Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blazek

Sevgili Arkadaşlar, samsung 12.2 tableti takip ediyorum, sizlerin yazdıklarını okuyorum,
    çok yardımcı oluyor.. bir, iki şeyi anlayamadım, yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
    p900 ya da p902 nedir?.. hangisi olduğunu nasıl anlayacağız?
    Flash belleğe yüklenen bir filmi flash bellek üzerindenmi, yoksa cihazın içerisine aktararak mı oynatılıyor.
    pc yada mac lerdeki gibi masaüstüne mi aktarılıyor? Hiç tablet kullanmadığım için bilemiyorum?
    herkese sevgiler.

P900 Mobil Veri sunmayan hâli kısaca. Başka bir fark yok aralarında.

Flash Bellek'ten kastınız USB Bellek ise, gerekli aparatlarla ilgili depolama istasyonundan izleyebilirsiniz. Cihaza aktarım yapmak gibi bir mecburiyetiniz yok. Cihazı aldığınızda, ek olarak 64 GB iyi bir, uyumlu SD Kart da alırsanız kafanız daha rahat eder.

• eofdred E kullanıcısına yanıt
    quote:

onenote u derslerde kullanıyorum,

Bu noktada bi,r sorum var. Onenote Spen ile yazı yazmayı destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan2255

quote:

onenote u derslerde kullanıyorum,

Bu noktada bi,r sorum var. Onenote Spen ile yazı yazmayı destekliyor mu?

Evet basınç hassasiyeti çalışıyor kalemi otomatik algılıyor. Eksiğide yok değil bir tane berbat eksiği var. Geri alma fonksiyonu yok ancak hemen senkronlaması ve klavye ile de çalışması bütün eksilerini goturuyor benim açımdan. Hem klavyeden hemde kalemle giriş konusunda sorunsuz çalışıyor s note lecturenotes papyrus gibi rakiplerde kalem daha fonksiyonlu ama klavye daha kötü. Klavye değilde sırf kalem kullanılacaksa bence s note u evernote ile senkronlanacak şekilde ayarlaması daha kullanışlı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tableti sormadığım yer kalmadı, galiba bu saatten sonra Türkiye'de bulma şansımız yok.

Samsung Müşteri Temsilciliğine sordum, bu ürünün üretimi filan durmadı, olması lazım dedi.
    Ama sorduğum bayiler bu ürün 5 aydır filan gelmiyor, büyük olduğu için talep yok filan diyorlar.
    Ürünü bayii kanalıyla sipariş edebilirseniz, gelmesi lazım filan dedi.??.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazek -- 25 Haziran 2015; 18:05:56 >
  • blazek kullanıcısına yanıt

• 2 tane biri siyah biri beyaz p600 10.1 olanından buldum, başka bulma şansım olmadığı için almaya gidiyorum.
    neden illaki bunu istiyorum ? s-pen denen kalemi vede sketch (çizim) programı olması sebebiyle.
    Sevgiyle kalın.
  • 12.2 büyük değil aslında. normalde ilk boy değişikliğinde yeni cihaz tuhaf gelir, ben 12.2 yi elime ilk aldığımda bu hiç olmadı, tepkim niye bu vakte kadar böyle bir şey yoktu oldu. büyük ekran pile biraz olumsuz etki yapıyor ama olsun günü nasıl olsa çıkartıyor
  • 1.200tl ye buldum bu saatten sonra alınır mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

1.200tl ye buldum bu saatten sonra alınır mi arkadaslar

Hayır, asla alınmaz, yenileri çıkacak.
  • quote:

ÇOK İYİ FİYAT N11 DE BİLE 2 KATINA SATILIYOR

• Sonunda p901 yani bizdeki p902 3g li icin android 5.0 yayinlandi. Zaten turkiye de satilan p902 lere guncelleme gelmesi imkaansiz guncelleme sayfasinda p902 modeli dahi yok. Ayrica p900 yani wifi li model icinde android 5.0 yayinlandi. Rom yukleme sıkıntınız yok isehttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P900/ buradan p900 wifi li model icin dosyayi indirip kies ile yukleme yapabilirsiniz. Ayrica turkiye de p902 diye gecen genel olarak p901 olarak gorunen 3g li model icin isehttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P901/ linkten rusya romunu indirip kurabilirler.

Son olarak samsung galaxy note pro 12.2 cuhazin 3 surumu mevcut

1. p900 wifi model samsung islemci
    2. p901 3g li model samsung islemci turkiye p902 diye gecen model
    3. P905 lte destekli snapdragon islemcili

• quote:

Orijinalden alıntı: amonra33

Sonunda p901 yani bizdeki p902 3g li icin android 5.0 yayinlandi. Zaten turkiye de satilan p902 lere guncelleme gelmesi imkaansiz guncelleme sayfasinda p902 modeli dahi yok. Ayrica p900 yani wifi li model icinde android 5.0 yayinlandi. Rom yukleme sıkıntınız yok isehttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P900/ buradan p900 wifi li model icin dosyayi indirip kies ile yukleme yapabilirsiniz. Ayrica turkiye de p902 diye gecen genel olarak p901 olarak gorunen 3g li model icin isehttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P901/ linkten rusya romunu indirip kurabilirler.

