Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada sammobile için 2 haftalık paralı üyelik aldım hızlı indirme yapmak isteyenler için kullanıcı adım ve şifrem aşağıda.

Lütfen hesabı kullanın ama email adresimi ve şifreyi değiştirmeyin dostlar

kullanıcı adı: oksit
    şifre: 12345678
  • oksit O kullanıcısına yanıt
    Selam,

Evet Carbon gerçekten de çok başarılı, zaten 2-3 aydır o romu kullanmaktayım.
    Ben de acaba o arkadaş (Emre Mutlu) bu sürümü de port eder mi diye internetten araştırıp kendisine ulaştım.
    Facebook messenger ile yazıştım...
    Maalesef askerlik görevini yapmakta imiş ve şafak da 110 muş :(
    Yani o arkadaşı beklemek biraz uzun sürer gibi :)

Benim de araştırmalarım sürecek, bir şey bulursam yazarım...

Şifreyi bence PM ile gönderseydiniz ihtiyacı olanlara daha iyi olurdu... Yine de çok güzel bir davranış, tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirjohn78 -- 5 Temmuz 2015; 23:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Bu arada sammobile için 2 haftalık paralı üyelik aldım hızlı indirme yapmak isteyenler için kullanıcı adım ve şifrem aşağıda.

Teşekkürler hocam saatlerce beklemekten kurtardın Bende P900 yani wifi olan var baktığım kadarıyla android 5 İsviçre, Hollanda ve Kanada ya yayımlanmış aslına bakarsak wifi olan için bu üçü de fark etmez gsm olanlı olsa her ülkenin baz istasyonları farklı bu sebeple ülkelerce ayarlanıyor hoş öyle olsa bile Avrupa dakilerin çoğu bize uyuyor. İndirecekseniz ne olur ne olmaz ya Hollanda ya da İsviçre'nin olanını indirin ben Hollanda için yayımlananı indirip kurdum. Birkaç ss:

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

Gözüme çarpan yenilikler

S not ve internet arayüzü değişmiş hatta birçok uygulamanın arayüzü değişmiş ama bu ikisi oldukça kullanışlı hale gelmişler.
    Kalem penceresinde görsel değişiklikler var
    Klavye tasarımı değişmiş bana göre de harika olmuş
    Ayarlar ve bildirim bölümü değişmiş
    Çoklu uygulamalar menüsü değişmiş (Eskisinden şükür ki kurtulduk)
    Uygulama geçiş ve açılış animasyonları değişmiş daha bir görsel olmuş
    Çift pencere açıkken pencerelerle ayarlama yapabileceğimiz yer değişmiş

Kurulumda aklınıza takılan bir yer olursa buradan ya da özel mesaj ile sorun zaten basit bir kurulum 5-10 dakika anca sürüyor. Kurulum bittikten sonra samsung logosunda 4-5 dakika kalıyor bir şey oldu sanmayın normal bir durum Tavsiyem kurulumdan önce kesinlikle cihazı sıfırlamanız unutursanız kurduktan sonra sıfırlayın maksat temiz bir kurulum olmuş olsun. Rom resmi romdur endişeniz olmasın fakat tabii ki garanti dışı kalıyor onu da belirtmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 11 Temmuz 2015; 23:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Bu arada sammobile için 2 haftalık paralı üyelik aldım hızlı indirme yapmak isteyenler için kullanıcı adım ve şifrem aşağıda.

Teşekkürler hocam saatlerce beklemekten kurtardın Bende P900 yani wifi olan var baktığım kadarıyla android 5 İsviçre, Hollanda ve Kanada ya yayımlanmış aslına bakarsak wifi olan için bu üçü de fark etmez gsm olanlı olsa her ülkenin baz istasyonları farklı bu sebeple ülkelerce ayarlanıyor hoş öyle olsa bile Avrupa dakilerin çoğu bize uyuyor. İndirecekseniz ne olur ne olmaz ya Hollanda ya da İsviçre'nin olanını indirin ben Hollanda için yayımlananı indirip kurdum. Birkaç ss:

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

Gözüme çarpan yenilikler

S not ve internet arayüzü değişmiş hatta birçok uygulamanın arayüzü değişmiş ama bu ikisi oldukça kullanışlı hale gelmişler.
    Kalem penceresinde görsel değişiklikler var
    Klavye tasarımı değişmiş bana göre de harika olmuş
    Ayarlar ve bildirim bölümü değişmiş
    Çoklu uygulamalar menüsü değişmiş (Eskisinden şükür ki kurtulduk)
    Uygulama geçiş ve açılış animasyonları değişmiş daha bir görsel olmuş
    Çift pencere açıkken pencerelerle ayarlama yapabileceğimiz yer değişmiş

Kurulumda aklınıza takılan bir yer olursa buradan ya da özel mesaj ile sorun zaten basit bir kurulum 5-10 dakika anca sürüyor. Kurulum bittikten sonra samsung logosunda 4-5 dakika kalıyor bir şey oldu sanmayın normal bir durum Tavsiyem kurulumdan önce kesinlikle cihazı sıfırlamanız unutursanız kurduktan sonra sıfırlayın maksat temiz bir kurulum olmuş olsun. Rom resmi romdur endişeniz olmasın fakat tabii ki garanti dışı kalıyor onu da belirtmekte fayda var.

