Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arustamov71

Arkadaşlar elimde bir tane yk kodu var, ihtiyacı olan özelden ulaşsın.

Az önce verildi arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

arkadaşlar yapı kredi kodu sadece note 3 de mi geçerli oluyor? s4 içinde kullanabiliyor muyuz?

Elinde kod olanlardan deneyen olursa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa bi son dk güzelliği yapsa bari :)
  • Son dakika güzelliği olur inşallah :) ben hiçbir ykb kodu paylaşan arkadaşa yetişemedim hep verilmiş :( birisi de konuya yazmadan bana özelden yazsın nolur :)) zaten kliksa 2000e inmezse kullanamayacağız ama yine de elinde fazla olan varsa ve benimle paylaşırsa fiyat düşer düşmez almak isterim

• Az önce kliksa dan aradılar. Sepetiniz de note 3 var diye. Bende dedim 2000 tl iken koydum sepetime şimdi 2200 den satmaya çalışıyosunuz. Bunu gördükten gördükten sonra neden alayım. Eğer fiyat tekrar 2000 e geri gelirse arayacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: number12

Az önce kliksa dan aradılar. Sepetiniz de note 3 var diye. Bende dedim 2000 tl iken koydum sepetime şimdi 2200 den satmaya çalışıyosunuz. Bunu gördükten gördükten sonra neden alayım. Eğer fiyat tekrar 2000 e geri gelirse arayacaklar.

kliksanın huyu o, sepette ürün beklerse arıyorlar. fiyatı neden yükselttiniz diye mail atmıştım buna cevap yok tabii
    bu arada ykb kodları da ilginc bir sekilde calısmıyor.ulan kliksa...

• note 3 için pusuda olan arkadaşlar neden 5s düşünmüyor ?
  • cankara35 kullanıcısına yanıt
    5s'ten kastının iphone olduğunu düşünüyorum. 6'' tel bakan insanlara piyasanın en küçük ekranlı telefonunu önerdiğin içinde seni tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregalad

5s'ten kastının iphone olduğunu düşünüyorum. 6'' tel bakan insanlara piyasanın en küçük ekranlı telefonunu önerdiğin içinde seni tebrik ediyorum.

• quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama note 3 de bence çok büyük cepe ele sığmayacak dereceden yani.
  • Ben kalemi için alacağım ders çalışırken yazdığım positleri sürekli yanımda taşıyamam ama telefonda her dakika bilgiler yanımda :) foto çekip üzerine not almak için vs vs...

• quote:

• bregalad B kullanıcısına yanıt
    dediklerine bende katiliyorum . iphone 5 den , note 3 e gectim. insallah memnun kalirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Denemekle hiç birşey kaybetmeyiz bi deneyelim bakalım :)

Teşekkürler
    Hocam avantajixle ilgili gelişme var mı?
  • 3-4 Ay sonra note 3 alanlar telefondaki geçişlerde donmalar kasmalar olursa şaşmayın. ha bide sakın yere düşürmeyin toparlayamazsınız sonra ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: story1981

dediklerine bende katiliyorum . iphone 5 den , note 3 e gectim. insallah memnun kalirim.

Geçme nedenin ney acaba ?
  • Hala yok dostum.. avantajixte firmadan haber bekleniyor yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankara35

3-4 Ay sonra note 3 alanlar telefondaki geçişlerde donmalar kasmalar olursa şaşmayın. ha bide sakın yere düşürmeyin toparlayamazsınız sonra ^^

Hocam yanlış anlamada sen bu konuyu baltalamaya mı geldin? Burası sıcak fırsatlar konusu. Bu telefonu almak isteyen adam her türlü telefonun fazlasını eksiğini araştırmıştır zaten merak etme. Bu konuda da fiyat araştırması yapılıyor sadece. Telefon karşılaştırmak istiyorsan gerekli konular mevcut.
  • georgess kullanıcısına yanıt
    İnşallah olumlu sonuç alırsın.
  • georgess kullanıcısına yanıt
    avantajix de ne gibi sorununuz vardi ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.