Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Tam olarak aynı sorun işte. Gerçi sorun mu; küçük bir latife mi daha çözemedim Yeniden başlatmadan sonra, dediğiniz gibi uzun süreler hiçbir sıkıntı olmadan, isterseniz şarj bitene kadar video izleyin; bana mısın demeyen bir tablet.

Bende, şu zamana kadar dört kere falan oldu, dördünde de yeniden başlatmayla hâllettim. Samsung bu konuda ne kadar sorumluluk alır; orası tartışılır. Doğru düzgün bir açıklamasına dahi rastlamadım bu modellerdeki sıkıntıyla ilgili... Yukarıdaki arkadaşlar da belirtmişler; doğru düzgün OS güncellemesi bile göremedim ben.

Güncelleme yok geleceğinide sanmıyorum doğrusu, bu hata donanımsal olmayabilir nitekim. Belkide androidden kaynaklanıyordur ben çok kafaya takmıyorum. Kapatıp açınca düzelsin yeter. Bilgisayarlarımızda arada bir saçmalamıyormu? kapatıp açınca onlarda düzeliyor....

Tabletten çok memnunum bu arada, her işimi görüyor sağolsun...

• oksit O kullanıcısına yanıt
    Vallahi, orta sınıfta alıabilecek en iyi tabletlerden biri. Titiz kullanımda 2-3 yıl rahatlıkla götürür diye düşünüyorum ben de.
  • Bende uzun zamandır almak istiyordum geçenlerde güç bela vatandan bir tane buldum aldım, iş için kullanıyorum oldukça memnunum özellikle note 3 telefon ile senkron çalışması oldukça işe yarıyor dün telefona 5.0 lolipop stock rom yükledim s not ta dolmakalem özelliği gelmiş çok hoş olmuş keşke yakın zamanda tablete de gelse yazı yazmak oldukça keyifli olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_tasar U kullanıcısına yanıt
    Video izlerken ekranda dalgalanma sorunu başladı mı sizde de?
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Daha çok dizi ve film izlemek için kullanıyordum.
    Ancak yaklaşık 1 ay önce başlayan ekrandaki göz kırmalar daha sonra şarj sorunuyla birleşti. İlkinde şarj takkıdığımda kendi kendini boşaltı (pili yanlış anlaşılmasın ) şuan için hiç bir şekide şarj olmuyor ve evde yatıyor. Cihazı abd aldığım için garanti konusu nasıldır bilmiyorum.
    Gerçekten samsung çok sevdiğim bir markaydı fakat son kullandığım cihazlardan sonra birhada samsung alırmıyım bilmiyorum.
  • Ekranın kısa kısa gidip gelmesinin sebebi pilin %30 altına düşmesi durumunda başlıyor. Ekran parlaklığını düşürmeniz gerekmekte bu şekilde de problemi çözebilirsiniz. Ancak yeni güncelleme ile bu sıkıntıyı düzeltirler diye düşünüyorum.
  • maktor kullanıcısına yanıt
    Yukarıda daha önce başka arkadaşlar da, ben de bu konuya değinmiştik. Firmware tarzı bir şey olursa olur gibi. Bunun dışında kapsamlı bir güncelleştirme yayınlayacaklarını pek sanmıyorum.
  • Güncelleme geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

Güncelleme geldi

Güncelleme numarası ne acaba?
  • quote:

Güncelleme geldi

Lollipop güncellemesimi? kurdunuzmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

Güncelleme geldi

Lolipop gelmedi cihaza. 230 mb bir güncelleme. Sürüm numarası 4.4.2 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

Güncelleme geldi

Lolipop gelmedi cihaza. 230 mb bir güncelleme. Sürüm numarası 4.4.2 oldu.

Bi an heyecan yaptım :) teşekkürler bilgi için. Güncelleme içeriği bellimi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murlek -- 10 Nisan 2015; 22:32:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murlek kullanıcısına yanıt
    İçeriğinde performans güncellemesi yazıyordu dostum. Özel olarak bir şey yoktu. Şimdi "öncekine" göre biraz daha hızlı çalıştığını söylemem doğru olur. Ama "deli" bir fark yok, gözüme bir şey çarparsa bildiririm. Keşke note 4'deki kalem özelliklerini getirseler, onu bekliyordum ama, daha çok bekleriz giib.
  • Haber veren arkadaşlara teşekkürler
  • Bahsi geçen ekran, video sorunları gerçekten kronik mi?
    Olmayan yok mu?
    Son güncelleme ile düzelme oldu mu bu sorun ile alakalı?
    Teşekkürler..
  • sm-p902 pro 12.2" siyah tableti bugun Mediamark'tan 999 TL'ye aldım, içinde 3G kart yeri de var. Fiyat acayip uygun geldi ama bildiğin Türkiye garantili tablet, iyi fiyata almış mıyım
  • TheGuardian kullanıcısına yanıt
    Oldukça iyi hem de... Hayırlı olsun
  • Teşekkürler..

Bilginiz olsun, normal fiyatı 1079 TL, ben sigorta istemiyorum deyince 999 TL yapıyorlar. Ayrıca kılıf 129 TL onda da pahalı deyince 75 TL ye indirdiler. Beyaz renk var ellerinde. Bakırköy Mediamarkt'ta (Caraousel) sonuncusunu ben aldım. Alacak olanlar kaçırmasın
  • Güncellemeyi indirdim. Tekrar başlayınca wifi ye bağlanmıyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Sorun kalmadı. Bir süre kullandıktan sonra Yeniden başlatınca wifi ye bağlanmadı.

Ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXTREMETE -- 14 Nisan 2015; 23:45:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hiçbir sorun oluşmadı ama güncelleme bir halta benzemiyor benim açımdan. Pen.up diye bir program yüklendi ve Çocuk Modu falan güncellendi sadece.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.