Selamlar,

Daha önce P901 için yayınlanan firmwareler bizdeki P902 lere uymuyordu. Bu Rusya için yayınlanan çalışıyor mu?
    Sağolsun XDA bir Türk arkadaş Carbon isimli custom firmware hazırlamıştı, onu kullanıyordum şu ana kadar...
    Deneyeceğim bahsettiğiniz Rusya firmwareini...

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Hayır, asla alınmaz, yenileri çıkacak.

muhtemelen 12" bir cihaz tekrar çıkmayacak.
    10" olanı bile çok geç duyurdular daha hala satışa başlamadı.
  • Yeni 12.2 yi cikarmamasinin sebebi rakibi olmamasi olabilir. Zaten su an tek gibi surfaceyi saymazsak. Ve teknoloji olarak gayet iyi. Sadece islemci eski yeni modelde islemciyi yukseltir belki 3gb ram 4 gb yapar kalemin hassasligi artar yani iyilestirme onun haricinde cok bisey degisecegini sanmiyorum. Yaklasik 10 aydir kullaniyirum kullandigim gunden beri bilgisayari kullandirmadi. Su an bile gayet yeterli. Android in en buyuk eksikliklerinden biri gercek office programlariydi onuda samsung cozdu zaten uzerinde gelen ofis microsoft office aratmiyor. Ayni anda gercekten performans bekleyen 3-4 islemi sikintisiz yapabiliyorum. Samsung un su an calismalari vardir ama bir yandanda apple bekliyor gibi geliyor gidisati ona gore yon verecektir. Zaten hersey hazir olan bir cihazi piyasaya surmekte sikinti yasamiyacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: amonra33

Sonunda p901 yani bizdeki p902 3g li icin android 5.0 yayinlandi. Zaten turkiye de satilan p902 lere guncelleme gelmesi imkaansiz guncelleme sayfasinda p902 modeli dahi yok. Ayrica p900 yani wifi li model icinde android 5.0 yayinlandi. Rom yukleme sıkıntınız yok isehttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P900/ buradan p900 wifi li model icin dosyayi indirip kies ile yukleme yapabilirsiniz. Ayrica turkiye de p902 diye gecen genel olarak p901 olarak gorunen 3g li model icin isehttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P901/ linkten rusya romunu indirip kurabilirler.

Kardesim acaba calisirmi bizdeki smp902 lerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• samuil_ibo kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş daha önce başka bir romda denemiş çalışmadığını söylemiş. Ben daha deneme fırsatı bulamadım, Bilgisayar olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonra33 -- 5 Temmuz 2015; 12:16:20 >
  • samuil_ibo kullanıcısına yanıt
    Odin 3.09 ile kurmaya çalıştığımda daha en başta hata veriyor :(

Çözüm konusunda fikri olan?

<ID:0/009> Added!!
    <ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
    <ID:0/009> File analysis..
    <ID:0/009> SetupConnection..
    <ID:0/009> Initialzation..
    <ID:0/009> Get PIT for mapping..
    <ID:0/009> Firmware update start..
    <ID:0/009> sboot.bin
    <ID:0/009> NAND Write Start!!
    <ID:0/009> FAIL!
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
    <ID:0/009> Removed!!
  • merhaba..haftalar önce bu güncellemeleri bizim tablete uyarlamak için tar dosysını winziple açıp..içindeki androrid klasöründeki bir dosyada geçen tüm 901 leri 902 olarak değiştirip tekrar zip yapın sorun çözülür şeklinde bir detay hatırlıyorum...konuya hakim olanlar yardım edebilir mi?
  • omurdurmus O kullanıcısına yanıt
    Enteresanmış, evet bu konuda tecrübesi olanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirjohn78

Odin 3.09 ile kurmaya çalıştığımda daha en başta hata veriyor :(

Çözüm konusunda fikri olan?

<ID:0/009> Added!!
    <ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
    <ID:0/009> File analysis..
    <ID:0/009> SetupConnection..
    <ID:0/009> Initialzation..
    <ID:0/009> Get PIT for mapping..
    <ID:0/009> Firmware update start..
    <ID:0/009> sboot.bin
    <ID:0/009> NAND Write Start!!
    <ID:0/009> FAIL!
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
    <ID:0/009> Removed!!

Dün ve bugün belki 6-7 saat bende deneme yaptım. bütün odin sürümlerini denedim hep aynı hatayı aldım bende, bir arkadaşın hazırladığı carbon ismindeki 4.4.2 custom romu yükledim. en azından telefonla arama özelliği geldi tablete. belki o arkadaş lolipopuda bizim 902 modeli için uyarlar yakında. sesimi duyuyorsa ellerine sağlık diyorum Carbon çok güzel olmuş.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.