Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SRHTG

arkadaşlar merhaba,

ciddi şekilde samsung p900 tableti düşünüyorum.Notebook u sattım bu ürün notebookun yerini alabilirmi.Torrentten film indirip usb ye atıp tv de izliyorum. bu konuda bana sıkıntı çıkartırmı bu konularda görüş bildirirseniz sevinirim.

Günlük işlerinizde laptıpu araymaz Torrentte vs sorun çıkarmaz dosyanızı indirir flash belleğe atıp kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SRHTG kullanıcısına yanıt
    Birkaç defa torrent dosayaları için kullanmış biri olarak, indirmeyi bırakın, kesintisiz seed etmek için bile kullanabilirsiniz. Yalnız, cihazın işletim sisteminin en güncel sürümleri almasını isteyen biriyseniz; Samsung bu konuda, bu cihaz için sınıfta kalmış görünüyor.

Ya yukarıdaki arkadaşlar gibi root yapıp her türlü işlevsellik aksaklıklarını sineye çekerek, İnternet'te dolanırken güvenlik tedirginliğini yaşayacak ama en güncel OS'ye sahip olabileceksiniz; ya da Samsung'un koklatır gibi yayınladığı güncelleştirmelere tamah ederek, cihazınızı bir memur edasıyla kullanacaksınız
  • Söylemeden geçemeyeceğim;

Root ettikten sonra Greenify programının donate edilmiş (ekstra özellikli) versiyonunu satın aldım ve cihaza Xposed kurdum, artık sistem uygulamalarını bile uyutabiliyorum P902'nin pili 8-9 saat gidiyordu, bugün itibariyle 10 saati geçti kullanım sürem bu sayede

Ayrıca Nova launcher aldım, tablet inanılmaz derecede hızlandı, uygulamalar vs Nova launcher ve root'tan sonra çok hızlandı.

P902 modelini almayı düşünen arkadaşlara, şiddetle tavsiyemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Benim cihaz p900 arkadaşlar. Root olmak isterken bir çok cihazı kitledim, neredeyse tuğlaya çevirecektim :) Sonunda kardeşimle uğraşarak (daha çok o uğraşarak) sonunda root olduk. Asıl amacımız "root" olmak değildi asıl amacımız cynogen mod yüklemekti onun için de root gerekliydi. Ve başardı kardeşim gece.

1. Cynogen'de spen desteği var, kalemi cihaz görüyor ama yan tuş falan çalışmıyor. Sadece bir kalem olarak çalışıyor.
    2. Benim sürekli kullandığım pyrus mu ne var onda "sorunsuz" olarak spen'i gördü ve çalıştı, şu anda onu kullanıyorum.
    3. Cihaz'ın sürümü lolipop oldu. Kitkatı geçtik.
    4. Cihaz "resmen" uçuyor. cynogen mod çok iyi iş çıkartmış sorunsuz kullanıyorum.
    5. Tabi ki "spen'in" o yan tuşu falan yokarkadaşlar. Ama pyrus'da görüyordum.

Buradan kardeşe bir kez daha teşekkür ediyorum, o iğrenç ara hantal yüzden kurtuldum..

Benim de tam istediğim buydu,
    Oneplus one tel kullanıyorum orjinal romu cyanogenmod ve o kadar memnunumki samsungun hantal arayüzünü kullanmak istemiyorum
    Bu tableti anca cyanogenmod kurabilirsem alırım
    Keşke birileri ayrıntılı bir kurulum rehberi hazırlasa da
    Bende şu tableti alsam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 27 Nisan 2015; 20:11:32 >

• http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-pro-12/development/rom-cyanogenmod-12-lollipopI bu linkte sürekli geliştirilen cyanogenmod var arkadaşlar. Yüklemek için önce odin vasıtasıyla twrp yukluyorsunuz . Daha sonra cihazın içine rom ü atıp twrp ye girip wipe cache/wipe data yapıp rom u yukluyorsunuz.
    Rom u hafıza kartına atmanız daha iyi olur. Wipe data yapınca büyün bilgiler gidecek çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münirnurettin -- 27 Nisan 2015; 20:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solideo

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Benim cihaz p900 arkadaşlar. Root olmak isterken bir çok cihazı kitledim, neredeyse tuğlaya çevirecektim :) Sonunda kardeşimle uğraşarak (daha çok o uğraşarak) sonunda root olduk. Asıl amacımız "root" olmak değildi asıl amacımız cynogen mod yüklemekti onun için de root gerekliydi. Ve başardı kardeşim gece.

1. Cynogen'de spen desteği var, kalemi cihaz görüyor ama yan tuş falan çalışmıyor. Sadece bir kalem olarak çalışıyor.
    2. Benim sürekli kullandığım pyrus mu ne var onda "sorunsuz" olarak spen'i gördü ve çalıştı, şu anda onu kullanıyorum.
    3. Cihaz'ın sürümü lolipop oldu. Kitkatı geçtik.
    4. Cihaz "resmen" uçuyor. cynogen mod çok iyi iş çıkartmış sorunsuz kullanıyorum.
    5. Tabi ki "spen'in" o yan tuşu falan yokarkadaşlar. Ama pyrus'da görüyordum.

Buradan kardeşe bir kez daha teşekkür ediyorum, o iğrenç ara hantal yüzden kurtuldum..

