Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arka kapağı açarken dokunmatiğin hassasiyetini bozdum ve yazı yazarken tuşlar acaip karışıyor.Lütfen yardım edin ne yapmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar neden hala bu SM-P900 lollipop güncellemesi gelmedi. tabletten yapıyorum yok diyor. kiesle yapıyorum güncel diyor. lütfen sizden ricam yazımı editleyip cevap verin. arada kaynıyor mesajım goremıyorum.

başka rom yüklesem garantisi bozulur mu?
  • Arkadaşlar, ilgilenenler için çok güzel bir haberim var. Tableti aldığımdan beridir aklımda olan ancak pahalı olması nedeniyle (299tl idi) alamadığım logitech'in kılıf klavyesi Logitech folio, teknosa'da 49.90tl ye düşmüş. Mağaza bana uzak olduğundan bir arkadsşıma aldırdım, yarın kendisinden teslim alacağım. Bence bu fırsatı kaçırmayın derim. Tablet bildiğin ultrabook havasına bürünecek böylece.
    Forumdaşlarla paylaşayım dedim.
    http://www.teknosa.com/urunler/125044289/logitech-folio-12-2-galaxy-tab-pro-tr-klavye-siyah
    Anladığım kadarıyla mağazadan direkt elden almamız gerekiyor zira internette satın al butonu yerine mağazada yazıyordu. Hangi mağazada olduğunu da linkteki "bulunduğu mağazalar" kısmından bulabilirsiniz.
    Bazı mağazalarda teşhir ürünü satılıyor olabilir, benim şansıma, kendim için arkadaşıma aldırttığım ürün sıfır paketindeydi.
    Not: Aldığım mağaza Trabzon varlıbaş teknosa ve maalesef ellerinde de sadece 1 tane varmış, o da bana nasip oldu.
    Ancak yazmaya fırsat bulabildim, umarım birilerinin işine yarar bu bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yahu Allah aşkına birisi bana cvp verebilirmi lütfen...güncelleme gelmemiş. o yuzden başka rom kuracağım. servis garantisinden çıkıyor mu. varmı bilgisi olan???
  • Ankara Arcadium AVM den aldım kılıfı. 49.90 na. Hem klavye hem kılıf, kılıf fiyatına geldi. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Ürün kalitesi mükemmel ve tus takımı türkçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: sondemindeyasamak

yahu Allah aşkına birisi bana cvp verebilirmi lütfen...güncelleme gelmemiş. o yuzden başka rom kuracağım. servis garantisinden çıkıyor mu. varmı bilgisi olan???

Samsung politika olarak garanti dışı bırakıyor diye biliyorum. %90 oranında eminim.

• Arkadaşlar, teknosanın klavye kampanyasını tekrar ve ısrarla hatırlatmak isterim. 299 tlden 49.90a düşmüş. Ben aldım, forumdan bir arkadaş da almış. Tek kelime ile kaçırmayın bu fırsatı.

• Arkadaşlar Logitech Pro klayve-kılıf ürününü kesinlikle alın. Fiyat neredeyse bedava.
  • Merhaba arkadaslar 5 gun once note pro smp900 model tabletimi izmir basari servisine verdim sikayetim ekranda cok sayida olu piksel ve oyun oynarken ekranda anlik gidip gelmelerdi. Dun gelen msj ile bugun servise gittim onarilan cihazimi almaya ama ne goriyim adamlar sadece sarj kablosunu degistirmis ekrana hic birsey yapmamis bende urunu almadim teknisyen ile gorustum ve ekran gidip gelmesini onada soyledim nedese begenirsiniz grafik karti yetersizmis bu tabletle oyun oynayamazmisim oyun tableti degilmis bu yuzden o sorun garanti disiymis yani cakallar kronik sorunu garanti disi diyip tuketiciye itelemeye calisiyorlar hadi diyelimki haklisin grafik karti yetersiz senin urettigin bircik modelde mali t628 var onlarin hic birinde bu problem yok bu tablertemi var keza ayni grafik karti telfonumdada var hic bir sorunu yasamiyorum millet ayni oyunu mali 450 ile oynuyor sorun cikarmiyor mali t628 mi cikaracak anlayacaginiz tam cakallar urunu tekrar geri verdim ayninsorunlari belirttim muhtemelen ellerinde ekran yok catir catir bedel iadesi alicam ve gidip ipad alicam almak isteyem arkadaslara tavsiyem uzak durun bu markadan

