Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikisinde de sıkıntı yok zira bilgisayar üzerinden aynı dosya sorunsuz çalışıyor

@adogs Biraz araştırdım da Güney Kore olarak görülüyor ama İsviçre ye de geldiyse iyi olur Avrupa'ya gelmiş demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    şarj kablosu bozuldu. garantide midir bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar tabletimde ki şifreyi unuttum nasıl kırabilirim? Hard reset var mı ? Fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim? Rom mu atmam lazım bunun için bilgi verirseniz sevinirim. Aciliyeti mevcut. Teşekkürler.
  • merhaba
    cihazı kapatın. volume up ve power tuşlarına birlikte 10 15 sn kadar basın.
    çıkan menüden wipe data / factory settings seçip devam edin.
    bütün datalarınızın SİLİNECEĞİNİ unutmayın. ( SD Card Hariç )
  • arkadaşlar tarayıcısından film izlerken kasma gibi problem olurmu bu tablette
  • Arkadaşlar, cihaz yaklaşık 60 cm'den yere, ekran üzerine iki kez düştü. İleri vâdede bir sorun teşkil eder mi acaba? Sarstığımda herhangi bir tıkırtı gelmiyor içerisinden; performans durağan gibi. Yalnız kendi kendine, gezinirken ''İnternet Durduruldu.'' hatası veriyor arada ve cihaz, birkaç kere, durup dururken kapandı.
  • Alparslan1910 kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Ben bu konuda hiçbir sorn yaşamadım şimdiye kadar. Sadece Flash Player desteği isteyen sitelerde, cihaz desteklemediği için, doğal olarak film izleyemiyorsunuz.
  • teşekkürler kardesım eyw
  • Gittigidiyorda bir satıcı orjinal bookcover kılıfı 75 tl ye satıyor, kargo ücretsiz ben 1 tane satın aldım.

ihtiyacı olan bakabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/orjinal-samsung-galaxy-note-pro-12-2-book-cover-166659764?urvid=27279832
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Gittigidiyorda bir satıcı orjinal bookcover kılıfı 75 tl ye satıyor, kargo ücretsiz ben 1 tane satın aldım.

ihtiyacı olan bakabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/orjinal-samsung-galaxy-note-pro-12-2-book-cover-166659764?urvid=27279832

Haber verdiğiniz için teşekkürler fakat o fiyat nasıl öyle olmuş?

• Bu cihaza android 5.0 ne zaman gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye reloaded

quote:

Gittigidiyorda bir satıcı orjinal bookcover kılıfı 75 tl ye satıyor, kargo ücretsiz ben 1 tane satın aldım.

ihtiyacı olan bakabilir.

Kılıf geldi, orjinal kutusunda ve herhangi bir sorun yok. Sadece belliki rafta yada depoda çok beklemiş, hatta üzerinde 200 tl etiketide duruyor ihtiyacı olan alabilir.

• quote:

quote:

quote:

ihtiyacı olan bakabilir.

Kılıf geldi, orjinal kutusunda ve herhangi bir sorun yok. Sadece belliki rafta yada depoda çok beklemiş, hatta üzerinde 200 tl etiketide duruyor ihtiyacı olan alabilir.

iki sorum var
    1- kamera nasıl? kullanırken kitap gibi ayrık tutmak mı gerekiyor? gerekiyorsa nasıl çok rahatsız oluyormusunuz?
    2- ayakta duruşu nasıl stand olarka? misal dizinizin üzerine rahat oluyor mu?

ekstra soru, bunu herkes merak eder, kılıfın orta bir yerinde mıknatıs var mı? tabletin arkasına denk gelen kısımda. varsa kalemi etkiliyordur umarım yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan2255

OS'nin güncellemesi gelmişti cihaza. Yükledim geçen akşam. Sonra sürüme baktım 4.4.2 olmuş. 5.0 ve türevleri herhalde bizim cihazlara gelmeyecek...

Ayrıca önceki sayfalarda sorulmuş. Yazı yazmak için Lecture Notes (Çizgili, çizgisiz, kareli her boyutta defter yapabiliyorsunuz), kitap (PDF) üzerinde not yazabilmek için EzPdf, epub ve pdf kitaplarını okumak için Montano Reader kulanıyorum. Bu programlarla cihaz benim için çok daha özel. Arkadaşlarıma tavsiye ederim.

gelecek kesin, açıklama yaptılar. samsung.youmobile.org dan bakabilirsiniz ancak şimdilik pending durumunda yani bekletiliyor. niye neden bilmiyorum.

lecture notesda ayarlara boğulmak hiç zevkli gelmedi bana.
    onenote u derslerde kullanıyorum, karalamalar vs için papyrus kullanıyorum. sınırsız kanvas çok kullanışlı. meta moji aslında daha iyi ama sınırsız kanvas yok. papyrus aynı zamanda pdf okuyup not almak içinde çok kullanışlı. camscanner ile tarayıp papyrus ile editlemek çok pratik oluyor.
    kitaplar için google play books gayet iyi, buluttan senkronlarınıyor ve kendi içinde ingilizceden ingilziceye veya ingilizceden başka dile offline çalışabilen sözlüğü var.