Benim de tam istediğim buydu,
    Oneplus one tel kullanıyorum orjinal romu cyanogenmod ve o kadar memnunumki samsungun hantal arayüzünü kullanmak istemiyorum
    Bu tableti anca cyanogenmod kurabilirsem alırım
    Keşke birileri ayrıntılı bir kurulum rehberi hazırlasa da
    Bende şu tableti alsam:)

Vallahi cihaz can kazandı :)

Ama şu anda bu cihaz alınmaz. Yani "yenisi" gelecek diyorlar, yeni ipad'de bu boyutlara çıkıyor, o yüzden, şu anda "bence" alınmaz. Süper bir indirim yakalanmazsa o ayrı.

Rehbere gelince, bir ara kardeşe sorarım ama oınun da zamanı yoktur, en fazla bir iki maddeyle yazmasını isteyebilirim.

• adogs A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu sorunu bende yaşadım. Ben servise verdiğimde benim cihazın anakartını değiştirdiler ve çalışır halde teslim ettiler. Şu an herhangi bir problem yok. Tüm işlerimi bu tablet üzerinden yürütüyorum. Özellikle sim kart olayı benim için çok iyi oldu. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar servise direk götürebilirler. 1 hafta içinde geri iade alırlar.
  • Note 12.2 lte yani p905 versiyonuna 5.0 gelmis italyada dagitima baslanmis.

• Bende uzun zamandır bu ürünü araştırıyorum fakat hiçbir mağazada bulamıyordum. Sonunda Mediamarkt'ta buldum ve Note Pro 3G tabletimi aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triple-X

Bende uzun zamandır bu ürünü araştırıyorum fakat hiçbir mağazada bulamıyordum. Sonunda Mediamarkt'ta buldum ve Note Pro 3G tabletimi aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

hayırlı olsun
  • Arkadaşlar cihazım için kılıf ve temperli cam koruyucu almayı düşünüyorum. Bulduğum ürünler aşağıdadır. (Arkasında Samsung yazan kılıflardan istiyorum)

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/galaxy-note-pro-12-2-p900-kirilmaz-cam-shield-165082722

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-galaxy-note-pro-12-2-kilif-p900-p901-d-164604602

Bu başlıkta birisinde gördükten sonra aliexpress'ten araştırdım. Klavyeli kııflar var sanırım ya da ben öyle anladım (Type kısmında wih keyboard yazıyor). Eğer öyleyse fiyatları çok uygun. Üstteki kılıfı almaktansa aşağıdaki ürünü almak mantıklı mıdır? Yoksa gereksiz yere ağırlık mı yapar?

http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-12-2-inch-P9000-DETACHABLE-QWERTY-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Portfolio-Leather/1919556538.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triple-X -- 4 Mayıs 2015; 13:49:03 >

• Bende p900 kullanıcılarındanım ama benim bi sırunum var bir süredir bende büyük samsung klavyesi yerine mini klevye çıkar oldu bunun bir çözümü varmı
     Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmir-deü-1994-tarsus

Bende p900 kullanıcılarındanım ama benim bi sırunum var bir süredir bende büyük samsung klavyesi yerine mini klevye çıkar oldu bunun bir çözümü varmı

merhaba
    space tuşunun solundaki çark tuşuna basın ve en sağdaki tuşa basın.
    normal klavye boyutunu seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt1903

quote:

Orijinalden alıntı: İzmir-deü-1994-tarsus

Bende p900 kullanıcılarındanım ama benim bi sırunum var bir süredir bende büyük samsung klavyesi yerine mini klevye çıkar oldu bunun bir çözümü varmı

merhaba
    space tuşunun solundaki çark tuşuna basın ve en sağdaki tuşa basın.
    normal klavye boyutunu seçin.

Çok sağolun hocam kaç gündür küçükle idare ediyordum

• Dostlar selamlar, benim p900 sarj konusunda huyu suyu degisti, ekran kapali iken 1 saat sarjda, %1-2 doluyor, ekran acikken de sarj halinde iken halen düşüşte. Sarj cihazinin kendisinde sikinti yok, baska cihazlar ile de ayni. Farkli kablo deneyemedim. Fikriniz nedir acaba?

Birde sarjda gelen akimi gosteren bir program varmi, samsung un test menusu var midir, herhangi bir malumat bulamadim da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun lollipop güncellemesi yurt dışında yayınlanmış, yakında bizede uğrar sanarım.
  • adogs A kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak verebilir misin ve hangi ülkede başlamış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 24 Mayıs 2015; 23:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Birkaç defa torrent dosayaları için kullanmış biri olarak, indirmeyi bırakın, kesintisiz seed etmek için bile kullanabilirsiniz. Yalnız, cihazın işletim sisteminin en güncel sürümleri almasını isteyen biriyseniz; Samsung bu konuda, bu cihaz için sınıfta kalmış görünüyor.

Ya yukarıdaki arkadaşlar gibi root yapıp her türlü işlevsellik aksaklıklarını sineye çekerek, İnternet'te dolanırken güvenlik tedirginliğini yaşayacak ama en güncel OS'ye sahip olabileceksiniz; ya da Samsung'un koklatır gibi yayınladığı güncelleştirmelere tamah ederek, cihazınızı bir memur edasıyla kullanacaksınız

Arkadaş engellenmiş fakat herkese sormuş olayım: Torrent programlarında indirmeye başlamıyor sorun nedir?

• isviçrede ilk verilmiş sanarım.
  • Torrent için ozel bir ayar yok, modeminde torrent için engel olmadığına, dosyayi aldigin kaynağın aktif olduğuna emin olunuz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.