur;
    Kliksa ile yapilan gorusmelerinde, kliksa ellerinde stok kalmadigini , tedarikci firmadan stok beklediklerini , bu aksam veya en gec yarina tekrardan stoklara girecegini soylemisler.
    Insallah dedikleri gibi tekrardan stoklara koyarlar. hepiniz faydalanirsiniz bu kampanyadan insallah.
  • Tekrar stoklara girer de fiyat 2199 yazıyor.telli kurşunlara gelesin kliksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden bu kadar olmaz be. adiligin bu kadari
  • stokta olmayan ürünün fiyatı 200 lira artıyor. tebrikler Kliksa!!!
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,
    hangi vatan bayisinden aldınız? sitede 2199 yazıyor
  • stoklara girmiş 2199'dan ama malesef.
    http://www.kliksa.com/arama/n9000/#!Ara:n9000
  • selam_bey kullanıcısına yanıt
    diyecek bisey yok
  • Komedi ya resmen komedi. Alsınlar da bi taraflarına soksunlar note 3leri. 2199 kere
  • arkadaslar yapi kredi nin kampanya kosullarinda soyle bir ibare var
    "İnternet Şubesi’ne kampanya tarihleri arasında ilk kez giriş yapan müşterilerimizin indirim çekleri 09.12.2013 tarihinde yüklenecektir ve 20.12.2013 (saat 23:59’a kadar) tarihine kadar kullanılabilecektir. İnternet Şubesi’nin mevcut müşterileri ise kampanya süresince indirim çekini kullanabileceklerdir."
    cevrenizde yapi kredi int. bnkc.lik hizmetini hic kullanmamis biri varsa bence bu sarti yerine getirin. onumuzdeki ay fiyat uygun olursa %10 cepte olsun
  • Arkadaşlar ben de note 3 almayı düşünüyorum ama size bir sorum olacak gear ile çalışması için hangi modeli almam lazım bilen var mı?
  • osman3266 O kullanıcısına yanıt
    Hocam n9005 n900 n9000q modeli farketmez hepsi de gearla senkronize calisabilir. Kaldi ki türkiyede n90005 satilmiyor n900 ile n9000q arasinda da bir fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judgement13 -- 28 Kasım 2013; 20:10:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.