birde cihazın ana ekranı aşırı hantal, o yüzden smart launcher ı kullanıyorum.

ha hem gmail hemde cihazın kendi email uygulaması da hantal, o yüzden emailler içinde cloudmagic kullanıyorum bunu kesin tavsiye ediyorum :)

• cyanogen mod yükledim, en son android sürümünü kullanıyorum. Kalem de çalışıyor, eğer sıkılan olursa deneyebilir. xda'da başlık vardır yanılmıyorsam ama zahmetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

quote:

quote:

ihtiyacı olan bakabilir.

iki sorum var
    1- kamera nasıl? kullanırken kitap gibi ayrık tutmak mı gerekiyor? gerekiyorsa nasıl çok rahatsız oluyormusunuz?
    2- ayakta duruşu nasıl stand olarka? misal dizinizin üzerine rahat oluyor mu?

ekstra soru, bunu herkes merak eder, kılıfın orta bir yerinde mıknatıs var mı? tabletin arkasına denk gelen kısımda. varsa kalemi etkiliyordur umarım yoktur.

evet kameraya engel oluyor kılıf, çok fotoğraf çekiyorsanız sıkıntı olur.

stand olarak dizde oldukça iyi duruyor salladım filan gayet iyi. mıknatısı denedim ama çizgilerde filan bir eğilme büzülme olmadı sanırım mıknatıs yok. şıklığını ise çok beğendim. kaliteside oldukça iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan2255

OS'nin güncellemesi gelmişti cihaza. Yükledim geçen akşam. Sonra sürüme baktım 4.4.2 olmuş. 5.0 ve türevleri herhalde bizim cihazlara gelmeyecek...

Ayrıca önceki sayfalarda sorulmuş. Yazı yazmak için Lecture Notes (Çizgili, çizgisiz, kareli her boyutta defter yapabiliyorsunuz), kitap (PDF) üzerinde not yazabilmek için EzPdf, epub ve pdf kitaplarını okumak için Montano Reader kulanıyorum. Bu programlarla cihaz benim için çok daha özel. Arkadaşlarıma tavsiye ederim.

gelecek kesin, açıklama yaptılar. samsung.youmobile.org dan bakabilirsiniz ancak şimdilik pending durumunda yani bekletiliyor. niye neden bilmiyorum.

lecture notesda ayarlara boğulmak hiç zevkli gelmedi bana.
    onenote u derslerde kullanıyorum, karalamalar vs için papyrus kullanıyorum. sınırsız kanvas çok kullanışlı. meta moji aslında daha iyi ama sınırsız kanvas yok. papyrus aynı zamanda pdf okuyup not almak içinde çok kullanışlı. camscanner ile tarayıp papyrus ile editlemek çok pratik oluyor.
    kitaplar için google play books gayet iyi, buluttan senkronlarınıyor ve kendi içinde ingilizceden ingilziceye veya ingilizceden başka dile offline çalışabilen sözlüğü var.

birde cihazın ana ekranı aşırı hantal, o yüzden smart launcher ı kullanıyorum.

ha hem gmail hemde cihazın kendi email uygulaması da hantal, o yüzden emailler içinde cloudmagic kullanıyorum bunu kesin tavsiye ediyorum :)

öneriler için teşekkürler böyle değerli paylaşımlar sayesinde cihazı daha verimli kullanabiliyoruz. Akşam deneyeceğim mutlaka

• pushbullet diye bir uygulama buldum. tablette internete gezinirken bununla paylaşınca bilgisayardaki chrome a bildirim gidiyor oradan açabiliyorsunuz. güzel bir uygulama. bizim tabletler browsing için baya uygun ama pc ile arlarında paslaşmak için bu çok iyi. chrome yeterince hızlı senkranlamıyor bazen
  • Sevgili Arkadaşlar, samsung 12.2 tableti takip ediyorum, sizlerin yazdıklarını okuyorum,
    çok yardımcı oluyor.. bir, iki şeyi anlayamadım, yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
    p900 ya da p902 nedir?.. hangisi olduğunu nasıl anlayacağız?
    Flash belleğe yüklenen bir filmi flash bellek üzerindenmi, yoksa cihazın içerisine aktararak mı oynatılıyor.
    pc yada mac lerdeki gibi masaüstüne mi aktarılıyor? Hiç tablet kullanmadığım için bilemiyorum?
    herkese sevgiler.
  • quote:

quote:

quote:

ihtiyacı olan bakabilir.

Eyvallah, şimdilik ihtiyacım yok ama şaşırttı beni. Ondan yazmıştım. İhtiyacı olanlar bence de faydalansınlar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.