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

Arkadaşlar, ilgilenenler için çok güzel bir haberim var. Tableti aldığımdan beridir aklımda olan ancak pahalı olması nedeniyle (299tl idi) alamadığım logitech'in kılıf klavyesi Logitech folio, teknosa'da 49.90tl ye düşmüş. Mağaza bana uzak olduğundan bir arkadsşıma aldırdım, yarın kendisinden teslim alacağım. Bence bu fırsatı kaçırmayın derim. Tablet bildiğin ultrabook havasına bürünecek böylece.
    Forumdaşlarla paylaşayım dedim.
    http://www.teknosa.com/urunler/125044289/logitech-folio-12-2-galaxy-tab-pro-tr-klavye-siyah
    Anladığım kadarıyla mağazadan direkt elden almamız gerekiyor zira internette satın al butonu yerine mağazada yazıyordu. Hangi mağazada olduğunu da linkteki "bulunduğu mağazalar" kısmından bulabilirsiniz.
    Bazı mağazalarda teşhir ürünü satılıyor olabilir, benim şansıma, kendim için arkadaşıma aldırttığım ürün sıfır paketindeydi.
    Not: Aldığım mağaza Trabzon varlıbaş teknosa ve maalesef ellerinde de sadece 1 tane varmış, o da bana nasip oldu.
    Ancak yazmaya fırsat bulabildim, umarım birilerinin işine yarar bu bilgi.

yarına kadar başkası almazsa eğer benim işime yarayacak ya çok sağolun

• Ekranın sol alt çeyreklik kısmına dokunup çekerken ses gelmeye başladı. Sanki ekran kasaya iyi oturmuyor gibi. Bunun haricinde ekran hassasiyetinde sorun yok. Servise göndersem mi? Böyle durumlarda değişim mi yapıyorlar yoksa onarım yoluna mı gidiyorlar?
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Ne demek, siz de sağolun. İnşallah yetişip alırsınız. Cep telefonunda da denedim güzel çalışıyor.
  • quote:

Ne demek, siz de sağolun. İnşallah yetişip alırsınız. Cep telefonunda da denedim güzel çalışıyor.

ve aldım. şu an bu klavyeden yazıyorum çok güzel bir klavye 50 liraya almış olmam şaka gibi. kapalı kutu üstelik. şimdiye kadar kullandığım klavye hp nin bluetooth klavyesiydi genişliği tabletten dar tuşları küçüktü bundaki rahatlık çok çok daha iyi üstelik onu 100tl ye almıştım birde bunu gibi androide has tuşları yoktu. şu an son derece memnunum. bir tek eksiği şu üstteki kısa yollar potansiyelini tam kullanmıyor. mesela internet tuşu basınca chrome açayım mı diye soruyor ama mail tuşu illa gmail açmak istiyor. takvim illa samsungun takvim uygulamasını açmak istiyor. bunlarda da internet tuşu gibi sorsa harika olacakmış, ama klavye yine de harika. iki satır kaplayan neredeyse tam boy bir enter duşu var tuşlar büyük daha ne olsun :D şu an bu yazıyı yazarken bile yazdıkça yazasım geldi klavye gerçekten çok rahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

ve aldım. şu an bu klavyeden yazıyorum çok güzel bir klavye 50 liraya almış olmam şaka gibi. kapalı kutu üstelik. şimdiye kadar kullandığım klavye hp nin bluetooth klavyesiydi genişliği tabletten dar tuşları küçüktü bundaki rahatlık çok çok daha iyi üstelik onu 100tl ye almıştım birde bunu gibi androide has tuşları yoktu. şu an son derece memnunum. bir tek eksiği şu üstteki kısa yollar potansiyelini tam kullanmıyor. mesela internet tuşu basınca chrome açayım mı diye soruyor ama mail tuşu illa gmail açmak istiyor. takvim illa samsungun takvim uygulamasını açmak istiyor. bunlarda da internet tuşu gibi sorsa harika olacakmış, ama klavye yine de harika. iki satır kaplayan neredeyse tam boy bir enter duşu var tuşlar büyük daha ne olsun :D şu an bu yazıyı yazarken bile yazdıkça yazasım geldi klavye gerçekten çok rahat

Fotoğraf koyma imkânınız var mıdır hocam?

• eofdred E kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın. Ben de cevabı bu klavye aracılığıyla yazıyorum. :)

• Youtube'da ingilizce bir inceleme videosu var.https://m.youtube.com/watch?v=j6mQCQHV7uc Buradan inceleyebilirsiniz. Almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Çoğu laptopun klavyesinden daha rahat bir yazım konforu var.

• quote:

Youtube'da ingilizce bir inceleme videosu var.https://m.youtube.com/watch?v=j6mQCQHV7uc Buradan inceleyebilirsiniz. Almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Çoğu laptopun klavyesinden daha rahat bir yazım konforu var.

Klavye Türkçe, doğru mu?
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Evet, klavye tam karakterli Türkçe. Zaten teknosa sitesinden de bakabileceğiniz gibi TR ibaresi var üründe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye reloaded

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Fotoğraf koyma imkânınız var mıdır hocam?

buraya yükleyemedim ama bu vesile ile yeni google photos u bi denemiş olayım şu linkten bakın fotoğraflara
    https://goo.gl/photos/TyWNq44gZud7QP5RA

• Vaaay, çok sağ olun ikiniz de; zahmet oldu Gerçekten kaliteli bir şeye benziyor.

Son olarak, bu indirimin ne zamana kadar süreceğiyle ilgili bir bilginiz var mıdır?

Bu arada, ikiniz de güle güle kullanın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 22 Aralık 2015; 21:06:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.