Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

Ürünü aldın sanırım, hayırlı olsun. Bu fiyata gerçekten bedavadan biraz pahalı.
    Tableti takarken yukarıdan bastırmak yerine çekmece sistemi gibi alttan kaydırarak oturtun kılıfa. Biraz ittirip üst kısımdan boşluk kalmasını engelleyin. Zaten kenarlardan çok sıkıştırıp da tam kilitlemiyor tableti, ama bunun herhangi bir zararını da şimdiye kadar yaşamadım.

Yok daha alamadim akşama gelecek:))) urun geldigi zaman bilgi veririm burdan. Tekrar tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunal107

quote:

Ürünü aldın sanırım, hayırlı olsun. Bu fiyata gerçekten bedavadan biraz pahalı.
    Tableti takarken yukarıdan bastırmak yerine çekmece sistemi gibi alttan kaydırarak oturtun kılıfa. Biraz ittirip üst kısımdan boşluk kalmasını engelleyin. Zaten kenarlardan çok sıkıştırıp da tam kilitlemiyor tableti, ama bunun herhangi bir zararını da şimdiye kadar yaşamadım.

Yok daha alamadim akşama gelecek:))) urun geldigi zaman bilgi veririm burdan. Tekrar tesekkur ederim

444 55 99 u aradim butun magaza stoklarina bakti gorevli maalesef hicbirinda kalmamis. Ne yapalim kismet degilmis. Urunu takibe aldim. Birdaha satisa cikacagini sanmiyorum ama bir umut :)

• Üzüldüm doğrusu. Dediğiniz gibi kısmet değilmiş. İnşallah daha iyisini alırsınız.
  • zeynelkucuk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

• quote:

Üzüldüm doğrusu. Dediğiniz gibi kısmet değilmiş. İnşallah daha iyisini alırsınız.

Kardes kilifi buldum aldim ama klavyeyi tanitamadim ya cihazimmi bozuk benmi yapamadim acaba. Kilavyeyi goruyor sifreyi veriyor ama sifre nereye girilecek onu yapamadim

• sunal107 S kullanıcısına yanıt
    Şifre çıktığında klavyede şifreyi yazınca tanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: münirnurettin

biraz deneme yanılmayla buldum yorumunuz için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: münirnurettin

biraz deneme yanılmayla buldum yorumunuz için teşekkürler...

• sunal107 S kullanıcısına yanıt
    Mesajla cevapladım gerçi haşletmişsiniz.
    Klavyeniz hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

Boyutlar
    295.6 x 203.9 x 8 mm
    750 g
    Ekran
    12.2 inç
    Super Clear LCD
    16m renk
    2560x1600 piksel
    247 ppi piksel yoğunluğu
    10 parmak multitouch
    Ses
    Stereo hoparlörler
    3.5mm kulaklık jakı
    Hafıza
    MicroSD 64GB'a kadar
    32 GB cihaz belleği
    3 GB RAM
    Bağlantı
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
    Wi-Fi Direct
    Bluetooth v4.0
    Kızılötesi
    USB 3.0
    GPS
    Kamera
    Arka Kamera 8 MP, 3264 x 2448 piksel, oto fokus, LED flaş
    Ön Kamera 2 MP
    Video 1080p@30fps
    Kaputun Altı
    Çipset Exynos 5 Octa 5420
    İşlemci Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
    Grafik İşlemcisi Mali-T628 MP6
    Sensörler Accelerometer, gyro, pusula
    Pil
    9500 mAh

Merhaba Arkadaşlar,

Samsung Galaxy Note Pro 12.2'imi (siyah) internetten aldım ve dün teslim edildi.

En çok Note 10.1 2014 ile karşılaştırılıyor, ben de eski bir Note 10.1 N8005 sahibi olarak ikisi arasında kaldım. Neden Note Pro 12.2'yi tercih ettiğime gelince;

- Ekran büyüklüğü gerçekten çok farkediyor. 
    - USB 3.0 var. 
    - Şarj ve data bağlantısı sağlayan USB portu sağ tarafta, altta değil. 
    - Hancom Office güzel gerçekten. 
    - Şu anda P900'den yazıyorum bunları, bluetooth klavye ile, ultrabook kullanıyor hissi var. 
    - Daha önce Note 10.1 N8005 kullanıyordum, iyi ki bunu aldım diyorum. 

