Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonofrhye reloaded

Vaaay, çok sağ olun ikiniz de; zahmet oldu Gerçekten kaliteli bir şeye benziyor.

Son olarak, bu indirimin ne zamana kadar süreceğiyle ilgili bir bilginiz var mıdır?

Bu arada, ikiniz de güle güle kullanın hocam.

stok eritiyorlar şu an, ellerinde olduğu sürece baya bir süre devam edecektir zira bu klavyenin tableti yok piyasada yani isterlerse indirim yapmasınlar ellerinde kalır çöpe gider tabletler.
    bu arada ben başta samsungun üretim politikasını eleştiriyordum ama bu şaşkınlıkları sayesinde hem tableti hem kalvyeyi ucuza getirdim
    bu arada ürünün materyali inanın çok kaliteli. o yakın çekim yaptığım gerçek kumaş. tabletin arka üst yarısında kalan yerde ise deri hissi verilmiş yumuşak plastik var ancak bunlar baya kaliteliler. kumaş kısım sanki motorola nın telefonlarında kullandığı gibi sanırım. 250 liralık bir aksesuar olduğu belli oluyor yani tabletin kendisi bile bu klavye kılıf kadar lüks değil

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Vaaay, çok sağ olun ikiniz de; zahmet oldu Gerçekten kaliteli bir şeye benziyor.

Son olarak, bu indirimin ne zamana kadar süreceğiyle ilgili bir bilginiz var mıdır?

stok eritiyorlar şu an, ellerinde olduğu sürece baya bir süre devam edecektir zira bu klavyenin tableti yok piyasada yani isterlerse indirim yapmasınlar ellerinde kalır çöpe gider tabletler.
    bu arada ben başta samsungun üretim politikasını eleştiriyordum ama bu şaşkınlıkları sayesinde hem tableti hem kalvyeyi ucuza getirdim
    bu arada ürünün materyali inanın çok kaliteli. o yakın çekim yaptığım gerçek kumaş. tabletin arka üst yarısında kalan yerde ise deri hissi verilmiş yumuşak plastik var ancak bunlar baya kaliteliler. kumaş kısım sanki motorola nın telefonlarında kullandığı gibi sanırım. 250 liralık bir aksesuar olduğu belli oluyor yani tabletin kendisi bile bu klavye kılıf kadar lüks değil

Eyvallah hocam, en geç bir-iki güne ben de bir tane almaya çalışayım o hâlde. Özellikle annemin çok işine yarar bu kılıf.

Ölücülerden tırsıyorum ama sizin dediğinize ve yukarıda da okuduğuma göre, Samsung cihazın satışını durdurmuş.
    Yani ölücüler benden evvel davranıp talan etseler de ellerinde patlama ihtimali yüksek duruyor şu hâliyle

Fakat tabii, yine de, bunların sağı solu belli olmaz; biraz acele etmek gerekecek.

Tekrardan yardımlarınız ve anlatımınız için sağ olun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Eyvallah hocam, en geç bir-iki güne ben de bir tane almaya çalışayım o hâlde. Özellikle annemin çok işine yarar bu kılıf.

Ölücülerden tırsıyorum ama sizin dediğinize ve yukarıda da okuduğuma göre, Samsung cihazın satışını durdurmuş.
    Yani ölücüler benden evvel davranıp talan etseler de ellerinde patlama ihtimali yüksek duruyor şu hâliyle

Fakat tabii, yine de, bunların sağı solu belli olmaz; biraz acele etmek gerekecek.

Tekrardan yardımlarınız ve anlatımınız için sağ olun hocam

tableti tutan klavye üzerindeki boşluk her türlü tableti telefonu tutmaya müsait. o yüzden ölücülerin talan etmesine müsait bir ürün ben bile şimdi tableti çöpe atsam bile tabletin arkasına gelen kısmı keser, klavye tarafını yeni tabletimde kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum evde ipad mini retina var onunla denedim çok güzel tuttu xperia z2 birazcık kalın geldiği için fazla dik durdu ama.

