Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar az önce p900 tabletim soft brick oldu.
    kies görmüyor ve odin de yğklerken hata veriyor.
    neler yapılabilir?

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Selamlar,

Ben Sammobile'dan Almanya stok Lollipop yükledim ve çok memnun kaldım. Bu tableti alma sebebim s-note ve s-pen kullanımları çok daha iyi hale gelmiş; s-note'da yeni kalemler gelmiş (dolmakalem ve divit). Onun haricinde görsellik, şekil vs. ve iyileştirmeler olmuş. Şarj süresi sanki bir miktar iyileşmiş gibime geldi ama tam emin olamadım.

Bu arada @zeynelkucuk arkadaştan allah razı olsun diyeyim, sayesinde çok iyi fiyata bluetooth klavye sahibi olduk. Sonrasında bir arkadaş için stok bulduk ama fiyatları 197 yapmışlar, tüm linkler de 197 için güncellemiş. Ben de alırken "abi fiyat 300 ama bakayım" deyip sonrasında "aaa 50 tl olmuş kampanya varmış buna" demişti eleman :)
  • oksit O kullanıcısına yanıt
    Tablet duruyor mu hala?
  • Herkese iyi günler. Beyler bende P-902 sahibiyim. Şarjından ve yüksek ram kullanımından çok şikayetçiyim. Lolipop güncellemesini de kurdum. El birliği ile şu cihazda stock olarak çalışan uygulamalardan hangileri gereksiz hangileri gerekli şu işi bi çözelim. Kendinden gelen bazı uygulamaları hali hazırda devre dışı bıraktım. Stock romdan vazgeçmeden şarjını arttırmanın yollarını bulalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bende p900 sahibiyi
    p902 için gelen lolipop güncellemesi bize ne zaman gelecek bellimi bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego
    Ben Sammobile'dan Almanya stok Lollipop yükledim ve çok memnun kaldım. Bu tableti alma sebebim s-note ve s-pen kullanımları çok daha iyi hale gelmiş; s-note'da yeni kalemler gelmiş (dolmakalem ve divit). Onun haricinde görsellik, şekil vs. ve iyileştirmeler olmuş. Şarj süresi sanki bir miktar iyileşmiş gibime geldi ama tam emin olamadım.

Ben de UK için olanı kurdum ama wifi çalışmıyor. Almanya için olanda çalışıyor mu?
  • merhaba arkadaşlar
    ben de note pro alarak aranıza katıldım. logitech folio modeli gerçekten güzel bir aksesuar fakat ipad air için 67 lira olan şey bizim tablet için 200e çıkınca hiç alasım gelmedi. onun yerine otg kablo alıp elinizdeki herhangi bir klavyeyi bağlasanız daha iyi olabilir diye düşünüyorum. ben şahsen öyle yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Ben de UK için olanı kurdum ama wifi çalışmıyor. Almanya için olanda çalışıyor mu?

Romanya için olanı çaktım, sorun yok

• Merhaba arkadaşlar,
    uzun zamandır bu modeli takip ediyordum, alsam mı ne zaman uygun olur diye
    bütün konuyu okudum.
    fiyat / performans olarak bir ara alınabilecek bir üründü.
    ancak konuyu okuyunca, çoğu sıkıntı ve güncelleme gecikmeleri vs yüzünden almayı bir süreliğine erteledim.
    (şu anda en düşük fiyat şurada o da çok uygun bir seçenek sayılmaz)
    büyük ihtimal yeni model çıkar diye bekleyenler arasına girdim.
  • quote:

quote:

Selamlar,

Almanya romu sorunsuz çalışıyor...
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Almanya romu sorunsuz çalışıyor...

Romanya da öyle
    Teşekkürler.

• Merhaba tab a 9.7 tableti kitap okumak için aldım 7 günde verdim. Tip kitapları cok çözünürlüklü. 12.2 yeterli gelir mi ? Doğru tercih yapmış olur muyum. İnanın sadece tip kitaplarını okumak için alacagim. 9.7 de olmadı surekli büyütmek zorunda kaldım. Çöz. Düşük tu. Önerir misiniz bu modeli

• Merhabalar. Kurduğunuz romlardan memnun musunuz? Türkçe desteği var mı? Wifi'li modelini kullanıyorum, arada internet bağlantısı gidip geliyor, kalemle ekran görüntüsü aldığımda üzerinde çizim vs yaparken "galeri durduruldu" hatası veriyor. Çok fazla ram tüketimi var. Kurduğunuz romlarda buna benzer veya farklı herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yoksa garanti dışı bırakma pahasına da olsa rom kuracağım tablete.
  • kego kullanıcısına yanıt
    Cümlemizden Allah razı olsun, klavyenizi güle güle kullanın.

• Ben memnunum açıkcası, dediğiniz türde ya da başka herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Türkçe seçeneği var. Orjinal rom zaten de farklı ülke için
  • Teşekkürler. O zaman vakit geldi, işe koyulalım.

• İyi akşamlar, teknosa cikisli sıfır teşhir urunu üzerinde demo yüklu note pro TB var, bunu satin alirsam kendim demoyu kaldırabilir miyim ? Kaldırmak kolay mi normal bir android yükleyebilir miyim? Yuklenince kalem i rahat kullanabilir miyim? Acil olarak cevap ve yardiinizi bekliyorum.
    Dr.Mehmet Sarier

• Güncelleme de yapabilir miyim böyle yükleme yaptigimda

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.