Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

Bende almak istiyorum bu tabletten sıfırını nerden bulabilirim fiyatları nasıl S-Pen olayı süper bir şey

S-Pen güzel oluyor evet, mesela toplantılara falan not defteri yerine bunu götürüyorum hep fakat pen menüsüne elle atama yapılabilirse daha güzel olacak . ama önemlisi telefon özelliğini açabilmek. rom yüklemeden yapılabilse keşke
  • birçok ülkede güncelleme var turkiyede ses yok.Başka bir ülkenin stock romunu yükleyen varmı? tam ne yüklemem gerekiyor karar veremedim.cihaz elimde kalsın istemiyorum.
    http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P900/ den herhangi bir 5.02 yükleyebilir miyim? yapım pda no önemli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ypinar -- 4 Nisan 2016; 2:19:57 >
  • ypinar kullanıcısına yanıt
    Ben Romanya romunu yükledim odin ile, bir sıkıntı olmadı. Türkçe lisan da var. Yüklediğim romun dosya ismi de P900XXU0BOI1_P900OXX0BOI1_ROM şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkucuk -- 4 Nisan 2016; 23:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

Ben Romanya romunu yükledim odin ile, bir sıkıntı olmadı. Türkçe lisan da var. Yüklediğim romun dosya ismi de P900XXU0BOI1_P900OXX0BOI1_ROM şeklinde.

Memnunmusunuz yenisinden.degermi gecmeye? Wifide problem varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnunum diyebilirim, görsel hariç çok kaydadeğer bir farkını da görmedim şahsen. Wifi, sanırım bu tabletlerde donanımsal bir sorun. Ara sıra youtube takılıyor, internette sayfa açmıyor. Wifi kapatıp tekrar açıyorum, düzelmedi yani.

• teşekkürler.
  • tam olarak kaç TL şu anda . piyasada bulmak güç , ikinci eli dahi ya yok yada çok pahalı . nereden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_0081

tam olarak kaç TL şu anda . piyasada bulmak güç , ikinci eli dahi ya yok yada çok pahalı . nereden alabilirim

Sıfırı 1400 TL civarı 3g modeli siz de mi alacaksınız bu tabletten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProofStriker

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

düzenli olarak firmwareleri takip ediyorum. 42 varyanta lollipop güncellemesi geldi şimdiye kadar, 42 içinde en son gelenler 3 ay önceydi, 3 aydır yeni güncelleme gelmedi. acaba türkiyedeki cihazlara hiç vermeyecekler mi diye merak etmeye başladım.

benim cihaz orijinal samsung ayarlar yazılım güncelleştirme bölümünden 5.0.2 lollipop güncellemesi almış ve kendi sistemleri tarafından yükseltilmiştir

nasıl oldu o? farklı ülke firmware i ile falan mı?
  • coolsusuzdeniz C kullanıcısına yanıt
    aklıma yatan uygun bir şey bulursam evet düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

düzenli olarak firmwareleri takip ediyorum. 42 varyanta lollipop güncellemesi geldi şimdiye kadar, 42 içinde en son gelenler 3 ay önceydi, 3 aydır yeni güncelleme gelmedi. acaba türkiyedeki cihazlara hiç vermeyecekler mi diye merak etmeye başladım.

benim cihaz orijinal samsung ayarlar yazılım güncelleştirme bölümünden 5.0.2 lollipop güncellemesi almış ve kendi sistemleri tarafından yükseltilmiştir

yok hocam tableti 1 ay önce aldım bildirim geldi yazılım güncellemesi mevcut diye 1 gb civarındaydı ben de yükledim lollipop oldu

• quote:

quote:

quote:

tanleti de n11 den ertelerdemtelekom dan aldım 1400 tl sıfır olarak

• galeri durduruldu hatası alıyorum rica etsem tablet kullanıcılardan biri galeri uygulamasının apk dosyasını alıp paylaşabilirmi? nasıl yapılacağınıda basit yoldan anlatayım android marketten apkshare dıye program var bu proğramı yükleyip en başta sistem uygulamaları yazan yere tıklayıp listeden galeri yi seçim çıkan menüden yedek demeniz halinde yedekliyecek. kendi adında yani apkshare dosyası oluşturuyor oradan ulaşıp apk dosyasını paylaşırsanız sevinirim. çünkü başka türlü düzelmiyecek.

