Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biraz geç yazdım ama çok ilginç bir durum oluştu..

cihazı arızalandığı için tamamen kapatıp fişe taktım %100 şarj ettim, serviste kaldığı sürece sorun olmasın diye.
    bir arkadaşı ziyaret için ist.la gitmem gerektiği için yanıma aldım hafta sonu MTA elektronik açıktı, oraya birlikte götürdük.

sıra bize geldiğinde servis görevlisine cihazı açmasını söyledim, tamamen açıldı. kapatın şimdi dedim. kapattı tekrar açtığında normal açıldı.
    kafayı yedirir bu alet.. ne zaman düzeldi kendi kendine, neyse sıradakinin (oldukça arızası olan müşteri bekliyordu) hakkını yemeyelim diye kalktık defalarca aç kapa kurcala... hiç bir sorun çıkarmadı alet..

bu arada aldığımda samsung garantili olduğu genpa etiketinden belliydi. birde ilk bilgileri girdiğim zaman otomatik 5.02 güncellemesi kendiliğinden geldi ve yüklendi.

boşu boşuna bir servis gezintisi yaptırdı bana.. umarım bir daha sorun çıkarmaz...

• Vatan bilgisayardan aldığım garantili hiçbiri sorunu ve kusuru olmayan cok az kullanılmış tabletimi satiyorum. Fiyat olarak 900 tl düşünüyorum ilgilenen arkadaslar pm den ulasabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinarbey kullanıcısına yanıt
    hocam arada kafayı yiyor sanırım bu tablet , benimde basıma söyle ilginc bir olay geldi: çin den kırılmaz ekran koruyucu aldım taktıkgimda kalemde herhalgi bir sorun yoktu gayet güzel calısıyordu:aradan 1 ay gibi bir zaman gecti kalem calısmamaya basladı kalemin cıktıgını algılıyordu fakat kalem calısmıyor ve baska note telefonlarında calısıyordu garantiye gönderdim mis gibi 10$ lık koruyucuyu kirlettiler ve sadece format atarak düzeltmisler... nedense benim aklıma format atmak gelmemisti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar note pro 12.2 spen kalem ucunu nereden satın alabilirim tabletim için?

Note 3 note 4 spen uçları bu tabletin kalemine uygun mudur? Yoksa hepsi farklı mıdır? Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

Arkadaşlar note pro 12.2 spen kalem ucunu nereden satın alabilirim tabletim için?

Note 3 note 4 spen uçları bu tabletin kalemine uygun mudur? Yoksa hepsi farklı mıdır? Şimdiden teşekkürler...

note 4 den emin değilim ancak note 3 ün kalemi komple notepro ile aynı. ona uygun olanı alabilirsin.
  • Galaxy note pro 12.2'de birlikte aç seçeneği yok mu?
    Tabletime bir çok office ve pdf uygulaması indirdim.Farklı dosyaları farklı uygulamalarla açmak istiyorum. Ancak dosyayı bir uygulamayla açtığımda otomatikmen onu varsayılan uygulama yapıyor.Her zaman sor seçeneği yok.Telefonumda ve tab s'te bu özellik vardı.Ne yapabilirim?

• herşeyi iyi güzel de 6 saatte şarj olması çok kötü. geceleri şarjda bırakmak zorunda kalıyorum ki bu da hiç hoşlandığım bir durum değil.
  • Merhana arkadaşlar. P900 ve bir logitech klavyeli kılıfım var. Tablet ve klavye çok hoş çok memnunum fakat kalvyemde bir takım sorunlar var. Klavyeme eğer bir güç kaynağı bağlamazsam çalışmoyor. Sanki hiç bataryası yokmuş gibi davranıyor. Sanki şarjı her zaman %0 da. Bunun için servisi aradım fakat ürünün faturası kayıp olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler.
    Sorum şu teknik olarak benim yapabileceğim bir şey var mı?
    Eğer yok ise böyle bir faturaya sahip bir kullanıcı bana yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dowahkiin58 -- 7 Haziran 2016; 2:09:42 >
  • Bi yerde otg desteği yok yazıyordu doğru mu acaba?

• quote:

Galaxy note pro 12.2'de birlikte aç seçeneği yok mu?
    Tabletime bir çok office ve pdf uygulaması indirdim.Farklı dosyaları farklı uygulamalarla açmak istiyorum. Ancak dosyayı bir uygulamayla açtığımda otomatikmen onu varsayılan uygulama yapıyor.Her zaman sor seçeneği yok.Telefonumda ve tab s'te bu özellik vardı.Ne yapabilirim?

Uygulamalardan varsayılan uygulamaları sıfırla yok mu?

• 3g versiyonları için yani pm905 ve 905m için Android 6.0.1 Marshmallow var, bakabilisiniz. Ben pm900 serisi için pusudayım.

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=29853

• Cihazın otg desteği varmış arkadaşlar kendim denedim. Almanya stok lollipop yükledim sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

quote:

Galaxy note pro 12.2'de birlikte aç seçeneği yok mu?

Uygulamalardan varsayılan uygulamaları sıfırla yok mu?

Tamam hocam dediğini yaptım oldu çok tesekkur ederim uygulamalardan temizleyince oldu

• Dowahkiin58 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız mağazaya başvurun. Fatura arşivlerinde vardır diye tahmin ediyorum, talep edin.
  • Arkadaşlar, resmi Android 5.0.2 güncellemesi geldi.
  • Merhaba arkadaşlar bende de bu cihazdan var artık, güncellemeyi de yaptım eski sürümü daha bi beğenmiştim bu çok renkli geldi, acaba renkleri değiştirmek gibi birşey var mı? Birde buna book cover almak istiyorum ama kılıftan hiçbir yerde yok nereden bulabilirim? Teşekkürler...

• Arkadaşlar selam,

Ben de temiz bir ikinci elini almak istiyorum. Satan birileri var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

3g versiyonları için yani pm905 ve 905m için Android 6.0.1 Marshmallow var, bakabilisiniz. Ben pm900 serisi için pusudayım.

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=29853

Merhaba

Bende p902 3G simkartlı modeli var. Bu rom benim cihaza uygunmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan2255

Arkadaşlar, resmi Android 5.0.2 güncellemesi geldi.

hocam merhaba
    yeni surum hakkında görüsleriniz neler paylasırmısınız bizde ona göre güncellesek?
    tesekkur ederim

• Merhaba cihazdan almak isteyen varsa bugün Bayrampaşa forumda Teknosa exxtra da gördüm turuncu indirim ile 877TL ye inmiş ihtiyacı olan kaçırmasın:)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.