Ancak tableti sürekli elinde taşıyan, nereye gitse götüren ve masa başında hemen hemen hiç vakit geçirmeyen biriyseniz taşınabilirlik açısından 10.1'i düşünebilirsiniz.

Saygılar.

Cep telefonu özelliği var mı ( büük ihtima hazırda yok ) ama root felanla böyle bi özelliği aktifleştirenbilior muyuzz yada yurt dısı modelelrinde aktifmiş internetten alsak cep telefonu özelliği ile birlikte sıkıntısız kullanabilir miyim. bi şekilde büyük ekranlı telefon olarka ta kullanabileceğim bir cihaz alacagım alternatif olarak bu note ve pro tabletler aklımna geldi ... telefon özelliği aktifleştirilyrmuş felan dıe okumuştum .. .?

• kb001 K kullanıcısına yanıt
    Telefon özelliği aktif olan Samsung p902 tabletimi satıyorum. İsterseniz detayları görüşebiliriz.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Telefon özelliği aktif olan Samsung p902 tabletimi satıyorum. İsterseniz detayları görüşebiliriz.

Selamlar

Walla ben sıfırda nbı telefon almayı düşünüyorum da , vereceğim paraya içim acımıyacak kderecede uygun olursa alırım extradan çünkü yine telefon alacağım.

Özellikleri nelerdir ?
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    O zaman tavsiyem siz kendinize güzel bir telefon alın 5.5 inç veya üzeri bir telefon iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

O zaman tavsiyem siz kendinize güzel bir telefon alın 5.5 inç veya üzeri bir telefon iyi olur.

bulmaya calısıorum da işte. 6+ inçler bakjtım manak şeyler var ama bızde satılmıor . sony bılmeme ne var sadece turkıede, bi ara dısarıdan getırteım calısırmı calısmaz mı bılmıorum ama die düşündüm. biara sonyi alaım dedim. Ben note hayranıım ama ansızın bozukdu herseyım gıttı sınır oldum note 3 te. şimdi sony planlıorum ama şişin tuhafı güya 4k üya 800 ppi ama note 5 bana daha parlak ve daha çözünürlüğü iiy gibi gelior 4k ekrana kocamamn sıme komus kafasına s....m . Ha bide ön kamerası 13 mp olan telefonla bile deniorum yok note 5 daha güzel çekior. Biliorum onların guzel uz efektı var. 13mp gerçekçi gösterior olanı gosterıyor ama . guzel gorunmek ıcın elımızdde zaten cıllop gıbı kamera var samsungdakı o yazılkımı sony de kullanamıor muyuz sırf kamera ıcın note 5 aklımı celdı fızıksel olarak teorık olarak sony ıyı ama adamalr yazılımla benı cıllop gıbı gosterıyorlar bu konuyu çözebilsem alacagım da bilmiorum

• merhaba arkadaşlar. bende p900 modeli var. sanırım lolipop çıkmış ama türkiye'de değil haliyle. 5.0.2 yüklesem mi? yükleyip de memnun olan var mı? şu an cihaz biraz yavaş geliyor bana. eğer hızda bir değişim varsa geçeyim.
  • merhaba p902 modeli için windows denemesi yapan varmı

• Ekran hasarları(çatlama, kırılma vesaire) kullanıcı hatası kapsamında mı değerlendiriliyor acaba?
  • Selamlar, p902 modeli için lollipop güncellemesi çıkmış. Kurup deneyen oldu mu?

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P902/

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye reloaded

Ekran hasarları(çatlama, kırılma vesaire) kullanıcı hatası kapsamında mı değerlendiriliyor acaba?

garantiye girmez

• samsung yeni galaxy pro tablet cikarmis. Microsoft pro surface icin rakip. Gorunce sasirdim. Samsung cok calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 6 Şubat 2016; 23:05:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.