apkshare

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newpower.apkmanager

• Bugün aldım ben de 850 Liraya kusursuz artı 6 Ay garantili daha. Üstünde Samsung kendi klavyesi de var. Tek sorunum güzel bir kılıf bulmak.
  • P902 3G'li olan model elimde mevcut; çok uzun süredir aktif kullanmıyorum. Hiç bir kusur yok; orijinal samsung kılıfı ile 850 TL'den satılıktır. Hem çok ihtiyaç duymadığım hem de 4G desteği olmadığı için satıyorum. Cuma akşamına kadar İstanbul'da elden teslim edilebilir. Sonrası için gittigidiyor vb. bir site üzeriden kargo ile gönderebilirim.
  • arkadaşlar nazar değdi tablete..

dün elime aldığımda ekran karardı. tuşlar çalışıyor ön paneldeki, kalem çıkarma sesi vs. var.
    hatta ekranın kilidini açma sesi bile geliyor ama ekran kapkara.. Düşme falan da olmadı.

power tuşu ile uzun süre basılı tutarak reset atıp açtığımda açılıyor. çalışmasında sorun yok. ancak biraz sağ ve soldan gölge var, ne zaman uyku moduna alıp ekranı kapatıyorum yine siyah ekran. hiç bir şekilde görüntü gelmiyor..

1 aylık tablet. Edirne'deyim, burada servis zaten yok. 444 77 11 i önerdiler, aradım MTA elektronik Bakırköy de bir servisin adresini verdiler.

yine de böyle tecrübeleri olup da, servis olarak neresini önerirsiniz? Servise yollama, tamir geri dönüş süresi vs.

NOT: fabrika ayarlarına sıfırladım sorun aynen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarbey -- 14 Nisan 2016; 13:52:47 >
  • pinarbey kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba gecmis olsun . anladıgım kadarıyla cihaz samsung türkiye garantili degil o yuzden eger donanımsal bir agrıza yoksa kendiniz halletmenizi tavsiye ederim. benim önerim : sanırım cihazınız android 4.4.2 yuklu, sammobile den baska bir ulkenın android 5.0.2 surumunu odin ile yukleyın belki çözülebilir sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba sizin sayenizde klavyeli kılıfı aldım cok tesekkur ederim gercekten bayagı kaliteli bir kılıf. tek eksik diyebilecegim sey tableti saglam olarak tutmuyor ve cerceveye zarar verebilir. Benim görüşünüzü almak istedigim konu şu: acaba gün içerisinde tableti kullanmadıgım zamanlar klavyeyi dügmeden kapatmalımıyım batarya tasarrufu için ,wifi yi ve bluetooth ı kapatıyorum kullanmadıgımda zaten ?
    ayrıca internetten kılıfın kullanma belgesini indirim baktım otomatik uyku moduna gecme ozelliginden bahsetmis klavyenın üstüne katlayıp kullanmadıgımızde: tableti kullanmadıgımız zaman da geciyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tanleti de n11 den ertelerdemtelekom dan aldım 1400 tl sıfır olarak

paralel ithalatmış tablet o zaman güzel denk getirmişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin Yiğit

P902 3G'li olan model elimde mevcut; çok uzun süredir aktif kullanmıyorum. Hiç bir kusur yok; orijinal samsung kılıfı ile 850 TL'den satılıktır. Hem çok ihtiyaç duymadığım hem de 4G desteği olmadığı için satıyorum. Cuma akşamına kadar İstanbul'da elden teslim edilebilir. Sonrası için gittigidiyor vb. bir site üzeriden kargo ile gönderebilirim.

Elimdeki cihazın fotoğrafları aşağıdaki gibidir.

EDIT: Ürün satılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B46CFFE6E -- 19 Nisan 2016; 1:14:48 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.