Sağol dostum yaa, bir de Screenshotlar falan. İyice uyuz oldum sayende Samsung Türkiye'ye. P902 kodlu mükemmel olma potansiyeli olup hiç bir destek alamayan bir cihaz çıkarttıkları için. Bok mu vardı P901 ile devam etmeyip P902 ürettiler. Lollipop update çıktı ama screenshotlarına bakabiliyoruz , kuramıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sirjohn78 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda bir arkadas p901 avrupa p902 Türkiye için olan model demiş bir bak istersen. Samsung Türkiye yi ben de zerre sevmem bütün modellere karşı böyle bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin gibi P901 Avrupa ve onun için çıkan Firmware ne yazık ki bizdeki P902 ye kurulamıyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sirjohn78

Dediğin gibi P901 Avrupa ve onun için çıkan Firmware ne yazık ki bizdeki P902 ye kurulamıyor :(

Boş yere üzülme rezil bir rom. Stabilitenin s si yok tek güzel şey klavyesi geri kalan her şey rezil durumda. Ben de birkaç güne usenmezsem kitkat a geçerim

• arkadaşlar sm-p902 sahipleri başka çözü bulmazsa 29 ekime dek bekleyeceğiz.. carbon romu yazan süper arkadaş askerden o tarihte dönüyormuş ve çözecekmiş olayı)

http://www.woggy.org/carbon-rom-sm-p902/
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurdurmus

arkadaşlar sm-p902 sahipleri başka çözü bulmazsa 29 ekime dek bekleyeceğiz.. carbon romu yazan süper arkadaş askerden o tarihte dönüyormuş ve çözecekmiş olayı)

http://www.woggy.org/carbon-rom-sm-p902/

vay be asker yolu gözler olduk , sağ salim bitirir gelir inşallah arkadaş. Sayesinde güzel bir rom kullanıyoruz.

video player için tavsiyeleriniz varmı? çok sık ac3 codec hatası veriyor bir çok program, sorun değil para ilede alabilirim programı yeterki verimli çalışsın.

• arkadaslar p902 tabletinde lag ya da gecikme..dokundugunda aninda cevap alamama takilma sorunu olan var m i? ya da bu sorunu cozen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurdurmus -- 14 Temmuz 2015; 10:23:16 >
  • blazek kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bende var
    isterseniz satabilirim
  • 8 aylık P900 çiziksiz olarak ne kadar eder sizce?
  • arkadaşlar ben de de sm-p902 3g li model var . imei kayıt dışı imiş 60 gün kullandım sonra 3g hattı kapandı. Ben de carbon mod kullanıyorum bu arada.

İnternetten araştırdım bu cihaza kolayca imei atılamıyormuş , elimde kullanmadığım telefona ait bir imei var.

İnternetten biraz araştırdım , aynı modele sahip başka bir tabletin sertifika dosyası olursa oluyormuş. Bilgisi olan var mı ?

Bu tabletin imesini nasıl değiştirebilirim ?
  • f1b0n4cc1 kullanıcısına yanıt
    P902 olup nasıl kayıt dışı olabiliyor enteresan.

Ürün bildiğim kadarıyla sadece Türkiye için üretiliyor dolayısıyla yurt dışından kaçak getirilmiş falan olamaz gibi ama...
  • maalesef imei si kapanmış bir sm-p902 sahibiyim , tuhaf ama gerçek

sahibinden.com üzerinden almıştım , aldığım kişiye de hediye gelmiş , o yüzden faturası yok , lakin seri numarasından garantisinin olduğunu teyit edebilirsin demişti , carbon rom atınca cihaz root lu oldu , ondan da mahrum kaldık galiba

aldığım kişi son 1 ay içerisinde yurt dışından gelmiş birisinin pasaportu ile kayıt yapmaya kalktı , ona da bu cihaz ithalat ürünü kayıt yapılamaz yazısı çıkmış , çok tuhaf şeyler oluyor

üründen bıktım doğrusu , Çorum dan arkadaşlar varsa elden görüp alabilirler :)

@sirjohn78
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1b0n4cc1

maalesef imei si kapanmış bir sm-p902 sahibiyim , tuhaf ama gerçek

sahibinden.com üzerinden almıştım , aldığım kişiye de hediye gelmiş , o yüzden faturası yok , lakin seri numarasından garantisinin olduğunu teyit edebilirsin demişti , carbon rom atınca cihaz root lu oldu , ondan da mahrum kaldık galiba

aldığım kişi son 1 ay içerisinde yurt dışından gelmiş birisinin pasaportu ile kayıt yapmaya kalktı , ona da bu cihaz ithalat ürünü kayıt yapılamaz yazısı çıkmış , çok tuhaf şeyler oluyor

üründen bıktım doğrusu , Çorum dan arkadaşlar varsa elden görüp alabilirler :)

@sirjohn78

Hocam ne kadara aldınız?

• 900 tl + 17tl kargo + 25 tl spen uclari , orjinal kilif mevcut

• arkadaslar ekranimin sadece dokunmatigi kirildi. maalesef bulamiyorum. basina gelen cozen yada pes eden tavsiye verebilirmisiniz.

saygilarimla
  • mischa07 M kullanıcısına yanıt
    Aliexpress veya ebay dan getirtip sağlam bir tamircide yaptırabilirsiniz.
    Mesela:
    http://m.aliexpress.com/item/2028454646.html

• Merhaba arkadaşlar dükkanimda duran ürünü satmayi düşünüyorum da ürünü uzun zamandir kullanmiyorum sizce bu fiyata satmalimiyim http://forum.donanimhaber.com/m_108427096/f_//tm.htm#108427096 , bir arkadaş yarin almak istiyor 980 tl ye bu kadar temiz ve nerdeyse sıfır ürünü bu fiyata satmali miyim acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.