Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omurdurmus

arkadaşlar ! note 12.2 SM-T900 için lollipop yayınlandı !

http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Samsung-Galaxy-TabPRO-12-2-WiFi-SM-T900-official-Android-5-1-1-Lollipop-Update-is-Rolling-out-in-the-UK

Sm p 902 cihaza kurulabiliyormu bu room ? Yoksa sadece p 900 icinmidir ? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omurdurmus

arkadaşlar ! note 12.2 SM-T900 için lollipop yayınlandı !

http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Samsung-Galaxy-TabPRO-12-2-WiFi-SM-T900-official-Android-5-1-1-Lollipop-Update-is-Rolling-out-in-the-UK

Node değil tab o. Note a lollipop dağıtılmaya başlayalı çok oldu wifi modeli için 9 ülkede lollipop var şu an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sm p900 modeline ulkemizde ne zaman lolipop verilecek bekle bekle verem olduk

• Urunden memnunmusunuz bende alicam . Bende note 2 var ve agirlikli olarak cizim tasarimi yapiyorum . Note 12.2 pro ise gerek boyutu ; gerek cizim konusundaki basarisi acisindan hosuma gitti . Ama genel olarak cihazı cizim ağırlıkli kullananlar cevap verirlerse sevinirim .

note 2 ilk ciktigi zamandan beri kullanıyorum. Cok memnunum tek bir sorun bile çıkmadı. Kalemi ilk günkü gibi ; hassasiyetini ve basarisini koruyor . Note 12.2 pro icin durum nedir ?

kullandigim cizim programi " Autodesk Sketchbook Mobile "

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Urunden memnunmusunuz bende alicam . Bende note 2 var ve agirlikli olarak cizim tasarimi yapiyorum . Note 12.2 pro ise gerek boyutu ; gerek cizim konusundaki basarisi acisindan hosuma gitti . Ama genel olarak cihazı cizim ağırlıkli kullananlar cevap verirlerse sevinirim .

note 2 ilk ciktigi zamandan beri kullanıyorum. Cok memnunum tek bir sorun bile çıkmadı. Kalemi ilk günkü gibi ; hassasiyetini ve basarisini koruyor . Note 12.2 pro icin durum nedir ?

kullandigim cizim programi " Autodesk Sketchbook Mobile "

Vallaha yenisi gelecek diyorlar. Bende var , kullanıyorum. Hassasiyet sorunu yok. Ama güncelleme sorunu var. Yenisini bekle derim ben. Ama bunun fiyatı da şu aralar uygun. Aman dikkat et 3g'li alma ciddi güncelleme sıkıntısı var.
  • Riqus kullanıcısına yanıt
    arkadaşım alma bekle...ben end.tasarımcıyım ürünü ciddi eskiz vb için kullanmak üzere aldım..maalesef performansı kötü..güncellemesi yok gerçek bir skandal.....sana önerim kalemli bir tablet arıyorsan yeni ipad pro yu bekle gör..ya da yeterli paran varsa git parana kıy wacoom companion al... yok ben orta seviye bir tablet almak istiyorum diyorsan da başka tabletlere bak derim
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bugün S-Pen i kaybettim. İnternette araştırdım hep note 4 için kalemler mevcut. Nerden bulabilirim bir bilginiz var mı? Samsung mağazalarında bulunur mu?

• The first Android 5.1.1 Lollipop firmware has arrived for the Samsung Galaxy TabPro 12.2, at one point this was Samsung’s biggest and most high-end tablet to date so it’s certainly capable of running Lollipop. Galaxy TabPro 12.2 LTE model number SM-T905 gets this Android 5.1.1 Lollipop firmware update with a build date of September 3, it’s readily available for download through our firmware section.

Firmware details:

Model SM-T905
    Model name GALAXY TabPRO 12.2 LTE
    Country Nordic countries
    Version Android 5.1.1
    Changelist 5693888
    Build date Thu, 03 Sep 2015 06:02:27 +0000
    Product code NEE
    PDA T905XXUBOI1
    CSC T905OXABOH8
    Those who would rather manually flash the update on their tablet can find the firmware file as well as instructions in our firmware section. Even though the update is only rolling out in Nordic countries for now it may only be a matter of time before it’s released for other markets across the globe as well, so a little patience just might go a long way.

http://www.sammobile.com/2015/09/15/first-android-5-1-1-firmware-for-galaxy-tabpro-12-2-available-now/

• bu 905 için..sanırım code larında 905 yazdığından olmuyor bizim 902 lere vb..deneyen var mı?
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Fiyati uygun demissiniz ama ben almak istiyorum ve hic bir yerde bulamiyorum. Sifiri nerede var acaba satilik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenlaker

Fiyati uygun demissiniz ama ben almak istiyorum ve hic bir yerde bulamiyorum. Sifiri nerede var acaba satilik?

Dostum sıfırını bulmak neredeyse imkansız. Belki spotçularda olur. Yenisi gelecektir bir şekilde.
  • resmi türkiye güncellemesi hakkında bir bilgi Var mı?

• TheSanitarium T kullanıcısına yanıt
    hocam bir sorum olacaktı. bu note serisi için powerpointte slaytların üstüne ekstradan kalemle notlar alabileceğim notların slaytta kalacağı uygulama varmı?
  • Arkadaşlar bende bu tabletten kullanıyorum tavsiye edeceğiniz yazı proğramı vb var mı ünide kullanmak için
    Diğer çok beğendiğiniz proğramlarda olabilir

• Bende bu tabletten var ve satacağım, burada satan arkadaşlar ne kadar satıldığına dair bir bilgisi var mı?
  • Selamlar, p900'ün Türkiye sürümüne lollipop henüz gelmedi, ki sanırım da gelmeyecek gibi görünüyor.

Hollanda versiyonunu kuran arkadaşlardan son geri bildirimleri alabilir miyim? Cihaz hala stabil ve sorunsuz mu çalışıyor? Ona göre indirip kuracağım. Bir de lollipop sürümü için root desteği var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITECHINN

Selamlar, p900'ün Türkiye sürümüne lollipop henüz gelmedi, ki sanırım da gelmeyecek gibi görünüyor.

Hollanda versiyonunu kuran arkadaşlardan son geri bildirimleri alabilir miyim? Cihaz hala stabil ve sorunsuz mu çalışıyor? Ona göre indirip kuracağım. Bir de lollipop sürümü için root desteği var mı acaba?

Bugün yükleyip denemeyi düşünüyorum, root hakkında bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: ITECHINN

Selamlar, p900'ün Türkiye sürümüne lollipop henüz gelmedi, ki sanırım da gelmeyecek gibi görünüyor.

Bugün yükleyip denemeyi düşünüyorum, root hakkında bir bilgim yok.

Hocam yüklediniz mi son durum ne

• Merhaba Samsung Note Pro p900 ikinci el satan varsa almak istiyorum.

Gittigidiyor, sanalpazar vs ile ödeme yapılacaktır. Hem alıcının hem de satıcının güvenliği açısından.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.