Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. P902 var sim kartlı model servisten bu hafta değişim olarak geldi. Koruyucu bantları dahi duruyor. Hangi siteden isterseniz ilan koyabilir. Fiyat 1000tl+site komisyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırı bulunmuyor pek bu tabletin.kullanıcıları memnunmu şuanda?

• Yaklaşık 7 aylık kullanıcısı olarak ben memnunum. Özellikle kalemiyle not almak eliniz alışınca çok güzel bir özellik. Bir haftalık seminerde neredeyse hiç kağıt kullanmadım. Şarjı uzun gidiyor, uzun yolculuklarda film izlemek zevkli oluyor. Ekranın büyük olması da bence avantaj. Samsung'un üretimini durdurmasının nedeninin, diğer tabletlerin satışına engel olacağını düşünmesinden dolayı olduğu kanısındayım. Özetle tavsiye ederim.

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    maalesef ben memnun değilim..profesyonel biri için sketch yapmak için kalem çok kullanışsız..eğer biraz uygulama dosya vb yüklüyse tablete ( hafıza kartı ne kadar iyi olursa olsun) perfprmans kötüleşiyor..güncelleme yok zaten ..1.5 yıldır neredeyse bekliyorum.. eğer çok fazla beklentin yoksa ,büyük ekranlıtablet isteyen standart bir kullanıcıysan bir şey ddiyemem ama emin ol ipad kullanan tüm dostlarım çok mutlu((
  • Beklentiniz hangi yönde,öncelikle buna karar vermeniz lazım. Not tutmak, basit çizimler yapmak, ofis uygulamalarını açmak-düzenlemek,film izlemek, internette gezinmek gibi ihtiyaçlarımı gayet başarılı bir ürün. Daha önce yine kaliteli bir tablet kullandım.
    Ben platform olarak apple ürünlerinden hoşlanmıyorum. Dosya paylaşımı konusunda çok problem yaşatıyor. Android tabanlı sistemler bana daha çok hitap ediyor.
    Özellikle çizim amaçlı kullanmak için ne apple ne de bu tableti almazdım ama. Başta da söylediğim gibi, ürünü ne amaçla kullanacağınıza yönelik karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: omurdurmus

maalesef ben memnun değilim..profesyonel biri için sketch yapmak için kalem çok kullanışsız..eğer biraz uygulama dosya vb yüklüyse tablete ( hafıza kartı ne kadar iyi olursa olsun) perfprmans kötüleşiyor..güncelleme yok zaten ..1.5 yıldır neredeyse bekliyorum.. eğer çok fazla beklentin yoksa ,büyük ekranlıtablet isteyen standart bir kullanıcıysan bir şey ddiyemem ama emin ol ipad kullanan tüm dostlarım çok mutlu((

mimar oldugumdan dolayı çizim için düşünmüştüm.o zaman geriye ipad pro dan başka seçenek kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

Beklentiniz hangi yönde,öncelikle buna karar vermeniz lazım. Not tutmak, basit çizimler yapmak, ofis uygulamalarını açmak-düzenlemek,film izlemek, internette gezinmek gibi ihtiyaçlarımı gayet başarılı bir ürün. Daha önce yine kaliteli bir tablet kullandım.
    Ben platform olarak apple ürünlerinden hoşlanmıyorum. Dosya paylaşımı konusunda çok problem yaşatıyor. Android tabanlı sistemler bana daha çok hitap ediyor.
    Özellikle çizim amaçlı kullanmak için ne apple ne de bu tableti almazdım ama. Başta da söylediğim gibi, ürünü ne amaçla kullanacağınıza yönelik karar verin.

öneriniz nedir

• Öneride bulunabilecek kadar bilgi sahibi değilim ama grafikerlerin kullandıkları tabletler var onlara yönelirseniz sizin için daha iyi olur. Yoksa ne samsung ne de aplle ile mutlu olamazsınız. Grafik için üretilmiş tablet değil bunlar. Daha çok günlük ihtiyaçlara yönelikler.

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    tablet üzerinde çizim yapmak için dünyadaki fiyat-perfprmans anlamında en iyi markası wacom dur.lütfen ürünlerini inceleyin..diğer tabletler çok amatördür..ben end.tasarımcıyım güvenin bana çoğu tableti denedim bu anlamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurdurmus

tablet üzerinde çizim yapmak için dünyadaki fiyat-perfprmans anlamında en iyi markası wacom dur.lütfen ürünlerini inceleyin..diğer tabletler çok amatördür..ben end.tasarımcıyım güvenin bana çoğu tableti denedim bu anlamda

iyi fakat ben tüm teknolojiyi tek aletde halledeyim diyorum çünkü her gerekli şey için tek tek alet taşımaktan usandım.sanırım ipad pro iş görür. not pro 12.2 düşünmüştüm fakat yorumları görünce vazgeçtim. bu arada laptop olarak ne kullanıyorsunuz?

• Hepsini bir arada göreyim derseniz ben yine Note pro tavsiye edeceğim. Laptop olarak da Dell Xps L501X kullanıyorum. Bir sonraki laptopum bu XPS serisinin güncel modeli olacaktır. Bilgisayarımdan da çok memnunum. SSD ve ram takviyesiyle güncel birçok bilgisayara taş çıkarıyor. Sadece pili gitti. O da 4 yıllık kullanımda gayet normal.

• zeynelkucuk kullanıcısına yanıt
    laptop olarak dell precision m6800 kulllanıyorum ..ğiyasadki benc en güçlü workstation-laptop....alın diye söylemiyorum ama wacom unda 13 inc lik normal tablet olarak kullanabileceğiniz hem windowslu hem androidli tablet modelleri var..tek sıkıntıları gereksiz pahalı oluşları....ama acele etmeyin ipad proyu bir görün tabii ben de çok merak ediyorum
  • 902 modeline lolipop resmi olarak geldi. Cihazım kendisi güncelledi. Gayet başarılı olmuş haberi olmayan arkadaşlar güncellemeyi kurabilirler.
  • hangi güncellemeyi kurdunuz? ve hangi siteden?
  • p900 için orjinal lollipop veya farklı bir rom kuran var mı? Kullanıcı deneyimlerinizi de yazarsanız sevinirim. Samsung'un Türkiye için güncelleme yayınlamayacağı kanaati oluştu bende.
  • Cihaz geçen gün otomatik olarak kendini güncelledi. Güncelleme çok hoşuma gitti. Fakat telefon özelliğini aktif edebilirsek süper olur ya. Ama p902 liğini bozmadan tabi.
  • bu tableti satın alabileceğimiz ve fiyat açısından uygun bir site var mı?
  • merhaba..son resmi güncellemeyi yükledim ( Android 5.0.2) fakat telefon ikonu yok ortalarda..fikri-bilgisi olan var mı ???
  • P900 icin guncelleme ne zaman gelir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.