• Ben de aldım az önce. Teknosa'daki elemanlar bile fiyata şaşırdı

@zeynelkucuk haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu Logitech kılıf dediğiniz kadar varmış. 50 TLye bu konfor bedava açıkcası. (Klavyeden yazıyorum bu satırları)
  • Bunun note 10.1 2014 için olanı yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Gerçekten bu fiyata, bedavadan biraz pahalı. :)
  • Teşekkürler, siz de güle güle kullanın.
    Yalnız dün akşam bir şey farkettim. Uzak erişimle şirketteki pclere bağlandığımda, "enter" tuşu çalışmıyor. Detaylı bakmadım, belki kullandığım uzak erişim uygulaması ile ilgili olabilir.

Onun haricinde, Word'de, Excel'de çalışmak, eposta yazmak vs çok pratik.
  • Arkadaşlar, Snote' da bir kaç dosyaya şifre koymuştum, şifreli dosyaların üzerinde kilit işareti çıkmıştı. Ama bir kaç gün sonra şifreyi unuttum. Şimdi dosyaları açamıyorum ve silemiyorum. Böyle bir şey başına gelip çözebilen var mıdır?
  • Bende logitech klavye kılıfı aldım bu fiyata bedava gerçekten..

Bu cihaz android 6 güncellemesi alacak mı acaba ? 3gb ram ve cpu yeterli gibi ama çıkacağına dair bir ibare göremedim sitelerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bende logitech klavye kılıfı aldım bu fiyata bedava gerçekten..

Bu cihaz android 6 güncellemesi alacak mı acaba ? 3gb ram ve cpu yeterli gibi ama çıkacağına dair bir ibare göremedim sitelerde..

6.0 mi baya hayalperestce olmus p900 kullanicilari daha 5.0 goremedi bu tablet 5.1 alirsa kullanicilari direkt cennete gider 6 falan kesinlikle gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom ROMlara geçmek lazım.
  • Arkadaslar bu tabletteki s pen note 3 deki ile aynimi kalem kirildi note 3 icin olani alsam sorun cikar mi

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    benim note 4 ün kalemi tablette çalışmadı.
    İki gün önce kayın pederim bizdeydi, onda note 3 var. Tabletin kalemini note 3'te denedim çalışıyordu. Ancak note 3'ün kalemini tablette denemedim. Dikkat etmeniz gereken bir husus tabletin kalemi note 3'ün kalemine göre hem biraz daha uzun hem de biraz daha kalındır, yani telefonun kalemi ince ve kısa. Tablette boşlukta kalabilir.
  • Şu tablete güncelleme beklemekten artık vazgeçtim.
    Farklı bir rom kullanan ve memnun olan var mı? Dokunmatik ve kalem hassasiyeti düzgün olan bir rom lazım.
    Bir de olmadık zamanlarda wifi bağlantısından kopma sorunu yaşayan var mı aranızda benden başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

İki gün önce kayın pederim bizdeydi, onda note 3 var. Tabletin kalemini note 3'te denedim çalışıyordu. Ancak note 3'ün kalemini tablette denemedim. Dikkat etmeniz gereken bir husus tabletin kalemi note 3'ün kalemine göre hem biraz daha uzun hem de biraz daha kalındır, yani telefonun kalemi ince ve kısa. Tablette boşlukta kalabilir.

Sagolun hocam cevap icin kalemini bulamiyorum nette falan muhtemelen note 10.1 2014 edition kalemi ile aynidir onu deneyicez gibi kalem falan kullandigim yok cihazi geri iade edicem muhtemelen, tuketici mahkemesine gidip cihazda kalem yok cakal basari bir kalem icin dunyanin parasini kesmeden ben hallediyim diyorum bu arada basari kadar rezil bir teknik servis gormedim insallah yolunuz dusmez

Amin, inşallah hiçbirimizin yolu hiçbir servise düşmez. Birbirilerinden çok da farkları yok maalesef. Size tavsiyem, tabletinizi yanınıza alıp bir teknoloji marketin teşhir ürünleri ile deneme yapmanız. Reyon görevlisine durumu izah ederseniz anlayışla karşılayacaktır. Buna göre kalemin uyumlu olup olmadığını da bizzat deneyebilirsiniz.
  • Logitech kılıftan yeni haberim oldu kalmismidir fiyat aynı midir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

Logitech kılıftan yeni haberim oldu kalmismidir fiyat aynı midir acaba?

zeynelkucuk arkadaşımızın verdiği linkten kontrol edebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.